ΤΟ thread όσων τα έκοψαν επιτυχώς. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 104
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-02-2020 at 12:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Επιτελούς κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους... συμφωνώ 100% για τη διατροφή... ειναι ο μόνος τρόπος να νικήσεις το άγχος και την κατάθλιψη.... και επίσης συμφωνώ και για τα φάρμακα ότι κόβονται σταδιακά

Senior Member
    ναι μονο που εδω μιλαμε για ψυχωσεις και σχιζοφρενεια και οχι αγχος καταθλιψη, ξερεται ποια ειναι η διαφορα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ναι μονο που εδω μιλαμε για ψυχωσεις και σχιζοφρενεια και οχι αγχος καταθλιψη, ξερεται ποια ειναι η διαφορα?
    Μην μπερδεύεσαι εδώ μιλάμε για διακοπή φαρμάκων εξου και το όνομα του thread.. άσχετα από τι πάσχει ο καθένας

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ,ΕΝ ΕΤΗ 2020 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΟΥ ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ...

Quote Originally Posted by Elendar123 View Post
    Ναι κάτσε να παίρνεις φάρμακα εσύ... θα έλεγα να παίρνεις μέγιστες δόσεις σε όλα... μονο καλό κάνουν...

Ε ρε τι ακούμε εν έτη 2020.... μπεεεεεεε
    ΕΝΩ ΕΣΥ Ε? ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΣΗ...

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΒΙΑ..Κ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ(ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΧ).Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Π ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΤΟΜΑ Η ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ Π ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΕΜΕΝΑ Π ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΝΤΑΡ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ,ΕΝ ΕΤΗ 2020 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΟΥ ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ...
    Ποια σχιζοφρένεια... τα έχεις χάσει... για άγχος και κατάθλιψη μιλάω μόνο... και ναι για μένα η σχιζοφρένεια είναι η μόνη περίπτωση που πρέπει να παίρνεις φάρμακα... (αντιψυχωσικα) όπως και σε βαριές ψυχωσεις... αλλα φίλε μου για άγχος και κατάθλιψη σορρυ αλλά δεν θα πάρω αντιψυχωσικα

Senior Member
    Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΒΙΑ..Κ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ(ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΧ).Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Π ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΤΟΜΑ Η ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ Π ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΕΜΕΝΑ Π ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΝΤΑΡ...
    Αν έχεις σχιζοφρένεια τότε πολύ καλά κάνεις και παίρνεις φάρμακα... απο την άλλη είσαι σε λάθος thread εδώ μιλάμε για όσους κατάφεραν να κόψουν τα φάρμακα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους... οπότε μάλλον είσαι σε λάθος thread

Ποια σχιζοφρένεια... τα έχεις χάσει... για άγχος και κατάθλιψη μιλάω μόνο... και ναι για μένα η σχιζοφρένεια είναι η μόνη περίπτωση που πρέπει να παίρνεις φάρμακα... (αντιψυχωσικα) όπως και σε βαριές ψυχωσεις... αλλα φίλε μου για άγχος και κατάθλιψη σορρυ αλλά δεν θα πάρω αντιψυχωσικα
    ΑΝ ΔΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΩΣΗΣ...ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ...ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΕΓΩ!!! υγ ΠΡΟΦΑΝΩς ΠΑΝΤΩς Η ΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Κ ΙΣΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΩΣΗ ΟΧΙ...

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΩΣΗΣ...ΕΓΩ ΣΤΥΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ ΣΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ...ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΕΓΩ!!! υγ ΠΡΟΦΑΝΩς ΠΑΝΤΩς Η ΨΥΧΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Κ ΙΣΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΩΣΗ ΟΧΙ...
    Νομίζω σου απάντησα από πάνω και σε κάλυψα...

Νομίζω σου απάντησα από πάνω και σε κάλυψα...
    ME ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΚΤΛΒ...

Junior Member
    Καλησπέρα σας.. το σεροξάτ και το κλονοτρίλ σε πια κατηγορία φαρμάκων την τοποθετείται; Θέλω να πω είναι διαχειρίσιμη η διακοπή τους ή όχι;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Καλησπέρα σας.. το σεροξάτ και το κλονοτρίλ σε πια κατηγορία φαρμάκων την τοποθετείται; Θέλω να πω είναι διαχειρίσιμη η διακοπή τους ή όχι;;
    Το σεροξατ είναι αντικαταθλιπτικό... το κλονοτριλ αν δεν κάνω λάθος είναι αντιεπιληπτικο... Σίγουρα κανένα φάρμακο δεν είναι καλό... και σίγουρα η διακοπή τους φέρνει διαφορά συμπτώματα που οι ψυχίατροι δεν παραδέχονται... αν τα κοψεις σταδιακά, μαζί με καλή διατροφή και γυμναστική δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα... για το σεροξατ σίγουρα... για το κλονοτριλ δεν γνωρίζω 100%

Το σεροξατ είναι αντικαταθλιπτικό... το κλονοτριλ αν δεν κάνω λάθος είναι αντιεπιληπτικο... Σίγουρα κανένα φάρμακο δεν είναι καλό... και σίγουρα η διακοπή τους φέρνει διαφορά συμπτώματα που οι ψυχίατροι δεν παραδέχονται... αν τα κοψεις σταδιακά, μαζί με καλή διατροφή και γυμναστική δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα... για το σεροξατ σίγουρα... για το κλονοτριλ δεν γνωρίζω 100%
    τα σεβη μου ντοκτορ ελενταρ...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast