Πως να διαχειριστω την αδιαφορια - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 113
    Senior Member
    ολεσ οι γυναικεσ ειναι το ιδιο ναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αβ-ω View Post
    Καλημερα σας
    Ευχαριστω ξανα για τις τοποθετησεις σας.
    Μου ειναι αδυνατον να γραψω αναλυτικα τα παντα μεχρι κ την λεπτομερεια που κανει τη διαφορα.
    Ας πουμε πως εκανα πολλα φαλτσα αλλα βρε παιδια οταν ειπα τρομαξα οταν μου ειπε το κ το,δεν θα εαναλαβω,τι καταλαβατε,πως την εβαλα στο στοχαστρο;Τι θα πει ανακατευτηκα τι θα κανει με τους γονεις.Ερχεται κ μου λεει ,τι να κανω,μου ειπαν αυτο κι αυτο.Τι να της πω τοτε,δικοι σου ειναι κανε οτι θελεις?της ειπα ει δυνατον να τα βρει με τους γονεις της οπως κ τα βρηκε.Κι ενω οι γονεις της ειπαν το γιο μου αχρηστο κι εμας τυχαρπαστους δεν τους εκλεισα την πορτα.Ο γιος μου δεν τους ηθελε κ δεν τους θελει ακομη αλλα με το ζορι παει κ τους βλεπει κ τρωει κ μαζι τους.
    Ειχε μια πολυ καλη δουλεια αλλα εφευγε 2-3 μερες το μηνα στο εξωτερικο.Κλαμα η γυναικα του.Μου ελεγε τη λυπαμαι κ τελικα εφυγε απο την εταιρια.Βρηκε αμεσα αλλη ,τωρα κ γι αυτην γκρινιαζει γιατι λειπει αρκετες ωρες.Τον ζητησαν απο τη Βουδαπεστη αλλα αυτη μου ειπε πως αν πανε εκει θα βρει καμια κουκλαρα κ θα μπλεξει.
    Ε πια τι αλλο να πω.Ο γιος μου την αγαπαει τρελα,τη λυπαται,τι ,ισως σιγουρα κ τα δυο.
    Γιατι δηλαδη ,ολες οι γυναικες ειναι το ιδιο?
    Κ στην τελικη τι ρωτησα βρε παιδια?να διαχειριστω την αδισφορια,οχι να αναλυσουμε τις εμπειριες που ειχαμε στη μητρα της μανας μας.
    Κ την αδιαφορια την αντιμετωπιζεις με αδιαφορια.Η καλοσυνη κ τα παρακαλια μονο χειροτερα κανουν τα πραγματα κ παιρνουν τα μυαλα αερα.
    Τωρα πειτε παλι αυτα που ηδη ειπατε.
    Σημερα μιλησα με τον ψυχιατρο μου στη Χαγη.Μου εστειλε ενα κειμενο,το οποιο μετεφρασα απο τα Ολλανδικα.
    Δεν θελω να σας το στειλω αν κ το σκεφτηκα.
    Πηρα τις αποφασεις μου.Εδω κ μια βδομαδα δεν επικοινωνησα με το γιο μου κ περασαν 3 βδομαδες που δεν πηρα τη νυφη μου.Αυτη σκασιλα της,ο γιος μου μας παιρνει καθε μερα κ ρωτα τι εχετε,τι συμβαινει.
    Ας καταλαβουν τι συμβαινει,τερμα η επαιτια.
    Θα με πειτε παλι σκληρη ,χειριστικη κ ο,τι αλλο αλλα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε.Ισως παλι εσεις να μην εχετε τοξικους ανθρωπους διπλα σας κ το ευχομαι ολοψυχα.
    Τελικά εφόσον για μια εβδομαδα που έκοψες την επικοινωνία και ο γιος ήδη ανησύχησε και τηλεφωνεί κάθε μέρα να ρωτάει τι συμβαίνει.....σημαίνει πως νωρίτερα επικοινωνούσατε μέρα παρά μέρα. Το διευκρινίζω γιατί στο πρωτο σου μνμ ανέφερες κάτι για ενάμιση χρόνο αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχετε άλλη επικοινωνία, μετά από ερωτήσεις μας , αυτό έγινε μια φορά το μήνα και τελικά τώρα λες πως επικοινωνούσατε σχεδόν κάθε μέρα τηλεφωνικά!!!! Μάλιστα τώρα το ξεχωρίζεις και λες πως την νύφη έχεις να την πάρεις 3 εβδομάδες.... άρα πριν εκτός από τον γιο, έπαιρνες ξεχωριστά και την νύφη τηλέφωνο.

Αυτά για να γίνονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις και να ξέρουμε τι λέμε γιατί στην αρχή αλλιώς τέθηκε το θέμα. Βέβαια οτι είχατε συχνή επικοινωνία φαινόταν από τα συμφραζόμενα αφού ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες για την ζωή τους.

Είναι σαφές πως ο αρχικός σκοπός σου δεν ήταν να ρωτήσεις πως να διαχειριστείς την αδιαφορία, αυτή μια χαρά την διαχειρίστηκες αφού εδώ και 3 εβδομάδες (πολύ πριν ανοίξεις το θρεντ δηλαδή) έχεις κόψει τα τηλέφωνα και καλά έκανες, ο αρχικός σκοπός σου ήταν να θάψουμε όλοι μαζί την κακιά νύφη.

Τι είπε ο ψυχίατρος σου απτην Χάγη; Η νύφη φταίει για όλα;

Junior Member
    Δεν αξιζει τον κοπο να σας απαντησω,το θρασος σας δεν σας τιμα.
    Ουτε κ προκειται να διαβασω την οποια καυστικη ,γεματη χολη απαντηση σας.
    Υποψιαζομαι πως απο τη θεση τελειοτητας που βρισκεστε ,μεινατε μονη κ μεσω αυτου του χωρου χυνετε το φαρμακι σας.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Αβ-ω View Post
    Δεν αξιζει τον κοπο να σας απαντησω,το θρασος σας δεν σας τιμα.
    Ουτε κ προκειται να διαβασω την οποια καυστικη ,γεματη χολη απαντηση σας.
    Υποψιαζομαι πως απο τη θεση τελειοτητας που βρισκεστε ,μεινατε μονη κ μεσω αυτου του χωρου χυνετε το φαρμακι σας.
    Εγώ συμφωνώ με Ελισάβετ.. Μπήκες εδώ έριξες ευθύνη μόνο στην νύφη που ΔΕΝ έχεις επαφές με τον ΓΙΟ ΣΟΥ.. Τι περίμενες να σου πούμε? Ααα έχεις δίκιο? Πάντα μια νύφη ευθύνεται για όλα.. Ο γιος και εσυ αποκλείεται να κανατε κάτι λάθος..
    Κι από τον τρόπο που μίλησες τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί κρατάνε αποστάσεις.. Ελπίζω να το είδες και εσύ!

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τελικά εφόσον για μια εβδομαδα που έκοψες την επικοινωνία και ο γιος ήδη ανησύχησε και τηλεφωνεί κάθε μέρα να ρωτάει τι συμβαίνει.....σημαίνει πως νωρίτερα επικοινωνούσατε μέρα παρά μέρα. Το διευκρινίζω γιατί στο πρωτο σου μνμ ανέφερες κάτι για ενάμιση χρόνο αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχετε άλλη επικοινωνία, μετά από ερωτήσεις μας , αυτό έγινε μια φορά το μήνα και τελικά τώρα λες πως επικοινωνούσατε σχεδόν κάθε μέρα τηλεφωνικά!!!! Μάλιστα τώρα το ξεχωρίζεις και λες πως την νύφη έχεις να την πάρεις 3 εβδομάδες.... άρα πριν εκτός από τον γιο, έπαιρνες ξεχωριστά και την νύφη τηλέφωνο.

Αυτά για να γίνονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις και να ξέρουμε τι λέμε γιατί στην αρχή αλλιώς τέθηκε το θέμα. Βέβαια οτι είχατε συχνή επικοινωνία φαινόταν από τα συμφραζόμενα αφού ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες για την ζωή τους.

Είναι σαφές πως ο αρχικός σκοπός σου δεν ήταν να ρωτήσεις πως να διαχειριστείς την αδιαφορία, αυτή μια χαρά την διαχειρίστηκες αφού εδώ και 3 εβδομάδες (πολύ πριν ανοίξεις το θρεντ δηλαδή) έχεις κόψει τα τηλέφωνα και καλά έκανες, ο αρχικός σκοπός σου ήταν να θάψουμε όλοι μαζί την κακιά νύφη.

Τι είπε ο ψυχίατρος σου απτην Χάγη; Η νύφη φταίει για όλα;
    Με καλυψες σε ολα.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά δεν θες να καταλάβεις κι εσύ ότι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δει τους γονείς του, αντικειμενικά δεν παλεύεται σε στενές διαπροσωπικές σχέσεις, και όταν λέω δεν τον θέλω στη ζωή μου εννοώ για σύντροφό. Επειδή ενσυναισθηση έχω περίσσια, έχω συσχετισθεί με τέτοιο ατομο, η απόρριψη των γονιών της έγιναν και των δικών μου πριν καν τους γνωρίσει, του κολλητού μου, των φίλων μου και γενικώς με τον καιρό σε όσους έλεγα καλημερα η τους κοίταξα. Οπότε και έβαλα σύντομα ένα τέλος παρόλο που γαμηθηκα για κάποιους μήνες επειδή όπως κατάλαβες απο τα λεγομενα της ολλανδεζας δεν μπόρεσα να συναισθανθω το παρελθόν της.
    Μπα...δεν θα ελεγα ποτε σε καποιον να συνεχισει μια σχεση που δεν τον καλυπτει.Ναι καμμια ενσυναισθηση δεν βλεπω.Απο ενα δικο σου περιστατικο τσουβαλιασες οποιονδηποτε δεν εχει καλη σχεση η δεν θελει να εχει σχεση με τους γονεις του.Ακομα κι οταν αναφερθηκε οτι καποιος μπορει να εχει κακοποιηθει ,δεκαρα δεν εδωσες.Προβολη της δικης σου εμπειριας εκανες.Ο κοσμος δεν γυρναει γυρω σου ,ξερεις.Αν εγω δλδ γνωρισω εναν αντρα σκαρτο,θα τσουβαλιασω κ θα τους βγαλω ολους τους αντρες σκαρτους;ωραια λογικη.Ειμαι μια αγνωστη στο ιντερνετ δεν χρειαζεται να σου μετρησει η γνωμη μου αλλα αυτη ειναι.

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Δεν μπορώ να καταλάβω σχόλια του τύπου τον τύλιξε κτλ γιατί δεν τα εχω ζήσει αλλά σίγουρα υπάρχουν.. Και δεν τα βλέπω να αλλάξουν σύντομα..
    Πάντως πιο έξαλλη μπορεί να με κάνει το να επεμβαίνει κάποιος για το τι θα κάνω με τους γονείς μου (αν θα τους μιλήσω κτλ) παρά όλα τα άλλα..
    Μα εισαι κακος και κομπλεξικος ανθρωπος παιδι μου.Η μανα ειναι ιερο πραγμα λεμε.Αποκλειεται να σου εκανε κακο κ να μην θες να την ξαναδεις.Και να σου εκανε δλδ οφειλεις να την θες στην ζωη σου γιατι ειναι μανα σου.Βγηκε το συμπερασμα.Να δω τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Μα εισαι κακος και κομπλεξικος ανθρωπος παιδι μου.Η μανα ειναι ιερο πραγμα λεμε.Αποκλειεται να σου εκανε κακο κ να μην θες να την ξαναδεις.Και να σου εκανε δλδ οφειλεις να την θες στην ζωη σου γιατι ειναι μανα σου.Βγηκε το συμπερασμα.Να δω τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα...
    Αχ τι μου θύμησες τώρα...Έχω και εγώ μάνα..12 χρόνια έχω να πατήσω σπίτι της....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Αχ τι μου θύμησες τώρα...Έχω και εγώ μάνα..12 χρόνια έχω να πατήσω σπίτι της....
    Εεε οχι!!εισαι κομπλεξικη και κακιααα...ντροπη σου...κακη κορη!!!

Και μην τα πετας ετσι αποτομα αυτα βρε ψυχη μου και παθουν απανωτα εγκεφαλικα μερικοι εδω μεσα!!

Senior Member
    Και μην τα πετας ετσι αποτομα αυτα βρε ψυχη μου και παθουν απανωτα εγκεφαλικα μερικοι εδω μεσα!!
    Χαχαχα ναι έχεις δίκιο..Ήταν βαρύ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχαχα ναι έχεις δίκιο..Ήταν βαρύ..
    Πολυ βαρυυυυ...να σαι πιο προσεκτικη παρακαλω.

Senior Member
    Πολυ βαρυυυυ...να σαι πιο προσεκτικη παρακαλω.
    Χαχαχα θα το έχω υπόψιν μου..

Senior Member
    Μπα...δεν θα ελεγα ποτε σε καποιον να συνεχισει μια σχεση που δεν τον καλυπτει.Ναι καμμια ενσυναισθηση δεν βλεπω.Απο ενα δικο σου περιστατικο τσουβαλιασες οποιονδηποτε δεν εχει καλη σχεση η δεν θελει να εχει σχεση με τους γονεις του.Ακομα κι οταν αναφερθηκε οτι καποιος μπορει να εχει κακοποιηθει ,δεκαρα δεν εδωσες.Προβολη της δικης σου εμπειριας εκανες.Ο κοσμος δεν γυρναει γυρω σου ,ξερεις.Αν εγω δλδ γνωρισω εναν αντρα σκαρτο,θα τσουβαλιασω κ θα τους βγαλω ολους τους αντρες σκαρτους;ωραια λογικη.Ειμαι μια αγνωστη στο ιντερνετ δεν χρειαζεται να σου μετρησει η γνωμη μου αλλα αυτη ειναι.
    πρώτον δεν είπα σκαρτη, είπα ότι είναι πολύ δυσκολο να συσχετιστεις στενά ερωτικά συζυγικα μαζί τους.
    Δεύτερον από εδώ και πέρα μιας και το ανέφερες, αν ξεκινήσεις σχέση με κάποιον που σε ελκύει και επιλέξει να χωρίσει, η δεν την ξεκινήσει καν δεν σημαίνει ότι είσαι σκαρτη, απλά δεν του κάνεις όπως δε κάνουμε όλοι για όλους. Μη χαντακωνεις τον εαυτό σου.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    πρώτον δεν είπα σκαρτη, είπα ότι είναι πολύ δυσκολο να συσχετιστεις στενά ερωτικά συζυγικα μαζί τους.
    Δεύτερον από εδώ και πέρα μιας και το ανέφερες, αν ξεκινήσεις σχέση με κάποιον που σε ελκύει και επιλέξει να χωρίσει, η δεν την ξεκινήσει καν δεν σημαίνει ότι είσαι σκαρτη, απλά δεν του κάνεις όπως δε κάνουμε όλοι για όλους. Μη χαντακωνεις τον εαυτό σου.
    Δεν καταλαβα και πολλα απο ο,τι εγραψες.Πως χαντακωνω τον εαυτο μου;μηπως διαβαζεις ο,τι θες;φυσικα και καθενας εχει δικαιωμα να χωρισει αν καποιος δεν τον καλυπτει.Παραπανω αυτο δεν ειπα;;;Οχι δεν την ειπες σκαρτη,εγω την ανεφερα αυτη την λεξη ως παραδειγμα.Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω οποιαδηποτε λεξη...κακος συντροφος κτλπ.Αν γνωρισω εναν κακο συντροφο τοτε ειναι ολοι κακοι συντροφοι;Εσυ ανεφερες συγκεκριμενα την λεξη κομπλεξικος για οσους δεν εχουν σχεση με τους γονεις τους και συνεχισες να εχεις να εχεις την ιδια αποψη ακομη και οταν αναφερθηκε το παραδειγμα της κακοποιησης.Μπορεις να παραποιεις οσο θες αυτα που γραφω αλλα δεν θα κερδισεις κατι.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast