Θέλω μια δεύτερη γνώμη - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 189
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    εσυ απο αυτα που ειπα αυτο καταλαβες?οτι αν μου προτεινει καποιος παρτουζα θα επρεπε να το κανω απο σεβασμο?ο καθενας καταλαβαινει οτι θελει.και οταν σου λεει ο αλλος θες να παμε για καφε αν εχεις αρχιδια και λεγεσαι αντρας να πεις οτι οχι απο εσενα θελω μονο σεξ.ξεκαθαρα πραγματα
    Αυτό κατάλαβα Αποστολία γιατί αυτό είπες, απλά στο αντέστρεψα. Θεωρείς ασέβεια το ότι ο άλλος θέλει ΜΟΝΟ σεξ στην παρούσα φάση και οτι δεν θέλει να πάει για καφέ. Θεωρείς οτι σιγά, έπρεπε να της κάνει το χατήρι και να βγει μερικές φορές μαζί της αν την σέβεται. Και η επόμενη πρόταση σε αυτήν που δεν λες αλλά έρχεται εκτων πραγμάτων είναι : ας της κάνει το χατήρι, αφού κι αυτή θα του κάνει το χατήρι μετά να του κάτσει. Γιαυτές τις ανταλλαγές μιλούσα όσον αφορά στο σεξ.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό κατάλαβα Αποστολία γιατί αυτό είπες, απλά στο αντέστρεψα. Θεωρείς ασέβεια το ότι ο άλλος θέλει ΜΟΝΟ σεξ στην παρούσα φάση και οτι δεν θέλει να πάει για καφέ. Θεωρείς οτι σιγά, έπρεπε να της κάνει το χατήρι και να βγει μερικές φορές μαζί της αν την σέβεται. Και η επόμενη πρόταση σε αυτήν που δεν λες αλλά έρχεται εκτων πραγμάτων είναι : ας της κάνει το χατήρι, αφού κι αυτή θα του κάνει το χατήρι μετά να του κάτσει. Γιαυτές τις ανταλλαγές μιλούσα όσον αφορά στο σεξ.
    θεωρω ασεβεια να μη λεει τι θελει απο την κοπελα.και αντιστοιχα και η κοπελα να μη λεει τι θελει απο αυτον.ποσο πιο λιανα να στο κανω???

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Melina75 View Post
    Το "να θέλει ο άλλος να σε πηδήξει " καλό είναι το κακό είναι να μην ήθελε (ξαναλέω). Ο σεβασμός δεν έχει να κάνει με αυτή του την επιθυμία αλλά με την υπόλοιπη προσέγγιση του και την συνολική του στάση ως προς εμένα ,για την οποία έχω τις αμφιβολίες μου και ρώτησα για αυτό μια δεύτερη γνώμη.
    Μετά από όλο αυτό το χάος εδώ μέσα... Πήρες την δεύτερη γνώμη;

Senior Member
    θεωρω ασεβεια να μη λεει τι θελει απο την κοπελα.και αντιστοιχα και η κοπελα να μη λεει τι θελει απο αυτον.ποσο πιο λιανα να στο κανω???
    μα ειπαν και οι δυο ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θελουν και ειναι διαφορετικα πραγματα. αυτος θελει ΜΟΝΟ σπιτι, αυτη θελει και κοινωνικη ζωη και σπιτι.
    γιατι το δικο του ειναι ασεβεια και το δικο της ειναι ευσεβεια;
    το ιδιο πραγμα κανουν. απλα διαφωνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Που φαίνεται ότι την ποθεί; ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ είναι το πρόβλημα. Δείχνει απροκάλυπτα ότι απλά δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να κάνει σεξ.. Και είναι άλλο πόθος άλλο σεξ. Το σεξ ναι είναι ανάγκη των αντρών ειδικά.
    ναι δειχνει οτι πρωταρχικα, αυτη τη στιγμη, τον ενδιαφερει να κανουν σεξ.
    αργοτερα μπορει να την κοπανησει, μπορει να θελησει να τα φιαξουν, μπορει να θελει παλι μονο σεξ χωρις τπτ αλλο.
    οι γυναικες δεν θελουν σεξ;
    μπορει να ηθελε κι αυτη το ιδιο, οποτε ολα θα ηταν μια χαρα. δεν θα ηταν;
    αφου δεν θελει, φευγει.

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να λυπάσαι γιατί αν μου τύχαινε δεν θα υπήρχε δεύτερη φορά..

Ασέβεια είναι το συνεχές "πάμε σπίτι" χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να θέλω και να βγω (εκτός αν την έχει δει ότι πήρε σκύλο και θα το πάει βόλτα με τα πόδια για κατουρημα), το οποίο δεν πάει καθόλου να πει ότι "σε ποθεί και στο δείχνει όταν είστε μόνοι".
    γιατι βρε παιδι μου; εχει υποχρεωση αυτος να σου καλυψει τις αναγκες σου για κοινωνικοτητα;
    δεν εχετε σχεση.
    αυτος δεν θελει να πατε για ποτα. θελει αυτο που σου ειπε. να πατε σπιτι.
    γιατι ειναι ασεβεια το συνεχες "παμε σπιτι" και δεν ειναι ασεβεια το συνεχες "παμε καλυτερα για κανενα ποτο";;
    κανενα απο τα δυο δεν ειναι ασεβεια.
    απλα θελουν διαφορετικα πραγματα.
    η βολτα για κατουρημα, δεν δειχνει ποθο.
    το να σε θελει σεξουαλικα, δειχνει ποθο.
    αν εσυ το θεωρεις αμαρτια η κατι που ειναι για να ντρεπεται κανεις, αλλο καπελο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι βρε παιδι μου; εχει υποχρεωση αυτος να σου καλυψει τις αναγκες σου για κοινωνικοτητα;
    δεν εχετε σχεση.
    αυτος δεν θελει να πατε για ποτα. θελει αυτο που σου ειπε. να πατε σπιτι.
    γιατι ειναι ασεβεια το συνεχες "παμε σπιτι" και δεν ειναι ασεβεια το συνεχες "παμε καλυτερα για κανενα ποτο";;
    κανενα απο τα δυο δεν ειναι ασεβεια.
    απλα θελουν διαφορετικα πραγματα.
    η βολτα για κατουρημα, δεν δειχνει ποθο.
    το να σε θελει σεξουαλικα, δειχνει ποθο.
    αν εσυ το θεωρεις αμαρτια η κατι που ειναι για να ντρεπεται κανεις, αλλο καπελο.
    Δεν μίλησα για συνεχές "πάμε για ποτό"..

Δεν είναι καθόλου για να ντρέπεται κανείς όταν θέλει σεξ.. Και όπως το θέτεις ούτε εγώ γεννήθηκα για να καλύψω την ανάγκη του για πηδ..α...
    Η κοπέλα ζήτησε γνωριμία με ΌΤΙ συνεπάγεται αυτό.. Αυτός θέλει μόνο το ένα κομμάτι γιατί προφανώς δεν είναι ικανός για κάτι άλλο. Και ούτε αυτό είναι ντροπή.. Και δεν θα αλλάξω την άποψή μου για το τι θα πει σεβασμός, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει όταν ο άλλος δεν σκέφτεται ΚΑΙ τις δικές μου ανάγκες και μου φέρεται σαν να είμαι άψυχο κορμί...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Εφοσον το ενστικτο σου σου λεει πως κάτι δεν ταιριάζει με τα δικα σου θέλω οφειλεις να το ακουσεις. Μπορει ο τυπος να εχει κοινωνική φοβια, μπορει να μην εχει φραγκα, αν οταν τον συναντας σου δείχνει ενδιαφερον για τη ζωη σου και οχι μονο χουφτωμα και αντε πιασε με κανε με ρανε με σε βαθμο τελικα εσυ να πνίγεσαι το ληγεις. Καποτε καποιος μου ειπε πώς στο 3ο ραντεβού ε... Πρέπει να το κάνουμε ( επιχειρημ βγαλμενο απο περιοδικό) οχι μονο ξενερωσα αλλα ηξερα πως δε θα τραβηξει πουθενα. Το ένστικτο μου άκουσα και πηγα παρακατω. Αν σε γουσταρει πολύ ενας αντρας δεν τον διωχνει η μη ολοκληρωση. Τι εννοώ ; Γιατι δεν καθετε εκείνος να αναρωτηθεί για τις δικές σου προτάσεις ; Αλλά κανεις εσυ πισω και τον συναντας με τους δικους του ορους; Ευχομαι να βοηθηθηκες απο ολες τις απαντήσεις. Καλη χρονια.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δεν μίλησα για συνεχές "πάμε για ποτό"..

Δεν είναι καθόλου για να ντρέπεται κανείς όταν θέλει σεξ.. Και όπως το θέτεις ούτε εγώ γεννήθηκα για να καλύψω την ανάγκη του για πηδ..α...
    Η κοπέλα ζήτησε γνωριμία με ΌΤΙ συνεπάγεται αυτό.. Αυτός θέλει μόνο το ένα κομμάτι γιατί προφανώς δεν είναι ικανός για κάτι άλλο.
    Και ούτε αυτό είναι ντροπή.. Και δεν θα αλλάξω την άποψή μου για το τι θα πει σεβασμός, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει όταν ο άλλος δεν σκέφτεται ΚΑΙ τις δικές μου ανάγκες και μου φέρεται σαν να είμαι άψυχο κορμί...
    ξερουμε οτι δεν θελει κατι αλλο, τωρα. δεν ξερουμε για τι ειναι ικανος.
    μπορει αργοτερα να θελει κι αλλα.
    μπορει απο αλλη να θελει πολλα κι απο την συγκεκριμενη να θελει μονο σεξ.
    πολλα μπορει.
    τ θεμα ειναι, οτι δειχνει ξεκαθαρα τι θελει ΤΩΡΑ.
    δεν την κοροιδευει.
    αν δεν της αρεσει αυτο που θελει, δεν πρεπει να μεινει.
    το "αψυχο κορμι" ειναι δικη σου προεκταση. αν ηθελε καποιος να πηδηξει αψυχο κορμι θα πηγαινε με επαγγελματια.
    απλα εσυ εχεις ενοχοποιησει το σεξ.

Senior Member
    πολλα μπορει.
    δεν την κοροιδευει.
    το "αψυχο κορμι" ειναι δικη σου προεκταση. αν ηθελε καποιος να πηδηξει αψυχο κορμι θα πηγαινε με επαγγελματια.
    Εγώ έχω ενοχοποιησει τον μαλακα που βλέπει τις γυναίκες ΜΌΝΟ με τη δυνατότητα που του δίνει το κάτω κεφάλι του...

Αυτή του ΕΊΠΕ ότι θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Οπότε και αυτή ξεκάθαρη ήταν..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Δεν είπες αυτό πριν Αποστολία. Πριν είπες ασέβεια το ότι δεν δέχεται τις επιθυμίες της και οτι του λέει για καφέ και λέει όχι. Αυτό θεωρούσες πριν ασέβεια, τώρα λες άλλο.

Κι ούτε αυτό που λες είναι ασέβεια. Δείχνει ξεκάθαρα με τις κινήσεις του τι θέλει. Το αν μας αρέσει είναι άλλο θέμα. Εξάλλου δεν νομίζω να τον ρώτησε η κοπέλα ξεκάθαρα τι θέλει κιόλας. Ούτε αυτή είπε ξεκάθαρα τι θέλει. Είπε ότι πεταξε μόνο ένα θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα και τέλειωσε το θέμα. Κι αν το δούμε κι εντελώς ψυχρά στην τελική, εκείνος είναι πολύ πιο ξεκάθαρος από την κοπέλα στο τι θέλει. Θέλει σεξ. Του λέει για έξοδο αρνείται. Του λέει για βόλτα πάνε 5 λεπτά και γυρνάνε. Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται!!! Να το ζωγραφίσει πρέπει κιόλας;

Η κοπέλα από την άλλη είναι που του δίνει τα αντιφατικά μηνύματα. Θέλω πρώτα να σε γνωρίσω αλλά σε καλώ και στο σπίτι μου να μείνουμε δύο μας (ή στο δικό του δεν ξέρω πού συναντιούνται). ¨Οταν πας στο σπίτι του άλλου και μένετε δυο σας, δεν πας για να παίξετε τάβλι, για να κάνετε σεξ πας. Η κοπέλα θα ήταν ξεκάθαρη με το τι θέλει αν δεν δεχόταν να ξεμοναχιαστούν σε καμιά περίπτωση όσο κι αν επέμενε ο άλλος.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ έγκλημα το ότι ξεμοναχιάστηκαν, ούτε θεωρώ έγκλημα κάποιος ειδικά στην ηλικία της κοπέλας να ψάχνεται και να μην είναι σίγουρος για το τι θέλει αλλά μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα με όλα αυτά που γράφονται.

Senior Member
    Εγώ έχω ενοχοποιησει τον μαλακα που βλέπει τις γυναίκες ΜΌΝΟ με τη δυνατότητα που του δίνει το κάτω κεφάλι του...

Αυτή του ΕΊΠΕ ότι θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Οπότε και αυτή ξεκάθαρη ήταν..
    ΑΚΡΙΒΩΣ.
    και οι δυο ξεκαθαροι ηταν.
    αυτος μενει σιγουρα γιατι θελει να το παλεψει κι αλλο, χωρις να ξερουμε αν θα θελει κατι παραπανω.
    επομενως εχει λογους που μενει. αν δεν κανουν σεξ, δεν του φταιει κανεις. δεν του το εταξε.
    εκεινη, εχει ηδη χαλαστει.
    ειναι δικη της ευθυνη το αν και ποτε θα φυγει.
    κι αν παραμεινει, παλι δικη της ευθυνη θα ειναι. δεν της εταξε τπτ παραπανω απο το να απνε σπιτι του. δεν την κραταει κανεις, και δεν την εξαπατα κανεις.

george1520
    Guest
    ΑΚΡΙΒΩΣ.
    και οι δυο ξεκαθαροι ηταν.
    αυτος μενει σιγουρα γιατι θελει να το παλεψει κι αλλο, χωρις να ξερουμε αν θα θελει κατι παραπανω.
    επομενως εχει λογους που μενει. αν δεν κανουν σεξ, δεν του φταιει κανεις. δεν του το εταξε.
    εκεινη, εχει ηδη χαλαστει.
    ειναι δικη της ευθυνη το αν και ποτε θα φυγει.
    κι αν παραμεινει, παλι δικη της ευθυνη θα ειναι. δεν της εταξε τπτ παραπανω απο το να απνε σπιτι του. δεν την κραταει κανεις, και δεν την εξαπατα κανεις.
    Που είδες εσύ ότι είναι ξεκάθαρο το τι θέλει αυτός; επειδή κάθισαν εδώ σε ένα φορουμ 8 άνθρωποι (μαζί και μένα) και έγραψαν τον μεγάλο περίπατο του Πέτρου σημαίνει είναι ξεκάθαρο το τι θέλει;

Μπορεί ο φίλος μας απλά να νιώθει καλύτερα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να μην σκέφτεται μόνο το σεξ. Χίλια δυο μπορεί. Ξεκάθαρο θα γίνει αν η κοπέλα πάει και ρωτήσει.. Ή αν αυτός το πει..

Και η κοπέλα είπε ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο..

Senior Member
    πολλα μπορει.
    δεν την κοροιδευει.
    Όχι ρεμεντυ, καταρχάς οι επαγγελματίες δεν είναι άψυχα κορμιά και ούτε τις αντιμετωπίζουν όλοι έτσι. Ρωτά και εμένα που έχω πάει, αν κάποιος δεν τους κάθεται καλά και το παίξει ιστορία φεύγει με μπουνιές έξω. Μάλλον μιλάς για τριτοκοσμικές καταστάσεις Ομόνοιας, άλλη ιστορία εκεί.
    Ναι υπάρχουν άντρες που γουστάρουν να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν άψυχα κορμιά και αυτό περνάει μόνο στις κοπέλες έξω που θα δείξουν συναίσθημα, στις πουτανες θα φάνε μπουνιές.
    Όταν μια κοπέλα σου πει μ αρέσεις αλλά θέλω να βγούμε για αρχή και μια βόλτα έτσι για το γαμωτο, και της πεις σπίτι μου κατευθείαν και αν σου αρέσει, είσαι απλά μαλακας και κρυφομισογυνης και κομπλεξικός γιατί τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να βγει και τελικά να μη φάει κοκο και να του τσακιστεί ο ψευτοεγωισμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Όχι ρεμεντυ, καταρχάς οι επαγγελματίες δεν είναι άψυχα κορμιά και ούτε τις αντιμετωπίζουν όλοι έτσι. Ρωτά και εμένα που έχω πάει, αν κάποιος δεν τους κάθεται καλά και το παίξει ιστορία φεύγει με μπουνιές έξω. Μάλλον μιλάς για τριτοκοσμικές καταστάσεις Ομόνοιας, άλλη ιστορία εκεί.
    Ναι υπάρχουν άντρες που γουστάρουν να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν άψυχα κορμιά και αυτό περνάει μόνο στις κοπέλες έξω που θα δείξουν συναίσθημα, στις πουτανες θα φάνε μπουνιές.
    Όταν μια κοπέλα σου πει μ αρέσεις αλλά θέλω να βγούμε για αρχή και μια βόλτα έτσι για το γαμωτο, και της πεις σπίτι μου κατευθείαν και αν σου αρέσει, είσαι απλά μαλακας και κρυφομισογυνης και κομπλεξικός γιατί τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να βγει και τελικά να μη φάει κοκο και να του τσακιστεί ο ψευτοεγωισμος.
    Συμφωνώ απόλυτα σε όλα..

Αυτό με τις επαγγελματίες δεν το σχολίασα γιατί θα έμπαινε η συζήτηση σε άλλα μονοπάτια..

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast