Έκτακτες, Holter - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Antonis8
    Guest
    Να ρωτήσω κάτι, μέσος όρος παλμων όσοι έχετε βάλει χολτερ,στα ποσά ήταν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εμενα ήταν 98.175 το μεγιστο 54 το χαμηλότερο (στον ύπνο μου)
    Ξεχασα να πω όμως οτι ήμουν ηδη με αγωγή ιντεραλ που ρίχνει τους παλμούς
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Εμένα ήταν 78 παλμοί. 113 το μέγιστο και 50 το χαμηλότερο.

Antonis8
    Guest
    Η ημέρα σου πώς ήταν όταν το φορούσες; Ενεργητική ή κατά βάση σπίτι;

Εγώ στο πρώτο είχα 75, στο δεύτερο 78 ,στο τρίτο 75 και στο τέταρτο και πιο πρόσφατο 85, κάτι που με έχει αγχωσει. Είναι λόγω της ορθοστατικης ταχυκαρδίας. Χαμηλότερος 47, υψηλοτερος 137.

Στο πρώτο είχα 100 έκτακτες,στο δεύτερο καμία, στο τρίτο καμία και στο τέταρτο 5.

Η ημέρα σου πώς ήταν όταν το φορούσες; Ενεργητική ή κατά βάση σπίτι;

Εγώ στο πρώτο είχα 75, στο δεύτερο 78 ,στο τρίτο 75 και στο τέταρτο και πιο πρόσφατο 85, κάτι που με έχει αγχωσει. Είναι λόγω της ορθοστατικης ταχυκαρδίας. Χαμηλότερος 47, υψηλοτερος 137.

Στο πρώτο είχα 100 έκτακτες,στο δεύτερο καμία, στο τρίτο καμία και στο τέταρτο 5.
    Η μέρα ήταν πολύ ενεργητική αλλά είχα πάρα πολύ άγχος και μόνο που το φορούσα. Μου έβγαλε 300 έκτακτες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mary_exa View Post
    Η μέρα ήταν πολύ ενεργητική αλλά είχα πάρα πολύ άγχος και μόνο που το φορούσα. Μου έβγαλε 300 έκτακτες.
    Εγω είχα 1044πρωτη φορα και με τα ζαναξ μόνο 4 σε 2 μερες

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω είχα 1044πρωτη φορα και με τα ζαναξ μόνο 4 σε 2 μερες
    Γιατί μέσα σε 4 μέρες σου είπαν να ξαναβάλεις? Εμένα πάντως τις 300 μου τις είπαν φυσιολογικές.

Senior Member
    Γιατί μέσα σε 4 μέρες σου είπαν να ξαναβάλεις? Εμένα πάντως τις 300 μου τις είπαν φυσιολογικές.
    Συγγνώμη μαλλον το έγραψα λάθος και σε μπερδεψα. Έβαλα χολτερ πριν την αγωγή με τα ζαναξ δλδ πριν χρονια για 24 ωρες ειχα 1044 εκτακτες. Έβαλα πριν μια βδομαδα για 48 ωρες ειχα μονο 4 εκτακτες. Δυστυχώς οι εκτακτες με το άγχος είναι ενα. Εμενα μου είπε οτι εχω πολυ καλη καρδιά απλα κάνω ταχυκαρδία

Εμένα μόνο μαγνήσιο μου είπε να πάρω.

Senior Member
    Εμένα μόνο μαγνήσιο μου είπε να πάρω.
    Και μενα αλλά όχι σε βιταμίνες δεν ήθελε απο τροφή

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Και μενα αλλά όχι σε βιταμίνες δεν ήθελε απο τροφή
    Απο ποιες τροφές δηλαδη?

Senior Member
    Απο ποιες τροφές δηλαδη?
    Μου είπε πράσινα σαλατικα κ καροτα

Junior Member
    Καλησπεριζω Mary και ολους, οπως και πολλοι απο εσας εχω περασει κι εγω τα "καναλια" μου και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να εχω σωματοποιησει οτι πικρες, κατακαθια, αγχη ειχα στη ζωη μου, σωρειες εξετασεων, παθολογοι, γαντρενετερολογοι, ενδοκρινολογοι, καρδιολογοι, οι εξετασεις καλες ολες, αυτο ομως το οποιο δεν με πειθει με την καμια και πιστευω θα το εχω μονιμα ως φοβια πλεον ειναι με την καρδια, παλιοτερα ειχα πολλες συστολες, και εντονες, με γδουπους στο στερνο και μαζι με πονακι, σημειωτεον ειχα τοτε ανεπαρκεια σε βιταμινη D, την οποια ρυθμισα μετα απο 3- 4 μηνες αγωγης, σκαμπανευασματα κατα καιρους ειχα με τις εκτακτες εννοειται, εχω παει 3 φορες σε καρδιολογους στους οποιους οι υπερηχοι και τα ηλεκτροκαρδιογραφηματα με τελευταια εξεταση πριν κανα τριμηνο, αλλα εδω και εναμησι μηνα παιδια με το που κοπιασω λιγο, νιωθω εκτακτη αποτομη, οχι με παυση, απλα εναν εντονο χτυπο μαζι με πονο στο στερνο, και με εχει παει τρεις και μια, σκεφτομαι να παω εκ νεου σε καρδιολογο, δεν ξερω εχω απηυδησει, ειμαι παλι σε περιοδο εν τω μεταξυ με πολλα νευρα, με πιεση μεσα μου, δεν ξερω τι να σκεφτω πια, αυτα τα ολιγα, μακαρι ολοι να βρουμε την ακρη μας και να ελαχιστοποιησουμε και εξαφανισουμε ολα αυτα τα δυσαρεστα συμπτωματα που μας ταλαιπωρουν

Quote Originally Posted by qerme View Post
    Καλησπεριζω Mary και ολους, οπως και πολλοι απο εσας εχω περασει κι εγω τα "καναλια" μου και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να εχω σωματοποιησει οτι πικρες, κατακαθια, αγχη ειχα στη ζωη μου, σωρειες εξετασεων, παθολογοι, γαντρενετερολογοι, ενδοκρινολογοι, καρδιολογοι, οι εξετασεις καλες ολες, αυτο ομως το οποιο δεν με πειθει με την καμια και πιστευω θα το εχω μονιμα ως φοβια πλεον ειναι με την καρδια, παλιοτερα ειχα πολλες συστολες, και εντονες, με γδουπους στο στερνο και μαζι με πονακι, σημειωτεον ειχα τοτε ανεπαρκεια σε βιταμινη D, την οποια ρυθμισα μετα απο 3- 4 μηνες αγωγης, σκαμπανευασματα κατα καιρους ειχα με τις εκτακτες εννοειται, εχω παει 3 φορες σε καρδιολογους στους οποιους οι υπερηχοι και τα ηλεκτροκαρδιογραφηματα με τελευταια εξεταση πριν κανα τριμηνο, αλλα εδω και εναμησι μηνα παιδια με το που κοπιασω λιγο, νιωθω εκτακτη αποτομη, οχι με παυση, απλα εναν εντονο χτυπο μαζι με πονο στο στερνο, και με εχει παει τρεις και μια, σκεφτομαι να παω εκ νεου σε καρδιολογο, δεν ξερω εχω απηυδησει, ειμαι παλι σε περιοδο εν τω μεταξυ με πολλα νευρα, με πιεση μεσα μου, δεν ξερω τι να σκεφτω πια, αυτα τα ολιγα, μακαρι ολοι να βρουμε την ακρη μας και να ελαχιστοποιησουμε και εξαφανισουμε ολα αυτα τα δυσαρεστα συμπτωματα που μας ταλαιπωρουν
    Καλησπέρα! Είναί σίγουρα από το άγχος σου όλα! Κι εγώ τη φοβία με την καρδιά την έχω. Πήγαινε ξανά στον καρδιολόγο και βάλε κι ένα holter οχι τίποτε άλλο παρά για να σου φύγει η ανησυχία! Επίσης μπορείς να ξεκινήσεις μαγνήσιο, ρώτα και τον καρδιόλογο σου. Είναι εντελώς ακίνδυνο και βοηθάει πολύ στις έκτακτες, στις ταχυκαρδίες και στις ημικρανίες. Επίσης θα σου πρότεινα να δεις και έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Εμένα πραγματικά με βοηθάει πολύ αυτό!

Junior Member
    48ωρο χολτερ σου έβαλε? Τη μέρα θα τη βγάλεις όπως όλες τις προηγούμενες. Δε θα συμβεί τπτ μην φοβάσαι

-------------------------------
    Ladiesshop make for all size and models waterproof washing machine cover.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast