Προσπαθώντας να βοηθήσω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 98
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Φαντάσου μόνο πως φοβάμαι καν να δω την εφαρμογή. Δεν την έχω δει καθόλου. Μια χαρά στην ησυχια του είναι. Το πιο πιθανό να με έχει αγνοήσει πάλι.
    Μπορείς αν θες να πετάξεις και το τηλέφωνο..

Είσαι 20 χρόνων και κάθεσαι και καταστρέφεις την υγεία σου για ένα άνθρωπο που δεν ξέρεις.. Ποσο είπε ότι είναι αυτός;

Senior Member
    Αυτό είναι το θέμα, πως αν δε μπορώ πια να ξέρω πώς είναι, θα στεναχωρηθώ πάραα πολύ. Είπα την αντίδρασή μου σε μπλοκ/αγνοήσεις, φαντάσου ποια θα είναι η αντίδραση αν δεν μπορώ πια. Τεράστια θλίψη. Κι για αυτό προς στιγμή το αποφεύγω. Δε ξέρω τι στο καλό πια πάει στραβά με εμένα. Είναι 30. Τώρα πρόσεξα πως σταμάτησα να ασχολούμαι τόσο με πράγματα από τότε που τον γνώρισα. Αλλά ναι, δουλεύω κι σπουδαζω.

Senior Member
    Αυτό είναι το θέμα, πως αν δε μπορώ πια να ξέρω πώς είναι, θα στεναχωρηθώ πάραα πολύ. Είπα την αντίδρασή μου σε μπλοκ/αγνοήσεις, φαντάσου ποια θα είναι η αντίδραση αν δεν μπορώ πια. Τεράστια θλίψη. Κι για αυτό προς στιγμή το αποφεύγω. Δε ξέρω τι στο καλό πια πάει στραβά με εμένα. Είναι 30. Τώρα πρόσεξα πως σταμάτησα να ασχολούμαι τόσο με πράγματα από τότε που τον γνώρισα. Αλλά ναι, δουλεύω κι σπουδαζω.
    μακαρι να σε μπλοκαρει παντου, για να σε απελευθερωσει απο τον εαυτο σου.
    ειναι αρρωστημενο αυτο που κανεις.

Senior Member
    αρρωστημένο;

george1520
    Guest
    αρρωστημένο;
    Εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα αυτή την λέξη.. Ακούγεται άσχημη.. Αλλά συμφωνώ όσο αφορά αυτό που εννοεί..

Εχεις φίλους; Με τους γονεις σου τι σχέση έχεις ή είχες;

Senior Member
    Γιατί αρρωστημένο;
    Πιστεύω ρηχές.

george1520
    Guest
    Γιατί αρρωστημένο;
    Πιστεύω ρηχές.
    Άλλο ρωτάω. Σε ρώτησα από το πρώτο μου ποστ. Θέλω να καταλάβεις γιατί το κάνεις όλο αυτό. Να βρεις την αιτία μπας και καταφέρεις να βγεις..

Όπως και να έχει.. Σου εύχομαι πραγματικά να εξελιχθεί αυτή η ιστορία με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι το καλύτερο για σένα. Καλή χρονιά.

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ, επίσης

Senior Member
    αρρωστημένο;
    ναι, ειναι αρρωστημενο να ασχολεισαι με ανθρωπο που σε διωχνει, που δεν μπορεις να εχεις μια πραγματικη ισοτιμη σχεση, αλλα να προσπαθεις να του κανεις τον ψυχιατρο με το ζορι, χωρις να εισαι. που δεν ειστε ουτε φιλοι, ουτε εραστες, αλλα τον κυνηγας εσυ κι αυτος σε διωχνει και σε προσβαλει.
    ολα αυτα, ειναι το αρρωστημενο.

Senior Member
    Δεν έκανα τον ψυχίατρο. Ήμουν απλώς εκεί και δέθηκα.

Senior Member
    Και όσα έχει πει, πως είχα φτάσει όσο πιο κοντά έφτασε κανείς στο να του δείξω πως νοιάζομαι και μετά τα κατέστρεψα όλα, το κάνει πιο δύσκολο. Το ότι δέθηκα είναι το λάθος. Για αυτό το λόγο έμεινα κι προσπαθούσα ό,τι κι αν γινόταν. Το να κόψει επαφές κάποιος για τον οποίο νοιάζεσαι και ανησυχείς είναι πάρα πολύ επίπονο για μένα. Κι να μην έχεις απολύτως κανένα τρόπο να μάθεις ούτε καν αν ζει/πως είναι. Όχι γιατί έπαιρνα κάτι κι δεν θα το έπαιρνα πια, αλλα γιατί νοιαζόμουν κι ανησυχούσα πάρα πολύ-και όχι άδικα, με ό,τι άκουσα.

Senior Member
    Και όσα έχει πει, πως είχα φτάσει όσο πιο κοντά έφτασε κανείς στο να του δείξω πως νοιάζομαι και μετά τα κατέστρεψα όλα, το κάνει πιο δύσκολο. Το ότι δέθηκα είναι το λάθος. Για αυτό το λόγο έμεινα κι προσπαθούσα ό,τι κι αν γινόταν. Το να κόψει επαφές κάποιος για τον οποίο νοιάζεσαι και ανησυχείς είναι πάρα πολύ επίπονο για μένα. Κι να μην έχεις απολύτως κανένα τρόπο να μάθεις ούτε καν αν ζει/πως είναι. Όχι γιατί έπαιρνα κάτι κι δεν θα το έπαιρνα πια, αλλα γιατί νοιαζόμουν κι ανησυχούσα πάρα πολύ-και όχι άδικα, με ό,τι άκουσα.
    αυτο ηταν το χειριστικο. εσυ, γι αυτο εμεινες, κι αυτος γι αυτο το εκανε. για να σε εχει υποχειριο του. θα τα καταλαβεις οταν μεγαλωσεις , αλλα μεχρι τοτε η αυτοπεποιθηση σου θα εχει φτασει στο υπογειο, αν συνεχισεις να επιμενεις σε γνωριμιες ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.ετσι καταρακωνεται η αυτοπεποιθηση ενος απειρου στις σχεσεις ανθρωπου και μετα νοιωθει οτι δεν αξιζει τπτ καλυτερο απο το να παρακαλαει..
    σε ειχε συνεχεια στο τρεξιμο, να προσπαθεις συνεχως για κατι που δεν θα σου εδινε ποτε. την αναγνωριση και την ανταποκριση.

εσυ νοιαζεσαι κι ανησυχεις. δεν αναρωτηθηκες γιατι να μην νοιαζεται και να μην ανησυχει κι αυτος για σενα;
    να σου πω εγω. γιατι τον απασχολει μονο ο εαυτος του.
    αυτο ειναι το αρρωστημενο.
    το οτι επιμενεις χωρις να βρισκεις ανταποκριση και μαλιστα καθεσαι να σε διωχνουν και να σε προσβαλουν.
    θα συνηθισεις ετσι, και δεν θα μπορεις να αναγνωρισεις μια υγιη σχεση...

Senior Member
    Γενικά ποτέ δεν έπαιρνα, άρα όχι δεν αναρωτήθηκα. Ποτέ δεν είχα πάρε-δώσε, μόνο δώσε, δώσε, δώσε. Είχε πει πως στις σχέσεις πρέπει και να παίρνεις και να δίνεις, πως εκείνος έδινε, αλλά πως δεν του πρόσφερα τίποτα, πως δεν του έδωσα τίποτα. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.. Θυμάμαι με ρωτούσε τι όφελος υπάρχει σε αυτό για εκείνον.

Senior Member
    Γενικά ποτέ δεν έπαιρνα, άρα όχι δεν αναρωτήθηκα. Ποτέ δεν είχα πάρε-δώσε, μόνο δώσε, δώσε, δώσε. Είχε πει πως στις σχέσεις πρέπει και να παίρνεις και να δίνεις, πως εκείνος έδινε, αλλά πως δεν του πρόσφερα τίποτα, πως δεν του έδωσα τίποτα. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.. Θυμάμαι με ρωτούσε τι όφελος υπάρχει σε αυτό για εκείνον.
    Αλήθεια ξέρεις τι ακριβώς είναι ο τοξικος άνθρωπος;

Senior Member
    Δεν ξέρω πια. Ό,τι έχει πει έχει μπει στο κεφάλι μου. Δεν πιστεύω τον εαυτό μου πια.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast