Ποτε περάσατε πραγματικά καλά τελευταία φορά; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _depressed View Post
    Όχι μέχρι στιγμής, αλλά το έχω σκεφτεί.
    Να κάνεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ βοηθάει. Θα μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου που ούτε σου περνάνε από το μυαλό. Αλλά πρέπει να προχωρησεις και εσύ. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου γιατί η ψυχοθεραπεία από μόνη της δεν κάνει θαύματα. Και γενικά μέχρι να το αποφασίσεις μήλα κάπου.

Senior Member
    Έχω τουλάχιστον 6 χρόνια να περάσω καλά. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν λίγο πριν ανοίξω το κινητό και προσπαθώντας να χαλαρώσω. Ότι κάνω το κάνω μηχανικά. Δίχως ευχαρίστηση. Εμένα το πρόβλημα μου είναι οι αρρυθμίες. Αυτές μου διελυσαν τη ζωή στην κυριολεξία. Ζω μέσα στον τρόμο ακόμα και όταν κοιμάμαι. Έχω 3 παιδιά και δεν ευχαριστιεμαι ούτε αυτά. Ούτε το μεγάλωμα τους. Δεν νιώθω χαρά και αν λίγο νιώσω καλά έρχονται οι καταραμένες να μου θυμήσουν την παρουσία τους για να επιστρέψω πάλι στη μαυρίλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Έχω τουλάχιστον 6 χρόνια να περάσω καλά. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν λίγο πριν ανοίξω το κινητό και προσπαθώντας να χαλαρώσω. Ότι κάνω το κάνω μηχανικά. Δίχως ευχαρίστηση. Εμένα το πρόβλημα μου είναι οι αρρυθμίες. Αυτές μου διελυσαν τη ζωή στην κυριολεξία. Ζω μέσα στον τρόμο ακόμα και όταν κοιμάμαι. Έχω 3 παιδιά και δεν ευχαριστιεμαι ούτε αυτά. Ούτε το μεγάλωμα τους. Δεν νιώθω χαρά και αν λίγο νιώσω καλά έρχονται οι καταραμένες να μου θυμήσουν την παρουσία τους για να επιστρέψω πάλι στη μαυρίλα.
    Οι γιατροί τι λένε γι αυτό;

Senior Member
    προχθες.............

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    προχθες.............
    Για πε.. Για πε..

Μου είχες στείλει μήνυμα.. Σου έχω απαντήσει.. Δεν έδωσες σημεια ζωής. Δεν πήρες την απάντηση μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Οι γιατροί τι λένε γι αυτό;
    Αν εννοείς για τις αρρυθμίες να μην φοβάμαι και να μην δίνω σημασία από τη στιγμή που δεν είναι πολλές και επικυνδινες. Πράγμα αδύνατον βέβαια διότι την καρδιά που αποσυντονιζεται την νιώθεις έως το κόκκαλο!! Σε πιάνει πανικός διότι πρόκειται για καρδιά το σημαντικότερο όργανο του σώματος μας. Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς πρέπει να είσαι αναίσθητος η να είσαι τόσο μαστουρωμενος που να μην σε νοιαζουν οι αρρυθμίες

Senior Member
    Αν εννοείς για τις αρρυθμίες να μην φοβάμαι και να μην δίνω σημασία από τη στιγμή που δεν είναι πολλές και επικυνδινες. Πράγμα αδύνατον βέβαια διότι την καρδιά που αποσυντονιζεται την νιώθεις έως το κόκκαλο!! Σε πιάνει πανικός διότι πρόκειται για καρδιά το σημαντικότερο όργανο του σώματος μας. Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς πρέπει να είσαι αναίσθητος η να είσαι τόσο μαστουρωμενος που να μην σε νοιαζουν οι αρρυθμίες
    Τις έχω δοκιμάσει (μόνο στην εγκυμοσύνη) και όντως σε ταλαιπωρούν αλλά από τη στιγμή που το καρδιογραφημα βγαίνει καλό δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια υπάρχουν και άλλα που μπορείς να κάνεις. Όπως το να σου βάλουν ένα μηχάνημα για 24 ώρες που καταγράφει τους χτύπους. Νομίζω λέγεται Holter
    Φάρμακα παίρνεις για την καρδιά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Τις έχω δοκιμάσει (μόνο στην εγκυμοσύνη) και όντως σε ταλαιπωρούν αλλά από τη στιγμή που το καρδιογραφημα βγαίνει καλό δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια υπάρχουν και άλλα που μπορείς να κάνεις. Όπως το να σου βάλουν ένα μηχάνημα για 24 ώρες που καταγράφει τους χτύπους. Νομίζω λέγεται Holter
    Φάρμακα παίρνεις για την καρδιά;
    Έχω βάλει χολτερ 2 φορές!
    Φάρμακα δεν μου έχει δώσει κάνεις καρδιολόγος. Μόνο ηρεμιστηκα. Αυτό με τρελαίνει. Μέχρι ηλεκτροφυσιολογικο έλεγχο έκανα

Senior Member
    Έχω βάλει χολτερ 2 φορές!
    Φάρμακα δεν μου έχει δώσει κάνεις καρδιολόγος. Μόνο ηρεμιστηκα. Αυτό με τρελαίνει. Μέχρι ηλεκτροφυσιολογικο έλεγχο έκανα
    Για να μη σου δίνουν φάρμακο θα πει ότι δεν το χρειάζεσαι. Και μπορεί να είναι και θέμα άγχους. Έχεις μιλήσει με κάποιον ψυχολόγο;

Senior Member
    Καλη χρονια σε ολουςμε υγεια και μακαρι....... το ξημερωμα του νεου χρονου να μας σβησει ολους τους φοβους μας και να ξυπνησουμε οπως ειμαστε πριν απο αυτους!!!!ΑΝΕΜΕΛΟΙ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kiss View Post
    Καλη χρονια σε ολουςμε υγεια και μακαρι....... το ξημερωμα του νεου χρονου να μας σβησει ολους τους φοβους μας και να ξυπνησουμε οπως ειμαστε πριν απο αυτους!!!!ΑΝΕΜΕΛΟΙ
    Καλη χρονιά!

Page 2 of 2 FirstFirst 12