ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1188
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1188 of 1380 FirstFirst ... 18868810881138117811861187118811891190119812381288 ... LastLast
Results 17,806 to 17,820 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κάποια στιγμή συζητούσα με τον ψυχολόγο μου αυτό το θέμα που λέμε τώρα, διαμαρτυρόμουν ότι δεν μπορώ να ξεφορτωθώ αυτή τη μάσκα της δυνατής σε όλες τις εκφάνσεις την ζωής μου και μου έλεγε πως δεν χρειάζεται να το κάνω με όλους. ΜΟυ εξηγούσε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένα "περίβλημα" ας πούμε. Όσο πιο μαλακό είναι το μέσα, τόσο πιο σκληρό το περίβλημα για να προστατεύσει το μέσα.

Πλέον επιλέγω το μέσα να το δείχνω μόνο εκεί που θέλω κι όχι γενικά. Δεν χρειάζεται να βγεις στην κοινωνία δηλαδή όπως λες και να πεις κοιτάξτε αυτός είμαι διατυμπανίζοντας τις αδυναμίες σου. Μπορείς να είσαι αυτός που είσαι με τους ανθρώπους που επιλέγεις εσύ
    Μόνο που με την ψυχοθεραπεία μαλακωσα.. Αυτό βλέπω. Της λέω δεν θέλω να είμαι έτσι. Θέλω να είμαι σκληρός. Και μου λέει θα γίνεις δυνατός τώρα.. Όταν μεγαλώνεις με μια μάνα που κάθε φορά που της έδειχνες μια αδυναμία σου αυτή την πατούσε από πάνω πως μπορείς να την δείξεις οπουδήποτε αλλού;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μόνο που με την ψυχοθεραπεία μαλακωσα.. Αυτό βλέπω. Της λέω δεν θέλω να είμαι έτσι. Θέλω να είμαι σκληρός. Και μου λέει θα γίνεις δυνατός τώρα.. Όταν μεγαλώνεις με μια μάνα που κάθε φορά που της έδειχνες μια αδυναμία σου αυτή την πατούσε από πάνω πως μπορείς να την δείξεις οπουδήποτε αλλού;
    Δεν μαλάκωσες george, βρίσκεσαι πιο κοντά στον εαυτό σου απλά. Η μάσκα αυτή όπως θα ξέρεις, είναι μια άμυνα που ανέπτυξες για τους α β λόγους. Μέσω της ψυχοθεραπείας θα μάθεις πως δεν χρειάζεται να κουβαλάς αυτή τη μάσκα παντού και σε όλους τους τομείς της ζωής σου γιατί θα μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα αυτό που φοβάσαι στην ουσία, την απόρριψη, τα αρνητικά συναισθήματα κτλ.

Κι αυτό το περιστατικό που λες, ήταν ένα πρώτο μάθημα. Έτσι θα μάθεις σιγά σιγά πως βγάζοντας την μάσκα σε κάποιους ανθρώπους δεν κινδυνεύεις τόσο πολύ όσο νόμιζες γιατί μπορείς να διαχειριστείς τις συνέπειες.

Δεν ένιωσες καλύτερα όταν ανοίχτηκες σε έναν άνθρωπο και έδειξες τις αδυναμίες σου; Ασχετως αποτελέσματος.

george1520
    Guest
    Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που θα ξεκλειδώσουν εμάς (και είμαστε πολλοί) είναι τυχεροί. Έχουν να πάρουν πολλα.. Απλά το θέμα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να το καταλάβουν και να το εκτιμήσουν..

Banned
    αυτο που δε σας ειπαν και εκρυψαν ειναι οτι ο Χριστος μολις ειδε τους ελληνες ειπε ηρθε η ωρα να δοξαστει ο υιος του θεου

Banned
    ειμαι μαλον ο μονος που εχει παρατηρισει οτι κατα διαστηματα βλεπω καποια ζωα να κοιμουνται ενω αυτο το εκαναν μονο το καλοκαιρι αλλα αναρωτιεμαι τι τους φερνει υπνο το καλοκαιρι η ζεστη... μαλον συμβαινει κατι που δεν αντιλαμβανομαστε..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που θα ξεκλειδώσουν εμάς (και είμαστε πολλοί) είναι τυχεροί. Έχουν να πάρουν πολλα.. Απλά το θέμα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να το καταλάβουν και να το εκτιμήσουν..
    Αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις ....
    Αν είσαι κλειστός χαρακτήρας σπάνια θα βρεθεί άτομο να σε ξεκλειδώσει, σχεδόν όλοι απλά θα σε προσπεράσουν, διότι σου λείπει η ικανότητα να πάρεις την πρωτοβουλία, μάλλον να βρεις τις επικοινωνιακές διόδους να αγγίξεις τη σκέψη του άλλου και να της δώσεις από το πλούσιο δικό σου είναι. Συχνό χαρακτηριστικό του κλειστού είναι η χαμηλή αυτοπεποίθηση. Άρα ακόμα κι αν θα βρισκε αυτές τις διόδους δεν θα το επιχειρήσει με το που ανακάλυψε τη διαφορά χαρακτήρων και ότι ο άλλος εκπέμπει σε άλλες συχνότητες επικοινωνίας.

Δυστυχώς γνώρισμα του κλειστού είναι η ικανότητα του να εκφραστεί μόνο άμα βρεθεί με άτομα τα οποία διαπιστώνει ότι εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα μαζί του. Συνήθως αυτα τα άτομα είναι τα πολύ εξωστρεφή, αυτά που είναι δημοφιλή με τα οποία σχετίζονται όλοι. Άρα ελάχιστες είναι οι φορές που θα σου δώσουν αυτα τα άτομα την ευκαιρία ως εσωστρεφή. Όμως, θα πρέπει να έχεις αυτό που είπες, να έχεις πάρα πολλά να δώσεις. Αν έχεις να δώσεις τότε, συνήθως θα κερδίσεις την αγάπη και την εκτίμηση τους αν και ο χρόνος και η σημασία που θα σου αφιερώνουν λόγω των πολλών τους συναναστροφών θα είναι ελάχιστος.
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ειμαι μαλον ο μονος που εχει παρατηρισει οτι κατα διαστηματα βλεπω καποια ζωα να κοιμουνται ενω αυτο το εκαναν μονο το καλοκαιρι αλλα αναρωτιεμαι τι τους φερνει υπνο το καλοκαιρι η ζεστη... μαλον συμβαινει κατι που δεν αντιλαμβανομαστε..
    Το ζώα εχουν μεσα τους απέραντη γαλήνη την οποία τους καταστρέφει ο άνθρωπος. Δεν ξέρω αν η υπνηλία τους το καλοκαιρι οφείλεται κάπου αλλού. Πάντως ξέρω πως έχουν ιδιαίτερη προαίσθηση, ιδίως κάποια ζωα, στα κλιματικά φαινόμενα και τις καταστροφές, αν η υπνηλία σχετίζεται μ αυτό.
    γιάννης

Άσχημο πράγμα μέσα σου να θες να ξεσπάσεις έντονα και να βιώνεις αυτό το έντονα στη σκέψη σου ως παραστάσεις, και να μην μπορείς να το εκδηλώσεις άμα βρεθείς εκεί που αρμόζει ή εκεί που αφορά το ξέσπασμα. Ο άλλος που σε βλέπει νομίζει ότι είσαι συγκαταβατικός κι άρα η σκέψη σου δεν έχει ένταση ή ότι δεν μπορείς σαν χαρακτήρας να σκεφτείς κι άρα να κάνεις ένα εντονο ξεσπασμα.
    Άμα κάπου "έχασες μάχη" ή "δέχτηκες προσβολή", αυτό μέσα σου γράφεται ως ψυχολογικό κι όποτε βρεθείς μπρος στο ίδιο άτομο ή κατάσταση εκεί που θα πρεπε να σαι σε ετοιμότητα για τέτοιο έντονο ξέσπασμα απλά αγωνίζεσαι να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου κατά τρόπο που να μην δείχνει φόβο αλλά δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση.
    Αυτός που προσβάλλει, που επιτίθεται θυμάται τι έκανε ή απλα ή έντονη θύμιση είναι μόνο στο θύμα?
    γιάννης

Banned
    ξερω τι βρισκετε πισω απ το προσωπειο των ανθρωπων που ηρθα σε κοντρα μαζι τους αφου ειναι νοσταλγοι της χουντας και δε με ξεγελανε οσα δειχνουν

οσο η εποχη αυτη τραβαει στα ακρα τους ανθρωπους θα εμφανιστουν σωσιες μου που θα παρουν τη κατασταση στα χερια τους και δε θα τους σταματησει τιποτα και θα αναδειξουν τη πραγματικη φυση της χωρας αυτης οτι ειναι μια χωρα ευλογημενη με φως γιατι ακομα δεν εχουν δει το αποτελεσμα της αλαγης που υπεστη η γη γιατι δε πιασαμε τα ακρα ακομα ουτε αρχισε η κοντρα αναμεσα στους καλους και τους κακους απλως κανουμε διαγωνισμο ποιος θα πει τη καλυτερη ατακα

τωρα ειναι πολυ αργα ο κοσμος αλαξε και το αποτελεσμα γυρισμο δεν εχει αρα οτι και αν κανουν οτι και αν πουν οτι και αν λογοκρινουν ειναι τσαμπα κοπος οταν ειχαν ακομα περιθοριο δε μπορεσαν να με σταματησουν αρα φυσικα και τα καταφερα απλα τωρα κανουν σοου εντυποσιασμου για να μη φανει η ητα τους.

Banned
    ως τωρα ακομα δεν καταλαβα απο που εχουν συμπερανει οτι ο θεος ειναι μονο αγαπη σε πολα σημεια καταφερετε με οργη εναντιων των απιστων οπως πχ με τη κιβωτο του νοε και την αποκαλυψη που μιλα ξεκαθαρα γι αυτο οσοι εχουν το χαραγμα του θηριου θα πιουν απο το ποτηρι του θυμου του θεου λεει θα αναρωτιεστε πχ γιατι ο Χριστος ηταν τοσο καλος ας προσεξουμε καλυτερα καπιες λεπτομερειες απο την αρχικη σταυρωση τους εδωσε υποσχεση οτι θα επιστρεψει για να τους ανεβασει στους ουρανους ενω προσεξτε τους ειπε οτι πρεπει να ακολουθησουν και αυτοι το ιδιο δρομο με αυτον γιατι αραγε γιατι ΗΞΕΡΕ οτι ολοι ειμαστε παγιδευμενοι στο χοροχρονο στο ματριξ οπου το Α οδηγει στο Β και το συχωρα τους θεε μου που ελεγε στους φαρισαιους θα καταληξει σε εκφραση οργης οταν επιστρεψει σε αλλα σημεια τον βλεπουμε να σπαει κουμπαραδες με λεφτα λεγοντας μη συγκεντρωνετε πλουτη εδω αλλα στους ουρανους υπονοοντας οτι το ενα οδηγει στο αλλο σε αλλα σημεια λεει οτι οι τελευταιοι θα βγουν πρωτοι
    και τελος λεει οτι θα γινει πνευμα κακο για οσους εχουν το χαραγμα γιατι με το τροπο αυτο διχνουν οτι ειναι αμετανοητοι

τωρα αν δε το εχουν καταλαβει ο Χριστος πολες φορες μιλαγε για την αιωνια ζωη γιατι σε πολα σημεια δεν ηθελε να βλεπει το θεμα αρνητικα και ειχα μια ταση ονειροπωλησης σε οτι ελεγε οπως οτι σε αυτη δε θα υπαρχει θλιψη και μνησικακια και το οτι οσοι συναντηθουν εκει και ηταν εχθροι θα ξεχασουν την εχθρα τους αυτο ενοουσε και αυτο ισχυει για ολες τις αδελφοτητες οτι και εχθροι συνεργαζονται σε αυτες

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ζώα εχουν μεσα τους απέραντη γαλήνη την οποία τους καταστρέφει ο άνθρωπος. Δεν ξέρω αν η υπνηλία τους το καλοκαιρι οφείλεται κάπου αλλού. Πάντως ξέρω πως έχουν ιδιαίτερη προαίσθηση, ιδίως κάποια ζωα, στα κλιματικά φαινόμενα και τις καταστροφές, αν η υπνηλία σχετίζεται μ αυτό.
    δε ξερω πως το συμπερανες αυτο με τη γαληνη εγω βλεπω οτι οταν συναντιουνται κανουν σαν θηρια που ενα θελει να φαει το αλλο πχ εβλεπα δυο γατες που παλευαν και οταν με ειδαν σταματησαν επειδη της κοιταγα και συνηθως κρυβονται κατω απ τα αμαξια για να μη της βλεπουν να παλευουν ισως απο ενστικτο φορουν τη μασκα οταν βλεπουν ενα γιγαντα γι αυτες γιατι φοβουνται

επισης δε ξερω αν το εχεις προσεξει οτι η φωνη της γατας φαινετε τελειως διαφορετικη οταν μιλα στους ανθρωπους και οταν μιλα σε αλλες γατες μιαζει σα να γνωριζει πως θα γινει αρεστη στον ανθρωπο

οστοσο βλεπω και αλλες γατες απο πολυκατοικιες οπως μια που καθοταν στο παγκακι διπλα μου που βγηκε περιπατο που ειναι τετραπαχες και φαινονται ησυχες αλλα νομιζω οτι απ τη πολυ μασα ειναι στο κοσμο τους.

Banned
    τοσο καιρο τωρα τους βλεπω και τους ξαναβλεπω να νομιζουν οτι θα τη στησουν σε καπιον με υπεραισθησεις και δεν εχουν καταλαβει ακομα πως οτι κανουν οχι μονο το βλεπω αλλα ξερω και πιος το υποκινει που νομιζει οτι βρισκεται στο παρασκηνιο ενω ξερω πολυ καλα ποιος ειναι μετα λοιπον απο ολες αυτες τις προσπαθειες που εκαναν που ΝΟΜΙΖΑΝ απλως οτι δεν της εβλεπα ενω φαινοντουσαν ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ με το ελαχιστο μυαλο που τους εχει απομεινει το μονο που πετυχαν ειναι να χασουν τοσα χρονια απ τη ζωη τους ενω εγω αμετακινητος στον ιδιο ακριβως ΧΑΒΑ και αυτοι με διαλυμενο νευρικο συστημα

εχω ομως και κατι ακομα που δεν του το εχω πει ακομα για να τους αποδειξω το ποσο ..... ειναι αλλα και πως δεν υπαρχει πιθανοτητα με τιποτα να αλαξω χαβα αφου η ηλικια που εχει καπιος ειναι θεωρητικη συμφωνα με τους κανωνες ματριξ που ζουμε και δεν εχει ουδεμια σχεση με το αληθινο πνευμα που κουβαλαμε μεσα μας αφου ειναι ενα ΨΕΥΤΙΚΟ ροουχο που απλως μας περιβαλει σα να ειναι ο ταφος της αληθειας και το αληθινο πνευμα που δεν βλεπουμε τιποτα απο αυτο σε αυτη τη ψευτικη ζωη ματριξ βρισκετε φυλακισμενο μεσα μας κλεισμενο σε ενα ψευτικο σωμα που με τα χρονια αν το εχετε προσεξει παιρνει μια οψη ταριχευσης

αρα συμπερασματικα Η ΔΥΝΑΜΗ τους ειναι το ματριξ η ψευτοεξουσια που τους δινει και οι μυθοπλασιες που δημιουργει ομως θα τους υπενθυμισω τη φραση που ειχε πει ο Χριστος για να τους αποδειξω οτι ειναι ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μακαριοι οσοι τους φορτωσουν με ψευτικες κατηγοριες γιατι θα ονομαστουν ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

αν μετα απ αυτο δεν εχουν γινει τα νευρα τους κροσια να μου κοπει ξερετε τι ομως μη λενε οτι δε τους προηδοποιησα ας κατσουν στις μυθοπλασιες τους να φτιαχνουν οραματα οτι εχουν εξουσια επειδη βλεπουν το κοσμο με παραμορφωτικους φακους συμφωνα με τον αρχοντα του κοσμου αυτου που ειναι ενα χαμενο χαρτι στη πραγματικοτητα

Οι γάτες είναι συμφεροντολόγες κι 'εξυπνες. Γι αυτό συμπεριφέρονται όπως περιέγραψες.
    Σπάνιο να βρεις γάτα που να σε αγαπάει. Αυτές είναι συνήθως οι παιχνιδιάρες.
    Μίλησα για γαλήνη στα ζώα, αλλά φαίνεται πως ξέχασα τα ζωώδη ένστικτα.

Άμα κατάφερες να τους διαλύσεις εσύ το νευρικό σύστημα παρά το ότι αυτοί σου έκανα πόλεμο νεύρων μπράβο σου.
    Όλοι φοράμε προσωπείο για να αφήνουμε έξωθεν καλή μαρτυρία, ιδίως εμείς που λέμε πως έχουμε θέματα ψυχολογίας. Οι άλλοι είναι απλά υποκριτές.
    Όταν σας ονειδήσουν και σας διώξουν ψευδόμενοι, λέει, θα είστε ευτυχισμένοι, δλδ όπως λες θα ονομαστείτε παιδια του Θεού.
    γιάννης

Senior Member
    Κάνετε λάθος, εγώ έχω μεγαλώσει με γάτες από μικρό κοριτσάκι κι έχω πάρει πολλή αγάπη απ' αυτές κι όσες έχουν πεθάνει μου λείπουν... Τέσσερις γάτες είχα στο σπίτι μου και τώρα έχω δύο, κάτι ξέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κάνετε λάθος, εγώ έχω μεγαλώσει με γάτες από μικρό κοριτσάκι κι έχω πάρει πολλή αγάπη απ' αυτές κι όσες έχουν πεθάνει μου λείπουν... Τέσσερις γάτες είχα στο σπίτι μου και τώρα έχω δύο, κάτι ξέρω...
    ισως επειδή θέλουν πολλή φαί και δε σε αμολάνε μέχρι να χορτάσου...αυτό με προβλημάτισε. όμως για να τρίβονται πανω μου και να κουνανε την ουρα όποτε με δουν σημαίνε νιώθουν κάτι για μένα
    γιάννης