Τραυματική εμπειρία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 115
    Μάλλον εγώ σκέφτομαι τελείως λάθος και γι αυτό είμαι σε αυτό το σημείο τώρα

Πιστεύετε είναι καλή ιδέα να επισκεφτώ την ψυχολόγο μου ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gtzoun View Post
    Δηλαδή τώρα εσύ πιστεύεις ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις μόνος σου αυτό;
    Γιατί στην ουσία δεν ξέρεις καν αν ήταν αλήθεια..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ο καθένας πάει για διαφορετικούς λόγους στον ψυχολόγο.. Δεν υπάρχει σημαντικός η ασήμαντος λόγος.. Πάντα είναι καλή ιδέα να συζητάμε ότι μας προβληματίζει,αρκεί να καταλαβαίνουμε τι θέλουμε να κερδίσουμε από αυτό..
    Αμα βλέπεις ότι δεν την παλεύεις έτσι και χρειάζεσαι βοήθεια, ναι να το συζητήσεις μαζί της.
    Αν και πιστεύω ότι το έχεις μεγεθύνει πολύ στο μυαλό σου..

Όντως δεν ξέρω αν ήταν η όχι .. απλά και μόνο στην ιδέα να ήταν με πιάνει ένα άσχημο συναίσθημα και μια δυσφορία

Senior Member
    Όντως δεν ξέρω αν ήταν η όχι .. απλά και μόνο στην ιδέα να ήταν με πιάνει ένα άσχημο συναίσθημα και μια δυσφορία
    Τώρα συγνώμη που στο λέω έτσι αλλά.. Είπες ότι ήταν κανονική γυναίκα σε όλα.. Δεν κατάλαβες αν είχε φυσικό στήθος ή σιλικόνη; Αν και ήσουν πίτα, αλλά από όσο θυμάσαι.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Τα είδα πολύ φυσιολογικά πάνω της απ το περπάτημα της μέχρι όλο το παρουσιαστικό ..

Senior Member
    Τα είδα πολύ φυσιολογικά πάνω της απ το περπάτημα της μέχρι όλο το παρουσιαστικό ..
    Λοιπόν.. Προσωπικά (αλλά αυτό είναι λόγο δουλειάς και εμπειρίας) τις αναγνωρίζω από τα χέρια.. Καθαρά και μόνο βλέποντας τα χέρια τους..
    Αν όλα σου φάνηκαν τόσο φυσιολογικά σκέψου ότι μπορεί να ήταν ένα αστείο αν και εγώ θα το έλεγα μαύρο χιούμορ όλο αυτό..
    Αλλιώς, και να ήταν αλήθεια τώρα έγινε.. Πέρασες καλά. Απλά αυτό..

george1520
    Guest
    Περπάτημα;; πως περπαταει ένας άντρας που έγινε γυναίκα?? Χμμμ.. Με βάζεις σε σκέψεις.

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Λοιπόν.. Προσωπικά (αλλά αυτό είναι λόγο δουλειάς και εμπειρίας) τις αναγνωρίζω από τα χέρια.. Καθαρά και μόνο βλέποντας τα χέρια τους..
    Αν όλα σου φάνηκαν τόσο φυσιολογικά σκέψου ότι μπορεί να ήταν ένα αστείο αν και εγώ θα το έλεγα μαύρο χιούμορ όλο αυτό..
    Αλλιώς, και να ήταν αλήθεια τώρα έγινε.. Πέρασες καλά. Απλά αυτό..
    Δεν είναι το θέμα πέρασα καλά .. η απλά το βλέπω Εγβ σαν ηθικό θέμα .. απλά μου είναι όλο περίεργο .. και το μόνο που με φοβίζει είναι αν θα μπορώ να είμαι όπως πριν .. Γτ τώρα το σκέφτομαι όλη μέρα αυτό και δε μπορώ να είμαι φυσιολογικός στη ζωή μου στη καθημερινότητα μου

george1520
    Guest
    Δεν είναι το θέμα πέρασα καλά .. η απλά το βλέπω Εγβ σαν ηθικό θέμα .. απλά μου είναι όλο περίεργο .. και το μόνο που με φοβίζει είναι αν θα μπορώ να είμαι όπως πριν .. Γτ τώρα το σκέφτομαι όλη μέρα αυτό και δε μπορώ να είμαι φυσιολογικός στη ζωή μου στη καθημερινότητα μου
    Αυτά είναι τα στερεότυπα που μας μεγάλωσαν.. Γιαυτό το σκέφτεσαι έτσι..

Πηγες με μια γυναίκα που πολύ πιθανόν να ήταν κάποτε άντρας.. Δεν ηταν επιλογή σου. Άρα εσύ δεν θα αλλάξεις.. Αν και με μπέρδεψες.. Τι αλλαγή να έχεις δηλαδή; Από πικατσου να γίνεις ραιτσου;

Ή μήπως επειδή πηγες μαζι της έγινες....... (τι έγινες?) gay;

Senior Member
    Έτσι όπως το θέτεις.. Αν επιρεαζει την καθημερινότητα σου να πας σε ψυχολόγο για να λυθεί όλο αυτό.. Γιατί εσύ μάλλον στο υποσυνείδητο σου το έχεις για "απαγορευμένο" ή παράλογο σύμφωνα με τις αρχές που έχεις βάλει στον εαυτό σου.. Οπότε νιώθεις ενοχές ή αποστροφή..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτά είναι τα στερεότυπα που μας μεγάλωσαν.. Γιαυτό το σκέφτεσαι έτσι..

Πηγες με μια γυναίκα που πολύ πιθανόν να ήταν κάποτε άντρας.. Δεν ηταν επιλογή σου. Άρα εσύ δεν θα αλλάξεις.. Αν και με μπέρδεψες.. Τι αλλαγή να έχεις δηλαδή; Από πικατσου να γίνεις ραιτσου;

Ή μήπως επειδή πηγες μαζι της έγινες....... (τι έγινες?) gay;
    Ακριβώς αυτό σκέφτομαι ..

george1520
    Guest
    Ακριβώς αυτό σκέφτομαι ..
    Ήξερες ότι ειναι άντρας και πήγες μαζί της?

ntinti
    Guest
    Κανε μια συζητηση με τον ψυχολογο σου, σίγουρα θα σε βοηθήσει και μόνο που τα μοιραστείς μαζί του.

Εσύ να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι πηγές με γυναίκα ,αφού άλλωστε είπες πως ολα ήταν γυναικεία επάνω της.....
    Και έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να είναι και πλάκα ,ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος τι κουβαλάει ....
    Δεν μπορεί ρε παιδί μου ακομα και τα όργανα να είναι γυναικεία κάποια πραγματα όπως τα χέρια και το καρύδι στο λαιμό μαρτυρούν ότι είναι άντρας.....

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast