Κρίση πανικου; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Δεν παθαινω κρίσεις πανικου υπο συγκεκριμενες συνθήκες ή περιβάλλοντα για να κάνω αυτο που λες. Τις παθαινω παντου. Εξαρτάται απο το τι σκέφτομαι εγώ και πώς είναι οι παλμοι μου.
    Δεν σου είπα πως το παθαίνεις σε συγκεκριμένα μέρη. Αλλά σου εξηγώ πως όταν συμβαίνει δεν πρέπει να μένεις κολλημένος εκεί. Και για το όνειρο που είδες.. Εγώ ότι είδα θα το έκανα σε πράξη για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δεν θα γινει

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Εγω τωρα κάθομαι στο αμάξι και περιμένω. Με εχει πιασει ζαλάδα δύσπνοια και ειμαι έτοιμος να την πάθω την κρίση χωρίς λόγο! Νιώθω πολυ χαλια και δεν εχω και κατι μαζι μου να παρω!!
    Οι κρίσεις πανικού θέλουν δουλειά. Εμένα με βοηθάνε και οι αναπνοες. Μόλις νιώσω ότι αρχίζει ασκήσεις και ηρεμώ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οι κρίσεις πανικού θέλουν δουλειά. Εμένα με βοηθάνε και οι αναπνοες. Μόλις νιώσω ότι αρχίζει ασκήσεις και ηρεμώ..
    Εγω κάθομαι εκει που ειμαι και λεω οτι ειναι να γινει ας γινει χαχαχα. Πάντως όταν το παθαίνω ειμαι πολυ ήρεμος. Τωρα εμένα οι αναπνοές δεν με βοηθανε καθόλου. Μια φορα που με έπιασε παρά πολυ δυνατή και γρήγορα ταχυκαρδία και είχα φωνάξει ασθενοφόρο έκανα αυτο με τις αναπνοές αλλα χειρότερα με εκανε. Τοτε ήταν όταν το είχα πρωτοπαθει και δεν ήξερα!

Junior Member
    Το ξέρω ότι διαρκεί λίγο,έχω παθει αμετρητες φορες,συνήθως νιώθω άγχος για αρκετές ώρες που κορυφωνεται με αύξηση των παλμων , σκοτοδινη κλπ κλπ. Τώρα για να αποφυγω την κρισαρα που την εβλεπα να έρχεται απο το απογευμα,πήρα το ζαναξ νωρίς και όντως ηρεμησα. Μετά όμως έγινε αυτό με τη φαγούρα και αγχωθηκα. Τον πήρα ήδη τον γιατρό,μου ειπε ότι ο πονος στα αριστερά είναι είτε το έντερο που έχω ευερεθιστο είτε το στομάχι που επίσης έχω θεμα.

Τώρα με πιανουν κάτι σουβλιες/πονοι στο κεφαλι. Συγκεκριμένα στο μετωπο ,δεξιά , πάνω απο το φρυδι,κανονικος πονος που τείνει προς το συνεχες. Παιζει να είναι εγκεφαλικό ή ανευρισμα; Εκανα μαγνητικη, αύριο λογικά θα έχω τα αποτελεσματα. Εχω και μείωση ακοής στο δεξί αυτι.

Ολα αυτά τα ξέρει ο γιατρος,ειπε ότι θα βάλουμε σε μια σειρα τα παντα και για το θέμα του άγχους και για το θέμα των παθολογικων συμπτωματων. Είναι αρκετά καλός και θα με βοηθήσει να ξεκινησω και τα αντικαταθλιπτικά, αλλά φοβαμαι με αυτά τα συμπτωματα,μηπως μου συμβαίνει κάτι επειγον.
    Σωματοποιεις το ανχος σου νομίζω και τρελαίνεσαι .... Όλα στιγμιαία κάνουν την εμφάνιση τους και νομίζεις ότι κινδυνεύεις...και ξεκινάει ο Πανίκος. Το μυαλό σου δε ξέρει προς τα πού να εστιάσει.... Χαλάρωσε ,ησύχασε.... Σκέψου κάτι θετικό!!! Βαλε μουσική κοιτάξου στον καθρέφτη και πάρε ένα αγαπημένο σου άτομο τηλέφωνο επιτόπου...πιάσε κουβέντα και θα ξεχαστείς... Θα δεις όλα καλά θα πάνε... Παιχνίδια στο μυαλό. Το παθαίνω συνέχεια...

Senior Member
    Τωρα ξάπλωσα να κοιμηθω. Αυριο το πρωι θα κανω ταξίδι οδικώς προς Βελιγράδι μετα θα συνεχίσουμε προς Βιέννη και τελικός προορισμός η Γερμανία. Τωρα που ξάπλωσα και απο πριν βασικά νιώθω τον αριστερό ώμο να τρέμει. Ειδικα αν στηριχτώ πάνω στο χέρι το αριστερό. Τωρα που ξάπλωσα παλι τα ίδια. Έκανα ενα ζεστο μπανιο και ήρθα να ξαπλώσω νωρις γιατι πρέπει να ξυπνήσω νωρις. Απο την ωρα που ξάπλωσα με έχουν πιασει χίλια δυο. Τρέμουλα δύσπνοια που και που και γενικά μια έντονη νευρικότητα για κάποιο λόγο. Δεν αγχώνομαι για το ταξίδι γιατι ειμαι πολυ καλα οργανωμένος και ξερω που θα παω. Απλά με πιάνουν διαφορα τέτοια τωρα και τρομάζω. Ενα βραδυ πριν φυγω. Ολα αυτα ειναι λες και το μυαλό τα κανει επίτηδες ενώ δεν σκέφτομαι καν κατι κακό η οτιδήποτε που θα με αγχώσει. Απλά ετσι το παθαινω!

Antonis8
    Guest
    Τωρα ξάπλωσα να κοιμηθω. Αυριο το πρωι θα κανω ταξίδι οδικώς προς Βελιγράδι μετα θα συνεχίσουμε προς Βιέννη και τελικός προορισμός η Γερμανία. Τωρα που ξάπλωσα και απο πριν βασικά νιώθω τον αριστερό ώμο να τρέμει. Ειδικα αν στηριχτώ πάνω στο χέρι το αριστερό. Τωρα που ξάπλωσα παλι τα ίδια. Έκανα ενα ζεστο μπανιο και ήρθα να ξαπλώσω νωρις γιατι πρέπει να ξυπνήσω νωρις. Απο την ωρα που ξάπλωσα με έχουν πιασει χίλια δυο. Τρέμουλα δύσπνοια που και που και γενικά μια έντονη νευρικότητα για κάποιο λόγο. Δεν αγχώνομαι για το ταξίδι γιατι ειμαι πολυ καλα οργανωμένος και ξερω που θα παω. Απλά με πιάνουν διαφορα τέτοια τωρα και τρομάζω. Ενα βραδυ πριν φυγω. Ολα αυτα ειναι λες και το μυαλό τα κανει επίτηδες ενώ δεν σκέφτομαι καν κατι κακό η οτιδήποτε που θα με αγχώσει. Απλά ετσι το παθαινω!

Ενα ηρεμιστικό θα σε βοηθούσε. Ή κάνε κανένα χαμομήλι.

Senior Member
    Ενα ηρεμιστικό θα σε βοηθούσε. Ή κάνε κανένα χαμομήλι.
    Τωρα ξύπνησα μεσα στον ύπνο μου απο ταχυκαρδία και μου είχε κοπεί η ανάσα.. τι να κανω δεν ξερω!

Senior Member
    Τωρα ξύπνησα μεσα στον ύπνο μου απο ταχυκαρδία και μου είχε κοπεί η ανάσα.. τι να κανω δεν ξερω!
    Πιες χαμομηλι με βαλεριανα και κατσε καπου σκεπασμενος και αυτο https://m.youtube.com/watch?v=xQ6xgDI7Whc

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Πιες χαμομηλι με βαλεριανα και κατσε καπου σκεπασμενος και αυτο https://m.youtube.com/watch?v=xQ6xgDI7Whc
    Πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτο.. να ξυπνήσω μεσα στον ύπνο μου και να εχω τρομερή ταχυπαλμία και να μου εχει κοπεί η ανάσα. Πάλι καλα που ξύπνησα κιολας όχι τιποτα αλλο. Γενικά απο την ωρα που έπεσα να κοιμηθω χθες με πιάσανε χίλια δυο! Σφιξιματα, μουδιασματα μετα δε με έπαιρνε ο ύπνος όλο ξυπνούσα απο κατι! Και ολα αυτα σημερα που έπρεπε να κοιμηθω γιατι θα κανω πολλα χιλιόμετρα!

Senior Member
    Απο το αγχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Απο το αγχος.
    στανταρ. Όταν περνούσα τα σύνορα σκοπια Σερβία με έπιασε τρομερό άγχος χωρίς λόγο. Μολις είδαν ελληνικές πινακίδες ούτε έλεγξαν ούτε είδαν τιποτα. Τωρα εχω ερθει ειμαι στο ξενοδοχείο και πραγματικά η μούρη μου εχει παρει φωτιά. Με χτυπούσε σε ολη τη διάρκεια ο ήλιο απο την αριστερή μεριά του προσώπου. Δεν κοιμήθηκα και καλα και ειμαι χαλια. Κοκκίνισε το πρόσωπο μου και καίει. Πλύθηκα δυο φορές τωρα θα το ξανακάνω και θα ξαπλώσω να χαλαρώσω. Μετα θα βγω εξω να ξεσκασω λιγο. Ήταν αγχώδης το ταξίδι αλλα ωραιο γιατι πρώτη φορα κανω τέτοιο ταξίδι οδικώς. Αυριο αγνεχιζουμε για Βιέννη και το καλο ειναι οτι θα διασχίσουμε τα σύνορα με την Ουγγαρία μονο! Απο κει και περα δεν εχει. Για κάποιο λόγο με αγχώνει αυτο με τα σύνορα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12