Το πιεσόμετρο μου έβγαλε ένδειξη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Antonis8
    Guest
    Εμένα τέτοια ταχυπαλμια πρώτη φορά μου συμβαινει σε περπάτημα. Πήρα τον άλλο καρδιολόγο που πάω συνήθως, μου είπε να περάσω ή αύριο ή μεθαύριο και θα μου γράψει την εξέταση με το σκιαγραφικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εμένα τέτοια ταχυπαλμια πρώτη φορά μου συμβαινει σε περπάτημα. Πήρα τον άλλο καρδιολόγο που πάω συνήθως, μου είπε να περάσω ή αύριο ή μεθαύριο και θα μου γράψει την εξέταση με το σκιαγραφικό.
    Στεφανιογραφία; Η την αξονική στεφανιογραφία; Βασικά ειναι και το σπινθηρογράφημα που ειναι με ραδιενεργή ουσία! Ποιο απο αυτα σου ειπε; Η στεφανιογραφία ειναι επεμβατική εξέταση. Θα σε τρυπήσουν η στο χέρι η στο μπούτι και με σύρμα η καλώδιο δεν ξερω ακριβώς θα πάνε στις αρτηρίες της καρδιάς και θα δούνε αν ειναι βουλωμένες! Ποιο απο αυτα σου ειπε;

Antonis8
    Guest
    Νομίζω αξονική μου είπε. Μόνο σκιαγραφικό μου είπε ότι θα πάρω και ακτινοβολία. Και ότι υπάρχει και κάτι αντίστοιχο σε εξέταση αίματος, για να δούμε τη λειτουργία των επινεφριδίων, αλλά παίρνει περισσότερο χρόνο γιατί πρέπει να κάνεις πρώτα μια ειδική δίαιτα και μετά να κάνεις την εξέταση. Θα του πω να μου γράψει αυτό με το σκιαγραφικό γιατί δεν μπορώ άλλες μέρες στα ίδια. Είναι επικίνδυνο αυτό με την ταχυπαλμια. 145 παλμοί είναι πάρα πολλοί. Δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Νομίζω αξονική μου είπε. Μόνο σκιαγραφικό μου είπε ότι θα πάρω και ακτινοβολία. Και ότι υπάρχει και κάτι αντίστοιχο σε εξέταση αίματος, για να δούμε τη λειτουργία των επινεφριδίων, αλλά παίρνει περισσότερο χρόνο γιατί πρέπει να κάνεις πρώτα μια ειδική δίαιτα και μετά να κάνεις την εξέταση. Θα του πω να μου γράψει αυτό με το σκιαγραφικό γιατί δεν μπορώ άλλες μέρες στα ίδια. Είναι επικίνδυνο αυτό με την ταχυπαλμια. 145 παλμοί είναι πάρα πολλοί. Δεν μου έχει ξανασυμβεί.
    Η σπινθηρογράφημα θα ειναι η αξονική στεφανιογραφία. Πιο πολυ για σπινθηρογράφημα μου ακούγεται εμένα! Εντάξει δεν ειναι τιποτα και θα δείξει πολλα!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234