Results 31 to 45 of 106
-
20-01-2020, 14:29 #31
Το πρόβλημα (για εμένα κυρίως μιλάω) είναι άμα έχεις εγκλωβιστείς σε κάποιες άσχημες καταστάσεις της ζωής. Εκεί η αντίδραση δεν έχει νόημα διότι δεν αλλάζει τίποτα. Απλά έπειτα κρατάς ενα επίπεδο αξιοπρέπειας γι αυτα που σου έχουν απομείνει, δηλαδή αντιδράς σε βαθμό που να τους επιβάλλεσαι.
γιάννης
- 20-01-2020, 14:31 #32
20-01-2020, 14:58 #33
Εγώ αναίσθητη έγινα μετά από χρόνια, όταν πείστηκα ότι με τέτοιου είδους ανθρώπους δεν υπάρχει σωτηρία.. Και να σου πω την αλήθεια απλά βαρέθηκα να ασχολούμαι. Αλλά τους έκανα πέρα. Όταν είσαι στο ίδιο περιβάλλον είναι δύσκολο γιατί και τίποτα να μη γίνει αυτοί εκπέμπουν μια αρνητικοτητα ή αρνητική ενέργεια να το πω καλύτερα.. Στην περίπτωση μου πχ με έπιαναν τα νεύρα μου με το που έμπαινα στο ασανσέρ για να ανέβω στο σπίτι.. Ή με το που άκουγα το όνομα αυτού του ανθρώπου.. Τρομερά νεύρα, δεν φαντάζεσαι.. Μόνο όταν σταμάτησα να ασχολούμαι σταμάτησε να με επιρεαζει.. Αλλά σταμάτησα γιατί βαρέθηκα και όχι γιατί βρήκα το δίκιο μου. Αυτό ακόμα δεν το έχω βρει..
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
21-01-2020, 01:09 #34
Και ούτε θα το βρεις. Οποίος ειναι τέτοιος δεν αλλάζει πίστεψε με. Θα σε τρελάνουν μεχρι να σκάσεις. Κάποιο το πιστεύουν κιολας οτι έχουν δίκιο! Εγω απο τοτε που νευρίασα και περασα στεναχώρια αυτές τις μερες παλι ήρθαν κάποια συμπτώματα. Σημερα πηγα σε κατι γενέθλια ενός φίλου. Μου έβαλε σε ενα ποτήρι ενα σφηνάκι ρακί εγω το γέμισα το νεροπότηρο μεχρι πάνω με νερό. Ήταν σαν να πίνεις νερό πραγματικά. Σε κάποια φάση εκει που έτρωγα πίτσα έγινα κατακόκκινος μιλαμε όλο το πρόσωπο κοκκίνισε άρχισα να νιώθω πίεση στο κεφάλι και καιγομουν. Εριξα νερό στο πρόσωπο μου αλλα τιποτα. Είχαν και το κλιματιστικό να βαράει στους 29 γιατι με αυτο ζεσταίνονται και ήμουν χαλια. Μετα απο κανένα μισάωρο ηρέμησα και κλείσανε και το κλιματιστικό. Αλλα πραγματικά ελεγα οτι θα πάθω εγκεφαλικό γιατι η πίεση στο κεφάλι μου ήταν έντονη! Με έπιασε μετα άγχος κλασσικά μη πάθω κατι και δεν μπορούσα να μιλήσω κιολας εκει γιατι δεν ήθελαν να γίνω ρεζίλι! Δεν αγχώθηκα τοσο όσο άλλες φορές όπως παλιότερα αλλα αγχώθηκα αρκετά. Τα συμπτώματα κατα 90% αυτα που είχα έχουν φύγει αλλα σημερα τρόμαξα παλι μετα απο αρκετό καιρο. Ίσως αυτο να προκλήθηκε απο αυτα που περασα αυτές τις μερες και να μου το βγάζει ξανά ετσι!
21-01-2020, 01:16 #35
Αυτό μοιάζει με κρίση άγχους..
Και ναι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν αλήθεια ότι έχουν δίκιο. Όσο προσπαθείς να τους πείσεις τόσο χάνεις το δικό σου δίκιο.. Εγώ είχα δοκιμάσει να φερθω το ίδιο κάποτε για "τιμωρία" αλλά δεν είναι λύση.. Δεν τους νοιάζει.. Άλλωστε τη μα...ία ή την έχεις ή όχι..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
21-01-2020, 01:26 #36
Αυτο ακριβώς η εισαι μα..κας η δεν εισαι! Δεν νομιζω να ήταν κρίση άγχους γιατι πρώτα Κοκκινησα μου το είπαν μετα με ειδα πως ήμουν και αγχώθηκα. Εγω πιστεύω ανέβασα πολυ πίεση για κάποιο λόγο! Έγινα κόκκινος και είχα τρομερή πίεση στο κεφάλι και μετα αυτο με άγχωσε. Ίσως να ανεβάζω πίεση Αποτωμα! Τωρα για τους άλλους που λεμε δεν μπορούμε να κανουμε κατι μεχρι να γίνουμε μαστερ στο να τους γράφουμε! Αν μάθουμε να το κανουμε αυτο τοτε θα εχει φύγει ενα βάρος απο το κεφάλι μας!
21-01-2020, 01:29 #37
21-01-2020, 01:34 #38george1520GuestΦίλε μου. Σταμάτα να αναλύεις τα πράγματα τόσο πολύ. Άσε να πέσει και κάτι κάτω.. Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου με διαφορες σκέψεις. Κάποιες φορές οι συμπεριφορές των άλλων έχουν να κάνουν με τα βιώματα τους και εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη. Άλλες φορές μπορεί να είναι επηρεασμένοι από κάτι άλλο στην ζωή τους και ξεσπανε όπου βρουν. Υπάρχουν 1002 παράγοντες.. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Κανένας δεν είναι τέλειος.. Κάποιος θα σε πληγώσει εσκεμμένα, άλλος χωρίς να το καταλάβει. Έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Το θέμα είναι να μην μένεις εκεί και να προχωράς. Πάντα με τους ανθρώπους που αξίζουν. Και οι άνθρωποι που αξίζουν δεν είναι αυτοί που δεν κάνουν λάθη.. Γιατί αν βρεις άνθρωπο που δεν θα διαφωνήσει ποτέ μαζί σου τότε να ξέρεις ότι δεν αληθινός.
Απλα Σταμάτα να δινεις τόση σημασία.
21-01-2020, 01:50 #39
Παλι δεν καταλαβες τι θέλω να πω. Ούτε μένω στο θέμα ούτε γυρναω πίσω στα ίδια. Απλά εδω μιλαμε γιαυτο και γιαυτο και εγω συνεχίζω. Κάποια πραγματα ΔΕΝ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ! Δεν ειναι οτι ειμαι εγω ετσι φιλε μου. Δεν τα αναλύω ολα και δεν θέλω να τα αναλύω. Απλά όταν κατι με ενοχλεί μιλαω γιατι ποτε μου δεν έκανα τουμπεκί τουλάχιστον εκει που είχα δίκιο. Εχω ερθει σε σημεία να πω άντε γαμ..σου και να μην ασχοληθώ επειδή έβλεπα οτι το παει αλλου το θέμα αλλα κάποια θέματα δεν αγνοούνται πως να το κανουμε; Το “σταματά να δίνεις τόση σημασία” ειναι πολυ πιο εύκολο να το λες απο το να το κανεις. Και εσυ άνθρωπος εισαι και ξερεις πως κάποια πραγματα δεν γίνεται να τα αφήσεις. Μετα το σκέφτεσαι συνέχεια και λες “έπρεπε να πω αυτο, έπρεπε να ξανω ετσι” και επειδή πολλές φορές όταν δεν μιλας και το κρατάς ειναι χειρότερο καλύτερα να λες εκείνη την ωρα τι σε ενοχλεί και ολα θα ειναι καλύτερα! Απλά κάποιοι σε βγάζουν τρελό. Το κακό ειναι οτι μερικοί μονο και μονο για να βγουν απο πάνω λένε διαφορα και μετα ζητάνε συγγνώμη. Τι να την κανω τη συγγνώμη τωρα που κόντεψα να πάθω 3 εγκεφαλικά μαζι; Καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω τωρα; Δεν ειναι εύκολο αυτο που λες. Δεν μπορώ να μη δωσω σημασία σε κάποια πραγματα. Άλλωστε είπαμε άνθρωπο είμαστε κάποια στιγμή θα ερθει και κατι κακό κάποια στεναχώρια η ένας τσακωμός η οτιδήποτε! Παλιά όσο ήμουν πιτσιρικάς πιανόμουν στα χέρια με το παραμικρό. Τωρα δεν ειναι οτι δεν μπορώ να το κανω απλά δεν θέλω. Η θα πάθω κατι κακό εγω η θα κανω κατι πολυ κακό σε κάποιον! Ειναι περίπλοκο όλο αυτο. Εξαρτάται απο το ποιον εχεις μπροστά σου και με τι εχεις να κανεις.. αν εσυ φιλε μπορεις και δεν δίνεις τόση σημασία Μπραβο σου και πίστεψε με ειναι μια αρχή και αυτο στο να μπορέσεις αργότερα να τους γράψεις στα @@ σου! Εγω αυτο προσπαθώ αλλα δεν το καταφερνω!
21-01-2020, 01:56 #40george1520GuestΚατάλαβα τι λες. Ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.. Ούτε να κάνεις πως δεν συμβαίνουν. Το ξέρω και το βλέπω και στην ζωή μου.. Αλλά είμαι της άποψης πως αν χρειάζεται να μιλήσεις για κάτι.. Θα το κάνεις μια φορά. Όποιος θέλει να καταλάβει. Θα καταλάβει.. Όποιος δεν θέλει.. Δεν θα καταλάβει.. Το να συζητάς κάτι συνέχεια το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταστρέφεις την υγεία σου. Εκείνη την στιγμή που θες να μιλήσεις. Θα τα πεις όπως αισθάνεσαι και μετά κάνεις ότι μπορείς να μην σε επηρεασει. Το να αρχίζεις να σκέφτεσαι Αν έλεγα αυτό. Τότε θα γινόταν αυτό. Αν δεν έλεγα αυτό τότε ίσως να μη γίνονταν αυτό κτλ απλα κάνεις μια τρύπα και πέφτεις μέσα.
21-01-2020, 02:08 #41
Εάν δεν μιλήσεις θα τα σκεφτείς αυτα. Αν σε ενοχλεί κατι και δεν μιλήσεις τοτε θα τρώγεσαι μεσα σου. Όχι ολοι απαραίτητα προσωπικά εγω αν δεν μιλήσω σε κατι που με ενοχλεί δεν μπορώ μετα! Τωρα μιλαμε για ακραίες περιπτώσεις που δεν μπορεις να το αφήσεις ετσι. Αν όμως μιλήσω ξερω πολυ καλα τι να πω και δεν μετανιώνω μετα γιαυτα που ειπα. Μπορεί καμια φορα στα νεύρα μας να λεμε κατι πολυ άσχημο αλλα δεν λεμε κατι που δεν ισχύει! Εκείνη τη στιγμή ισχύει γιατι μας έχουν φερει εκτός εαυτού και μας έχουν τρελανει που λεμε οτι μας κατεβει! Μακάρι φιλε μου μια μερα να μπορώ ολα να τα γράφω εκει που δεν πιάνει μελάνι! Το ξερω οτι καταστρέφω την υγεία μου και αυτο προσπαθώ να αποφύγω! Μαλλον θελει χρόνια η θελει να το εχεις απο μονος σου. Όπως μερικοί μου έχουν πει οτι τους την εχει βιδώσει μια μερα τοσο άσχημα που απλά σταμάτησαν να ασχολούνται με όλους και με ολα!
21-01-2020, 04:02 #42
καλησπερα Bill και καλη χρονια...!!! ευχάριστα τα νέα αυτή η βελτίωση...!!
όσο για το κοκκίνισμα στο πρόσωπο είχαμε μιλήσει και σου είχα πει κάποια πράγματα...! αυτό θέλει να το ψάξεις με ηρεμία σε ένα νευρολόγο...! παρολαυτά ο κάθε άνθρωπος σε νεύρα η στεναχώρια μπορεί να αντίδραση ο οργανισμός του με κάποια συμτώματα...! είσαι δυνατό άτομο και το ότι δεν έπεσες στα φαρμακα και είπες να το παλέψεις μονος σου είναι πολύ θετικό...!! αν βάλεις τα πράγματα κάτω και σκεφτείς κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι τσάμπα ανησυχείς τόσο πολύ για την υγεία σου...! η ζωή θέλει και λίγο τρελα...!!! προσπάθησε να βγείς εντελώς από αυτή την θολούρα του φόβου με το κοκκίνισμα του προσώπου...! ξεχνα το εντελώς... όταν το πάθεις πάλι πες στον ευατό σου... <<είμαι καλά>> το μυστικό είναι να βρείς εσύ με τον δικό σου τρόπο πως θα ηρέμησης...! μην φοβάσαι τίποτα...!!! προχωρα μπροστά άσε το τι θα πάθεις στο μέλλον...! μην σκέφτεσαι τόσο πολύ και αν σκέφτεσαι προσπάθησε να αλλάξεις τις σκέψεις με θετικές σκέψεις...! βάλε ευχάριστα πράγματα στην ζωή σου...! κανε μια νέα αρχή για να φτιάξεις ένα καλύτερο μέλλον..!!!
21-01-2020, 08:16 #43george1520Guest
21-01-2020, 12:28 #44
Εκει δεν φεύγει το πρέπει ξαφνικά. Άνθρωποι που έχουν αγανακτήσει και έχουν καταλάβει πως δεν γίνεται αλλιώς και έχουν γινει ετσι. Εγω δεν μπορώ να ειμαι ετσι όμως! Αυτο λεω. Οτι με ενοχλεί θα το πω και θα ανοίξω το στόμα μου γιατι ποτε δεν κάθισα με σταυρωμένα χέρια. Τωρα δεν μιλαω για κατι ασήμαντο η καμια μικρο βλακεία αλλα για κατι πιο σοβαρό! Εχω δει και ανθρώπους που τους αδικούσαν τους νευριαζαν χωρίς λόγο και μετα βγάλανε τρομερά ψυχολογικά επειδή ήταν τουμπεκί στον οποιοδήποτε! Εγω μεχρι και στη δουλεια μου ειμαι ετσι. Εχω μαλώσει με την υπεύθυνη μου το καλοκαίρι άπειρες φορές και με μεγαλύτερα στελέχη γιατι εγινε παρεξήγηση χωρίς λόγο και χωρίς να φταίω εγω και δεν κολωσα ούτε να υψώσω τη φωνή μου ούτε να τους την πω απο την στιγμή που επέμεναν. Πάντα βέβαια με επιχειρήματα όχι απλά να φωνάζεις και να λες διαφορα. Τοτε ήρθαν και μου ζήτησαν συγγνώμη τουλάχιστον η υπεύθυνη μου. Εγω αν κανω κάποιο λαθος το παραδέχομαι και μετα παω και τα βάζω με τον εαυτό μου. Δεν λεω ποτε όχι δεν και μα και μου. Αλλα μακάρι μια μερα να γινει κανένα μαγικό να τα γράφω ολα στα τέτοια μου! Με αυτον τον ”μαγικό” τροπο φεύγουν και τα πρέπει και ολα! Εγω όμως δεν ειμαι ετσι και δεν ξερω αν θα γίνω ποτε! Και αυτο το παράδειγμα που σου έφερα απο τη δουλεια ήταν η μια και μοναδική φορα που μάλωσα και αλλη μια με κατι πελάτες απο Μολδαβια οι οποίοι νόμιζαν οτι ειμαι δούλος τους στη κυριολεξία. Εκει έφυγε μπινελίκι άσχημο χωρίς δεύτερη κουβεντα. Το θέμα μου εμένα ειναι πως να ηρεμώ στα γρήγορα!
21-01-2020, 12:31 #45
Καλή χρόνια και σε σενα φιλε. Έκανα στη Γερμανία μια εξέταση που δείχνει τα πάντα και δεν μου βρήκε κατι σχετικά με αυτο. Πάνω στα νεύρα μου το παθαίνω η σε στεναχώρια. Χθες ήμουν σε γενέθλια ενός φιλο πήγαμε σπιτι του αυτος με την γυναίκα του εγω με την δικιά μου χαλαρά τελείως. Ήπια μια γουλιά ρακη έφαγα κ λιγο πίτσα και έγινα κατακόκκινος και είχα πίεση και ζαλιζομουν. Δεν ήθελα να πω τιποτα όμως. Μετα ειδα οτι για θέρμανση είχαν κλιματιστικό και το είχαν στους 29! Πηγα πλύθηκα αγχώθηκα λιγο και σε ενα μισάωρο Αφου κλείσανε και την θέρμανση ήρθα στα ισα μου. Ολα τα αλλα φύγανε. Φοβάμαι μην έρθουν παλι με αυτα που ζω τωρα τελευταία και με τα νεύρα μου!