ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1277
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1277 of 1380 FirstFirst ... 27777711771227126712751276127712781279128713271377 ... LastLast
Results 19,141 to 19,155 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έχεις δίκιο εγώ πάντως είμαι εδώ σε όποιον με χρειαστεί....Έτσι όπως έχω δυο τρεις δικούς μου ανθρώπους που στα πολύ δύσκολα ήταν εκεί και χωρίς αυτούς δεν ξερω που θα ήμουν τώρα ,έτσι θέλω να είμαι και εγώ από εδώ και πέρα....
    Όλη αυτή η ιστορία ειδικά μετά τον πόνο και το χειρουργείο που ένοιωσα θελω παρά πολύ να βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ ανθρώπους που πονάνε είτε ψυχικά είτε σωματικά....
    Περνώ ζωή ένα πράγμα ,δύναμη δεν μπορώ να το εξηγήσω ...Γι αυτό πλέον δεν με νοιάζει το τι πιστεύουν ....
    Γιαυτό σου είπα.. Χάρισμα..

george1520
    Guest
    Πήγα ψυχολόγο και μετά αγόρασα ντόνατς.. Πάει μετά την ψυχολόγο

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πήγα ψυχολόγο και μετά αγόρασα ντόνατς.. Πάει μετά την ψυχολόγο
    Φαντάζομαι νοιώθεις πιο όμορφα !

Senior Member
    Γράφω 2 τεστ αύριο και έχω και εργασία. Διάβασα για όλα. Μου έμειναν 4 μεγάλες αποδείξεις θεωρημάτων να τις μάθω απ' έξω (στο δυσκολότερο μάθημα του πτυχίου, που μέχρι τώρα έχουμε κάνει 60 όπου φυσικά εκτός από τις ασκήσεις παλουκάκια, θα πρέπει να μάθω άλλες τόσες αποδείξεις παπαγαλία) και ειλικρινά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ. Κάθε φορά για κάθε τεστ μας βάζει πάνω από 3ις. 1 στις 3 φορές κάτι ξεχνάω. Είχα και μάθημα με τον μικρό σήμερα, ήταν ζωηρός, αγχώνομαι επειδή σπίτι ακούω φωνές και μέχρι την Παρασκευή πρέπει να φύγω από 'δω και αυτή την στιγμή το μυαλό μου έχει καεί. Δεν συνεργάζεται καθόλου. Πρέπει να τις μάθω. Ήδη με έπιασε το στομάχι μου από το άγχος αλλά αν δεν ηρεμήσω δεν θα μπορέσω να μάθω ούτε γραμμή.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Γράφω 2 τεστ αύριο και έχω και εργασία. Διάβασα για όλα. Μου έμειναν 4 μεγάλες αποδείξεις θεωρημάτων να τις μάθω απ' έξω (στο δυσκολότερο μάθημα του πτυχίου, που μέχρι τώρα έχουμε κάνει 60 όπου φυσικά εκτός από τις ασκήσεις παλουκάκια, θα πρέπει να μάθω άλλες τόσες αποδείξεις παπαγαλία) και ειλικρινά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ. Κάθε φορά για κάθε τεστ μας βάζει πάνω από 3ις. 1 στις 3 φορές κάτι ξεχνάω. Είχα και μάθημα με τον μικρό σήμερα, ήταν ζωηρός, αγχώνομαι επειδή σπίτι ακούω φωνές και μέχρι την Παρασκευή πρέπει να φύγω από 'δω και αυτή την στιγμή το μυαλό μου έχει καεί. Δεν συνεργάζεται καθόλου. Πρέπει να τις μάθω. Ήδη με έπιασε το στομάχι μου από το άγχος αλλά αν δεν ηρεμήσω δεν θα μπορέσω να μάθω ούτε γραμμή.
    Διάβασε τες χωρίς να τις παπαγαλισεις. Να τις λαλείς με δικά σου λόγια.. Ε να πιο εύκολο σου.. Τώρα επειδή θεωρείς ότι πρέπει να το κάμεις ζοριζεσαι

Senior Member
    Διάβασε τες χωρίς να τις παπαγαλισεις. Να της λαλείς με δικά σου λόγια.. Ε να πιο εύκολο σου.. Τώρα επειδή θεωρείς ότι πρέπει να το κάμεις ζοριζεσαι
    Μόνο έτσι μπορώ να μάθω. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΩ Μόνο όσες καταλάβω γράφω τες τέλια σωστά ή που όσες παπαγαλίζω άμαν εν είναι τεράστιες ασπούμε εν θα μου φύει τίποτε. Γενικά μισώ την παπαγαλία. Αλλά επειδή εν το πιο δύσκολο μάθημα, κάποιες αποδείξεις εν παλούκι και επειδή εν καταλαβαίνουμε ούτως ή άλλως που τα τρικς και ένα σωρό άλλα θεωρήματα που μπλέκει, παπαγαλίζουμε αναγκαστικά.

Τα νεύρα μου.

Πάω να τα δω

george1520
    Guest
    Ξέρεις όμως ότι ε να το κάμεις Τζαι τελειώνεις. Εγώ πάντα επροτιμουσα να δκιαβαζω και μετά να τα λαλώ με δικά μου λόγια και επιενα και έγραφα καλά.
    Δε το σαν Τζαι μπαίνουν ούλα στην θέση τους σιγά σιγά.. Πότε ερκεται το άτομο που ελαλες;

Senior Member
    συνταγη για ιαση απο σχιζοφρενεια για το οργανικο μεροσ με εγγυηση ροφημα πρωτεινησ αλγκοφρεν μυοχαλαρωτικο τα εχω γραψει κι αλλη φορα και συνεχιζετε να κλαιγεστε ενω υπαρχουν λυσεισ αλλα ειναι για πλουσιουσ τα γραφω τσαμπα για να μην αυτοκτονουνε αυτα εγω αυτο μπορω αυτο κανω δεν μπορω να γραφω κατεβατα δε με ενδιαφερει αυτο αυτα απο εδω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ξέρεις όμως ότι ε να το κάμεις Τζαι τελειώνεις. Εγώ πάντα επροτιμουσα να δκιαβαζω και μετά να τα λαλώ με δικά μου λόγια και επιενα και έγραφα καλά.
    Δε το σαν Τζαι μπαίνουν ούλα στην θέση τους σιγά σιγά.. Πότε ερκεται το άτομο που ελαλες;
    Ο ίδιος ο καθηγητής ξιάνει τα και θωρεί τα πίσω στην διαφάνεια. Θεωρώ πως τα θεωρήματα στα μαθηματικά εν χρήσιμα για να πιάεις την λογική και τον τρόπο σκέψης. Γιατί να περιμένεις που τον φοιτητή να παπαγαλίσει 100 θεωρήματα που έξω που την στιγμή που ο ίδιος ξιάνεις τα και πρέπει να τα δεις γιατί σε κάθε θεώρημα χρησιμοποιάς τρικς και άλλα θεωρήματα που πρέπει να θυμάσαι; Οκ να τα διδαχτείς και να καταλαβείς τι γίνεται, αλλά παπαγαλία στα μαθηματικά ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ; Έννεν ιστορία που σπουδάζω. Που ακόμα και στο λύκειο έγραφα 19-20 γιατί είχα οπτική μνήμη αλλά εμισούσα την. Πλέον εν μπορώ να παπαγαλίσω όγκο και με τόσα τρικς και επειδή εν υπάρχει άλλος τρόπος απελπίζουμαι και μουρμουρώ.

Κυριακή αλλά θα φύω την Παρασκευή. Για να έχω το ΣΚ να προσαρμοστώ όσο γίνεται.

george1520
    Guest
    Ο ίδιος ο καθηγητής ξιάνει τα και θωρεί τα πίσω στην διαφάνεια. Θεωρώ πως τα θεωρήματα στα μαθηματικά εν χρήσιμα για να πιάεις την λογική και τον τρόπο σκέψης. Γιατί να περιμένεις που τον φοιτητή να παπαγαλίσει 100 θεωρήματα που έξω που την στιγμή που ο ίδιος ξιάνεις τα και πρέπει να τα δεις γιατί σε κάθε θεώρημα χρησιμοποιάς τρικς και άλλα θεωρήματα που πρέπει να θυμάσαι; Οκ να τα διδαχτείς και να καταλαβείς τι γίνεται, αλλά παπαγαλία στα μαθηματικά ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ; Έννεν ιστορία που σπουδάζω. Που ακόμα και στο λύκειο έγραφα 19-20 γιατί είχα οπτική μνήμη αλλά εμισούσα την. Πλέον εν μπορώ να παπαγαλίσω όγκο και με τόσα τρικς και επειδή εν υπάρχει άλλος τρόπος απελπίζουμαι και μουρμουρώ.

Κυριακή αλλά θα φύω την Παρασκευή. Για να έχω το ΣΚ να προσαρμοστώ όσο γίνεται.
    Ε να πρέπει να γράψεις την θεωρεία ή να την εφαρμόσεις;

Senior Member
    Ε να πρέπει να γράψεις την θεωρεία ή να την εφαρμόσεις;
    Έχει και ασκήσεις και θεωρία και να πεις το θεώρημα και να το αποδείξεις. Το θέμα είναι ο όγκος των αποδείξεων. Και οι ασκήσεις εν παλούκια αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε στην τελική. Ασκήσεις βάλλει μας σε εργασίες. Στα τεστς εν τα θεωρήματα με τες αποδείξεις.

george1520
    Guest
    Έχει και ασκήσεις και θεωρία και να πεις το θεώρημα και να το αποδείξεις. Το θέμα είναι ο όγκος των αποδείξεων. Και οι ασκήσεις εν παλούκια αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε στην τελική. Ασκήσεις βάλλει μας σε εργασίες. Στα τεστς εν τα θεωρήματα με τες αποδείξεις.
    Είχα Τζαι εγώ στο πανεπιστήμιο θεωρίες Τζαι ασκήσεις αλλά εμένα αρεσκουν μου τα μαθηματικά.. Εδκιαλεξα τα θέμας μετά..
    Ποτέ πιάνεις πτυχίο;

Senior Member
    Είχα Τζαι εγώ στο πανεπιστήμιο θεωρίες Τζαι ασκήσεις αλλά εμένα αρεσκουν μου τα μαθηματικά.. Εδκιαλεξα τα θέμας μετά..
    Ποτέ πιάνεις πτυχίο;
    Ποιος είπε πως εν μου αρέσκουν τα μαθηματικά;

Όποιος μισά την παπαγαλία μισεί τα μαθηματικά;

Wtf?

george1520
    Guest
    Ποιος είπε πως εν μου αρέσκουν τα μαθηματικά;

Όποιος μισά την παπαγαλία μισεί τα μαθηματικά;

Wtf?
    Οι ρε.. Επειδή είπες για την ιστορια πιο πάνω.. Τζαι ενομισα προτιμάς την από τα μαθηματικά..

Senior Member
    Οι ρε.. Επειδή είπες για την ιστορια πιο πάνω.. Τζαι ενομισα προτιμάς την από τα μαθηματικά..
    Καμία σχέση. Σπουδάζω μαθηματικά γιατί αγαπώ τα μαθηματικά.

Την παπαγαλία και ειδικά σε θετικές επιστήμες όμως μισώ την. Τωρά αν εσύ εν θα ζορίζεσουν να μάθεις 100 θεωρήματα παπαγαλία σε παλούκι μάθημα και να θωρείς ακόμα και τον καθηγητή να τα ξιάνει, μπράβο

(Και στο πανω μήνυμα για την ιστορία είπα πως μισώ την παπαγαλία αλλά έγραφα λόγω οπτικής μνήμης)