Θεοτητα και ψυχωση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 164
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    γενικά όλη αυτή η νοοτροπία με τις ηδονές της σάρκας μας κατέστρεψε, η λογική ότι "μια φορά ζούμε, κάνε ό,τι γουστάρεις".
    «Φάγωμεν και πίωμεν, αύριον γαρ αποθνήσκομεν» - Αθεΐα

Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Άλλος ένας θρίαμβος της σεξουαλικής απελευθέρωσης- όλοι ψάχνουν το σεξ και την ηδονή αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει παιδιά.
    Στην Ελλάδα γίνονται περίπου 300.000 εκτρώσεις το χρόνο.

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και πολυ καλα κανεις ....................................δεν ξερω αν εδω μαθαινεις κατι χρησιμο.........εγω οχι ......
    Δεν ειναι οτι μαθαινω κατι χρησιμο εδω.μπαινω σε αυτο το φορουμ απο το 2010 1 χρονο μετα αφοτου αρρωστησα ψυχικα.μεχρι πριν αρρωστησω δεν ηξερα τι παει να πει ψυχωση μονο τα κλασικα οτι ακουνε φωνες και εχουν ψευδαισθησεις.Οταν επαθα το ψυχωτικο επεισοδιο μετα απο καποιο διαστημα αφοτου συνηλθα εμπαινα στο ιντερνετ να δω πληροφοριες για το ψυχωτικο επεισοδιο ,αν θα το ξεπερασω τελειως και αν θα παιρνω μια ζωη φαρμακα και το πρωτο μυνημα που επεσα σε αυτο το φορουμ απο την αναζητηση στο διαδικτυο ηταν το ακολουθο και μου εδωσε χαρα
    το πρωτο μυνημα που διαβασα σε αυτο το φορουμ πριν γινω μελος https://www.psychology.gr/forum/thre...B4%CE%B9%CE%BF

μου εδωσε χαρα γιατι το συγκεγκριμενο ατομο ο red button ειχε ακριβως τα ιδια ψυχωτικα συμπτωματα με μενα συν που εγραφε οτι το ξεπερασε τελειως και εκοψε τα φαρμακα και δεν υποτροπιασε και ειχα ελπιδες και για μενα αλλα μετα διαψευστηκα γιατι εμενα μου ειναι χρονιο.εμπαινα τον πρωτο καιρο και διαβαζα αναλογες ιστοριες οχι μονο απο ψυχωσεις αλλα και βαριες αγχωδεις διαταραχες και επαιρνα κουραγιο και δεν ενιωθα μονος και αβοηθητος γιατι τα πρωτα χρονια βασανιζομουνα πολυ και μπηκα για να παρω υποστηριξη και να μοιραστω το προβλημα μου, ηθελα να μιλησω σε αλλους εστω ανωνυμα γιατι οταν στη πραγματικη ζωη μιλησα εστω και σε αυτους τους λιγους οτι παιρνω φαρμακα για να ελεγχω την ντοπαμινη χωρις να πιστευω τοτε οτι ειχα ψυχωσικη συνδρομη με απομακρυναν και αυτο το σαιτ μου εκανε καλο να μη νιωθω μονος στη ν πορεια που ξεπερασα τα προβληματα μου σε μεγαλο βαθμο μπαινω για να βοηθησω αλλα μελη οπως με βοηθησαν και αυτα τον πρωτο καιρο που ενιωθα χαλια αλλα και γραφω προβληματισμους και προτασεις για να μειωθει το στιγμα απεναντι στη ψυχωση και να μης μας αντιμετωπιζουν ως τους χειριστους και παρακατιανους ανθρωπους γιατι ολο και καποιοι θα δαβασουν τι γραφω.θα καταλαβουν οτι εχω συγκροτημενη σκεψη και δεν χρειαζεται να μας απομακρυνουν απο διπλα τους ανθρωποι εφοσον τηρουμε την αγωγη κα ειμαστε σε ενα καλο επιπεδο και ηδη απο τοτε που αρρωστησα το 2009 ακομα και για καταθλιψη τοτετο 2009 να ελεγες οτι πασχεις σε αντιμετωπιζαν καπως μετα ηρθε η οκονομικη κριση τα ψυχικα προβληματα αυξηθηκαν οπως και οι αυτοκτονιες και επαψε να θεωρειται ταμπου καποιος που εχει καταθλιψη ελπιζω το ιδιο να γινει και με τη ψυχωση που ειναι η πιο στιγματισμενη ψυχικη νοσος λογω της φυσης της αρρωστιας αλλα και λογω των ταινιων που παριστανουν ενα ψυχωτικο ως ενα εν δυναμει δολοφονο.

γι αυτο το σαιτ μου προσφερει τη δυνατοτητα να γραφω εστω και ανωνυμα τις αποψεις μου και πως θα πρεπει να μας βλεπει ο κοσμος και οχι σαν αχρηστους η δολοφονους αλλα σαν ατομα ισοτιμα στην κοινωνια με πιο πολλες ευαισθησιες

Banned
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    Συνεχεια διαβαζω χρονια τωρα και εχω καλη μνημη γενικα,εβγαλα και μεταπτυχιακο παρολο την παθηση μου με πολυ καλο βαθμο.μου αρεσει να μαθαινω χρησιμα πραγματα και τον υπολογιστη γι αυτο τον εχω για να ενημερωνομαι για χρησιμα πραγματα περα απο λιγο διαστημα σε facebook και στο φορουμ εδω
    για να βρεις ενα σοβαρο ανθρωπο στο φεισμπουκ πρεπει να ψαχνεις δεκα ωρες σε 500 προφιλ και αφου τον βρεις θα διαπιστωσεις οτι δεν εχει καν προσθηκη στους φιλους και αν βρεις τροπο να τον πλησιασεις και να του μιλησεις σφυρα μου για ενημερωτικους λογους κατι λεει αν εχεις ορεξη να κανεις πολεμο με τη λογοκρισια αφου δεν ειναι καθολου τυχαιο το οτι ολοι οι ασχετοι και οι χαβαλεδες μπανουν στο φβ και οι περισσοτεροι σοβαροι εφυγαν γιατι ετσι του βολευει να ειναι η κοινωνια να δουλευουν σαν σκλαβοι για ψιχουλα και οσος χρονος τους απομενει να τον χαραμιζουν σε σεξ και αεραλογιες για να βασιλευει το ματριξ

γιατι ετσι το θελουν να κανουν ολοι τη πλακα τους και να χασομερουν χωρις λογο παιζοντας παιχνιδια και ανεβαζοντας ανουσια προφιλ αν δεν εμφανιστει ενα ελληνικο αντστοιχο δικτυο για να κανει ανταγωνισμο δε προκειτε να αλαξει με τιποτα

λεει γνωριζετε τον ταδε χαιρω πολυ αν ειναι να γνωριζω τον ταδε του μιλαω και απο αλλου και επισης τους χρηστες ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ στο προφιλ τους πανω πανω να γραφει αυτο το πραγμα? ΟΧΙ φυσικα το επεβαλαν αυτοι επειδη ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Χ γιατι φυσικα δεν υπαρχει ανταγωνιστης αν υπηρχε θα σου ελεγα εγω θα εκαναν μεχρι και παζαρια ελατε στο φβ να γνωρισετε κοσμο μεχρι και αυτο θα ελεγαν

Δημοκρατια στο MAX γνωριζετε τον ταδε αυτο το προσδιοριζει

το συμπερασμα ειναι δηλαδη οτι αν γνωριζεις τον ταδε μιλα του του μιλαω και απο αλλου τι να το κανω αρα σου λενε να το χρησιμοποιησεις οταν στη πραξη δε κερδιζεις τιποτα απ αυτο παραπανω
    Last edited by αλεξανδρος_77; 20-11-2019 at 04:41.

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για να βρεις ενα σοβαρο ανθρωπο στο φεισμπουκ πρεπει να ψαχνεις δεκα ωρες σε 500 προφιλ και αφου τον βρεις θα διαπιστωσεις οτι δεν εχει καν προσθηκη στους φιλους και αν βρεις τροπο να τον πλησιασεις και να του μιλησεις σφυρα μου για ενημερωτικους λογους κατι λεει αν εχεις ορεξη να κανεις πολεμο με τη λογοκρισια αφου δεν ειναι καθολου τυχαιο το οτι ολοι οι ασχετοι και οι χαβαλεδες μπανουν στο φβ και οι περισσοτεροι σοβαροι εφυγαν γιατι ετσι του βολευει να ειναι η κοινωνια να δουλευουν σαν σκλαβοι για ψιχουλα και οσος χρονος τους απομενει να τον χαραμιζουν σε σεξ και αεραλογιες για να βασιλευει το ματριξ

γιατι ετσι το θελουν να κανουν ολοι τη πλακα τους και να χασομερουν χωρις λογο παιζοντας παιχνιδια και ανεβαζοντας ανουσια προφιλ αν δεν εμφανιστει ενα ελληνικο αντστοιχο δικτυο για να κανει ανταγωνισμο δε προκειτε να αλαξει με τιποτα

λεει γνωριζετε τον ταδε χαιρω πολυ αν ειναι να γνωριζω τον ταδε του μιλαω και απο αλλου και επισης τους χρηστες ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ στο προφιλ τους πανω πανω να γραφει αυτο το πραγμα? ΟΧΙ φυσικα το επεβαλαν αυτοι επειδη ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Χ γιατι φυσικα δεν υπαρχει ανταγωνιστης αν υπηρχε θα σου ελεγα εγω θα εκαναν μεχρι και παζαρια ελατε στο φβ να γνωρισετε κοσμο μεχρι και αυτο θα ελεγαν

Δημοκρατια στο MAX γνωριζετε τον ταδε αυτο το προσδιοριζει

το συμπερασμα ειναι δηλαδη οτι αν γνωριζεις τον ταδε μιλα του του μιλαω και απο αλλου τι να το κανω αρα σου λενε να το χρησιμοποιησεις οταν στη πραξη δε κερδιζεις τιποτα απ αυτο παραπανω
    στο facebook δεν μπαινω για να μιλαω, σπανια το κανω αυτο αλλα μπαινω για να μαθαινω νεα συμμαθητων μου συμφοιτητων αν παντρευτηκαν αν μεταναστευσαν για πληροφοριες το εχω.δεν μα ενδιαφερουν οι γνωριμιες απο το facebook ουτε κανω πεσιμο στην καθε κοπελα που υπαρχει εκει οπως κανουν χιλιοι δυο αλλοι

Banned
    παιδια ξεκολλατε δεν υπαρχει θεος λεμμεεε θελετε να σας πω την ιστορια μ; μικρη πιστευα απο 7χρονων στο θεο διαβαζα μονη μ τη βιβλιο η μανα μ ηταν πιστη οσο δεν παει εβλεπε κ θαυματα κτλ. εγω πασχω απο ιψδ απο τα 7χρονια βασανιζομαι απο τρομερες εμμονες ημουν παιδι δν εφταιξα πκυθενα κ υποφερω εκλαιγα τα βραδια απο 7γαμωχρονων κ κανενας δν με βοηιουσε ουτε η παναγια ουτε ο χριστος αν κ προσευχομουν κοινωνουσα πηγαινα εκκλησια μετανοουσα γτ ειχα κανει κτ στο νηπιαγωγειο σεξουλαικο κ απο τοτε ειχα τυψεις κ απο κει μ ξεκινησε η ιψδ. τωρα πλεον στα 27 δν μπορω να βγαινω εξω μετα απο εμμονη να παω στη σχολη να μιλαω ακομα κ απλα σε ατομα αρνουμαι να συναπτω σχεσεις μεχει να μ φυγουν οι εμμονες κ παλια το χα ριξει να πηγαινω με αγορια γτ δν πηγαινα σχολη κ δν ενιωθα καλα με ατομα οποτε ενιωθα μονξ σημερα αν κ αριστοτερη μαθητρια ολων ειμαι. κλεισμενη μεσα δν ζω δν μιλαω με ατομα σ εδον καθολου κ παλευω με εμμονες καθε γαμημενη ημερα! ο θεος λετε να ηθελε να με κανει να παρατησω τη σχολη γ να πηγαινω με αγορια απο κει π ημουν αγνη; δν εχει βαση καμια οποτε σκαστε δλδ ελεος με το θεο κ γ ων αυτες τις πιπες πιστευα. αν κ ειχα καταλαβει οτι ειναι πιπες μετα γνωρισα τους καλυτερους ανθρωπους αθεους π με βοηθησαν κ δν ειναι υποκριτες οπως λενε πολλοι κ π ευχονται να υπαρχει θεος. κ μετα απο πολλα καταλαβα οτι δν υπαρχει δν επηρεαστηκα ανοιξαν τα ματια μ. ολα αυτα π λετε ειναι θεμα πιστης. ο ανθρωπςο συνδεεται με το συμπαν κ οπως λενε παραπανω κ σ ενα πραγμα αν πιστευεις μπορουν αν γινουν θαυματα συμφωνω με το παιδι. αλλα δν υπαρχει θεος. το λεω εγω π ημουν φουλ φανατικη πιστη.δν υπηρχε αλλη σαν εμενα. αλλα δν θα τα λεω γ πολυ επδ οι ιδεοληψιε ςμ μ λενε να μην πω την αληθεια κ να σας αφησω να πιστευετε στο θεο κ σ οτι θελετε. γτ ποια ειμαι εγω να επηρεασω την σκεψη σας βασικα κατα βαθος δν θελω να λεω την αληθεια γτ φοβαμαι οτι θα μ συμωει κατι κακο. οποτε θα σας βοηθουσ απερισσοτερο αλλα θελει προσωπικη παρατηρηση γ να γινετε αθεοι εγω ημουν τυχερη κ ειδα την αληθεια εσεις θα ζειτε στο σκοταδι δυστυχώς. γτ κ εγω ετσι χαζη ημουν κ πιστρυα σε σημείο αηδιαςςςς αλλα εγω φιλτατοι τα τηρουσα αυτα δλδ δν ελεγα α ο θεος δν θελει σεξ αλλα εγω θα κανω γτ με ευχαριστει εκανα κ πραγματα π δν μ αρεσαν γτ εσεις οι χριστιανοι συνηθως περνετε οτι σας συμφερει απο τη θρησκρια κ οτι δν σας συμφερει το παρατατε. ταχα μ χριστιανοι. γτ ρε φιλε αφου ο θεος λεει οχι προγαμιαιες σχεσεις εχετε γ... θει στις προγαμιαιες σχεσεις π απαγορευει αυστηρα ο θεος; ολη η ελλαδα ειναι πιστη αλλα ολοι εχουν κανει σεξ απο τα 14 κ παρολα αυτα αγαπουν πιστευουν στο θεο! αλλα μεχρι εκει π τους βολευει μη χασουμε κ το σεξακι μας ε; ειστε υποκριτες. κ οσοι εξομολογεισθε δν μετανιωνετε αλλα ξανακανετε τα ιδια λαθη ειστε απιστευτοι ετσι ξερω κ γω να λεω οτι πιστευω οτι με βολευει ρε;;; μαλλον θελετε καπου να πιστευετε δν θελετε να τηρειτε τι λεει ο θεος. κ ο μπαμπας μ πηγαινε εκκλησια πιστος κτλ αλλα μ ελεγε εγω δν συγχωρω ποτε αυτομ π θα μ κανει κακο.

Banned
    κ οποιος απο πανω ειπε οτι κανει σεξ κ ειναι κ χριστιανος καλυτερα να το βουλωσει γτ οι σωστοι χριστιανοι ακολουθουνε οτι λεει ο θεος τουε κ οχι οτι λεει το κορμι τους.

Banned
    που θελει να λεει οτι ειναι πιστος κ πιστευει σε θεο; αλλα δν εφαρμοζει αυτα π λεει ο θεος επδ γουσταρει να κανει σεξ. κ τι; γραφεις το θεο σ; πως πιστευεις τοτε; ξερεις κατι; δν πιστευεις απλα σε βολευει η θρησκεια σ κ κανεις οτι γουσταρεις εκει π γουδταρεις κ εχεις κ καβαντζα να λες βεβαια πιστευω. αμα πιστευες θα εκανες τα παντα να υπηρετεις το θεο. κ οχι να λες ελα μωρε κανω κ αυτα π θελω τι μαλακας ειμαι; ετσι ειστε ολοι

Banned
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    Μη τα γενικευουμε ολα σαφως θα υπαρχουν και αθεοι καλοι οπως και αθεοι κακοι.Οι αθεοι που ειναι φιλανθρωποι και δεν σκεφτονται κακο για τον συνανθρωπο τους ειναι απο τη φυση τους καλοι χωρις να προσπαθουν ιδιαιτερα αφου εχουν καλη φυση, ενω ενας που πιστευει πολυ στο Θεο και εχει ροπη για κλοπες(π.χ. κλεπτομανης) ή γενικα εχει ροπη για κακες πραξεις αλλα πιστευει πολυ στο Χριστο(το τονιζω αυτο) θα κανει μεγαλο αγωνα να γινει καλος και μπορει με τον αγωνα του να τα καταφερει και να απαλλαξει τη κακια που κραταει μεσα του για τον συνανθρωπο διοτι ο Χριστιανισμος διδασκει αγαπη και συγχωρεση.

Το ιδιο συμβαινει και με τους γεννηθεντες μουσουλμανους εξαιρω τους εξισλαμισμενους (που ολοι σχεδον οι προσυλητοι μουσουλμανοι η εχουν ψυχολογικα προβληματα ΄ή εξαρτηση απο ουσιες ή ειναι παραβατικοι και στρεφονται στο εξτρεμισμο) το ιδιο συμβανει και με τους γεννηθεντες μουσουλμανους οτι για τους παραπανω λογους μπορει να γινουν και αυτοι εξτρεμιστες επιπλεον οτι εχουν κακη φυση δηλαδη εχουν το κακο μεσα τους ή τους εχει γινει πλυση εγκεφαλου απο μικρη ή και μεγαλη ηλικια δεν παιζει ρολο απλα οταν ειναι μικροι και πανε σε ισλαμικα σχολεια και τους κανουν μαθημα απο το πρωι εως το βραδυ οτι πρεπει να σκοτωνουν απιστους ειναι πιο ευκολο να το αφομειωσουν και να το κανουν γιατι ενα μικρο παιδι χειραγωγειται ευκολα και αρπαζει σαν σφουγγαρι αυτα που του λενε οταν ειναι μικρος

Ενας π.χ. μουσουλμανος που δεν εχει κακη φυση ή ψυχολογικα προβληματα αλλα ουτε του ειχε γινει πλυση εγκεφαλου απο μικρο παιδι δεν θα παει στη Συρια ή στο Ιρακ και θα σφαζει τοσο ευκολα εναν ανθρωπο αλλα θα κοιταξει να εχει μια νομιμη δουλεια να ζησει την οικογενεια του.

Μη κανουμε γενικευσεις οπως η Μερκελ ελεγε οτι ολοι οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες.μπορει οντως μεγαλο ποσοστο των Ελληνων δεν κανει χειρωνακτικες εργασιες π.χ. μαζεμα ελιων οπως εκαναν τα παλια τα χρονια οι παππουδες μας αλλα δεν σημαινει οτι ειμαστε τεμπεληδες μπορει να εργαζονται σε αλλες δουλειές πολλες ωρες και να αποδιδουν πολυ καλα.

ουτε ειναι ολοι οι Ελληνες λαμογια οπως το 2012 που ειχε ξεσπασει σαλος για τα μαιμου αναπηρικα επιδοματα και τις συνταξεις των πεθαμενων που τις επαιρναν οι ζωντανοι συγγενεις τους.Αυτα συμβαινουν σε ολες τις χωρες ακομα και στην Αμερικη.Στην Ιαπωνια λεγεται οτι εχει μεγαλο προσδοκιμο ζωης και πολλα ατομα ειναι πανω απο 100 ετων η μιση ειναι αληθεια και ξερετε γιατι?γιατι δεν δηλωνουν το θανατο οι συγγενεις τους για να συνεχιζουν να παιρνουν τη συνταξη τους αρα και κει γινονται λαμογιες δεν ειναι μονο εδω απλα δινω παραδειγματα για να μη γενικευουμε τα πραγματα και τους ανθρωπους
    οπα ρε φιλε αφου μακρυα απο το θεο σε καταβαλλει ο σατανας πως γινεται να ναι αθεοι καλοι; κ τι παει να πει εχει κλιση; δλδ καποιοι γεννιουνται με εγκληματικες τασεις κ χρειαζεται να κανουν το δκ.. το τους παξιμαδι γ να ναι καλοι κ καποιοι το χουν εμφυτο; δλδ ο ενας υποφερει γ να μην ειναι αμαρτωλος ενω αλλος οχι. κ ο ενας θα παει στον παραδεισο εχοντας περασει τελεια κ ο αλλος εχοντας περασει ζωη κ κοτα. επισης οι αθεοι κ αβαπτιστοι επρεπε να ναι επιρρεπεις στα κακα πραγνατα συμφωνα με τη θρησκρια πραγμα π δν συμβαινει.

Banned
    δυστυχως εχω μια εμμονη π δν θελω να διδασκω τους αλλους κ να το παιζω αρχηγος κ καλυτερη πραγμα π δν μαφηνει να πω περισσοτερα. θελω γενικα να το παιζω υπο αλλιως μ ρχοντια ιδεοληψιες οποτε..

Banned
    _____--------

george1520
    Guest
    Ρε Ιωάννα χαλάρωσε. Ο κάθε άνθρωπος πιστεύει ότι θέλει. Αν θέλει να πιστεύει στο Θεό ας το κάνει. Αν δεν θέλει το ίδιο. Χαλάρωσε. Δεν επηρεάζεται η ζωή σου για το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος.. Πες την γνωμη σου με επιχειρήματα και όλα καλά. Αναστατωνεσαι χωρίς λόγο.

Banned
    και πειτε την αληθεια αν δν ειχατε την απειλη οτι θα πατε κολαση δν θα δινατε δεκαρα για το θεο.

Banned
    δν μπορω οταν γνωριζω την αληθεια να ακουω υποκριτες ανθρωπους ρε φιλεε. πιστεουν στο θεο κ κανουν τα αναποδα ρε φιλε δν ειναι πιστη αυτο κουτσομπολευουν βριζουν δν βοηθανε το συνανθρωπο τους. του κανουν κακο κανουν προγαμιαιες σχεσεις κ μετα το παιζουν θρησκοι πανε με πο.. τανες ξερω προσωπικα ατομο κ το παιζει θρησκος. αρκετα ρε φιλε η γινετε σωστοξ η μην το παιζετε ιστορια καλυτερα αθεος παρα τετοια προσποιηση μ την δινουν στα νευρα ρε φιλε δν αντεχω!!!!
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε Ιωάννα χαλάρωσε. Ο κάθε άνθρωπος πιστεύει ότι θέλει. Αν θέλει να πιστεύει στο Θεό ας το κάνει. Αν δεν θέλει το ίδιο. Χαλάρωσε. Δεν επηρεάζεται η ζωή σου για το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος.. Πες την γνωμη σου με επιχειρήματα και όλα καλά. Αναστατωνεσαι χωρίς λόγο.

george1520
    Guest
    Άλλο πιστεύω στον Θεό και άλλο τι κάνω στην ζωή μου.. Ξεχώρισε τα. Η αλήθεια η δική σου μπορεί να αναιρείται με την αλήθεια κάποιου άλλου. Εδώ γίνεται μια συζήτηση. Ο καθένας λέει τι πιστεύει. Δεν επιβάλει όμως. Δεν σε επηρεάζει κάπου εσένα αν εγώ πχ πιστεύω στο Θεό ή αν εγώ λέω ότι πιστεύω γιατί φοβαμαι μην πάω στην κόλαση. Ότι και να πιστεύει ο καθένας μας πάνω σε αυτόν τον τομέα είναι καθαρά θέμα δικό του

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Άλλο πιστεύω στον Θεό και άλλο τι κάνω στην ζωή μου.. Ξεχώρισε τα. Η αλήθεια η δική σου μπορεί να αναιρείται με την αλήθεια κάποιου άλλου. Εδώ γίνεται μια συζήτηση. Ο καθένας λέει τι πιστεύει. Δεν επιβάλει όμως. Δεν σε επηρεάζει κάπου εσένα αν εγώ πχ πιστεύω στο Θεό ή αν εγώ λέω ότι πιστεύω γιατί φοβαμαι μην πάω στην κόλαση. Ότι και να πιστεύει ο καθένας μας πάνω σε αυτόν τον τομέα είναι καθαρά θέμα δικό του
    καλα δν απανταω κανετε οτι θελετε αν πιστευεις οτι η ζωη σ αν πιστευεις στο θεο πρεπει να αντιτιθεται σε αυτον τοτε κατι παει λαθος με εσενα

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast