Τραυματική εμπειρία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κανε μια συζητηση με τον ψυχολογο σου, σίγουρα θα σε βοηθήσει και μόνο που τα μοιραστείς μαζί του.

Εσύ να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι πηγές με γυναίκα ,αφού άλλωστε είπες πως ολα ήταν γυναικεία επάνω της.....
    Και έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να είναι και πλάκα ,ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος τι κουβαλάει ....
    Δεν μπορεί ρε παιδί μου ακομα και τα όργανα να είναι γυναικεία κάποια πραγματα όπως τα χέρια και το καρύδι στο λαιμό μαρτυρούν ότι είναι άντρας.....
    Α γεια σου! Και η φωνή..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ήξερες ότι ειναι άντρας και πήγες μαζί της?
    Όχι προφανώς και δεν ήξερα .. αν το ήξερα δε θα έκανα κάτι

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Gtzoun View Post
    Όχι προφανώς και δεν ήξερα .. αν το ήξερα δε θα έκανα κάτι
    Ωραία φίλε μου. Εσυ διάλεξες ΓΥΝΑΊΚΑ. Έκανες σεξ με γυναίκα.. ΆΡΑ δεν είσαι gay..

Μου θύμησες μια ιστορία. Όταν ήμουν μικρός η μάνα μου έκανε κολοκασι (δεν ξέρω αν το έχετε. Μοιάζει με πατάτα). Γιαχνί.. Και μου έλεγε ότι είναι πατάτες. Και τις έτρωγα. Τι σημαίνει? Ότι ήθελα να φάω κολοκασι?
    Τι τραύμα κι αυτό.. Αχχχχχ.. Μόνο ο Ορέστης θα με καταλάβει. Θα με νιώσει.

Αντε χαλάρωσε.. Gay είναι αυτός που θέλει και πάει με άντρες.

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Α γεια σου! Και η φωνή..
    Καρύδι δεν είχε .. τα χέρια ήταν κανονικά .. φωνή ήταν λίγο μπάσα αλλά οκ λέω απλά μια διαφορετική φωνή είναι .. δεν έδωσα σημασία εκείνη τη στιγμή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gtzoun View Post
    Καρύδι δεν είχε .. τα χέρια ήταν κανονικά .. φωνή ήταν λίγο μπάσα αλλά οκ λέω απλά μια διαφορετική φωνή είναι .. δεν έδωσα σημασία εκείνη τη στιγμή
    Καλά αυτό με το καρύδι δεν είναι απόλυτο, ξέρω άντρες που δεν το έχουν. Αλλά και πάλι στο λαιμό κάνει διαφορά και στα χέρια ειδικά..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μην φρικαρεις.Πιστεψε με δεν είσαι ο μόνος που την έχεις πατήσει έτσι σίγουρα..Και εκτός αυτού τι είναι αυτό που σε ενόχλησε τόσο?Το ότι απεδείχθη τρανς?Δεν το ήξερες και εγινε.Παει τελείωσε.Ειχες πιει και τα ποτά σου και λογικό να είναι,ο καθένας θα την πατούσε.Χοντρο φάουλ από μέρους της γιατί αν ήταν εντάξει έπρεπε να το πει από την αρχή.Επρεπε να μιλήσεις μαζί της να ξεκαθαρίσει την θέση της.Αλλα αφού έκοψες κάθε επαφή άστο να πάει στο καλό και μην το σκαλίζεις,ότι έγινε έγινε.Δεν έχει καμία σχέση με τον ανδρισμό σου αυτό.Ειδες μια κοπέλα και σου άρεσε ,δεν βλέπω τίποτα παράλογο.Το τι εγινε στην πορεία είναι άλλο θέμα , διαφορετικό
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Quote Originally Posted by Gia66 View Post
    Μην φρικαρεις.Πιστεψε με δεν είσαι ο μόνος που την έχεις πατήσει έτσι σίγουρα..Και εκτός αυτού τι είναι αυτό που σε ενόχλησε τόσο?Το ότι απεδείχθη τρανς?Δεν το ήξερες και εγινε.Παει τελείωσε.Ειχες πιει και τα ποτά σου και λογικό να είναι,ο καθένας θα την πατούσε.Χοντρο φάουλ από μέρους της γιατί αν ήταν εντάξει έπρεπε να το πει από την αρχή.Επρεπε να μιλήσεις μαζί της να ξεκαθαρίσει την θέση της.Αλλα αφού έκοψες κάθε επαφή άστο να πάει στο καλό και μην το σκαλίζεις,ότι έγινε έγινε.Δεν έχει καμία σχέση με τον ανδρισμό σου αυτό.Ειδες μια κοπέλα και σου άρεσε ,δεν βλέπω τίποτα παράλογο.Το τι εγινε στην πορεία είναι άλλο θέμα , διαφορετικό
    Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την ενθαρρυντική σου απάντηση

Banned
    Gtzoun, καλησπερα κι απο εμενα αν δεν μας κανεις εσυ χαβαλε φανταζομαι θα εισαι αρκετα νεος ,χωρις πολλες σεξουαλικες εμπειριες ετσι? διοτις δεν ειναι το καρυδι , μειτε τα πλευρα πουκαι αυτα οπως κκι σε πολλα αλλα μεροι του σωματος τους κανουν επεμβασεις ωστε νοτι καα γινουν οσο πιο κοντα γινετε στην γυναικα.Υπαρχουν ομως σημεια οπως οι ομοι οπου εχουν τεραστια διαφορα ,αλλα και κανωντας σεξ θα επρεπε να παρατηρησεις οτι η λεκανη ειναι σχεδον αναποδο το σχημα της γυναικας απο του ανδρα,αλλα επειδηεισουν μεθυσμενος μπορει ναμην τα παρατηρησες! ειναι και το οτι κανουν οι πιο πολλες καταπληκτικο σεξ ,αφου σαν εχουν ανδρικο μυαλο και εχωντας στο παρελθον γνωριζουν ακριβως τι ειαι αυτο που θελει ενας ανδρας για να νιωσει υπεροχο οργασμο!
    Το αν πηγες με τραβεστη δεν πρεπει να σε σοκαρει ,απο την στιγμη οπου ειχες ενα ομορφο ερωτα, κι αφου δεν υπηρξες "παθητικος" δεν υπαρχει λογος που να σε τρελενει και να σου δημιουργει τοσο σοβαρο αγχος και κομπλεξ.
    Αυτο που εχει την μεγαλητερη σημασια απο ολα ,αυτο που πρεπει να προσεχεις παντα και ευχομαι να το προσεξες,ειδαλως σε 2 μηνες πηγαινε για εξετασεις, ειναι ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!! ειχες φορεσει προφυλακτικο?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 11-02-2020 at 11:52.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αμα σου πω τι αλλα κανουν αυτεσ θα σε πεσουν τα μαλλια μπορει να βγεισ για καφε με αντρα φιλο σου και να ειναι οι ακτιβιστριεσ δηλαδη εσυ που βγηκεσ με τουσ φιλουσ σου μπορει ο ενασ να ηταν ακτιβιστρια ειναι 4 -5 ξερω εγω μπορει να τουσ πεισ και τα προσωπικα σου νομιζωντασ οτι ειναι ο φιλοσ σου και να ειναι οι επαναστατρια καλη επιτυχια με το γιατρο που θα πασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    αμα σου πω τι αλλα κανουν αυτεσ θα σε πεσουν τα μαλλια μπορει να βγεισ για καφε με αντρα φιλο σου και να ειναι οι ακτιβιστριεσ δηλαδη εσυ που βγηκεσ με τουσ φιλουσ σου μπορει ο ενασ να ηταν ακτιβιστρια ειναι 4 -5 ξερω εγω μπορει να τουσ πεισ και τα προσωπικα σου νομιζωντασ οτι ειναι ο φιλοσ σου και να ειναι οι επαναστατρια καλη επιτυχια με το γιατρο που θα πασ
    Elis.. Ξέρεις τι είναι η ακτιβίστρια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Elis.. Ξέρεις τι είναι η ακτιβίστρια;
    Τι ρωτάς τώρα και εσύ....δεν...απλά δεν.
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Banned
    καταρχην η αλαγη φυλου φαινετε απ τη φωνη που δεν ειναι και τοσο φυσιολογικη μπορει να μη το καταλαβες επειδη ειχες πιει

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Gtzoun, καλησπερα κι απο εμενα αν δεν μας κανεις εσυ χαβαλε φανταζομαι θα εισαι αρκετα νεος ,χωρις πολλες σεξουαλικες εμπειριες ετσι? διοτις δεν ειναι το καρυδι , μειτε τα πλευρα πουκαι αυτα οπως κκι σε πολλα αλλα μεροι του σωματος τους κανουν επεμβασεις ωστε νοτι καα γινουν οσο πιο κοντα γινετε στην γυναικα.Υπαρχουν ομως σημεια οπως οι ομοι οπου εχουν τεραστια διαφορα ,αλλα και κανωντας σεξ θα επρεπε να παρατηρησεις οτι η λεκανη ειναι σχεδον αναποδο το σχημα της γυναικας απο του ανδρα,αλλα επειδηεισουν μεθυσμενος μπορει ναμην τα παρατηρησες! ειναι και το οτι κανουν οι πιο πολλες καταπληκτικο σεξ ,αφου σαν εχουν ανδρικο μυαλο και εχωντας στο παρελθον γνωριζουν ακριβως τι ειαι αυτο που θελει ενας ανδρας για να νιωσει υπεροχο οργασμο!
    Το αν πηγες με τραβεστη δεν πρεπει να σε σοκαρει ,απο την στιγμη οπου ειχες ενα ομορφο ερωτα, κι αφου δεν υπηρξες "παθητικος" δεν υπαρχει λογος που να σε τρελενει και να σου δημιουργει τοσο σοβαρο αγχος και κομπλεξ.
    Αυτο που εχει την μεγαλητερη σημασια απο ολα ,αυτο που πρεπει να προσεχεις παντα και ευχομαι να το προσεξες,ειδαλως σε 2 μηνες πηγαινε για εξετασεις, ειναι ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!! ειχες φορεσει προφυλακτικο?
    Δε θα έκανα χαβαλέ ειδικά με την ψυχολογική μου κατάσταση που δεν είναι και η καλύτερη στη συγκεκριμένη φάση

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καταρχην η αλαγη φυλου φαινετε απ τη φωνη που δεν ειναι και τοσο φυσιολογικη μπορει να μη το καταλαβες επειδη ειχες πιει
    Όπως είπα και πιο πάνω μου φάνηκε που φυσιολογική .. δν είναι η πρώτη φορά Που έχω δει γυναίκα να μιλάει με μπάσα φωνή

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast