Results 61 to 75 of 98
Thread: Προσπαθώντας να βοηθήσω
-
02-01-2020, 17:08 #61
τι προσπαθεις να καταλαβεις;
σου εχει κανει την νυχτα- μερα, σε δουλευει μεσα στα μουτρα σου, σε αγνοει, σε προσβαλει, κι εσυ τον κυνηγας..
ΑΥΤΟ ειναι αρρωστημενο. οπου δεν βλεπεις ανταποκριση και ανταποδοση, να φευγεις. να μην σπαζοκεφαλιαζεις.
στην ανασφαλεια σου πονταρει για να σου λεει τις μπουρδες του και να προβληματιζεσαι κι απο πανω αντι να τον στειλεις στον αγυριστο.
τι θελεις απο αυτον τον ανθρωπο που θελει μονο να παιρνει αλλα κι αυτο δεν στο αναγνωριζει καν;
ποσο χαμηλα εχεις τον εαυτο σου και ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες;
αυτα να απαντησεις στον εαυτο σου και να φυγεις το συντομοτερο απο αυτην την αρρωστια που χωθηκες.
- 03-01-2020, 07:57 #62
έχεις δίκιο σε όλα αυτά.
Τελικά, το μήνυμα "αν δε θέλεις να ξαναμιλήσεις, πες το", το άνοιξε κ είπε "καλά είμαι, σταμάτα να ανησυχείς για αυτό".
03-01-2020, 09:02 #63
Είπε "δεν έχω την απάντηση που ψάχνεις", και "κουράστηκα να μιλώ για εμένα σε ανθρώπους που δε νοιάζονται για μένα κι δε καταλαβαίνουν τι περνάω κ γυρίζουν ανάποδα ό,τι κάνω"
Νιώθω πάρα πολύ χάλια.
03-01-2020, 09:25 #64
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να δεις το αυτονόητο... Αυτός είναι που γυρίζει ανάποδα το ότι κάνεις και λες μάλλον. Μια χαρά σε παίζει. Το θέμα είναι γιατί νοιώθεις χάλια. Δηλαδή αν αρχίσω εγώ και συζητάω εδώ μαζί σου και λέω ένα σωρό ασυναρτησίες και σε κατηγορώ ότι δεν με καταλαβαίνεις ή αντιστρέφω ότι λες, θα αισθάνεσαι προσωπικά υπεύθυνη για εμένα και θα κάθεσαι να σκας; Από που κι ως που;
03-01-2020, 09:52 #65
Όχι. Γιατί πέρασαν μήνες έτσι. Και το κατέστρεψα όλο.
Πραγματικά, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω.
03-01-2020, 10:39 #66
θα ερθει η μερα που θα κλαις για τον χρονο που εχασες για να προβληματιζεσαι με τις σαχλαμαρες που σου λεει αυτος ο μαλακας για να μην σταματησεις να ασχολεισαι μαζι του, μιας και κανεις αλλος δεν τσιμπαει στις μπουρδες του, για να κανει κατι τοσο ματαιο..
να το θυμηθεις τοτε.
03-01-2020, 11:07 #67
Μα είναι ξεκάθαρο πως αυτό θέλει. Να μην ασχολούμαι μαζί του. Φαίνεται τις τελευταίες μέρες πάαααρα πολύ.
03-01-2020, 11:17 #68
03-01-2020, 11:29 #69
λοιπόν wanderer,
κοίτα να δεις,
κι εγώ νομίζω ότι δεν νοιάζεσαι για εμένα , και εγώ θέλω να την μπουμπουνίσω και με κάνεις χειρότερα
και είσαι υπεύθυνη που εγώ εχτές πήγα να βάψω ένα σκαμνάκι , αλλά κατά λάθος έσπρωξα το κουτί με την μπογιά με τον αγκώνα και χύθηκε, κατάλαβες τι έκανες; χύθηκε η μπογιά κάτω στο πλακάκι και μετά παράτησα το βάψιμο και καθάριζα τα πλακάκια που τα είχα αλλάξει το 2005 γιατί δεν μου άρεσε η μπλε ρίγα που είχανε τα παλιά.
λοιπόν μετά απ όλα αυτά.....
Αμ το άλλο;
εχτές μου κουβαλήθηκε μια τύπισσα ντε και καλά να γνωριστούμε και ήθελε ...περιπετειούλες; αλλά έφαγε χυλόπιτα.
τα βλέπεις;
εάν εσύ μου φερόσουν καλά δεν θα σήκωνα το τηλέφωνο και θα απαντούσα στην τύπισσα και θα είχα αποφύγει το να μου κουβαληθεί βραδιάτικο που εγώ ήθελα να κολλήσω δυο γυαλιά για το βιτρό μου, που τα είχα κόψει πριν τρεις μέρες.
λοιπόν ....στείλε μου σε πμ τον προσωπικό σου λογαριασμό στο φβ και να αρχίσεις να τρέχεις πίσω κι απ εμένα γιατί δεν είναι σωστά πράγματα αυτά να τρέχεις πίσω μόνο από τον άλλον
δηλ εμείς εδώ τι είμαστε;
φιλάκια
03-01-2020, 11:32 #70
Όχι. Από τότε που ξεκίνησαν οι διακοπές, δεν μου έλεγε πια για αυτόν, ειδικά μετά με αυτό με τον ύπνο, δεν έλεγε τίποτα, όταν προσπαθούσα να μιλήσω έλεγε "αρκετά", μετά δε μιλούσε καθόλου, έστελνα να δω πως είναι, μετά πάλι διαφωνούσαμε, του ζήτησα να με αφήσει να προσπαθήσω, είπε δε γίνεται, μετά από κάποιες μέρες μου είπε πως με μισεί και μετά αγννοούσε, και σήμερα που τον ρώτησα πως είναι οι μέρες του είπε αρκετά καλά, και λέει δεν έχω την απάντηση που θέλεις, όταν είμαι καλά κρατάει για τόσο λίγο που δεν εχει σημασία και μη ρωτάς αυτές τις ερωτήσεις, απλά να υποθέτεις πως όλα είναι χάλια, είπε τα παραπάνω σχετικά με το πως δεν καταλαβαίνω κι δε νοιάζομαι για το τι περνά, και του είπα αν θέλει να κόψει επαφές και απάντησε όχι, "μπορούμε απλώς να μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν να κάνουν τίποτα με εμένα;" και φυσικά αν δε ξαναμιλήσω, δε θα τον πειράξει καθόλουυυ ούτε καν θα αναρωτηθεί γιατί.
03-01-2020, 11:59 #71
ωχ βρε κοριτσι.
εισαι πολυ μακρια νυχτωμενη, πραγματικα..
δεν καταλαβαινεις καθολου ουτε τι γινεται, ουτε τι σου γινεται.
φυσικα και δεν θελει να σταματησεις να τον κυνηγας. στο ειπε κιολας.
αλλα εσυ τι ευχαριστηση παιρνεις απο το κυνηγητο αυτο και τις χιλοπιτες που τρως; δεν μπορεις να βρεις ενα αγορι που σε θελει;
πρεπει οπωσδηποτε να σε διωχνει για να ασχολεισαι;
σιγουρη συμπεριφορα για να ζησεις δυστυχισμενη ολα τα νεανικα σου χρονια.
03-01-2020, 12:17 #72
Κοίτα, ας βάλουμε στην άκρη την ιστορία. Στην άκρη.
Αν κάποιος δε ξεκινά πια συζητήσεις, προσπαθείς να ξεκινήσεις μία συζήτηση, λέει ένα "Καλά." και σταματά εκεί, μετά όταν τον ρωτάς γιατί δε μιλάει λέει πως τον ενόχλησε κάτι, το ρωτάς αν μπορείς να προσπαθήσεις κι λέει όχι, δε γίνεται, άστο κι προχώρα, και μετά σου λέει πως σε μισεί, και μετά αγνοεί τελείως και λέει αυτά που είπε σήμερα, πού ακριβώς βλέπεις πως θέλει να τον κυνηγήσεις;
Αυτό δεν το καταλαβαίνω καθόλου.
03-01-2020, 12:20 #73george1520GuestΤο φτύσιμο. Το γράψιμο είναι μια καλή συνταγή για να σε τρέχει ο άλλος από πίσω. Πόσο μάλλον οταν χρησιμοποιήσεις λέξεις που έχουν να κάνουν με συναισθήματα "μίσος".. Εκεί ποντάρει.
03-01-2020, 12:22 #74
03-01-2020, 12:31 #75
Μου απάντησε όμως, δε συνέχισε να με γράφει και είπε ο άνθρωπος "μπορούμε απλά να μιλάμε για πράγματα που δεν αφορούν εμένα;"
Ένας χειριστικός δε θα το άφηνε έτσι. Μπορεί απλώς να βαρέθηκε. Και να είπε το ότι φταίει πως διαστρεβλώνω πράγματα, για δικαιολογία.