Κινηματογραφος- επιρροες. - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 40 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 599
    YokoChoco
    Guest
    Μπορώ να πώ ότι στο παρελθόν είχα ταυτιστεί με ''σκοτεινούς'' πρωταγωνιστές σε συγκεκριμενες ταινίες πχ
    ''Νίο'' από ''The Matrix'', ''Μαύρος Σπαιντερμαν'' από ''Spiderman 3 Sam Raimi'', ''Τ800'' από ''Εξολοθρευτής 2'',
    ''Έρικ Ντρέιβεν'' από ''The Crow'', ''Μπλέηντ'' από ''Blade'', γενικά μετα τον θάνατο της μητέρας μου ντυνόμουνα
    με μαύρα για 3 χρόνια και νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία δράσης και ότι ήμουν κάτι σαν εκλεκτός.
    Χρειάστηκα αρκετή ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσω και να βρώ τον εαυτό μου
    Πλέον θα έλεγα ότι αυτές οι ταινίες ΑΠΛΑ μου αρέσουν και γενικότερα γουστάρω να βλέπω ''MARVEL'' και ''DC'' Comics''
    διάφορες αστυνομικές, με εξωγήινους, με διαστημόπλοια κτλ... περισσότερο μυθοπλαστικές και επιστημονικής φαντασίας.
    Αγαπημένη ομως παραμένει το ''SPIDERMAN 3 Sam Raimi'', είναι η μάχη του Πήτερ Πάρκερ με τον ''σκοτεινό'' του εαυτό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχουμε και Oscars απόψε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχουμε και Oscars απόψε.
    Ναι... Μακάρι να μπορούσα να τα δω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι... Μακάρι να μπορούσα να τα δω...
    Σε όλες τις κατηγορίες εύχομαι να κερδίσει όποιος το αξίζει και στον Α'Γυναικείο ρόλο η Σαρλ... εεεεεε η καλύτερη

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εντάξει , πηρε ο Phoenix το Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο Joker. To αξίζει!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Εντάξει , πηρε ο Phoenix το Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο Joker. To αξίζει!!
    Και με το παραπάνω!
    Αλλά και η ταινία είναι πολύ καλή κι εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για να την συζητήσουμε...
    Αρχικά πείτε ποιοι την έχετε δει για να μην κάνουμε spoiler...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και με το παραπάνω!
    Αλλά και η ταινία είναι πολύ καλή κι εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για να την συζητήσουμε...
    Αρχικά πείτε ποιοι την έχετε δει για να μην κάνουμε spoiler...
    Σωστό, και η ταινία φανταστική.. Αλλα νομιζω χωρις την ερμηνεια του δεν θα ηταν το ίδιο..
    Νομιζω οτι έχουν αναφερθεί και αλλα μέλη σε αυτην την ταινία αμα δεν κάνω λαθος..

WhyAlwaysMe?
    Guest

Στο Α Γυναικείο ήταν στημένο!

Senior Member
    Σωστό, και η ταινία φανταστική.. Αλλα νομιζω χωρις την ερμηνεια του δεν θα ηταν το ίδιο..
    Νομιζω οτι έχουν αναφερθεί και αλλα μέλη σε αυτην την ταινία αμα δεν κάνω λαθος..
    Ε, ας το γράψουν κι εδώ που είναι το σωστό θέμα...

Senior Member
    Λατρευω Κeanou Reeves , Mat Damon ( τετραλογια jason Bourne ) , Al Pacino, εχει και πλακα , εξοχος ο Χαβιε Μπαρδεμ, σε πειθει σαν ψυχοπαθης δολοφονος στο no country for old men , σε πειθει γενικως , ηθοποιαρα , και στο skyfall, κλεβει την παρασταση , αλλα λατρευω Ντε Νιρο, και να πω γιατι, ο τυπος μπορει να σε πειθει σαν τον χειροτερο μαφιοζο ( αυτο το κανει κι ο Πατσινο ) , αλλα δινει ρεσιταλ κωμικου στο ' βασιλιας για μια νυχτα ' , οπως και στον ' ταξιτζη , ' ( εξοχη ατμοσφαιρα ψυχικα ασταθους χαρακτηρα ' are you talking to me ? ' ) του 75 νομιζω .....και στο εξοχο ' Ελαφοκυνηγος ' ............δεν θα μεπειθε ο Πατσινο για κωμικος ........δεν μενδιαφερουν τα Οσκαρς , ειναι στημενα κατ εμε .........
    και ο Brad Pitt μαρεσει , διαλεγει παντα αντισυμβατικους ρολους ....................

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Στο Α Γυναικείο ήταν στημένο!
    Ναι, επειδή δεν το πηρε η Σαρλιζ;;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Λατρευω Κeanou Reeves , Mat Damon ( τετραλογια jason Bourne ) , Al Pacino, εχει και πλακα , εξοχος ο Χαβιε Μπαρδεμ, σε πειθει σαν ψυχοπαθης δολοφονος στο no country for old men , σε πειθει γενικως , ηθοποιαρα , και στο skyfall, κλεβει την παρασταση , αλλα λατρευω Ντε Νιρο, και να πω γιατι, ο τυπος μπορει να σε πειθει σαν τον χειροτερο μαφιοζο ( αυτο το κανει κι ο Πατσινο ) , αλλα δινει ρεσιταλ κωμικου στο ' βασιλιας για μια νυχτα ' , οπως και στον ' ταξιτζη , ' ( εξοχη ατμοσφαιρα ψυχικα ασταθους χαρακτηρα ' are you talking to me ? ' ) του 75 νομιζω .....και στο εξοχο ' Ελαφοκυνηγος ' ............δεν θα μεπειθε ο Πατσινο για κωμικος ........δεν μενδιαφερουν τα Οσκαρς , ειναι στημενα κατ εμε .........
    και ο Brad Pitt μαρεσει , διαλεγει παντα αντισυμβατικους ρολους ....................
    De Niro αγαπώ και εγώ!! Ηθοποιαρα είναι!
    O Bratt Pitt νομίζω ότι είναι πολυ ταλαντούχος.. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε ταινίες που το αποδεικνύουν.. Παλιοτερα όχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγώ πάλι, αν και δεν είμαι της τηλεόρασης αλλά τον βιβλίων.. Λατρεύω Ντε Νίρο.. Αλ Πατσίνο.. Νίκολας Κέιτζ.. Λιαμ Νισον..
    Δεν υπάρχει άλλος..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εγώ πάλι, αν και δεν είμαι της τηλεόρασης αλλά τον βιβλίων.. Λατρεύω Ντε Νίρο.. Αλ Πατσίνο.. Νίκολας Κέιτζ.. Λιαμ Νισον..
    Δεν υπάρχει άλλος..
    Ναι, ξεχασα τον Ν.Κειτζ και Λιαμ Νισον , παραλειψη μου .......και αλλοι που ξεχνω υπαρχουν, πχ. Μαρλον Μπραντο ....
    Last edited by Macgyver; 11-02-2020 at 13:52.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι, επειδή δεν το πηρε η Σαρλιζ;;
    Εννοείται,χάχαχαχα

Page 34 of 40 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast