Results 61 to 75 of 106
-
21-01-2020, 23:37 #61
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Biliskov! δεν υπαρχει μεγαλυτερη ανοισια απο το να χαλας την ψυχικη σου ηρεμια στην δουλεια, ποσο μαλον οταν εισαι υπαλληλος! Παιδια , δεν το λεω μονο ως μπολσεβικος αλλα ετσι πρεπει να πρατουμε, ειναι αδικο προς τους εργαζομενους να πληρωνοντε και να τους φωρτονουν με παραπανω αγχος απο αυτο που αναλωγει! θελω να πω οτι η δουλεια κι ο σκοπος του υπαλληλου ειναι να πρατει καποιες συγκεκριμενες εργασειες καθημερινα ετσι? αυτες οι υποχρεωσεις ειναι ξεκαθαρισμενες εξαρχης και μεσο της συλογικης συμβασης .Απο εκει και περα κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να κανουμε ουτε ενα βημα παραπανω! το βλακωδες ελληνικο φιλοτιμο εχει μεταβληθει σε δουλοπρεπια και αυτο το εκμεταλλευοντε οι καθε λογις εργοδοτες, εκει λοιπον υπαρχει ο νομος οπου οσος εχει απομηνει τουλαχιστον μας προφηλασει απο την αδικια. Ποσο μαλον να μας πιανει αγχος για το αν παει καλα η εταιρεια , αν ο εργοδωτης μας ειναι υγειες , αν ! ,αν! αν!. Δεν λεω να μην εχουμε ανθρωπινα συναισθηματα! αλλα οταν εχει υπαρξει κινητρο, οταν μας φεροντε με ανθρωπια! εν ολιγις να γινει η πρωτη κινηση απο την εργοδοσια.
Μην ξεχναμε αυτο που εγραφε στο τελος εκεινο το μικρο κοκκινο βιβλιαρακι!(κομουνιστικο μανιφεσστο) "οι προλεταριοι δεν εχουν να χασουν τυποτα εκτος απο τις αλυσιδες τους"
- 21-01-2020, 23:54 #62
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 811
Να σου πω την αλήθεια τους είχα όλους γραμμένους έκανα τη δουλεια μου και τιποτα παραπάνω. Δούλευα σεζόν σε ξενοδοχείο στην θεση του οδηγού και δεν είχα και κανέναν πάνω απο το κεφάλι μου ούτε φοβόμουν να μη χάσω τη δουλεια μου γιατι είχαν ερθει σε σημείο να με έχουν περισσότερο αναγκη αυτοι απ’οτι εγω αυτούς. Ποτε δεν έδωσα δικαίωμα τα πήγαινα καλα με όλους και σκέψου κάθε μερα μαλώνανε εκει είχαν κανει κλίκες κτλ εγω με όλους τα πήγαινα καλα. Έτυχε μια με τους πελάτες (που ήταν δικαιολογημένο και επιτρεπτό απο την διεύθυνση) και μια φορα με στέλεχος του ξενοδοχείου που με κατηγόρησε ενώ δεν είχα απολύτως καμια σχέση. Ούτε θα καθόμουν να παρακαλέσω ούτε να τουμπεκιαστω για κανέναν! Αν ειναι κάθε φορα να λεω “ξες τι; Ας μη μιλήσω γιατι θα χαλαστω” τοτε ειναι που θα χαλαστω και ολοι θα πατήσουν πάνω μου! Όταν κατι σε ενοχλεί να μιλας! Ποσο μαλλον όταν σε αδικούν η σε κατηγορούν τζάμπα! Τωρα ολα τα αλλα εγω τα ακούω βερεσέ. Δεν γίνεται να κάθομαι ετσι όταν γίνονται τέτοια πραγματα. Ειπα όχι σε ολα μονο σε σοβαρά θέματα. Δεν γίνεται να ερθει ο πελάτης με ύφος να μου φωνάζει και να μου λεει ολοι εδω ειστε μαλακες και τι ξενοδοχείο ειναι αυτο και τραβά γρήγορα και οτι σου πω θα κανεις. Κάτσε ρε φιλαράκο λιγο εσυ τι θα έκανες δηλαδή; Σαν κάποιους ναι κύριε μας συγχωρείτε; Επειδή φοβούνται μη γράψουν αρνητικά σχόλια στο ιντερνετ; Το ξενοδοχείο που δούλευα ειναι το πιο ακριβό σε όλο το νησί. Μονο που δεν τους κάναμε αέρα με φύλλα! Ήρθε αυτος επειδή μάλωσε με όλο το ξενοδοχείο να ξεσπάει στον οδηγό που θα τον παει στο δωματιο του και νόμιζε οτι θα του χαϊδέψω τα αφτια! Ποιος; Ο Μολδαβός! Ασε με ρε φιλε. Εγω αυτα δεν τα ανέχομαι. 6 μήνες στο ξενοδοχείο ολη τη σεζόν μια φορα μάλωσα και πίστεψε με πέτυχα παρά πολλούς πελάτες που ήταν για κλωτσιές αλλα δεν έδινα σημασία! Ας σου εκανε και εσένα κατι τέτοιο κάποιος να δω πως θα αντιδράσεις! Εγω πιστεύω επειδή δεν νευριάζω συχνά γιαυτο παθαίνω ετσι όταν νευριάζω πολυ άσχημα με κατι! Τελος παντων. Μονο που θυμήθηκα αυτον τωρα νευρίασα. Όταν κατι μας ενοχλεί το λεμε!!
22-01-2020, 00:10 #63
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
συμφωνω μαζι σου φιλε μου μην νευριαζεις!! τα ιδια λεμε!! οτι δεν πρεπει να βαζουμε την καθε εταιρεια πανω απο την δικη μας αξιοπρεπεια, πολυ καλα κανεις και αντιδρας!
22-01-2020, 00:30 #64
- Join Date
- Nov 2019
- Posts
- 398
Για δύο πράγματα δεν αξίζει να θυμώνεις..για αυτά που μπορεις να αλλάξεις και γι'αυτα που ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις..και επειδή ανήκεις στην πρώτη επιλογή,μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς γιατί αν το σκεφτείς εσύ είσαι αυτός που ταλαιπωρείσαι όχι ο άλλος που μπορεί να σε εκνευρίσει..εσύ μένεις πίσω και τραβάς το ζόρι..με λίγα λόγια αρρωσταίνεις για λογαριασμό των άλλων.Γιατι;Το πρώτο που έκανα την νέα χρονιά ήταν να διώξω από κοντά μου όλους όσους μου προκαλούσαν σύγχυση και ναι αφορά και μελη της οικογένειας μου αυτο..όχι δεν θα με αρρωστήσει κανείς,αρκετά έχω πάθει με τα ψυχολογικά μου.Δεν σου αρέσει κάτι?Διωξτο.Δεν θες να ακούς δυσάρεστα? "Παιδιά σας παρακαλώ πολύ κρατήστε τα για τον εαυτό σας,δεν θέλω να τα ακούω" αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιώ σε όποιον πάει να μου εκσφενδονίσει είδηση που θα μου χαλάσει την μέρα.Εχε κοντά σου άτομα που κατανοούν την φάση που βρίσκεσαι και φέρονται αναλόγως.Τωρα στην δουλειά ,δουλειά είναι κάτι θα παιχτεί κάποια στιγμή που θα σε τσαντισει.Αλλα άστο ως εκεί.Σε αυτόν τον κόσμο ζεις καλά μόνο όταν δεν σε νοιαζει τίποτα και κανένας,αυτό έχω καταλάβει και έχω δει με τα μάτια μου..
22-01-2020, 00:46 #65
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 811
Δεν νευριάζω μαζι σου φιλε. Θυμήθηκα την φάση και νευρίασα Χαχαχαχα. Πραγματικά δε μπορεις να φανταστείς τι μου έλεγαν και με τι ύφος. Εννοείται σταμάτησα το αυτοκίνητο και τους κατέβασα στη μέση της διαδρομής και αν ήθελαν ας κάνανε παράπονο η οτιδήποτε. Ολοι εκει μεσα άχτι τους είχανε. Απλά ήταν μερικοί οι οποίοι μονο που δεν στηνοντουσαν στα 4 για τους πελάτες! Δεν με ενδιέφερε ούτε η επιχείρηση ούτε τιποτα αλλο περα απο εμένα και τη δουλεια μου. Δεν θα λυπηθώ εγω κανέναν ποσο μαλλον αυτον που δεν ξέρει τι εχει και ποσα ξενοδοχεία εχει! Όπως το λες ειναι. Δεν θα χαλιέμαι για αυτούς και για την εταιρία τους. Αυτο όμως πιστεύω ειναι που με εκανε να με συμπαθήσουν ολοι και οι εργαζόμενοι και τα στελέχη. Έκανα τη δουλεια μου και τιποτα παραπάνω. Αν έκανα κατι παραπάνω και προσπαθούσα να το παίξω ο καλύτερος τοτε οι άλλοι θα έπεφταν να με φάνε και αν ήμουν τελείως στα τέτοια μου τοτε θα είχα προβλήματα με την διεύθυνση. Άρα κανεις τη δουλεια σου μεχρι εκει που σου είπαν και τιποτα περισσότερο τιποτα λιγότερο!
22-01-2020, 00:48 #66
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 811
Μακάρι να καταφέρω μια μερα να το κανω αυτο που λες. Δυστιχως νευριάζω δεν συγκρατιέμαι με κάποια πραγματα. Και θα κρατήσω το τελευταίο που είπες. Αυτοι που ζουν καλύτερα και περισσότερο απο όλους ειναι αυτοι που δεν τους νοιαζει τιποτα και κανένας! Αλλα για μενα τουλάχιστον ειναι αδύνατο προς το παρόν.
22-01-2020, 01:03 #67
- Join Date
- Nov 2019
- Posts
- 398
22-01-2020, 01:06 #68george1520GuestΣάκο του μποξ.. Να βάζεις και την φωτογραφία αυτού που σε νευρίασε.. Και να βγάζεις εκεί τα νεύρα σου.
22-01-2020, 01:10 #69
- Join Date
- Nov 2019
- Posts
- 398
22-01-2020, 01:10 #70
- Join Date
- Dec 2019
- Posts
- 3,392
22-01-2020, 01:12 #71george1520GuestΈχει ένα δωμάτιο.. Που πληρώνεις και σπας ότι θες. Και αυτό ίσως βοηθάει.. Εγώ θα εφαρμόσω αυτό με τον σάκο.
22-01-2020, 01:13 #72
- Join Date
- Nov 2019
- Posts
- 398
22-01-2020, 01:14 #73george1520Guest
22-01-2020, 01:20 #74
- Join Date
- Nov 2019
- Posts
- 398
Ουαου...αυτό αξίζει να το ψάξω ναι...
22-01-2020, 01:23 #75george1520Guest
Similar Threads
-
Αρρυθμίες. Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα!
By ΖΜΕ in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 6Last Post: 20-11-2019, 16:44 -
Έκτακτες συστολές μετά από στεναχωρια
By Katerina2015 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 4Last Post: 14-09-2019, 19:41 -
Μούδιασμα μετα απο νεύρα!!
By Biliskov in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 25Last Post: 19-04-2019, 23:35 -
δεν μπορω να ηρεμησω σε μια αγκαλια
By adriana in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 35Last Post: 19-03-2013, 11:22 -
Δεν μπορω να ηρεμησω/χαλαρωσω καθολου :/
By Atyxos in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 11Last Post: 11-01-2013, 12:53
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία