Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 638
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 638 of 837 FirstFirst ... 138538588628636637638639640648688738 ... LastLast
Results 9,556 to 9,570 of 12551
    Senior Member
    Συμφωνώ και επαυξάνω.Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον σάκο του μποξ κανενός.
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ένα φόρουμ που μπήκαμε να βγάλουμε όσα κουβαλάμε κατάντησε πεδίο μάχης... Ξεσπαμε όπου βρούμε, λέμε ότι μας έρθει.. Κρίμα..

Καλησπέρα σας.

Κυκνε δες μηνύματα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Όταν οι μαθητές σου σε σκάνε, δεν θέλουν να κάνουν μαθήματα γιατί μισούν το αντικείμενο και όχι μόνο βαριούνται αλλά έχουν μαθησιακές δυσκολίες, και ξαφνικά σου ανακοινώνουν πως τους άρεσε το μάθημα και θέλουνε έξτρα. Κάπου εκεί μπορεί και να σκέφτηκα ότι υπάρχει θεός.

Προς το παρόν νιώθω ήρεμη και απολαμβάνω τις υποχρεώσεις και το διάβασμα, πριν την καταιγίδα που θα έρθει μετά τις γιορτές.

Senior Member
    Νιώθω αηδία για ένα μέλος από δω
    Ο xfactor αμολαει εμετό για οροθετικούς στα πριβε μου,οποίος θέλει να δει να έρθει πριβέ να δει πριντ σκριν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Νιώθω αηδία για ένα μέλος από δω
    Ο xfactor αμολαει εμετό για οροθετικούς στα πριβε μου,οποίος θέλει να δει να έρθει πριβέ να δει πριντ σκριν
    χαχααχαχαχχα εχω και εγω τα πριβε που μ εστειλες και εβρισες πρωτη.
    παιξε το αθωα περιστερα τωρα...μπορει να βρεις υποστηρικτες.

Senior Member
    Είχα δίκιο που έβρισα.εσγ πάλι όχι.επισης με είπες πατσαβούρα και να έχω κακό ψοφο.καλα τα ψυχολογικά σου αλλά ξεσπά τα αλλού.καξ είπες τους οροθετικούς σκουπίδια.
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    χαχααχαχαχχα εχω και εγω τα πριβε που μ εστειλες και εβρισες πρωτη.
    παιξε το αθωα περιστερα τωρα...μπορει να βρεις υποστηρικτες.

Senior Member
    Είχα δίκιο που έβρισα.εσγ πάλι όχι.επισης με είπες πατσαβούρα και να έχω κακό ψοφο.καλα τα ψυχολογικά σου αλλά ξεσπά τα αλλού.καξ είπες τους οροθετικούς σκουπίδια.
    Εσυ μ εστειλες μηνυμα και μ εβριζες χωρις καν να σε ξερω, επειδη εχω αντιθετη αποψη μ εσενα.
    Με αναγκασες να τα πω αυτα γιατι ειπες επρεπε να εχω πεθανει στην γεννα.....

Τωρα αληθεια βαριεμαι να ασχολουμαι μαζι σου....Βρες κανα αγορακι να ηρεμησεις γιατι απο τα νευρα σου χανεις και τα πληκτρα.

Senior Member
    Δεν είπα αυτά,μη με αναγκάσεις να τα ανεβάσω όλα εδώ και σε κάνω ρεζίλι.ηδη ήρθαν πριβέ άτομα.Επειδη θα το δει
    Πολύς κόσμος μη τα λες όπως σε συμφέρουν
    Εσυ μ εστειλες μηνυμα και μ εβριζες χωρις καν να σε ξερω, επειδη εχω αντιθετη αποψη μ εσενα.
    Με αναγκασες να τα πω αυτα γιατι ειπες επρεπε να εχω πεθανει στην γεννα.....

Τωρα αληθεια βαριεμαι να ασχολουμαι μαζι σου....Βρες κανα αγορακι να ηρεμησεις γιατι απο τα νευρα σου χανεις και τα πληκτρα.

Senior Member
    Δεν είπα αυτά,μη με αναγκάσεις να τα ανεβάσω όλα εδώ και σε κάνω ρεζίλι.ηδη ήρθαν πριβέ άτομα.Επειδη θα το δει
    Πολύς κόσμος μη τα λες όπως σε συμφέρουν
    Τι ρεζιλι να με κανεις βρε σουργελο...
    Τι νομιζεις οτι εδω μεσα ειναι καμια κοινωνια...
    επειδη εσυ ανεβαζεις την φατσα σου και την δειχνεις στα μελη για να ικανοποιησεις τα κομπλεξ σου.

Εγω το παραδεχομαι οτι σε εβρισα, τι θα φοβηθω κανεναν?
    Εσυ γιατι δεν παραδεχεσαι οτι μ εβρισες πρωτη επειδη εχω αντιθετη αποψη μ εσενα σχετικα με τους οροθετικους?

Senior Member
    Όσο βρίζεις θα τρως αναφορές.η συνομιλία ήδη στάλθηκε και το ποιος έχει κόμπλεξ φαίνεται.Περαστικα σου
    Τι ρεζιλι να με κανεις βρε σουργελο...
    Τι νομιζεις οτι εδω μεσα ειναι καμια κοινωνια...
    επειδη εσυ ανεβαζεις την φατσα σου και την δειχνεις στα μελη για να ικανοποιησεις τα κομπλεξ σου.

Εγω το παραδεχομαι οτι σε εβρισα, τι θα φοβηθω κανεναν?
    Εσυ γιατι δεν παραδεχεσαι οτι μ εβρισες πρωτη επειδη εχω αντιθετη αποψη μ εσενα σχετικα με τους οροθετικους?

Senior Member
    Όσο βρίζεις θα τρως αναφορές.η συνομιλία ήδη στάλθηκε και το ποιος έχει κόμπλεξ φαίνεται.Περαστικα σου
    Πωωωω πως θα ζησω τωρα...

εγω εδω μεσα μπαινω για να βοηθησω, γιατι εχω περασει τα ιδια με πολλους..
    Εσυ εδω μεσα μπαινεις για να τσαταρεις και να βαζεις τη φωτοο σου και τα στοιχεια μπας και τσιμπησεις αγορακι η κοριτσακι δεν ξερω και τα γουστα σου.

Ενταξει εγω βαριεμαι να σου κανω αναφορα για το βρισιδι που αρχισες πρωτη...αντε παιξ'το θυμα

Senior Member
    Αυτό που είπα συγκριτικά με αυτό που είπες εσύ πρώτον δεν ήταν τπτ.Δευτερον είναι δικαίωμα μου να μη κρύβομαι κάτι που κάνεις εσύ γιατί φαντάζομαι δε θα βλεπεσαι αλλά έχω βοηθήσει άπειρο κόσμο και έχω συστήσει μέχρι ειδικούς κάτι που δε θα έμπαινες στο κόπο να ψάξεις εσύ.Πριν γράψεις τις μαλακίες σου ριξε ένα τσεκ στα ποστ μου να δεις αν βοήθησα ή όχι.Το ότι πάνω σε κουβέντα ανταλλαξα φωτό με άλλα μέλη εσένα τι σε κοφτει;Σε ενόχλησα και δε το ξέρω;Επίσης πως βοηθας ακριβώς; λέγοντας ανακριβιες και λέγοντας πως η πίπα είναι προκαταρκτικό;ε ναι ρε φίλε καλά σε είπα αμαμητο.Αν δε ξέρεις να ξεχωρίζεις και πέντε πράγματα τι είσαι έμπειρος; Σημειωτέον η μόνη βρισιά που σου είπα στο τόσο στόλισμα σου.Περαστικα σου my dear...Εύχομαι αν ποτέ κολλήσεις κάτι να μη νιώσεις τον ρατσισμό που απλόχερα μοιραζεις
    Πωωωω πως θα ζησω τωρα...

εγω εδω μεσα μπαινω για να βοηθησω, γιατι εχω περασει τα ιδια με πολλους..
    Εσυ εδω μεσα μπαινεις για να τσαταρεις και να βαζεις τη φωτοο σου και τα στοιχεια μπας και τσιμπησεις αγορακι η κοριτσακι δεν ξερω και τα γουστα σου.

Ενταξει εγω βαριεμαι να σου κανω αναφορα για το βρισιδι που αρχισες πρωτη...αντε παιξ'το θυμα

Senior Member
    Αυτό που είπα συγκριτικά με αυτό που είπες εσύ πρώτον δεν ήταν τπτ.Δευτερον είναι δικαίωμα μου να μη κρύβομαι κάτι που κάνεις εσύ γιατί φαντάζομαι δε θα βλεπεσαι αλλά έχω βοηθήσει άπειρο κόσμο και έχω συστήσει μέχρι ειδικούς κάτι που δε θα έμπαινες στο κόπο να ψάξεις εσύ.Πριν γράψεις τις μαλακίες σου ριξε ένα τσεκ στα ποστ μου να δεις αν βοήθησα ή όχι.Το ότι πάνω σε κουβέντα ανταλλαξα φωτό με άλλα μέλη εσένα τι σε κοφτει;Σε ενόχλησα και δε το ξέρω;Επίσης πως βοηθας ακριβώς; λέγοντας ανακριβιες και λέγοντας πως η πίπα είναι προκαταρκτικό;ε ναι ρε φίλε καλά σε είπα αμαμητο.Αν δε ξέρεις να ξεχωρίζεις και πέντε πράγματα τι είσαι έμπειρος; Σημειωτέον η μόνη βρισιά που σου είπα στο τόσο στόλισμα σου.Περαστικα σου my dear...Εύχομαι αν ποτέ κολλήσεις κάτι να μη νιώσεις τον ρατσισμό που απλόχερα μοιραζεις
    καλα δεν ειπες μονο αυτα, ξερεις καλα τι ειπες και το οτι το ξεκινησες.
    Τωρα ποιος απο τους δυο μας ειναι αμαμητος ασε να το ξερουμε εμεις...Αν δεν ησουν αμαμητη δεν θα συζουσες με ενα ομοφυλόφιλο οροθετικο , ουτε θα ψαχνοσουν στο e- psychology.
    Αυτα βρες κανα χαζουλι να τα πεις.

επειδη σε εχει κανει περα η κοινωνια δεν φταιω εγω να ξεσπας πανω μου.
    Ξεπερασε το πια και μην ξεσπας εδω μεσα.

Senior Member
    Αρχικά δε συζω,απλά είναι καλός φίλος.Αφετερου ας ερθει ένα άτομο εδώ που να του την έχω πέσει ή να τον έχω αφήσει να Μου την πέσει εκείνος και θα παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο.Λες μαλακίες όπως και το υπόλοιπο βράδυ και γίνεσαι βαρετός και κουραστικός.Ειμαι σίγουρη ότι δε σε πλησιάζει καμία για σεξ φαίνεται αφενός γιατί είσαι άσχετος αφετέρου γιατί βγάζεις μεγάλη κακία...Δε πειράζει βρε που κατάλαβε όλο το φορούν ότι είσαι μισογύνης επειδή δε σου κάθεται ούτε θηλυκό κουνούπι.Αλλη φορά να κρύβεσαι καλύτερα.
    Υγ τα πριντ τα έχω ακόμα.Οποιος άλλος θέλει μου λέει.
    καλα δεν ειπες μονο αυτα, ξερεις καλα τι ειπες και το οτι το ξεκινησες.
    Τωρα ποιος απο τους δυο μας ειναι αμαμητος ασε να το ξερουμε εμεις...Αν δεν ησουν αμαμητη δεν θα συζουσες με ενα ομοφυλόφιλο οροθετικο , ουτε θα ψαχνοσουν στο e- psychology.
    Αυτα βρες κανα χαζουλι να τα πεις.

επειδη σε εχει κανει περα η κοινωνια δεν φταιω εγω να ξεσπας πανω μου.
    Ξεπερασε το πια και μην ξεσπας εδω μεσα.

Senior Member
    Αρχικά δε συζω,απλά είναι καλός φίλος.Αφετερου ας ερθει ένα άτομο εδώ που να του την έχω πέσει ή να τον έχω αφήσει ν; Μου την πέσει εκείνος και θα παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο.Λες μαλακίες όπως και το υπόλοιπο βράδυ και γίνεσαι βαρετός και κουραστικός.Ειμαι σίγουρος ότι δε σε πλησιάζει καμία για σεξ φαίνεται αφενός γιατί είσαι άσχετος αφετέρου γιατί βγάζεις μεγάλη κακία...Δε πειράζει βρε που κατάλαβε όλο το φορούν ότι είσαι μισογύνης επειδή δε σου κάθεται ούτε θηλυκό κουνούπι.Αλλη φορά να κρύβεσαι καλύτερα.
    Υγ τα πριντ τα έχω ακόμα.Οποιος άλλος θέλει μου λέει.
    Αρχικα γιατι δινεις αναφορες σε εμενα αν συζεις η οχι? με ενδιαφερει νομιζεις?η το κανεις γενικα για αν το δουν αλλα μελη του φορουμ? καρφωνεσαι προσεχε.
    Καλα δεν θα σου χαλασω το ονομα που εχτισες χαχαχχαχα, μην αγχωνεσαι δεν θα τα βγαλω ολα στην φορα..
    Η σιγουρια θα σε φαει, και οπως σου ειπα και στα πριβε χτυπησα καποιο ευαισθητο σημειο.

Και ποιος βγαζει κακια φαινεται.

Senior Member
    Εσύ λες ανακρίβειες για μένα και εγώ απλά λέω τι ισχύει.Αλλωστε σε αντίθεση με σε α εγώ δεν έχω κάτι να κρύψω εδώ μέσα.Ναι οι οροθετικοί είναι ευαίσθητο κομμάτι μου γιατί τους ζω καθημερινά

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Κατα τα άλλα συνέχισε να ζεις στο παραμυθακι σου ότι εγώ χρειάζομαι το φορουμ για να ψάχνω ενώ δεν έχω πολλά πολλά με κανέναν και μεχρι πρόσφατα τα μηνύματα μου ήταν και κλειστά.αλλα τόσο σου κόβει... ξέρεις καμιά φορά βλέπουμε στον άλλον αυτό που οι ίδιοι προβάλουμε..οπότε μήπως μπήκες μήπως στραβωθει καμία;
    Αρχικα γιατι δινεις αναφορες σε εμενα αν συζεις η οχι? με ενδιαφερει νομιζεις?η το κανεις γενικα για αν το δουν αλλα μελη του φορουμ? καρφωνεσαι προσεχε.
    Καλα δεν θα σου χαλασω το ονομα που εχτισες χαχαχχαχα, μην αγχωνεσαι δεν θα τα βγαλω ολα στην φορα..
    Η σιγουρια θα σε φαει, και οπως σου ειπα και στα πριβε χτυπησα καποιο ευαισθητο σημειο.

Και ποιος βγαζει κακια φαινεται.
    Last edited by Aeon; 16-12-2019 at 13:20.