Τι παίζει με τον νεο συναδελφο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 148
    Senior Member
    Έρχομαι Αθήνα το σκ άρα θα στανιάρω με σωστό ελληνικό φλερτ χωρίς να ιδρώσει πολύ το αυτί μου από την προσπάθεια! Για να μην προσπάθησα παραπάνω και να είχα δεύτερες σκέψεις πιστεύω κάτι θα διασθανόμουν..Οπότε καλύτερα που δεν βούτηξα, όχι για την απόρριψη αλλά γιατί μάλλον είναι αλλού, οπότε δεν είναι ωραίο να χώνεσαι.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by little_eliza View Post
    Έρχομαι Αθήνα το σκ άρα θα στανιάρω με σωστό ελληνικό φλερτ χωρίς να ιδρώσει πολύ το αυτί μου από την προσπάθεια! Για να μην προσπάθησα παραπάνω και να είχα δεύτερες σκέψεις πιστεύω κάτι θα διασθανόμουν..Οπότε καλύτερα που δεν βούτηξα, όχι για την απόρριψη αλλά γιατί μάλλον είναι αλλού, οπότε δεν είναι ωραίο να χώνεσαι.
    Και όμως εκείνος μπορεί να ήταν ο τυπικός άντρας που στην αρχη είναι ανοικτός με όλες μπας και βρει κάποια... έστω και μια....
    Μάλλον σε πρόλαβε αλλη μέχρι να το σκεφτείς έχασες χρόνο.....

Ίσως καλύτερα δεν σε βλέπω και πολύ ψημένη

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά ξεκινάω να τα αναλύω από εκεί που τα αφήσαμε.

Προσωπικά τον τύπο δεν το θεωρώ ούτε έμπειρο ούτε λιγούρη (για κάτι που ειπώθηκε ότι τους μπερδεύω). Απλά δεν ξέρει να φλερτάρει και πολύ στο στυλ που μου αρέσει εμένα. Εδώ του μιλάω και τσιβδίζει όταν απαντάει, δεν θεωρώ έναν τέτοιο ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικά. Επίσης μπορεί να έχει και ανασφάλειες και αυτός όπως έχω κι εγώ.

Η ιστοριούλα νομίζω ότι αποτελεί κυρίως ένεση της αυτοπεποίθησής μου και του εγωισμού μου- που θα προέρθει από τον εργασιακό χώρο. Νομίζω το πως ακούω και από άλλους ότι αν και όχι εμφανίσιμος είναι καλό παιδί με κάνει να πιστεύω πως είναι άξιος κατάκτησης αν και κάτω του μετρίου εμφανισιακά. Η απόρριψη δεν νομίζω να με πείραζε δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Εδώ δεν τα βάφω μαύρα αν είναι από όμορφο, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει αν είναι από κάποιον μέτριο? απλά αν είναι να παίζει κάτι με κάποια που είμαστε στο ίδιο γραφείο θα είναι σαν να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου. Αυτό με κάνει να το ξεψειρίζω.

Για τον τρόπο πεσίματος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να την πέσω σε κάποιον εγώ στην ψύχρα. Δεν μου αρέσει, δεν με φτιάχνει και δεν είναι του στυλ μου. Δεν είναι θέμα κολλάω δεν κολλάω. Θα το κάνω πάντα πιο μαλακά ώστε να μην χάσει ο άντρας το ρόλο του κατακτητή γιατί έτσι μου αρέσει το φλερτ.

Νομίζω ο george1520 περιγράφει κάποια σημεία που όντως ισχύουν. Πρώτον όχι απλά δεν έχω ένα εμφανές σημάδι ότι ο άλλος θέλει αλλά έχω και όλο και πιο βάσιμες υποψίες ότι το στήνει το παραμύθι με την άλλη. Δεν ξέρω αν θα ήθελα σχέση με το συνάδελφο για διάφορους λόγους. Κυρίως γιατί πιστεύω πως θα ήθελα να είμαι με ένα πιο εμφανίσιμο από αυτόν. Δεν είναι κάποιος που θα σκεφτόμουν δίπλα μου ούτε για ένα φεγγάρι. Το ότι τον σκέφτομαι στο κρεβάτι μου για ένα βράδυ είναι πιο πολύ να τον πάρω εγώ πρώτη από τις άλλες ή γιατί έχει πχ την εκτίμηση των αντρών του γραφείου.

Εν κατακλείδι λοιπόν, εφόσον το ένστικτό μου - με σημαντικές ενδείξεις που είχα και από σήμερα- λέει πως παίζει κάτι με την αντίζηλο, καλώς να γίνει έτσι. Είναι πολύ καλύτερο να αφιερώσω την ενέργειά μου στο να γνωρίσω κάποιον που με ελκύει αρχικά από έξω (εμφάνιση) και μετά (χαρακτήρα) από μέσα για σεξάκι, σχέση, καψούρα ή ό,τι άλλο προκύψει που θα είναι κιόλας εκτός εργασιακού. Άρα καλύπτει όλα τα θετικά..!!

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά ξεκινάω να τα αναλύω από εκεί που τα αφήσαμε.

Προσωπικά τον τύπο δεν το θεωρώ ούτε έμπειρο ούτε λιγούρη (για κάτι που ειπώθηκε ότι τους μπερδεύω). Απλά δεν ξέρει να φλερτάρει και πολύ στο στυλ που μου αρέσει εμένα. Εδώ του μιλάω και τσιβδίζει όταν απαντάει, δεν θεωρώ έναν τέτοιο ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικά. Επίσης μπορεί να έχει και ανασφάλειες και αυτός όπως έχω κι εγώ.
    Οπως εγω δλδ. Δεν αξιζει ν' ασχοληθεις.

Ωραίο θέμα, είχα καιρό να μπω και σε διαβασα με πολύ ενδιαφέρον... Τελικά απλά σου τράβηξε τη προσοχή και τελικα σε ξενέρωσε :p άδοξο τελος ιστορίας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ωραίο θέμα, είχα καιρό να μπω και σε διαβασα με πολύ ενδιαφέρον... Τελικά απλά σου τράβηξε τη προσοχή και τελικα σε ξενέρωσε :p άδοξο τελος ιστορίας.
    Διάβαζα κάτι σήμερα για δεύτερες σκέψεις, δεύτερες αναγκες, δεύτερες ευκαιρίες κλπ.. Εεε κ αυτός λύση δεύτερης διαλογής είναι και πιστεύω ακράδαντα πως δεν είμαι για δεύτερα πράματα σ'αυτή τη φάση της ζωής μου... Ας κάνει ό,τι θέλει με την άλλη, με την οποία δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά.

george1520
    Guest
    Δ

Διάβαζα κάτι σήμερα για δεύτερες σκέψεις, δεύτερες αναγκες, δεύτερες ευκαιρίες κλπ.. Εεε κ αυτός λύση δεύτερης διαλογής είναι και πιστεύω ακράδαντα πως δεν είμαι για δεύτερα πράματα σ'αυτή τη φάση της ζωής μου... Ας κάνει ό,τι θέλει με την άλλη, με την οποία δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά.
    "Δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά".. Χμμμμμ... Μάλλον εννοείς ότι είσαι καλύτερη της. Αλλά γιατί διάλεξε αυτήν?

Για ένα περίεργο λόγο θέλεις να μας "πουλήσεις" τον εαυτό σου.. Χωρίς να υπάρχει λόγος. Θες να περάσεις ότι είσαι όμορφη και άνετη.. Γιατί όμως? Η αξία σου έχει να κάνει με το τι είσαι ή με το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δ

"Δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά".. Χμμμμμ... Μάλλον εννοείς ότι είσαι καλύτερη της. Αλλά γιατί διάλεξε αυτήν?

Για ένα περίεργο λόγο θέλεις να μας "πουλήσεις" τον εαυτό σου.. Χωρίς να υπάρχει λόγος. Θες να περάσεις ότι είσαι όμορφη και άνετη.. Γιατί όμως? Η αξία σου έχει να κάνει με το τι είσαι ή με το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα?
    Ασχέτως με το τι πιστεύω για εμένα δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στο γιατί διάλεξε την άλλη. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έγραψα ότι δεν με συγκρίνω μαζί της. Αυτός μπορεί να έκανε τη σύγκριση, δε την κάνω όμως εγώ ούτε με νοιάζει να αναλύσω την επιλογή του.
    Επίσης που βρίσκεις το κακό να έχω μια κάποια αυτοπεποίθηση? Καθένας θα πρέπει να έχει σε λογικά πλαίσια, είναι και μια αυτοεκτίμηση. Αυτό δεν είναι πουλάω τον εαυτό μου αυτομάτως, είναι απλά εκτιμώ ό,τι έχω. Κι είπα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το εκτιμώ αφού το έχω συγκρίνει με το τι έχουν οι άλλοι.

george1520
    Guest
    Ασχέτως με το τι πιστεύω για εμένα δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στο γιατί διάλεξε την άλλη. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έγραψα ότι δεν με συγκρίνω μαζί της. Αυτός μπορεί να έκανε τη σύγκριση, δε την κάνω όμως εγώ ούτε με νοιάζει να αναλύσω την επιλογή του.
    Επίσης που βρίσκεις το κακό να έχω μια κάποια αυτοπεποίθηση? Καθένας θα πρέπει να έχει σε λογικά πλαίσια, είναι και μια αυτοεκτίμηση. Αυτό δεν είναι πουλάω τον εαυτό μου αυτομάτως, είναι απλά εκτιμώ ό,τι έχω. Κι είπα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το εκτιμώ αφού το έχω συγκρίνει με το τι έχουν οι άλλοι.
    Θα σου πω τι πιστεύω και αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγνώμη.. Είσαι σε ένα φόρουμ με τόσους αγνωστους. Έχεις την δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου, να πεις ότι έχεις μέσα σου και να ακούσεις μια αντικειμενική γνώμη..
    Τώρα θα σου πω.
    Πιστεύω ότι δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου.. Ότι σε νοιάζει πάρα πολύ η γνώμη των άλλων για σένα.. Γιαυτό τόσο άγχος για την επέμβαση, γιαυτό και τόση επιμονή "θέλω μόνο σεξ" ενώ οοοοολα έδειχναν πως δεν θες μόνο αυτό. Ίσως να θεωρούσες ότι μέχρι εκεί αξίζεις(?). Ακόμη και το γεγονός ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου με την άλλη ή με οποιασδήποτε άλλη γυναίκα δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση.
    Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί διάλεξε την άλλη. Το γεγονός ότι επέλεξε αυτή δεν ρίχνει την δική σου αξία.. Έχει να κάνει με τα δικά του γούστα, με τις δικές του ανάγκες αυτή την περίοδο..

Αυτά.

Senior Member
    Θα σου πω τι πιστεύω και αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγνώμη.. Είσαι σε ένα φόρουμ με τόσους αγνωστους. Έχεις την δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου, να πεις ότι έχεις μέσα σου και να ακούσεις μια αντικειμενική γνώμη..
    Τώρα θα σου πω.
    Πιστεύω ότι δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου.. Ότι σε νοιάζει πάρα πολύ η γνώμη των άλλων για σένα.. Γιαυτό τόσο άγχος για την επέμβαση, γιαυτό και τόση επιμονή "θέλω μόνο σεξ" ενώ οοοοολα έδειχναν πως δεν θες μόνο αυτό. Ίσως να θεωρούσες ότι μέχρι εκεί αξίζεις(?). Ακόμη και το γεγονός ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου με την άλλη ή με οποιασδήποτε άλλη γυναίκα δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση.
    Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί διάλεξε την άλλη. Το γεγονός ότι επέλεξε αυτή δεν ρίχνει την δική σου αξία.. Έχει να κάνει με τα δικά του γούστα, με τις δικές του ανάγκες αυτή την περίοδο..

Αυτά.
    Καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου, γι αυτό γράφω κι εγώ εδώ για να ακούσω γνώμες.
    Λοιπόν από την αισθητική επέμβαση κατάλαβα ότι όντως δεν αγαπούσα όσο έπρεπε την εικόνα του προσώπου μου γιατί είχα εμμονή με τη μύτη. Τώρα που βλέπω παλιές εικόνες, λέω ρε συ καλή ήταν και τότε. Φυσικά όμως παρατηρώ πως τώρα που τη διόρθωσα και μου αρέσει όταν τη βλέπω με ενοχλούν οι άλλες μύτες που είναι μεγάλες. Είναι ένα θέμα που έχω με την αρμονία μάλλον. Τον εαυτό μου εσωτερικά πιστεύω ότι τον αγαπάω γιατί προσπαθώ να τον έχω καλά και ψυχικά υγιή.
    Όσο για το πόσο με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Το θέμα μου ξεκινάει από το ότι δεν μου πολυαρέσει να μιλάνε για εμένα- προφανώς επειδή μεγάλωσα σε χωριό- ασχέτως από το τι λένε. Δεν θέλω να είμαι στο επίκεντρο ακόμη και κάτι καλό να πούνε. Δεν με κάνει να νιώθω άνετη. Εφόσον όμως αυτό είναι αναπόφευκτο πάμε στο πόσο με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Παλιά μπορεί να με ένοιαζε η γνώμη όλων ακόμη και των άσχετων για κάποια θέματα. Πλέον είναι πολύ οριοθετημένο στο κεφάλι μου γιατί υπάρχουν κάποια κριτήρια για το τι με νοιάζει πχ ποιος το λέει, με τι πρόθεση, για ένα θέμα που με ενοχλεί (μύτη), η ποιότητα του σχολίου, τι ιστορία-σχέση έχω με το άτομο (δλδ φίλοι, συνάδελφοι κλπ). Κατανοείς ότι εφόσον η μύτη είναι ενα θέμα που με ενοχλεί δεν θα νιώσω άνετα να με ρωτήσουν αλλά όταν ξέρω ότι είναι από ένα άτομο που ρωτάει από απλή περιέργεια γιατί θέλει να τα ξέρει όλα δεν θα νοιαστώ παραπάνω από 10-20-30' για το τι είπε.
    Στο θέμα αυτής της συζήτησης που έχουμε εδώ. Από το συγκεκριμένο θέλω μόνο σεξ όχι γιατί θεωρώ πως μέχρι εκεί αξίζω αλλά γιατί μετά την αλλαγή την μύτη πιστεύω πως μου αξίζει κάποιος πιο εμφανίσιμος (και με τη μεγάλη μύτη πάλι αυτό θα πίστευα αλλά ίσως συμβιβαζόμουν με τον πιο μέτριο σε εμφάνιση). Επίσης ακόμη και το ότι θέλω να τον κατακτήσω είναι θέμα γοήτρου, δηλαδή να πάρω εγώ πρώτη κάποιον που χαίρει εκτίμησεις από τους συναδέλφους (πχ τα σχόλια ότι είναι καλό παιδί κλπ). Δεν θέλω σχέση με αυτόν γιατί θέλω σχέση με έναν πιο όμορφο δίπλα μου. Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να λες αυτός ο άνθρωπος ταιριάζει δίπλα μου.

Τέλος είπαμε ότι ασχέτως ποια γνώμη έχω, δεν με συγκρίνω με την άλλη κοπέλα. Δεν με νοιάζει. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές λόγω εγωισμού λέμε "γιατί αυτήν και οχι εμένα" αλλά στην συγκεκριμένη ιστορία δεν με νοιάζει να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αντιθέτως βλέπω πολλά θετικά στο γεγονός ότι δεν προχωρησε η ιστορία μαζί του.

Senior Member
    η εικονα σου θελει καποιον να μετραει εσυ τι θεσ ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Μεγάλωσα και μένω σε χωριό.. Ξέρω πως λειτουργούν και πως σκέφτονται αλλά αυτό δεν με επηρέασε κάπου. Στο να με νοιάζει για το τι θα πει ο ένας κι άλλος.
    Οσο αφορά το θέμα με την κοπέλα που λες.. Δεν το είδα μόνο στην σύγκριση που κάνεις μαζί της (αν και λες ότι δεν το κάνεις) αλλά και στον τρόπο που την περιγράφεις. Θεωρώ πως μια επέμβαση όσο καλο και να είναι το αποτέλεσμα αυτά που κουβαλάμε μέσα μας δεν φεύγουν.. Ακόμη και εσύ το λες πως κοιτάς τον άλλον στην μύτη και γενικά ασχολησε με αυτό το κομμάτι. Θεωρώ πως ακόμη δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι, δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου γιαυτό δίνεις τόση έμφαση στο θέμα εμφάνιση.
    Για να είμαι ειλικρινής, ναι το πρώτο πράγμα που θα δω σε μια γυναίκα είναι η εμφάνιση της αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει να είμαι μαζί της. Να πω αυτό που είπες εσύ.. Θα επιλέξω μια λιγότερο όμορφη αλλά να έχει ένα χαρακτήρα που θαυμαζω πάρα μια όμορφη που δεν έχει προσωπικότητα..
    Αν ήθελες καθαρά το σεξ θεωρώ πως θα έκανες κίνηση. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει ένα άντρα να κάνει πρώτος το βήμα . Πόσο μάλλον όταν δεν έχει να χάσει κάτι και θέλει απλά σεξ. Η υπερβολική αναλυση και ο χρόνος που πέρασε δείχνει ότι στο μυαλό σου δεν υπήρχε μόνο το σεξ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    η εικονα σου θελει καποιον να μετραει εσυ τι θεσ ;
    Πάντα κοιτούσα κάποιος να είναι εμφανίσιμος εξωτερικά. Φυσικά γούστα είναι αυτά και ο ωραίος για εμένα μπορεί να είναι χάλια για εσένα. Αλλά ο συγκεκριμένος που πιάσαμε εδώ σε γενικές συζητήσεις δεν θεωρείται εμφανίσιμος. Κι όσο τυφλός κι αν είναι ο έρωτας είπαμε κάποια στιγμή ξεστραβώνεσαι..! Οπότε σίγουρα δεν στοχεύω σε κάποιον σαν αυτόν.

Senior Member
    Μεγάλωσα και μένω σε χωριό.. Ξέρω πως λειτουργούν και πως σκέφτονται αλλά αυτό δεν με επηρέασε κάπου. Στο να με νοιάζει για το τι θα πει ο ένας κι άλλος.
    Οσο αφορά το θέμα με την κοπέλα που λες.. Δεν το είδα μόνο στην σύγκριση που κάνεις μαζί της (αν και λες ότι δεν το κάνεις) αλλά και στον τρόπο που την περιγράφεις. Θεωρώ πως μια επέμβαση όσο καλο και να είναι το αποτέλεσμα αυτά που κουβαλάμε μέσα μας δεν φεύγουν.. Ακόμη και εσύ το λες πως κοιτάς τον άλλον στην μύτη και γενικά ασχολησε με αυτό το κομμάτι. Θεωρώ πως ακόμη δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι, δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου γιαυτό δίνεις τόση έμφαση στο θέμα εμφάνιση.
    Για να είμαι ειλικρινής, ναι το πρώτο πράγμα που θα δω σε μια γυναίκα είναι η εμφάνιση της αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει να είμαι μαζί της. Να πω αυτό που είπες εσύ.. Θα επιλέξω μια λιγότερο όμορφη αλλά να έχει ένα χαρακτήρα που θαυμαζω πάρα μια όμορφη που δεν έχει προσωπικότητα..
    Αν ήθελες καθαρά το σεξ θεωρώ πως θα έκανες κίνηση. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει ένα άντρα να κάνει πρώτος το βήμα . Πόσο μάλλον όταν δεν έχει να χάσει κάτι και θέλει απλά σεξ. Η υπερβολική αναλυση και ο χρόνος που πέρασε δείχνει ότι στο μυαλό σου δεν υπήρχε μόνο το σεξ..
    Ζεις σε χωριό κι εσύ αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες. Εγώ έχω και ένα σύνδρομο της γειτονίας όπως έχω αναφέρει που άλλοτε το καταπολεμώ άλλοτε όχι.
    Για την κοπέλα, παλαιότερα με προσέγγισε και κάναμε παρέα εντός και εκτός δουλειάς. Την είχα συστήσει και σε πολύ καλές μου φίλες εκτός δουλειάς. Πάντα κάτι δεν μου κολλούσε στο χαρακτήρα της κι έτσι όταν οι φίλες μου μου είπαν τη γνώμη τους απομακρύνθηκα. Μάλιστα θυμάμαι ότι είχα πει στις φίλες μου "κάτι δεν μου αρέσει σε αυτή τη συνάδελφό μου" και τότε μου είπαν την άποψή τους "πως κάνεις παρέα μαζί της? έχει κάτι κακό". Γενικά τη θεωρώ αλαζόνα και οπορτουνίστρια στη δουλειά οπότε όσο μπορώ την αποφεύγω. Μου φαίνεται τοξική. Απο κει και πέρα όμως δεν θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω κάτι από τον εαυτό μου μαζί της. Είναι ανούσιο, ακόμη κι αν έχει να κάνει με το ότι τη διάλεξε κάποιος που μου γυάλισε.
    Για την επέμβαση, δεν είναι η αιτία είναι όμως μια καλή αφορμή να αρχίσουμε να εκτιμούμε παραπάνω τον εαυτό μας. Κι εγώ έτσι αποφάσισα και θέλω να την χρησιμοποιήσω. Ήδη βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες και μου αρέσει πολύ, ήδη νιώθω πιο σίγουρη να φλερτάρω με έναν που παλιά θα έλεγα "εεε σιγά μη γυρίσει να με κοιτάξει". Όσο για τη φράση που είπες, δεν είπα ότι ο πανέμορφος θα με κρατήσει αλλά σίγουρα μετράει κι αυτό για εμένα να βλέπω κάτι που μου αρέσει (όπου υπάρχει και υποκειμενικότητα εδώ φυσικά). Αλλά σε αυτόν δεν βλέπω τίποτα που να μου αρέσει στο πρόσωπο για παράδειγμα. Ακόμη και όταν μιλάει τσιβδίζει (σε εμένα τουλάχιστον).. Τον ρωτάω ξανά και ξανά "τι είπες" "τι είπες" γιατί δεν τον καταλαβαίνω.
    Κινήσεις ξεκάθαρες δεν έκανα αλλά τώρα ακόμη και κουβέντα να του πιάσω δεν θα μου μιλήσει ούτε θα πει πολλά πολλά. Άρα με έχει τελειώς χεσμένη και το μυαλό του είναι αλλού.

Senior Member
    παλι κοιτασ την εικονα σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast