Ο καταναγκασμος που μου κατέστρεψε τη ζωη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Ναι σε 2 έχω πάει αλλά μου βρίσκει ο ένας αλλά ο άλλος. Χειρουργοι είναι. Πάντα είχα τέτοιο πρόβλημα δεν μπορούσαν να μου βρούνε τους βαθμούς. Έκανα τοπογραφία κερατοειδούς και είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω μου είπε ότι δεν παθαίνουν κάτι κακό τα μάτια από αυτό. Αρχίζω κ πιστεύω ότι τελικά είναι στο μυαλό μου.

Senior Member
    Παιδιά, προσπαθώ να το σταματήσω αύτο γιατί δεν πάει άλλο όμως επειδή έχω συνήθισει να φοράω τα γυαλιά τα μάτια μου τα ζητάνε η και αν δεν τα βάλω με πιάνει ταραχή και τρέμουλο. Ι θα κάνω πως να το ξεπεράσω; επίσης με τις κινήσεις που κάνω επειδή έχω συνηθίσει να τα βλέπω αλλιώς τώρα με τρομάζουν και τρομάζω συνέχεια ενώ όταν βάζω τα γυαλιά τα βλεπω θολά διαστρεβλωμενα τώρα βλέπω καθαρά. Πιστευετε θα συνηθίσουν η θα χω προβλημα, θα κρατήσει λέτε λίγες μέρες αυτή η κατάσταση προσαρμογής και θα μου περασει; σας παρακαλώ πείτε μου!

Banned
    Απο οτι καταλαβα πρεπει να τα φορουσες πολυ συχνα μην στεναχωριεσαι θα ξεσυνηθισεις. Γιατι δεν φορας κιτρινο χρωμα στα γυαλια ετσι κανω εγω τα φοραω στη συννεφια αλλα εχω και μυωπια. Υπομονη αφου δεν σε βρηκαν κατι. Μην ξαναφορεσεις δε κανει απορω πως αντεχες να βλεπεις θολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Παιδιά, προσπαθώ να το σταματήσω αύτο γιατί δεν πάει άλλο όμως επειδή έχω συνήθισει να φοράω τα γυαλιά τα μάτια μου τα ζητάνε η και αν δεν τα βάλω με πιάνει ταραχή και τρέμουλο. Ι θα κάνω πως να το ξεπεράσω; επίσης με τις κινήσεις που κάνω επειδή έχω συνηθίσει να τα βλέπω αλλιώς τώρα με τρομάζουν και τρομάζω συνέχεια ενώ όταν βάζω τα γυαλιά τα βλεπω θολά διαστρεβλωμενα τώρα βλέπω καθαρά. Πιστευετε θα συνηθίσουν η θα χω προβλημα, θα κρατήσει λέτε λίγες μέρες αυτή η κατάσταση προσαρμογής και θα μου περασει; σας παρακαλώ πείτε μου!
    ρε συ βικη Σορρυ κιολας αλλα η κατασταση εχει φτασει σε ακραιο βαθμο..... ο γιατρος σου εδωσε μια αγωγη..... αν δεν την παρεις οσο πας θα γινεσαι και χειροτερα........ αυτο θελεις?

εγω δεν σου κρυβω οτι τα αντικαταθλιπτικα με βοηθησαν παρα πολυ.........

ειχα φτασει σε ενα σημειο να ειμαι στο σπιτι και να φοραω κολαρο για να νιοθω σταθερο το κεφαλι μου...... και ως δια μαγειας μετα απο 1 μηνα θεραπειας με αντικαταθλιπτικα βρηκα τον χαμενο μου ευατο ενιωθα ξανα πιο καλα και απο φυσιολογικα.......!!!!! αρα? τα φαρμακα βοηθανε...... απλα το ανχος μας κανει να τα φοβομαστε.......! δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.......οσο λενε......! το τσιγαρο ειναι πιο επικινδινο αν το παμε ετσι..... και αυτα που τρωμε...... εκτος αν μου πεις οτι εισαι vegan.... τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα... χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Απο οτι καταλαβα πρεπει να τα φορουσες πολυ συχνα μην στεναχωριεσαι θα ξεσυνηθισεις. Γιατι δεν φορας κιτρινο χρωμα στα γυαλια ετσι κανω εγω τα φοραω στη συννεφια αλλα εχω και μυωπια. Υπομονη αφου δεν σε βρηκαν κατι. Μην ξαναφορεσεις δε κανει απορω πως αντεχες να βλεπεις θολα
    Είναι θεμα συνήθειας και προσαρμογής τώρα το θέμα είναι πως ξεσυνηθιζω αυτό είναι το δύσκολο. Το εκανα για 1 χρόνο ασταμάτητα.

Banned
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Είναι θεμα συνήθειας και προσαρμογής τώρα το θέμα είναι πως ξεσυνηθιζω αυτό είναι το δύσκολο. Το εκανα για 1 χρόνο ασταμάτητα.
    Υπομονη δεν ειναι τιποτα θα ξεσυνηθισεις. Αλλα μαλλον θα πρεπει να δεις ψυχιατρο αφου λες οτι τα φορας και στο σπιτι. Δεν ειναι τιποτα μια αγωγη για λιγους μηνες δεν ειναι κακο. Και γω ειχα κοινωνικη φοβια με αντικαταθλιπτικα πηρα μπρος τωρα δεν δινω σημασια σε κανεναν πηγα στο αλλο ακρο χαχα. Δες την ζωη αλλιως, ενα κλικ πρεπει να γινει μεσα σου. Φιλια

Page 2 of 2 FirstFirst 12