Πρόταση για ανοιχτό ή κλειστό προφίλ στο φόρουμ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 107
    Senior Member
    ερωτηση προς τον αεον/διαχειριση, αν διαβαζει:
    οταν ενα προφιλ διαγραφει/μπαναριστει και μετα δημιουργηθει ενα ΝΕΟ προφιλ που χρησιμοποιει το ιδιο μειλ που χρησιμοποιουσε το διεγραμμενο προφιλ, το συστημα το διαβαζει το νεο προφιλ σαν διπλο προφιλ, η σαν εντελως νεο?

Banned
    ,.............συνομιλεί με τον εαυτό της.

Banned
    Quote Originally Posted by little View Post
    Ακριβώς, αυτός είναι ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ για να το ψάξω.
    Για σένα έγιναν όλα!
    δε σε εβαλα εγω να ασχολησαι μαζι μου συνεχεια συνεχως εχεις μια διαθεση να μου τη λες ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΩ το ολο θεμα απο σενα αρχιζει και ξερεις γιατι? γιατι στην αρχη νομιζες οτι δε θα ασχοληθει κανενας με οσα λεω και μετα επειδη καταλαβες οτι εχω δικιο σε καπια που ελεγα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ και ακομα δε μπορεις να το χονεψεις αυτο οτι μου περασε σε καπια θεματα.

αρα μηπως εχεις παθει καποια εμονη μαζι μου ενω βλεπεις οτι δε σε οφελει το ολο θεμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    ,.............συνομιλεί με τον εαυτό της.
    Οτι και καλα οσο εσυ εισαι ο Μ87, η ρεμεντυ ειναι ο Aeon?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οτι και καλα οσο εσυ εισαι ο Μ87, η ρεμεντυ ειναι ο Aeon?
    παλι καλα να λες.
    φανταζεσαι να μας ελεγε οτι ειμαι ο μ87?

αχαχαχαχαχααχαχααααα!!!
    να δουμε τι αλλο θα μας πει το "εργοχειρο"...

Banned
    Παίζει ναι είναι τριπλό .....

Banned
    Και μια συμβουλή

Μην ξπαταλατε το χρόνο σας με τα κομπιοτερακια.
    Η ζωή είναι αλλού.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μιλας ομως για αγνωστους απο εδω, απο το φορουμ.
    δεν εννοεις οτι σε ταυτοποιησαν καποιοι γνωστοι σου.
    αν εννοεις τους αγνωστους, εγω δεν το βρισκω κακο να βλεπουμε τι ελεγε παλιοτερα το μελος.
    γιατι σε πειραζει να σου λενε οτι παλιοτερα τα ελεγες εντελως διαφορετικα, αν ισχυει?

δλδ αν καποιο προφιλ σε ενα μνμ ελεγε οτι ειναι γυναικα και τωρα λεει οτι ειναι ανδρας (ακραια περιπτωση), γιατι να καθομαστε να ασχολουμαστε μαζι του, ενω μας δουλευει?
    ειναι καλο να βλεπουμε ενα δειγμα γραφης απο καθε μελος.
    το προβλημα ειναι αν εκτιθεσαι στο πραγματικο περιβαλλον σου. να σε αναγνωρισουν οι γνωστοι σου πχ.

στην τελικη ρε παιδια, αν θελετε να μην υπαρχει καμια προιστορια αποτ ο προφιλ σας για να τα γραφετε καθε φορα οπως βολευει, δεν χρειαζομαστε ονοματα.
    ας ονομαζομαστε ολοι γκεστ, και καθε μηνυμα να ειναι tabula rasa...
    Είχα και τον φόβο ότι θα με ταυτοποιήσει κάποιος γνωστός μου γι'αυτό πλέον δεν φωτογραφίζω συγκεκριμένες καταστάσεις.

Απο εδώ απο το φόρουμ έβλεπαν το ιστορικό μου και δεν ένιωθα άνετα. Ξέρεις γιατί; Είχα αναφέρει ότι είμαι άνεργη, και όταν ξανα είχα γράψει άλλο θέμα μου μετά απο καιρό έλεγαν "ακόμη είσαι άνεργη δεν κάνεις κάτι να βρεις δουλειά κλπ"... Το ξεπερνάω.
    Είχα γράψει πως δεν ήθελα να πάρω χάπια αν μου προτείνει ο γιατρός και όταν έγραψα ένα νέο πρόβλημα μου απαντούσαν προκατειλημμένα πως "καλά εσύ δεν ακούς τον γιατρό εμάς εδώ θα ακούσεις; αν τα έπαιρνες τώρα θα ήσουν καλά κλπ" ... (μιλάω για το προηγούμενο προφίλ μου που πλέον δεν το θυμάμαι καν) Εντάξει, μπαίνω να πάρω μερικές γνώμες για το πρόβλημά μου, να ταυτιστώ με κάποια άλλα μέλη που πιθανόν να αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα.
    Δε μιλάμε να αλλάζεις φύλο, καταγωγή, email κλπ. Απλά εκείνη τη χρονική περίοδο με απασχολούσε ένας άλλος ψυχαναγκασμός, είχα ξεπεράσει τον προηγούμενο και μου λέγανε για το παλιό θέμα κλπ κλπ...

Πάντως κι εγώ ψηφίζω τουλάχιστον ΜΗ μέλη να μην μπορούν να δούνε τα προφίλ μας και το ιστορικό. Καλό θα ήταν να συμβαίνει και στα μέλη αυτό.
    Last edited by Αγχωμένη; 29-01-2018 at 16:01.

Το καλύτερο για να μην νομίζουμε πως υπάρχει τρολλάρισμα, να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να αναφέρουμε ένα προφίλ ή σχόλιο που το θεωρούμε ύποπτο και να έχουν τη δυνατότητα οι διαχειριστές να ελέγχουν το παρελθόν, τις αλλαγές που έκανε στα στοιχεία, το email κλπ. Αλλά όχι από όλα τα μέλη μόνο από τους διαχειριστές. Αλλά ξανά λέω, με την δυνατότητα να έχει δυνατότητα αναφοράς το σχόλιο ή το προφίλ για να πάει σε έλεγχο απευθείας, όταν τα μέλη έχουν υποψίες ότι υπάρχει κάτι περίεργο.

Πιστεύω πως τα προφίλ των μελών θα έπρεπε να είναι κλειστά. Ως φόρουμ να έχει κάποιες σύντομες αναφορές σε ψυχιατρικούς όρους και διαγνώσεις δημόσια ανοιχτές για ανάγνωση αλλά έως εκει. Όταν κάποιος θα ήθελε να γίνει μέλος να αποκτούσε πρόσβαση σε πληροφορίες κατόπιν κάποιου εύλογου διαστήματος με κριτήρια την συμπεριφορά στους κανονισμους.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    εγω θα μπορουσα να πω πολυ ανετα τροπους σε καπιος να καταλαβει τι ειναι καπιος με μια ματια γι αυτο δε βρισκω νοημα στο κρυφτο θα προτημουσα πχ να ειμουν σε ενα καφενειο τωρα και να μιλω ανοιχτα με καπιον για οτιδηποτε τοτε θα καταλαβει το πραγματικα καλο μου προσωπο αν μου ταιριαζει αν δε μου ταιριαζει δε θα καταλαβει ποτε τιποτα

george1520
    Guest
    Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο θέμα.. Μια απορία όσο αφορά την εφαρμογή.
    Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια προφίλ μπορείς να δεις τα μηνύματα - σχόλια που έχει κάνει ο χρήστης αλλά σε άλλα προφίλ δεν γίνεται; Υπάρχει ρύθμιση;

Ακομη κάτι αν εγώ βάλω στην ιστοσελίδα να μη φαίνομαι ποτέ είμαι ενεργός, στην εφαρμογή θα φαίνομαι;

Ευχαριστώ
    Last edited by george1520; 09-01-2020 at 14:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο θέμα.. Μια απορία όσο αφορά την εφαρμογή.
    Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια προφίλ μπορείς να δεις τα μηνύματα - σχόλια που έχει κάνει ο χρήστης αλλά σε άλλα προφίλ δεν γίνεται; Υπάρχει ρύθμιση;

Ακομη κάτι αν εγώ βάλω στην ιστοσελίδα να μη φαίνομαι ποτέ είμαι ενεργός, στην εφαρμογή θα φαίνομαι;

Ευχαριστώ
    καλησπερα.
    δεν υπαρχουν προφιλ που δεν μπορεις να δεις τα μηνυματα τους.
    απλως οταν μπεις ως επισκεπτης χωρις να εισαι συνδεδεμενος, δεν μπορεις να δεις καθολου παλια μηνυματα των μελων.
    αν βαλεις ρυθμιση να μην εισαι ορατος, δεν θα φαινεσαι ονλαιν, οταν εισαι ονλαιν. τα μηνυματα σου ομως θα φαινονται κανονικα.

george1520
    Guest
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Υπάρχουν προφίλ που δεν μπορείς από την εφαρμογή να δεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Υπάρχουν προφίλ που δεν μπορείς από την εφαρμογή να δεις.
    εγω κι απ το κινητο, στο σαιτ μπαινω. δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη. δενε χω παρατηρησει να μην βλεπω καποιο προφιλ. μηπως στην εφαρμογη σε αποσυνδεει κατα καιρους και λογω αποσυνδεσης δεν τα βλεπεις;

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast