POTS - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 116

Thread: POTS

Antonis8
    Guest
    ]

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Εγώ από την άλλη νιώθω πολύ τους παλμούς μου, ίσως λόγω σωματικής διάπλασης.

Αν πιάσω ξαφνικά 90 το λεπτό, το νιώθω σαν ταχυκαρδία. Η καρδιά μου βέβαια δουλεύει στο ρελαντί όταν είμαι σε ήρεμη κατάσταση (κάτω από 60 παλμούς το λεπτό, έως και 53-54) και γενικά την νιώθω να χτυπάει αν απλά εστιάσω την προσοχή μου εκεί χωρίς να ακουμπήσω.

Ή το άλλο: αν έχω π.χ. 65 το λεπτό την ώρα που ξαπλώνω για ύπνο, δεν μπορώ να αποκοιμηθώ γιατί το νιώθω σαν ταραχή. Πρέπει να πέσει κάτω από 60 για να κοιμηθώ. Αυτό το καταλαβαίνω εύκολα αφού την νιώθω όταν χτυπάει και συγκρίνω με το χτύπο των δευτερολέπτων του ρολογιού.

Επίσης ο παλμός μου είναι ορατός. Πραγματικά, σε μερικά σημεία μπορώ να δω κάποια φλέβα που πάλλεται κάτω από το δέρμα!

Τα συνηθισμένα όρια, όπως το 60-100 για τους παλμούς, είναι μια γενική οδηγία που δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στο υποκειμενικό αίσθημα που έχει ο καθένας.
    Κι εγώ τους βλέπω τους παλμούς. Και στο λαιμό και στο χέρι και στην κοιλιά. Παλιά δούλευα σε πολυ χαμηλούς ρυθμούς όλη τη μέρα, ένα μήνα τώρα έχουν αλλάξει όλα. Χθες στους 45 ήμουν, καθιστός με πίεση 9 με έξι. Με έχει τρελάνει ο οργανισμός μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Η αλήθεια είναι ότι ο αυχένας μου ποναει από το πρωί. Δυσκο να μην βγαίνω στη ζέστη γιατί υποτίθεται θα πηγαινα κ στη δουλειά σήμερα. Ούτε σήμερα μπόρεσα. Αλλά το βράδυ λειτουργώ καλύτερα,είναι γεγονός.

Γύρισα στης γιαγιάς μου ,και καθιστός ακόμα ακόμα στους 95 οι παλμοί μου. Λέω να παρω κανέναν ζαναξ αν και τα φοβάμαι.
    Εγω τα αγαπάω τα ζαναξ και παίρνω 1 μγ τη μερα σπασμενο σε δύο δόσεις
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Antonis8
    Guest
    Εμένα μια φορά μου είχε κάνει άπνοια,για αυτό φοβάμαι. Έχω και υπνική απνοια κατά καιρούς.

Παίρνω πολύ λίγο όμως, το μισό του 0.25 και πολλές φορές λιγότερο.

Πριν πήγα τουαλέτα και κατουρησα παρά πολύ. Λέτε να σημαίνει κάτι; Είχα πιει βέβαια νερό από το πρωί αλλά μου φαίνεται περίεργο. Τώρα κάπως έπεσαν οι παλμοί μου αλλά μου βγάζει κάποιες φορές κάτι περίεργα το οξυμετρο, μια πολύ χαμηλά μια πολύ ψηλά και διάβασα κάπου ότι αυτό είναι σημάδι αρρυθμίας και δεν μπορεί να διαβάσει κανονικά τους παλμούς. Μετά επανέρχεται. Έβαλα να πιω λίγους ηλεκτρολύτες και θα προσπαθήσω πιο μετά να φάω.

Senior Member
    Τι να σου πω εγω δεν εχω τετοια θέματα οπότε πινω ζαναξ αβερτα
    Εμένα μια φορά μου είχε κάνει άπνοια,για αυτό φοβάμαι. Έχω και υπνική απνοια κατά καιρούς.

Παίρνω πολύ λίγο όμως, το μισό του 0.25 και πολλές φορές λιγότερο.

Πριν πήγα τουαλέτα και κατουρησα παρά πολύ. Λέτε να σημαίνει κάτι; Είχα πιει βέβαια νερό από το πρωί αλλά μου φαίνεται περίεργο. Τώρα κάπως έπεσαν οι παλμοί μου αλλά μου βγάζει κάποιες φορές κάτι περίεργα το οξυμετρο, μια πολύ χαμηλά μια πολύ ψηλά και διάβασα κάπου ότι αυτό είναι σημάδι αρρυθμίας και δεν μπορεί να διαβάσει κανονικά τους παλμούς. Μετά επανέρχεται. Έβαλα να πιω λίγους ηλεκτρολύτες και θα προσπαθήσω πιο μετά να φάω.

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Τι να σου πω εγω δεν εχω τετοια θέματα οπότε πινω ζαναξ αβερτα
    Αυτα τα φάρμακα δεν είναι καλά για μακροχρόνια χρηση

Senior Member
    Κι εγώ τους ρίχνω κάποιες φορές, αλλά έχω δει ότι τρώνε και από το πιάτο των γατών και περιστέρια και σπουργίτια. Και σκατζόχοιροι έρχονται το καλοκαίρι.
    Δεν εχω δει ποτε σκατζοχοιρο απο κοντα. Πλακα θα εχει, να ζεις κοντα σε ενα δασος και να πηγαινεις να παρατηρεις τα ζωα.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι ο αυχένας μου ποναει από το πρωί. Δυσκο να μην βγαίνω στη ζέστη γιατί υποτίθεται θα πηγαινα κ στη δουλειά σήμερα. Ούτε σήμερα μπόρεσα. Αλλά το βράδυ λειτουργώ καλύτερα,είναι γεγονός.

Γύρισα στης γιαγιάς μου ,και καθιστός ακόμα ακόμα στους 95 οι παλμοί μου. Λέω να παρω κανέναν ζαναξ αν και τα φοβάμαι.
    Αντωνη και λοιποι ομοιοπαθεις, αυτο το κλιπακι με εχει σωσει απο κρισεις πανικου

https://m.youtube.com/watch?v=xQ6xgDI7Whc

Senior Member
    Αυτοι οι δυο δειχνουν παντα καλες φυσιοθεραπευτικες ασκησεις

https://youtu.be/oM36CrMj7QE

Senior Member
    Κι εγώ τους βλέπω τους παλμούς. Και στο λαιμό και στο χέρι και στην κοιλιά. Παλιά δούλευα σε πολυ χαμηλούς ρυθμούς όλη τη μέρα, ένα μήνα τώρα έχουν αλλάξει όλα. Χθες στους 45 ήμουν, καθιστός με πίεση 9 με έξι. Με έχει τρελάνει ο οργανισμός μου.
    Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, ούτε ψυχολογικό (ως σήμερα βέβαια γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει). Π.χ. δεν κυριεύομαι από αγωνία όταν νιώθω ή σχεδόν ακούω την καρδιά μου να χτυπάει αργά και ρυθμικά πριν να αποκοιμηθώ. Νιώθω καλά γενικά. Σκέφτομαι μήπως η ταραχή σου προκαλεί συμπτώματα ή ενισχύει κάποια άλλα που μπορεί να περνούσαν απαρατήρητα.

Senior Member
    Πριν πήγα τουαλέτα και κατουρησα παρά πολύ. Λέτε να σημαίνει κάτι; Είχα πιει βέβαια νερό από το πρωί αλλά μου φαίνεται περίεργο.
    Καθόλου περίεργο γιατί το «πολύ» δε σημαίνει τίποτα. Για να αξιολογήσεις την αποβολή υγρών από τον οργανισμό χρειάζεσαι μετρήσεις και συγκρίσεις με τιμές αναφοράς, πράγμα που δε γίνεται εκτός κλινικής και δεν έχει νόημα να κάνεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Δεν έχεις παρατηρήσει ότι ο οργανισμός μας αποβάλλει διαφορετικές ποσότητες κάθε φορά; Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ποσότητα νερού, επίπεδα νατρίου στο σώμα, λήψη ουσιών, νεφρική λειτουργία κ.ά.). Αυτό που παρατήρησες δε σημαίνει τίποτα χωρίς όλα αυτά τα στοιχεία.

Τώρα κάπως έπεσαν οι παλμοί μου αλλά μου βγάζει κάποιες φορές κάτι περίεργα το οξυμετρο, μια πολύ χαμηλά μια πολύ ψηλά και διάβασα κάπου ότι αυτό είναι σημάδι αρρυθμίας και δεν μπορεί να διαβάσει κανονικά τους παλμούς.
    Άφησε ήσυχο το οξύμετρο! Δε βρίσκεις άκρη έτσι. Το να ηρεμήσεις θα έπρεπε να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Senior Member
    Παιδια σορρυ για το ασχετο αλλα τα πτηνά όντως τρώνε γατοτροφη,μαζί με τις γατες τρώνε κ τα περιστέρια

Senior Member
    Παιδια σορρυ για το ασχετο αλλα τα πτηνά όντως τρώνε γατοτροφη,μαζί με τις γατες τρώνε κ τα περιστέρια
    Α, θα είναι από τα καινούργια μοντέλα, τα βιονικά.

Senior Member
    Α, θα είναι από τα καινούργια μοντέλα, τα βιονικά.
    Ασε βοξ, μου αφήνουν τα γατια νηστικά δε τα προλαβαίνω. Και αυτά τα χαζογατα δε πανε να τα κυνηγήσουν λίγο να φαμε τα αφήνουν τα χαιβανια μου και μένουν νηστικά στο τέλος.. Κυνηγοι σου λενε μετα. Πάντως παράπονο δεν εχω, ολο το καλοκαίρι μου έφερναν νεκρές κατσαριδες για δωρο εξω απο τη πορτα. Εγκεφαλικα εγω κάθε φορα που τις σιχαινομαι [emoji22][emoji22]

Senior Member
    Και αυτά τα χαζογατα δε πανε να τα κυνηγήσουν λίγο να φαμε τα αφήνουν τα χαιβανια μου και μένουν νηστικά στο τέλος.. Κυνηγοι σου λενε μετα.
    Κι αυτά για βιονικά τα κόβω.

Κανονικά ένα νηστικό γατί θα είχε προκαλέσει θραύση στον πληθυσμό των πουλιών αν τα είχε κοντά του απασχολημένα στην τροφή. Ίσως το ότι η συγκεκριμένη τροφή τρώγεται και από τις γάτες να τις αποσυντονίζει ως προς το τι πρέπει να κάνουν.

Νομίζω ότι αν τα πουλιά έτρωγαν σπόρους και οι γάτες ήταν εκεί νηστικές, θα είχες ένα καινούργιο ΒατερλόTM.

Πάντως παράπονο δεν εχω, ολο το καλοκαίρι μου έφερναν νεκρές κατσαριδες για δωρο εξω απο τη πορτα. Εγκεφαλικα εγω κάθε φορα που τις σιχαινομαι
    Γιατί έτσι με τις κατσαρίδες; Εγώ δε διστάζω να τις συντρίψω με το χέρι αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο άλλο «φονικό» όπλο.

Πάντως καλό είναι να κυκλοφορούν γάτες τριγύρω. Ακόμα καλύτερα αν υπάρχουν και νυκτόβια αρπακτικά πτηνά.

Senior Member
    Εχω τεραστιο θεμα βοξ στη θέα κατσαρίδας με πιάνει κρισαρα. Δεν εχω χειρότερο. Κατσαρίδα και εμετός.
    Κι αυτά για βιονικά τα κόβω.

Κανονικά ένα νηστικό γατί θα είχε προκαλέσει θραύση στον πληθυσμό των πουλιών αν τα είχε κοντά του απασχολημένα στην τροφή. Ίσως το ότι η συγκεκριμένη τροφή τρώγεται και από τις γάτες να τις αποσυντονίζει ως προς το τι πρέπει να κάνουν.

Νομίζω ότι αν τα πουλιά έτρωγαν σπόρους και οι γάτες ήταν εκεί νηστικές, θα είχες ένα καινούργιο Βατερλό.

Γιατί έτσι με τις κατσαρίδες; Εγώ δε διστάζω να τις συντρίψω με το χέρι αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο άλλο «φονικό» όπλο.

Πάντως καλό είναι να κυκλοφορούν γάτες τριγύρω. Ακόμα καλύτερα αν υπάρχουν και νυκτόβια αρπακτικά πτηνά.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast