ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1305
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1305 of 1380 FirstFirst ... 3058051205125512951303130413051306130713151355 ... LastLast
Results 19,561 to 19,575 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Γιατί; Και εγώ κερνάω φίλους μου. Τώρα αν με θεωρούνε όμορφη δεν ξέρω. Χαχαχαχα

Τι άλλο είναι απίστευτο;

Ορέστη, επιτέλουυυς! Το περίμενα. Ήμουνα σίγουρη πως θα έχουμε θετικά νέα! Αν θέλει κάτι παραπάνω το είπαμε, δείχνεις πιο τυπικός και σίγουρα θα καταλάβει πότε θες μόνο φιλία ή κάτι παραπάνω. Αν περνάτε καλά μαζί γιατί να απογοητευτεί; Μια χαρά σας βρίσκω και τους 2. Ζήσε τη στιγμή μόνο. Για το αύριο κανένας δεν γνωρίζει και δεν χρειάζεται κιόλας. Κουλ. Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς
    Μα ερτω να με τζερασεις τζαι να σε πω ότι θέλεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μα ερτω να με τζερασεις τζαι να σε πω ότι θέλεις.
    "Να εγραφα οτι με κερνανε φαγητο ομορφες κοπελες θα με βγαζανε ψευτη παλι"

και επειδή θεώρησες ότι τρολλάρει, γι' αυτό το έγραψα. Δεν ξέρω με ποιές συναναστρέφεστε βέβαια και δεν τα πιστεύετε.

george1520
    Guest
    "Να εγραφα οτι με κερνανε φαγητο ομορφες κοπελες θα με βγαζανε ψευτη παλι"

και επειδή θεώρησες ότι τρολλάρει, γι' αυτό το έγραψα. Δεν ξέρω με ποιές συναναστρέφεστε βέβαια και δεν τα πιστεύετε.
    Μα δεν το είπα για αυτό τον λόγο.. Αυτό κατάλαβε όμως..

Senior Member
    Μα δεν το είπα για αυτό τον λόγο.. Αυτό κατάλαβε όμως..
    Γι' αυτό σε ρώτησα τι άλλο είναι "απίστευτο" που σε κάνει να θεωρείς ότι τρολλάρει;

Ίσως φταίει ο τρόπος που τα λέει και οι ανησυχίες του.

george1520
    Guest
    Γι' αυτό σε ρώτησα τι άλλο είναι "απίστευτο" που σε κάνει να θεωρείς ότι τρολλάρει;

Ίσως φταίει ο τρόπος που τα λέει και οι ανησυχίες του.
    Ίσως.. Δεν ξέρω..

Senior Member
    Γιατί; Και εγώ κερνάω φίλους μου. Τώρα αν με θεωρούνε όμορφη δεν ξέρω. Χαχαχαχα

Τι άλλο είναι απίστευτο;

Ορέστη, επιτέλουυυς! Το περίμενα. Ήμουνα σίγουρη πως θα έχουμε θετικά νέα! Αν θέλει κάτι παραπάνω το είπαμε, δείχνεις πιο τυπικός και σίγουρα θα καταλάβει πότε θες μόνο φιλία ή κάτι παραπάνω. Αν περνάτε καλά μαζί γιατί να απογοητευτεί; Μια χαρά σας βρίσκω και τους 2. Ζήσε τη στιγμή μόνο. Για το αύριο κανένας δεν γνωρίζει και δεν χρειάζεται κιόλας. Κουλ. Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς
    Δεν μπορω να ειμαι εντελως τυπικος μαζι της. Της εχω πει πολλες φορες οτι εχει ωραιο χαμογελο. Λολ! Πως να μην το ελεγα; Νομιζω οτι μπορει να ηθελε να παμε σε ξενοδοχειο. Αν οντως, σιγουρα θα απογοητευτηκε. Και θα νευριασε ενδεχομενως! Τι περιεργη κατασταση. Επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δε θα σας κρυψω οτι νιωθω ερεθισμενος συχνα οταν στεκομαι κοντα της. Αλλα θα ηταν ασχημο και για τους δυο μας να προχωρησουμε.

Senior Member
    Ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες τωρα που το σκεφτομαι. Οι νεοι κινεζοι ειναι κυριλεδες. Τους αρεσουν τα εστιατορια, τους αρεσουν οι οπερες... Εμενα μου αρεσει το φαλαφελ στην ακρη του δρομου.

Senior Member
    Γιατι νιωθω αγχος παλι; Γιατι δε νιωθω ανετα με τους ανθρωπους; Φταιει οτι πιστευω οτι δεν με αποδεχονται; Ή οτι δεν τους αποδεχομαι εγω; Τι ειδους ανθρωπο θα επρεπε να γνωρισω για να νιωσω οικειοτητα και "στα νερα μου"; Απο τοτε που αρχισε αυτη η ιστορια ολο υπερενταση και αγχος νιωθω. Θα κανω ρυτιδες.

ntinti
    Guest
    Απέναντι από το γραφείο μου υπάρχει ένας χώρος που τώρα πλέον που άνοιξε ο καιρός περπατάει πολύς κόσμος. .

Άλλος ήρεμα ,άλλος αλλαφιασμενα σαν να τον κυνηγάνε ,άλλος με τα ακουστικά στα αφτιά σαν να περπατάει σε ένα δικό του ρυθμό .....
    Τελικά είμαστε πολλοί. .......

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Απέναντι από το γραφείο μου υπάρχει ένας χώρος που τώρα πλέον που άνοιξε ο καιρός περπατάει πολύς κόσμος. .

Άλλος ήρεμα ,άλλος αλλαφιασμενα σαν να τον κυνηγάνε ,άλλος με τα ακουστικά στα αφτιά σαν να περπατάει σε ένα δικό του ρυθμό .....
    Καλημέρα ντιντι.. Πολλοί τι?? Όμορφοι και σεξυ?

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Γιατι νιωθω αγχος παλι; Γιατι δε νιωθω ανετα με τους ανθρωπους; Φταιει οτι πιστευω οτι δεν με αποδεχονται; Ή οτι δεν τους αποδεχομαι εγω; Τι ειδους ανθρωπο θα επρεπε να γνωρισω για να νιωσω οικειοτητα και "στα νερα μου"; Απο τοτε που αρχισε αυτη η ιστορια ολο υπερενταση και αγχος νιωθω. Θα κανω ρυτιδες.
    Χαχαχαχαχα!!!!
    Σορού που γελάω αλλά η τελευταία σου πρόταση "θα κάνω ρυτίδες " δεν την περίμενα ξεκινώντας να διαβάσω το μήνυμα σου! !!!!!!!

Μάλλον θα πρέπει να αρχίζειςνα γνωρισεις ολο και περισσότερους ανθρώπους και να έχεις την αυτοπεποίθηση ότι αυτός είμαι εγώ αν θέλετε να κάνετε παρέα μαζί μου είμαι προθύμως !!!!
    Πίστεψε στο ευατο σου για να σε πιστέψουν και να σε εμπιστευτούν και αυτοί με την σειρά τους !

ntinti
    Guest
    Καλημέρα ντιντι.. Πολλοί τι?? Όμορφοι και σεξυ?
    Καλημερα !!!!!!
    Πολλοί που θέλουν να ομορφύνει κι άλλο η ψυχή τους !

george1520
    Guest
    Καλημερα !!!!!!
    Πολλοί που θέλουν να ομορφύνει κι άλλο η ψυχή τους !
    Μα είναι όμορφη η ψυχή.. Αλλά πονάει..

Νομίζω πως απλά θέλει να ηρεμήσει η ψυχή.

ntinti
    Guest
    Μα είναι όμορφη η ψυχή.. Αλλά πονάει..

Νομίζω πως απλά θέλει να ηρεμήσει η ψυχή.
    Έχεις δίκιο!!!!

Senior Member

Καλημέρα
    Εγώ είμαι σε αυτούς με τα ακουστικά..
    Είμαστε όντως πολλοί...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...