Κινηματογραφος- επιρροες. - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 40 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 599
    Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Διαβασα διαφορες κριτικες imbd πριν την δω...θα πω οτι αξιζε που την ειδα...δεν αισθανθηκα οτι εχασα τον χρονο μου.Ειτε εισαι αθεος ειτε οχι, σου προσφερει τροφη για σκεψη.Το ποσο μπορουν ομως να τραβηξουν το συγκεκριμενο θεμα με δυο τρεις κυκλους,δεν το ξερω...
    Καλημέρα.. Και εγώ διάβασα κριτικές και δεν ξέρω αν αξιζει να την δω η όχι. Έβαλα πρόγραμμα να την δω σήμερα.

Είδα και το after life του Ricky Gervais στο Netflix.. Ειναι η ιστορία ενός άντρα που σκέφτεται να αυτοκτονήσει μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Απίστευτη σειρά, δράμα με μεγάλη δόση χιούμορ.. Εχει τεράστιες εναλλαγές στο συναίσθημα, σίγουρα αξίζει να την δείτε. Αναμένεται και ο δεύτερος κύκλος..

Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλημέρα.. Και εγώ διάβασα κριτικές και δεν ξέρω αν αξιζει να την δω η όχι. Έβαλα πρόγραμμα να την δω σήμερα.

Είδα και το after life του Ricky Gervais στο Netflix.. Ειναι η ιστορία ενός άντρα που σκέφτεται να αυτοκτονήσει μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Απίστευτη σειρά, δράμα με μεγάλη δόση χιούμορ.. Εχει τεράστιες εναλλαγές στο συναίσθημα, σίγουρα αξίζει να την δείτε. Αναμένεται και ο δεύτερος κύκλος..
    Θα το τσεκαρω...δεν το δα ...η σειρα που λατρεψα παντως ηταν το sense8 ...to bonfire destiny το δες;;Αφορα στην μπουρζουαζια και σε ψιλοανατριχιαζει να βλεπεις την θεση που ειχαν οι γυναικες εκεινες τις εποχες...απο μινι σειρες μου αρεσε πολυ το the spy...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Όχι δεν το έχω δει, θα το βάλω στο πρόγραμμα και αυτό.. Το the spy το εχω δει και εγώ και μου άρεσε πολύ..

ntinti
    Guest
    Το Νησί στο Νετφιξ Το έχει δει κάποιος να μου πει αν αξίζει να το ξεκινήσω ?

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Το Νησί στο Νετφιξ Το έχει δει κάποιος να μου πει αν αξίζει να το ξεκινήσω ?
    To the i land εννοεις;κτ τετοιο;απαισιο μην το δεις

ntinti
    Guest
    To the i land εννοεις;κτ τετοιο;απαισιο μην το δεις
    Ναι αυτό το ξεκίνησα αλλά δεν ......

Ναι αυτό το ξεκίνησα αλλά δεν ......
    Το ειδα ολο και μονο σε εχθρο μου θα προτεινα να το δει...σοκαριστικα κακο για το νετφλιξ...δεν βγαζει καν νοημα στο τελος, ο,τι ναναι

Όχι δεν το έχω δει, θα το βάλω στο πρόγραμμα και αυτό.. Το the spy το εχω δει και εγώ και μου άρεσε πολύ..
    Ηταν ανατριχιαστικο...τωρα βγηκε...το the spy με συγκινησε...καημενη Ναντια,τι τραβηξε κι αυτη.Και ειναι κ αληθινη ιστορια.

ntinti
    Guest
    Θα το τσεκαρω...δεν το δα ...η σειρα που λατρεψα παντως ηταν το sense8 ...to bonfire destiny το δες;;Αφορα στην μπουρζουαζια και σε ψιλοανατριχιαζει να βλεπεις την θεση που ειχαν οι γυναικες εκεινες τις εποχες...απο μινι σειρες μου αρεσε πολυ το the spy...
    ξεκίνησα χθες το bonfine destiny πολύ στενάχωρο βέβαια αλλά καλό!

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καλημέρα κοριτσιααα ! Και εγώ θα το ξεκινήσω σήμερα ελπίζω, αργά το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις..
    Οι κριτικές που διάβασα πάντως ήταν καλές!

Καλημέρα κοριτσιααα ! Και εγώ θα το ξεκινήσω σήμερα ελπίζω, αργά το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις..
    Οι κριτικές που διάβασα πάντως ήταν καλές!
    Να το δεις...πολυ καλο

Ναι λογικο αν σκεφτεις πως ηταν τα πραγματα εκεινη την εποχη ειδικα για τις γυναικες,παρολα αυτα πολυ καλη σειρα.

Κοριτσια το You δεν το ειδατε;;; Δεν ειναι καταπληκτικο το πως μας βαζει στο μυαλο ενος stalker ;;; Το Mindhunter λατρεψα. Σας ευχαριστω που γραφετε γιατι πλέον βλέπω με τη ψυχη στο στομα. Οσον αφορα τη γυναικα εχω μείνει ακομα συξυλη με το handmaid's tale. Θελω να δω το bonfire αλλα φοβαμαι θα με παρει το κλαμμα.
    ΥΓ: μου αρεσε το Messiah. Ακομα κ το τέλος. Μας ωθεί να προβληματιστουμε εν τελει περι αλήθειας ή μη. Ως ερμηνεία ηθοποιού μου αρεσε η πράκτορας ο πρωταγωνιστής και σταθηκα στο τι ρολο στη σκακιερα ειχε η σγουρομαλλα εφηβη αλλά και ο ιερεας πατερας. Α προτεινω Russian Doll μονο και μονο για την φοβερη ηθοποιο και τον ρολο που υποδυεται.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Να το δεις...πολυ καλο
    Ήθελα να το δω σήμερα, τώρα όμως μόλις γύρισα από έξω ήπια και τα ποτά μου όποτε δεν είμαι σε φάση να το δω χάχα
    Θα το δω αύριο και θα σου γράψω!!

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κοριτσια το You δεν το ειδατε;;; Δεν ειναι καταπληκτικο το πως μας βαζει στο μυαλο ενος stalker ;;; Το Mindhunter λατρεψα. Σας ευχαριστω που γραφετε γιατι πλέον βλέπω με τη ψυχη στο στομα. Οσον αφορα τη γυναικα εχω μείνει ακομα συξυλη με το handmaid's tale. Θελω να δω το bonfire αλλα φοβαμαι θα με παρει το κλαμμα.
    ΥΓ: μου αρεσε το Messiah. Ακομα κ το τέλος. Μας ωθεί να προβληματιστουμε εν τελει περι αλήθειας ή μη. Ως ερμηνεία ηθοποιού μου αρεσε η πράκτορας ο πρωταγωνιστής και σταθηκα στο τι ρολο στη σκακιερα ειχε η σγουρομαλλα εφηβη αλλά και ο ιερεας πατερας. Α προτεινω Russian Doll μονο και μονο για την φοβερη ηθοποιο και τον ρολο που υποδυεται.
    Εντάξει για το mindhunter μπορώ να μιλάω ωρες..χρονια έχω να δω τέτοια σειρά,βασικα δεν θυμάμαι πότε να είδα..
    Έχω και το you στο πρόγραμμα.. Φουλ πρόγραμμα έχω χάχα

Page 24 of 40 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast