ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1189
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1189 of 1380 FirstFirst ... 18968910891139117911871188118911901191119912391289 ... LastLast
Results 17,821 to 17,835 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κάνετε λάθος, εγώ έχω μεγαλώσει με γάτες από μικρό κοριτσάκι κι έχω πάρει πολλή αγάπη απ' αυτές κι όσες έχουν πεθάνει μου λείπουν... Τέσσερις γάτες είχα στο σπίτι μου και τώρα έχω δύο, κάτι ξέρω...
    καλημερα

μια ερωτηση αν γνωριζεις

εχω μια γατα γυρω στα 10χρ και εχει λιγες μερες κανει σαν βηξιμο με κλειστο το στομα τεντωνει λαιμο και στο τελος σαν να κανει εμετο αλλα δεν βγαζει τπτ

εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι;

την πηγα στον κτηνιατριο δεν βρηκε τπτ και μου εδωσε μια αλοιφη να την βαζω στο στομα να της βγαινουν πιο ευκολα οι τριχες απο το στομαχι μου ειπε

δεν ξερω φοβαμαι γιατι ειναι μεγαλη σε ηλικια και μηπως δεν ειναι καλο αυτο με την εννοια οτι θα μας αφησει και στεναχωριομαστε

Απλά δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι ασχολούνται με πολλά και τα καταφέρνουν καλά σε όλα και πετυχαίνουν πολλά...
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ισως επειδή θέλουν πολλή φαί και δε σε αμολάνε μέχρι να χορτάσου...αυτό με προβλημάτισε. όμως για να τρίβονται πανω μου και να κουνανε την ουρα όποτε με δουν σημαίνε νιώθουν κάτι για μένα
    Ναι, όταν η γάτα το κάνει αυτό δείχνει ότι διακατέχεται από φιλικά αισθήματα κι ότι σε θεωρεί δικό της άνθρωπο γι' αυτό τρίβεται πάνω σου για ν' αφήσει τη μυρωδιά της...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by haritini86 View Post
    καλημερα

μια ερωτηση αν γνωριζεις

εχω μια γατα γυρω στα 10χρ και εχει λιγες μερες κανει σαν βηξιμο με κλειστο το στομα τεντωνει λαιμο και στο τελος σαν να κανει εμετο αλλα δεν βγαζει τπτ

εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι;

την πηγα στον κτηνιατριο δεν βρηκε τπτ και μου εδωσε μια αλοιφη να την βαζω στο στομα να της βγαινουν πιο ευκολα οι τριχες απο το στομαχι μου ειπε

δεν ξερω φοβαμαι γιατι ειναι μεγαλη σε ηλικια και μηπως δεν ειναι καλο αυτο με την εννοια οτι θα μας αφησει και στεναχωριομαστε
    Καλημέρα!

Μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό κι έχει δίκιο ο κτηνίατρος αλλά το ιδανικό θα ήταν επειδή είναι λίγο μεγάλη να της κάνεις μια πλήρη αιματολογική εξέταση (και βιοχημικές εξετάσεις αίματος δηλαδή) ώστε να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα... Με τέτοιες εξετάσεις βρήκα εγώ αρρώστιες στα δικά μου γατιά που είχα παλιά και με την κατάλληλη θεραπεία παρατάθηκε η ζωή τους... Το πιο μικρό έφυγε στα 13 και το πιο μεγάλο στα 20 χρόνια...
    Εύχομαι καλά αποτελέσματα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πάντα λέω ότι όποιος έχει καλές σχέσεις με τα ζώα έχει καλες σχέσεις και με τους ανθρώπους.

Τέλος πάντων...Άλλο τώρα.... όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο περισσότερο καταλαβαίνει την αξία της προσωπικής ζωής, ιδίως αν δεν νιώθει και πολύ ικανοποιημένος απ αυτα που πέτυχε ή έκανε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του. Η προσωπική ζωή ως μια κατάσταση την οποία εφτιαξε γίνεται χώρος καταφυγής του. Καταλαβαίνει την αξία αλλά και τις δυσκολίες της οικογένειας. Βλέπει τη διαφορά στο πως προχώρησαν οι άλλοι με το να βλέπει να έχουν παιδιά ενώ από τις άλλες πλευρές της ζωής ίσως να ναι στην ίδια μ αυτον κατάσταση ίσως και σε καλύτερη.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πάντα λέω ότι όποιος έχει καλές σχέσεις με τα ζώα έχει καλες σχέσεις και με τους ανθρώπους.

Τέλος πάντων...Άλλο τώρα.... όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο περισσότερο καταλαβαίνει την αξία της προσωπικής ζωής, ιδίως αν δεν νιώθει και πολύ ικανοποιημένος απ αυτα που πέτυχε ή έκανε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του. Η προσωπική ζωή ως μια κατάσταση την οποία εφτιαξε γίνεται χώρος καταφυγής του. Καταλαβαίνει την αξία αλλά και τις δυσκολίες της οικογένειας. Βλέπει τη διαφορά στο πως προχώρησαν οι άλλοι με το να βλέπει να έχουν παιδιά ενώ από τις άλλες πλευρές της ζωής ίσως να ναι στην ίδια μ αυτον κατάσταση ίσως και σε καλύτερη.
    Διαφωνώ στο εξής, εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με γάτες αλλά όχι με ανθρώπους! Και γενικά οι εσωστρεφείς νιώθουν πιο άνετα με ζώα παρά με ανθρώπους.

εγω θα ηθελα να μη σκεφτομαι τιποτα....

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by aris45 View Post
    εγω θα ηθελα να μη σκεφτομαι τιποτα....
    Συμφωνώ! Και εγώ θα ήθελα να μην σκέφτομαι τίποτα..

george1520
    Guest
    Εγώ θα ήθελα να μην νιώθω τίποτα...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Και εγώ. Άμα βρεις τον τρόπο, πες τον μας..

george1520
    Guest
    Κόψιμο κεφαλιού.. Μπαμ.. Ησυχάζεις από όλα.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Κάτι πιο εύκολο;;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τρόπος άμεσης εξάλειψης του άγχους υπάρχει?

george1520
    Guest
    Λένε πως αν ερωτευτείς σταματάς να αγχώνεσαι για ανούσια πράγματα.. Έτσι λένε.

Banned
    επειδη αυτη η εποχη αντιπροσωπευει το ιδιαιτερο και τη πνευματικη αφυπνηση οτι και να κανετε πρεπει να το συνδιαζετε απαραιτητα με το μυαλο σας σε αντιθετη περιπτωση θα νιωθετε οτι κατι σας λειπει πχ παλια μπορει να λεγαμε θα δοκιμασω αυτο να δω πως ειναι ενω στη σημερινη εποχη οτι κανεις σε χαρακτηριζει γι αυτο προσεξτε τις επιλογες που κανετε