Κινηματογραφος- επιρροες. - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 40 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 599
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω για τον συγκεκριμενο ηθοποιο απολυτως .........αλλα πιστευω οτι υπαρχουν γυναικεις ταινιες και αντρικες , δλδ εμενα δεν μαρεσει η Μερυλ Στρηπ,ουτε η Μπαρμπαρα Στρειζαντ .......αλλα μαρεσει ο εξολοθρευτης 1-2-3 , που δεν αρεσει στις γυναικες ......μην πω για τα αριστουργηματα του Αλ Πατσινο, αλλα ειχε καλο σκηνοθετη, που δεν υπαρχουν πια τοσο καλοι .....οπως ο Κοππολα ......
    Σ' αυτό με τις γυναικείες κι αντρικές ταινίες έχεις δίκιο... Βαριέμαι αφόρητα τις ταινίες τύπου εξολοθρευτής...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλημέρα... Τέλεια ταινία κυκνε, την έχω δει..
    Ο Keanu μου αρέσει και εμένα σαν τύπος, έχω διαβάσει πόσες φιλανθρωπίες έχει κάνει, πόσο φιλόζωος είναι, πόσο σεμνός και ταπεινός.
    Οντως , ειναι καλο παιδι, και αντισταρ ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' αυτό με τις γυναικείες κι αντρικές ταινίες έχεις δίκιο... Βαριέμαι αφόρητα τις ταινίες τύπου εξολοθρευτής...
    Αναμενομενο............................ .και φυσιολογικο......

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ναι, εχω παει πολλες φορες στην Αμερικη , μαρεσει η Νεα Υορκη.......μονο το John Wick 1-2-3 μαρεσει με τον Keanu ....a, και το knock-knock ......
    Και στο ματριξ ήταν καλός..

Και εγώ θέλω να πάω Νέα Υόρκη, πάντα οταν μάζευα λεφτά να πάω κάτι τύχαινε και το ακυρώνα και πήγαινα κάπου αλλού πιο οικονομικά.. Πρέπει να είναι τέλεια.

Senior Member
    Και στο ματριξ ήταν καλός..

Και εγώ θέλω να πάω Νέα Υόρκη, πάντα οταν μάζευα λεφτά να πάω κάτι τύχαινε και το ακυρώνα και πήγαινα κάπου αλλού πιο οικονομικά.. Πρέπει να είναι τέλεια.
    Το manhattan εχει μια δικη του ενεργεια , ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τα Ευρωπαικα μερη πουχω παει , την πρωτη φορα θα ενθουσιαστεις , νομιζω , μετα την 1η φορα το αισθανεσαι σαν το σπιτι σου , εχω παει 5 φορες ( 76 ( οικογεν.) , 81 , 92 , 93 , 94 , προ καταθλιψεως φυσικα , αν κι εχω παει Βοστωνη ,Μοντρεαλ ( πολυ εξευρωπαισμενο ) , Τοροντο , αλλα το Μανχατταν εχει το κατι αλλο...........εχωπαει πολλακις Ιταλια , Ρωμη, μιλανο, περουτζια ( πολυ γραφικη κωμοπολη , πηγα απαξ ) , Λονδινο φυσικα, Παρισι, Γενευη , αλλα κανενα δεν εχει σχεση με την Ν.Υ .......Απω Ανατολη δεν θελησα ποτε να παω......προτιμω τα αλλα μερη ....δυστυχως η κτθλψη μου τα στερησε ολα αυτα .....τελευταιο ταξιδι ηταν το 97 στο Λονδινο .....μου εκανε εντυπωση οτι τοτε στην Ιταλια δεν ηξεραν καν Αγγλικα , Γαλλικα ηξερα , αλλα δεν ........
    Last edited by Macgyver; 06-02-2020 at 18:07.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Το manhattan εχει μια δικη του ενεργεια , ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τα Ευρωπαικα μερη πουχω παει , την πρωτη φορα θα ενθουσιαστεις , νομιζω , μετα την 1η φορα το αισθανεσαι σαν το σπιτι σου , εχω παει 5 φορες ( 76 ( οικογεν.) , 81 , 92 , 93 , 94 , προ καταθλιψεως φυσικα , αν κι εχω παει Βοστωνη ,Μοντρεαλ ( πολυ εξευρωπαισμενο ) , Τοροντο , αλλα το Μανχατταν εχει το κατι αλλο...........εχωπαει πολλακις Ιταλια , Ρωμη, μιλανο, περουτζια ( πολυ γραφικη κωμοπολη , πηγα απαξ ) , Λονδινο φυσικα, Παρισι, Γενευη , αλλα κανενα δεν εχει σχεση με την Ν.Υ .......Απω Ανατολη δεν θελησα ποτε να παω......προτιμω τα αλλα μερη ....δυστυχως η κτθλψη μου τα στερησε ολα αυτα .....τελευταιο ταξιδι ηταν το 97 στο Λονδινο .....μου εκανε εντυπωση οτι τοτε στην Ιταλια δεν ηξεραν καν Αγγλικα , Γαλλικα ηξερα , αλλα δεν ........
    Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία έχω πάει και εγώ.. Ωραία μερη. Ειδικά Αγγλία μου άρεσε πολύ, θα μπορούσα να ζήσω άνετα εκεί.. Ακόμα και ο καιρός τους μου αρέσει..
    Ναιιι Manhattan πρέπει να είναι μαγικά.. Αλλά πολύ ακριβό ταξίδι είναι..
    Ενώ στους ευρωπαϊκούς προορισμούς πας πολύ πιο εύκολα και οικονομικά.

Senior Member
    Αν βρεις τα χρηματα , γιατι κι η διαμονη ειναι ακριβη , φαγητο τρως στα diners , η στα fast-food , να πας , θα σου αρεσει .....ειναι αλλος πλανητης .......
    για κοιτα το affinia hotel, 50 δρομους east , και 3η λεωφορο , εκει εμενα , ειναι μικρες σουιτες , που εχουν και κουζινιτσα , και δεν σε ξυπνανε το πρωι , υπαρχουν και πιο φτηνα βεβαιως , αλλα παντα εκει εμενα , με βολευε η κουζινιτσα και η μη ενοχληση , ( οχι mini-bar ) ....................κλεiστο απο ιντερνετ .......

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Αν βρεις τα χρηματα , γιατι κι η διαμονη ειναι ακριβη , φαγητο τρως στα diners , η στα fast-food , να πας , θα σου αρεσει .....ειναι αλλος πλανητης .......
    για κοιτα το affinia hotel, 50 δρομους east , και 3η λεωφορο , εκει εμενα , ειναι μικρες σουιτες , που εχουν και κουζινιτσα , και δεν σε ξυπνανε το πρωι , υπαρχουν και πιο φτηνα βεβαιως , αλλα παντα εκει εμενα , με βολευε η κουζινιτσα και η μη ενοχληση , ( οχι mini-bar ) ....................κλεiστο απο ιντερνετ .......
    Καλημέρα! Ναι και η διαμονή είναι ακριβή και τα εισητηρια.. Αλλά σίγουρα θα πάω κάποια στιγμή..
    Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση για το ξενοδοχείο.. Οοοοοποια στιγμή πάω θα το κοιτάξω

Senior Member
    Καλημέρα! Ναι και η διαμονή είναι ακριβή και τα εισητηρια.. Αλλά σίγουρα θα πάω κάποια στιγμή..
    Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση για το ξενοδοχείο.. Οοοοοποια στιγμή πάω θα το κοιτάξω
    Με την ησυχια σου ........τα εισητηρια δεν ειναι τοσο ακριβα οσο η διαμονη ........αλλα αξιζει ! αν δεν θες να πας ευθεως , αλλα μεσω , ευθεως ειναι 11 ωρες να πας , και 9 να γυρισεις ......ειναι κουραστικο πρεπει να πω ....

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Με την ησυχια σου ........τα εισητηρια δεν ειναι τοσο ακριβα οσο η διαμονη ........αλλα αξιζει ! αν δεν θες να πας ευθεως , αλλα μεσω , ευθεως ειναι 11 ωρες να πας , και 9 να γυρισεις ......ειναι κουραστικο πρεπει να πω ....
    Συγκριτικά με όσα μέρη έχω πάει, είναι πολύ ακριβά. Βέβαια, έχω πάει μόνο Ευρώπη μέχρι τώρα και όλοι είναι προσιτοι προορισμοί.. Κανονίζω να πήγαινω 1 με 2 ταξίδια τον χρόνο σίγουρα..
    Ναι το σκέφτομαι και για τις ώρες στο αεροπλάνο δεν έχω ταξιδέψει ποτέ τόσες ώρες.. Αλλά νομίζω ακόμα και αυτό θα μου αρέσει.. Είναι μέρος του ταξιδιού.

Senior Member
    Συγκριτικά με όσα μέρη έχω πάει, είναι πολύ ακριβά. Βέβαια, έχω πάει μόνο Ευρώπη μέχρι τώρα και όλοι είναι προσιτοι προορισμοί.. Κανονίζω να πήγαινω 1 με 2 ταξίδια τον χρόνο σίγουρα..
    Ναι το σκέφτομαι και για τις ώρες στο αεροπλάνο δεν έχω ταξιδέψει ποτέ τόσες ώρες.. Αλλά νομίζω ακόμα και αυτό θα μου αρέσει.. Είναι μέρος του ταξιδιού.
    Μα πιο ακριβη ειναι η διαμονη στο Λονδινο, τουλαχιστον το 97 που ειχα παει .......σε οχι λουξ χοτελ, σε μια καμαρη αντε ναταν 20 τμ ., στριμαχωρα , , θυμαμαι πληρωσα πολλα , δεν θυμαμαι ποσα , μαλλον καπου 200 λιρες ............για δουλεια πηγα μαλιστα .......ηταν πισω απο το χιλτον, ετσι λεγεται, behind hilton ........χαζευα καθε μερα την maclaren FI στην βιτρινα !! νομιζω λεγοταν lanes avenue .....αλλα μπορει να μην θυμαμαι καλα .......
    ωραια τα τα ταξιδακια , ε ? αρκει να μην σου γινονται εμμονη ......

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Μα πιο ακριβη ειναι η διαμονη στο Λονδινο, τουλαχιστον το 97 που ειχα παει .......σε οχι λουξ χοτελ, σε μια καμαρη αντε ναταν 20 τμ ., στριμαχωρα , , θυμαμαι πληρωσα πολλα , δεν θυμαμαι ποσα ......για δουλεια πηγα μαλιστα .......ηταν πισω απο το χιλτον, ετσι λεγεται, behind hilton ........χαζευα καθε μερα την maclaren FI στην βιτρινα !! νομιζω λεγοταν lanes avenue .....αλλα μπορει να μην θυμαμαι καλα .......
    Έχω πάει 5 φορές Αγγλία.. Έχω γνωστούς βέβαια εκεί, μονο μια φορά έμεινα σε ξενοδοχείο στην zone 4 όμως, χιλιομετρικα μακριά από το κέντρο αλλά κοντά με το μετρό.. Δεν μου φάνηκε ακριβή η διαμονή γιατί και το ξενοδοχείο ήταν πολύ ωραίο.. Βέβαια για φαγητό, καφέ είναι ακριβα.. Ειδικά μέσα στο Λονδίνο..στο Μάντσεστερ και Λίβερπουλ είναι πολύ καλύτερα σαν τιμες.
    Αλλα μόλις κατέβηκα από το μετρό στη στάση Piccadilly και είδα το κέντρο, τα ξέχασα όλα απλά μαγεία..

Senior Member
    Δεν εχω παει ποτε περα του Λονδινου ........πηγα στο london zoo , που πολυ εντυπωσιαστηκα , ιδιως με τον γοριλλα , που σχετικα κοντα με κοιταξε καταματα , και ειδα το βλεμμα του αγριου ζωου, αλλα ειδα και μια εντονη κτθλψη στα ματια του , μουμεινε αυτο..........5 φορες , ε ? εγω πρεπει ναχω παει 3 ......δεν εχω γνωστους εκει, στην Ν.Υ. εχω εναν που μου υπονοικιαζε το διαμερισμα του , 600 $/βδομαδα , 27ος οροφος ......τωρα εχω χασει επαφη, πανε δεκαετιες .....δεν αξιζει να πληρωνεις πολλα χρηματα για διαμονη, αφου ολη μερα εξω εισαι ......

Λοιπον guys δεν ξερω αν σας αρεσουν τα επιστημονικης φαντασιας...ξεκινησα σημερα το the magicians...πολυ καλο μεχρι στιγμης...το αλλο που ειναι εκτος νετφλιξ κ προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι το manifest... πολυ ενδιαφερον και σε κραταει...θυμιζει κατι απο lost...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Λοιπον guys δεν ξερω αν σας αρεσουν τα επιστημονικης φαντασιας......
    Βλεπω μετα μανιας το lucy, σκαρλετ γιοχανσον .......ξανα και ξανα , το λες επιστημονικης φαντασιας , αν και το θεωρω μια πιθανη πραματικοτητα ................πολυ μου αρεσε το midnight in Paris , ξανα και ξανα , ρεσιταλ φαντασιας/ιδιοφυιας του Γουντυ Αλλεν , πολυ τον παω τον τυπο.....μονο με αυτον γελαω/διασκεδαζω ............. δες το τελος μονο, ειναι πολυ ρομαντικο......με τον Οουεν Γουλσον, και την γαλλιδουλα , την Γκαμπριελ, με εξαιρετη μουσικη υποκρουση Παρισιου at night and rain ..........
    ποιος αλλος θα μπορουσε να φανταστει τετοιο σεναριο ταινιας, και να γινει κι επιτυχια ?
    βεβαια εγω ειμαι γω, δεν αρεσουν σαλλους τα γουστα μου ....

Page 33 of 40 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast