πιστευετε στα μαγια; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Κι όμως νομίζεις ότι το ξέρεις, εκεί είναι το θέμα, δεν αναγνωρίζεις πως αυτοί οι συσχετισμοί δεν είναι αποτέλεσμα δικών σου πράξεων, αλλά συμπτώσεις.
    Είναι πιθανό μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες να μην ισχύουν αλλά να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι πρέπει να ισχύουν ώστε να επιβεβαιώσεις την ιδψ που έχεις.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Banned
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Κι όμως νομίζεις ότι το ξέρεις, εκεί είναι το θέμα, δεν αναγνωρίζεις πως αυτοί οι συσχετισμοί δεν είναι αποτέλεσμα δικών σου πράξεων, αλλά συμπτώσεις.
    Είναι πιθανό μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες να μην ισχύουν αλλά να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι πρέπει να ισχύουν ώστε να επιβεβαιώσεις την ιδψ που έχεις.
    αυτο ειναι αδυνατο οταν λεω κ κυριως δν αισθανομαι καλα τοτς θελω εντονα κτ ν γινει κ χτυπαει δυνατα το ψυγειο η χαλαειη τηλεοραση η η ενα σωρο διαστελλονται τ επιπλα κ ακούγεται εντονα κατι σαν κρακ

Senior Member
    Κινητό έχεις φαντάζομαι. όταν συμβαίνουν αυτά που λες τράβα βίντεο πχ την τηλεόραση που χαλάει. Η κάμερα θα καταγράψει τι συμβαίνει στ'αληθεια και όχι τι νομίζεις εσύ πως συμβαίνει.

Banned
    δεν ειμαι τρελη συμβαινει σου λεω στα αληθεια!!!
    Κινητό έχεις φαντάζομαι. όταν συμβαίνουν αυτά που λες τράβα βίντεο πχ την τηλεόραση που χαλάει. Η κάμερα θα καταγράψει τι συμβαίνει στ'αληθεια και όχι τι νομίζεις εσύ πως συμβαίνει.

Banned
    χαχαχαα ειναι αστειο ολοι νομιζουν οτι εχω καποιο ειδος ψυχωσης οπως πολλοι εδω μεσα δυστυχως δν εχω μακαρι να ειχα. they are all real. ποσο σας ζηλευω π δν εχετε τεοιες εμπειριες κ δν φοβαστε τπτ παραφυσικο λογω αυτου αχχ τυχεροι ηταν κ ατομα μπροστα μ

george1520
    Guest
    Δεν ειναι θέμα τρέλας. Αφού συμβαίνει αυτό που λες, βγάλε βίντεο για να μην έχεις κανένα να σου λέει το αντίθετο.. Ίσως όμως και οι "πολλοί" που λες ότι σε θεωρούν τρελή να θέλουν απλά να σε βοηθήσουν. Το βίντεο απλά θα επιβεβαίωσει ή όχι αυτό που λες.

Banned
    δεν θα το επιβεβαιωσει γτ οταν σκεφτομαι οτι θα γινει δν γντ ειναι περιπλοκο. συμβαινει οταν κανενας δν βιντεοσκοπει κτλ μπορει ομως κ να τα καταφερω αλλα δεν θελω να το κανω να το βιντεοσκοπησω. κ αν βιντεοσκοπησω οτι χαλαει η τηλεοραδη πχ δν ειναι παοδειξη σ λεει χαλασε ετσι.

Banned
    το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι οτι γινεται κατι με τις ενεργειες οχι να αποδειξω σε καποιον τιποτα. κατι γινεται. πχ τρ δυσκολευτηκα κ επεσε η ταση τ φωτος αλλες φορες στο μπανιο αναβοσβηνει το φως με την ταση οχι αναβοσβηνει τελειως πεφτει η τσση συνεχεια μονο οταν εχω ενταση κ αγχωνομαι με ιδεοληψιες κ αισθανομαι πολυ ασχημα

Senior Member
    που να δεισ που πλακωσε το νατο πωσ τα μαθαν ολα μεσω φμπ και πωσ πηραμε αυτα που παιρνουν στη φυλακη και ξερω πωσ με λεσ αληθεια ειναι κατι σαν του νατο αλλα αναλογικο τα αλλα που λεσ ειναι 35ετιασ τεχνολογια αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ο ελις ασ πουμε εχει σχιζοφρενεια λογικα εγω δν εχω

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι είναι η ιδέα σου, αλλά εάν λοιπόν είσαι πεπεισμένη ότι επηρεάζεις τα ψυγεία και τα φώτα με την ενέργειά σου ή κάτι τέτοιο, τι σε πειράζει; Αν ξέρεις ότι προέρχεται από εσένα, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι απειλή. Για τα άλλα που αγχώνεσαι, ειλικρινά, ποιός την σήμερον ημέρα καταριέται κάποιον άλλο όλη νύχτα; Σαν κακόγουστη ελληνική ταινία του '60 μου ακούγεται! Να μην καταριέσαι και να μην σκέφτεσαι για άλλους ανθρώπους να πάθουν κάτι κακό.
    Να συνεχίσεις τον αγώνα σου να ξεπεράσεις την ιδψ και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εγώ νομίζω ότι είναι η ιδέα σου, αλλά εάν λοιπόν είσαι πεπεισμένη ότι επηρεάζεις τα ψυγεία και τα φώτα με την ενέργειά σου ή κάτι τέτοιο, τι σε πειράζει; Αν ξέρεις ότι προέρχεται από εσένα, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι απειλή. Για τα άλλα που αγχώνεσαι, ειλικρινά, ποιός την σήμερον ημέρα καταριέται κάποιον άλλο όλη νύχτα; Σαν κακόγουστη ελληνική ταινία του '60 μου ακούγεται! Να μην καταριέσαι και να μην σκέφτεσαι για άλλους ανθρώπους να πάθουν κάτι κακό.
    Να συνεχίσεις τον αγώνα σου να ξεπεράσεις την ιδψ και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.
    μα δεν το ηθελα καλε εγω να καταριεμαι τρςλη εισαι; ειναι συμπτωμα της ιψδ

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    με πειραζει γτ δν θελω κ γτ επηρεαζω κ αλλα πραγματα π ειναι εναντιον μου ετσι π χ ευχομαι κακα πραγματα κ μπορει να πραγματοποιηθουν κ ειναι σπαστικο δν το θελω να χτυπανε τα ψυγεια η οτιδηποτε η να χαλαει η τηλεοραση δν τ θελω εγω γινεται. κ προφανως δν θελω να ευχομαι κακο γ αλλον αλλα μερικες φορες μ κολλαει. ειναι συμπτωμα τηε ιψδ και μερικες φορες μ κολλαει εμμονικα κ θελω εμμονικα να γινει κατι κακο ενω δν θελω στην πραγματικότητα αλλα για να ηρεμησω απο τις σκεψ

Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    δεν θα το επιβεβαιωσει γτ οταν σκεφτομαι οτι θα γινει δν γντ ειναι περιπλοκο. συμβαινει οταν κανενας δν βιντεοσκοπει κτλ μπορει ομως κ να τα καταφερω αλλα δεν θελω να το κανω να το βιντεοσκοπησω. κ αν βιντεοσκοπησω οτι χαλαει η τηλεοραδη πχ δν ειναι παοδειξη σ λεει χαλασε ετσι.
    Λίγο βολικό αυτό ακούγεται. Δηλαδή το προκαλείς εσύ στο περιβάλλον γύρω σου, το επηρεάζεις με ενεργειακό τρόπο αλλά όταν το σκέφτεσαι πως θα γίνει δεν γίνεται. Άρα πως θα το βιντεοσκοπησεις πχ, δύσκολο οπότε συνεχίζεται η τροφοδοσία της ιδψ έτσι.
    Επίσης εγώ δεν σου είπα να καταγράψεις με το κινητό τι συμβαίνει για να έχεις αποδείξεις. Εγώ είπα να το καταγράψεις για να δεις η ίδια πως δεν συμβαίνουν αυτά που νομίζεις, μπας και σταματήσεις να το σκέφτεσαι αυτό.

Banned
    μα συμβαινει

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast