Σύγκριση με άλλες κοπέλες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Στην γυναίκα φαίνεται πολύ περισσότερο όπως λες γιατί όλοι οι άντρες τις θέλουν τέλειες. Να φτιάχνονται, να βάφονται, να μην έχουν ούτε μια τρίχα πάνω στο σώμα τους, να είναι πάντα κοκέτες. Εε αφού τα κάνουν όλα αυτά είναι δυνατόν να έχουν λίγο μεγαλύτερη μύτη; Αμαρτία είναι.. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ για να δικαιολογήσω αυτό που είπες για τις γυναίκες ότι φαίνεται περισσότερο. Μόνο που οι γυναίκες ότι κάνουν το κάνουν για τον εαυτό τους (μιλάω για τις νορμάλ).

Το γεγονός ότι έρχεται ένας άνθρωπος και σου λέει για την μύτη του και λες "εε στις γυναίκες φαίνεται περισσότερο..." και στο τέλος ρίχνεις "πρέπει να δουλέψεις την αυτοπεποίθηση σου".. Εκαπως δεν συμβαδίζουν αυτά.. Πρώτα της λες "Επ δε γίνεται να έχεις μεγαλύτερη μύτη, είσαι γυναικα". Μετά της λες δούλεψε με τον εαυτό σου. Εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος.
    Τα μπλεξες Γιωργο. Το φτιαξιμο, το βαψιμο και τα συναφη δεν εχουν να κανουν τοσο με τη φροντιδα του σωματος οσο με το να αρεσει μια γυναικα. Ανετα καποια μπορει να αρεσει και χωρις αυτα (αν εχει π.χ. ωραια, φυσικη ομορφια) αλλα ειναι πως το εκλαμβανει η καθε μια στον εγκεφαλο της. Αλλης η αυτοπεποιθηση ανεβαινει με το να βαφεται, αλλη παρουσιαζεται με στομφο στον περιγυρο της και πετυχαινει το ιδιο.
    Απο πού όμως η πρωτη αντλει την παραπανω αυτοπεποιθηση; Μα απο τα βλεμματα των αντρων φυσικα, δεν ειναι κατακριτεο αυτο. Ειναι λαθος να περνας το μηνυμα οτι ότι κανει μια γυναικα το κανει για τον εαυτο της αλλιως δεν ειναι νορμαλ. Και γιατι να ειναι λαθος να αλλαξει κατι πανω της για εναν αντρα που μπορει να το εκτιμησει; Αν ηταν ετσι, θα βαφονταν, θα κοιταζοντουσαν στον καθρεφτη για 1 ωρα και μετα θα επεφταν για υπνο.

Οσον αφορα το θεμα της μυτης, αφου η εμφανιση ειναι το προβλημα μας εδω, αυτο λυνεται για παραδειγμα με το να υπερτονισει καποια αλλα χαρακτηριστικα της. Αλλα ιδανικα πρεπει να αποδεχτει οτι απλα η μυτη της ειναι διαφορετικη και καποιοι θα τη λατρεψουν λατρευοντας την ιδια σαν ατομο ή θα την κακοχαρακτηρισουν απο αυτο και μονο, επομενως δεν ηταν σημαντικοι εξαρχης για την ιδια (ουτε για σεξ προφανως).
    Το θεμα ειναι οτι πολλες νεες γυναικες δεν προβληματιζονται στο που υπερτερουν και στο που υστερουν ωστε να προβαλλουν περισσοτερο τα θετικα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rainbow96 View Post
    Εχω εντυπωσιαστεί από το πόσες απαντησεις εχω στο θεμα μου! Ευχαριστώ πολυ ..
    Λοιπον, ας προσπαθησω να απαντησω λιγο πολυ σε ολα.. Το θεμα με την μύτη ειναι κατι που εμενα μου εχει κολλησει. Οντως δεν εχω την τελεια μύτη. Ομως ξερω οτι δεν είναι το παν. Ξερω οτι λογικα αν κάποιος με γουσταρει σαν συνολο δυσκολα θα κολλησει εκει. Ομολογω οτι δεν αποκλείεται αν την διορθωνα, μετα να αρχιζα να ασχολουμαι με αλλα "κουσουρια". Ειναι αυτη η συγκριση που κανω με αλλες κοπελες οπως ειπα, που οτι και να κανω πάντα θα συγκρινομαι, γιατι ναι ,πάντα υπάρχουν και καλυτερες. Απλα ανεφερα τη μύτη γιατι ειναι το μονο που δεν ειναι αδυνατο να αλλαξει. Αλλα δεν έχω φτασει σε σημειο να σκεφτω σοβαρά να κανω και επέμβαση, που σημαίνει να ξοδεψω τα λεφτακια μου γι αυτο το πράγμα..Γιατι δεν ειμαι σιγουρη κι αν αξιζει τοσος κοπος και χρημα. Αν και "μη σοβαρά" το εχω σκεφτεί αρκετές φορες...
    Το instagram το εσβησα εντομεταξυ λιγο πριν ανεβασω αυτο το θεμα. Γιατι καταλαβαινω ποσο επηρεάζει. Και γενικα με εχει εκνευρισει σαν εφαρμογη. Επειδη κατι αναφερθηκε για σελφις, δεν εχω θεμα με τις σελφις, μ αρέσουν. Με τις πλαγιες ληψεις εχω θεμα :p Και προφανώς δεν θα σκεφτόμουν να κανω μια πλαστική για να φαινομαι καλυτερα σε φωτος. Οι φωτος απλα σου δίνουν μια εικονα για το πώς φαινεσαι στην πραγματικότητα που αυτο με νοιαζει ..
    Πάντως δεν έρχεται απο μονη της η αυτοπεποίθηση ρε παιδια. Να πω οτι θα νιώθω καλα με τον εαυτο μου και αυτοματα να αρχιζω να νιωθω; Ελπιζω στην τυχη..Στο να μου χαμογελάσει μια φορα?? Δεν ξερω. Μου φαίνεται σαν την μόνη λυση δυστυχώς. Επισης το να μην κοιταζομαι ιδιαίτερα στον καθρέφτη και να ασχολούμαι με αλλα πράγματα στη ζωη μου, περα από το αν αρεσω στα αγορακια..Το δοκιμαζω σαν προσωρινη λύση :p
    Επισης οντως , επειδή κάποιος το ανεφερε , το τελευταίο αγορι μου ειπε εξαρχης οτι θελει κατι χαλαρο και εγώ πήγα και μπλέχτηκα..Οποτε τα ηθελα και τα έπαθα.
    Απλως φοβαμαι γενικα μην καταληξω να συμβιβαστω με κάποιον που δεν με ελκυει ιδιαίτερα με τη λογική ότι εμενα δεν μου αξιζει κτ καλύτερο :p Γιατι εκει θα καταληξω στο τέλος. Επειδη και αλλα ατομα μου έχουν πει, εκτος φόρουμ, μην κοιτας τοσο την εμφανιση και τέτοια. Αν όμως δεν διεγειρεσαι από τον άλλον... παρτο αβγο και κουρευτο.
    αν δεν διεγειρεσαι απο τον αλλον, δεν μπορεις να προχωρησεις με το ζορι απλα σκεφτομενη οτι ειναι ανουσια η εξωτερικη εμφανιση.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. απλα υπαρχουν κι αλλα σημαντικα. ολα μαζι μετρανε. ΚΑΙ η εμφανιση. ενα ισοζυγιο ειναι η ελξη. ΙΣΩΣ εχει μια εμφανιση 7-8 και μια προσωπικοτητα 10+. ε, θα τον προσεξεις, αν καταφερεις να τον γνωρισεις. γιατι απο μακρια, μονο την εμφανιση βλεπεις, δεν μπορει να αξιολογησεις προσωπικοτητα.

να θυμισω εδω, οτι το να μην εχει εμφανιση καποιος, δεν ειναι καποια ενδειξη οτι εχει προσωπικοτητα. μπορει να ειναι 3 στην εμφανιση, 3 και στην προσωπικοτητα...

η αυτοπεποιθηση, αν δεν στην εχουν καλλιεργησει οι γονεις σου (που ειναι η βασικη πηγη αυτοπεποιθησης), δεν ερχεται μονη της. ερχεται με δουλεια... δλδ με τις επιτυχιες.
    επισης, αν δεν εχεις και πολυ ισχυρη αυτοπεποιθηση, οση εχεις γκρεμιζεται κι αλλο με τις αποτυχιες.
    και πως μπορεις να αποφυγεις τις αποτυχιες;
    δεν μπορεις. μπορεις ομως να μην τις επιδιωκεις.
    το παραδειγμα το ειπες και μονη σου.
    το ειδες με τον τυπο οτι το πραγμα δεν προχωρουσε οπως ηθελες εσυ. οσο επιμενεις, τοσο γκρεμιζεις την αυτοπεποιθηση σου. μολις παιρνεις ξυνο μηνυμα απο απεναντι πρεπει να προχωρας παρακατω. να μην κολλας σε χλιαρες καταστασεις.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Hook View Post
    Τα μπλεξες Γιωργο. Το φτιαξιμο, το βαψιμο και τα συναφη δεν εχουν να κανουν τοσο με τη φροντιδα του σωματος οσο με το να αρεσει μια γυναικα. Ανετα καποια μπορει να αρεσει και χωρις αυτα (αν εχει π.χ. ωραια, φυσικη ομορφια) αλλα ειναι πως το εκλαμβανει η καθε μια στον εγκεφαλο της. Αλλης η αυτοπεποιθηση ανεβαινει με το να βαφεται, αλλη παρουσιαζεται με στομφο στον περιγυρο της και πετυχαινει το ιδιο.
    Απο πού όμως η πρωτη αντλει την παραπανω αυτοπεποιθηση; Μα απο τα βλεμματα των αντρων φυσικα, δεν ειναι κατακριτεο αυτο. Ειναι λαθος να περνας το μηνυμα οτι ότι κανει μια γυναικα το κανει για τον εαυτο της αλλιως δεν ειναι νορμαλ. Και γιατι να ειναι λαθος να αλλαξει κατι πανω της για εναν αντρα που μπορει να το εκτιμησει; Αν ηταν ετσι, θα βαφονταν, θα κοιταζοντουσαν στον καθρεφτη για 1 ωρα και μετα θα επεφταν για υπνο.

Οσον αφορα το θεμα της μυτης, αφου η εμφανιση ειναι το προβλημα μας εδω, αυτο λυνεται για παραδειγμα με το να υπερτονισει καποια αλλα χαρακτηριστικα της. Αλλα ιδανικα πρεπει να αποδεχτει οτι απλα η μυτη της ειναι διαφορετικη και καποιοι θα τη λατρεψουν λατρευοντας την ιδια σαν ατομο ή θα την κακοχαρακτηρισουν απο αυτο και μονο, επομενως δεν ηταν σημαντικοι εξαρχης για την ιδια (ουτε για σεξ προφανως).
    Το θεμα ειναι οτι πολλες νεες γυναικες δεν προβληματιζονται στο που υπερτερουν και στο που υστερουν ωστε να προβαλλουν περισσοτερο τα θετικα τους.
    Αυτό που σχολίασα είναι ότι είπε γενικά σε μια γυναίκα δεν ειναι ωραίο να έχει μεγαλύτερη μύτη. Αυτό σχολίασα. Ότι το έκανε συγκεκριμένα. Δεν θα πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Senior Member
    Αλλα δεν έχω φτασει σε σημειο να σκεφτω σοβαρά να κανω και επέμβαση, που σημαίνει να ξοδεψω τα λεφτακια μου γι αυτο το πράγμα..Γιατι δεν ειμαι σιγουρη κι αν αξιζει τοσος κοπος και χρημα. Αν και "μη σοβαρά" το εχω σκεφτεί αρκετές φορες...
    Μην ξεχνάς το ρίσκο που έχει μια τέτοια επέμβαση! Έχω δει από κοντά μόνο μια περίπτωση αισθητικής επέμβασης και μπορώ να πω ότι απέτυχε. Η κοπέλα είχε σημαντικά ωραιότερο πρόσωπο πριν την αλλαγή, παρά την κάπως μεγάλη μύτη. Πραγματικά στενοχωρήθηκα όταν την είδα.

και να ασχολούμαι με αλλα πράγματα στη ζωη μου, περα από το αν αρεσω στα αγορακια..Το δοκιμαζω σαν προσωρινη λύση :p
    Η ζωή αυτή είναι πανέμορφη και προσφέρει αναρίθμητες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Όρεξη μόνο να υπάρχει.

Senior Member
    Στην γυναίκα φαίνεται πολύ περισσότερο όπως λες γιατί όλοι οι άντρες τις θέλουν τέλειες. Να φτιάχνονται, να βάφονται, να μην έχουν ούτε μια τρίχα πάνω στο σώμα τους, να είναι πάντα κοκέτες.
    Όχι όλοι. Είμαι ιδιαίτερα αρνητικός στο θέμα του μακιγιάζ ειδικά στα νεαρά κορίτσια. Και γενικά τα κλισέ περί (πλαστής) γυναικείας ομορφιάς με αφήνουν αδιάφορο ή ενεργοποιούν αντανακλαστικά αρνητισμού. Τίποτα δε συγκρίνεται με τη φυσική ομορφιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Ρε ορεστη ας ειμαστε ρεαλιστες η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο...Ο καθενας στα κυβικα του βεβαια και ειναι υποκειμενικο τι αρεσει στον καθενα.
    Αλλος θα βρει μια κοπελα κουκλα και αλλος πανουκλα...εκτος απο τα διαμαντακια που ειναι κατα γενικη ομολογια κουκλαρες.
    Τωρα υπαρχουν και τυχερα π.χ μια τυχαια γνωριμια που να μην σ αρεσει εξωτερικα αλλα με το περασμα του καιρου να συγκνιθεις για τον εσωτερικο η να σου κανει κατι το κλικ.

Βεβαια υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κοιτουν εμφανιση αλλα ειναι στην πλειοψηφια κατωτερου εμφανισιακου επιπεδου η απλα δεν τους νοιαζει.
    Οπως εμεις εχουμε παει με γυναικες που δε μας εκαναν κλικ εμφανισιακα επειδη ξεραμε οτι κατεχουν ειδικες σεξουαλικες τεχνικες, ετσι πολλες γυναικες πηγαινουν με αντρες ασχημους γιατι κατεχουν σεξουαλικα προσοντα και τεχνικες που τους δινουν δυνατους οργασμους. Αυτα γινονται, αλλα τα γνωριζουν συνηθως οσοι εχουν εμπειρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Οπως εμεις εχουμε παει με γυναικες που δε μας εκαναν κλικ εμφανισιακα επειδη ξεραμε οτι κατεχουν ειδικες σεξουαλικες τεχνικες, ετσι πολλες γυναικες πηγαινουν με αντρες ασχημους γιατι κατεχουν σεξουαλικα προσοντα και τεχνικες που τους δινουν δυνατους οργασμους. Αυτα γινονται, αλλα τα γνωριζουν συνηθως οσοι εχουν εμπειρια.
    δηλαδη, τι εννοεις;
    οτι μπορει να ερωτευθει κατα παραγγελια η κοπελα, καποιον που δεν την ελκυει;;;
    γινεται αυτο, με το ζορι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δεν το πιστευω καθολου αυτο ....................... απλα υπαρχουν αντρες που ελκονται απο μια κοπελα επειδη ειναι ντυμενη προκλητικα ...... ποτε δεν ημουν κατι ιδαιτερο στο σεξ , κι ομως ειχα επιτυχιες .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν διεγειρεσαι απο τον αλλον, δεν μπορεις να προχωρησεις με το ζορι απλα σκεφτομενη οτι ειναι ανουσια η εξωτερικη εμφανιση.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. απλα υπαρχουν κι αλλα σημαντικα. ολα μαζι μετρανε. ΚΑΙ η εμφανιση. ενα ισοζυγιο ειναι η ελξη. ΙΣΩΣ εχει μια εμφανιση 7-8 και μια προσωπικοτητα 10+. ε, θα τον προσεξεις, αν καταφερεις να τον γνωρισεις. γιατι απο μακρια, μονο την εμφανιση βλεπεις, δεν μπορει να αξιολογησεις προσωπικοτητα.

να θυμισω εδω, οτι το να μην εχει εμφανιση καποιος, δεν ειναι καποια ενδειξη οτι εχει προσωπικοτητα. μπορει να ειναι 3 στην εμφανιση, 3 και στην προσωπικοτητα...

η αυτοπεποιθηση, αν δεν στην εχουν καλλιεργησει οι γονεις σου (που ειναι η βασικη πηγη αυτοπεποιθησης), δεν ερχεται μονη της. ερχεται με δουλεια... δλδ με τις επιτυχιες.
    επισης, αν δεν εχεις και πολυ ισχυρη αυτοπεποιθηση, οση εχεις γκρεμιζεται κι αλλο με τις αποτυχιες.
    .
    Αληθεια ειναι , ακομη κι η εκπληκτικη εμφανιση μιας κοπελλας , δεν αρκει για να κρατησει εναν αντρα , σκεφτομενο παντα ....

Junior Member

και πως μπορεις να αποφυγεις τις αποτυχιες;
    δεν μπορεις. μπορεις ομως να μην τις επιδιωκεις.
    το παραδειγμα το ειπες και μονη σου.
    το ειδες με τον τυπο οτι το πραγμα δεν προχωρουσε οπως ηθελες εσυ. οσο επιμενεις, τοσο γκρεμιζεις την αυτοπεποιθηση σου. μολις παιρνεις ξυνο μηνυμα απο απεναντι πρεπει να προχωρας παρακατω. να μην κολλας σε χλιαρες καταστασεις.
    Λάθος.

1) Η αυτοπεποίθηση έρχεται αποκλειστικά μέσα απο προσωπική δουλειά με τον εαυτό.
    2) Τις αποτυχίες πρέπει να τις επιδιώκεις αφού μόνο ετσι γίνεσαι καλύτερος/η και μαζεύεις εμπειρίες που σε βελτιώνουν στην πορεία.

Senior Member
    δηλαδη, τι εννοεις;
    οτι μπορει να ερωτευθει κατα παραγγελια η κοπελα, καποιον που δεν την ελκυει;;;
    γινεται αυτο, με το ζορι;
    Εννοω οτι καποιες εμπειρες γυναικες επιλεγουν αντρες που υποπτευονται οτι ειναι καλοι στο κρεβατι γιατι αυτο επιθυμουν περισσοτερο απο την ωραια εμφανιση.

george1520
    Guest
    Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας είναι καλος στο κρεβάτι; πες μου να το κάνω στυλ.. Πως κινούνται;

Junior Member
    Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας είναι καλος στο κρεβάτι; πες μου να το κάνω στυλ.. Πως κινούνται;
    Τουρλώνουν την κοιλιά μπροστά και περπατάνε κορδωμένοι..χαχαχα

george1520
    Guest
    Νόμιζα με ανοιχτά πόδια περπατανε.. Αλλά κι αυτό που λες μου ακούγεται καλό. Θα το εφαρμόσω.. Κοιλιά δεν έχω άλλα το χω.

Senior Member
    Εχουν BDE.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast