Κριση αγχους απο ελλειψη παρεας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    [QUOTE=guest1;1087075]Κορίτσι μου και εγώ έτσι! Μην ανησυχείς! Κάτι Θα βρεθεί! Είσαι μικρή ακόμα, έχεις αδέρφια, ξαδέρφια; Μόνο αυτά τα άτομα αξίζουν πίστεψε με![/QUOTE
    Εχω εναν αδερφο αλλα εκει που ειναι δεν μπορουμε να εχουμε επαφες. Εχει και αυτος δικα του θεματα,ασε που ποτε δεν ημασταν κοντα.
    Μικρη; στα 23; 3 χρονια το ζω αυτο. Δεν αντεχω αλλο.

Αν σκεφτείς ότι έχεις τόσο μέλλον μπροστά σου! Που σίγουρα θα βρεθούν φιλίες!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν έχω καταλάβει γιατί κάθεσαι μέσα στο σπίτι και κλαις άμα έχεις τόσα ενδιαφέροντα. Πρέπει δηλαδή να σε πάρει κάποιος από το χεράκι να σε πάει καφέ και σινεμά; Μόνη σου δεν μπορείς; Και τι είναι πιο πιθανό; Να πεταχτεί κάποια καινούρια γνωριμία από τα ντουβάρια του σπιτιού ή εκεί που υπάρχουν άλλοι που έχουν ένα κοινό ενδιαφέρον με εσένα;
    Καθομαι μεσα γιατι οι φιλες μου οπως εγραψα στην αρχη δεν ακολουθουν. Δεν εχω απειρο χρονο και φυσικα δεν εχω χρηματα για να ξεκινησω καποια δραστηριοτητα. Εχω παει μονη μου για καφε,για φαγητο,για βολτα,για θεατρο. Βαρεθηκα.

Senior Member
    υπαρχουν δωρεαν δραστηριοτητες σε καθε πολη . Ισως θα ηταν ωφέλιμο για εσενα να αρχισεις να ψαχνεις διαφορες δραστηριοτητες.

Εχεις σκεφτει να ξεκινησεις εθελοντισμο?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    υπαρχουν δωρεαν δραστηριοτητες σε καθε πολη . Ισως θα ηταν ωφέλιμο για εσενα να αρχισεις να ψαχνεις διαφορες δραστηριοτητες.

Εχεις σκεφτει να ξεκινησεις εθελοντισμο?
    Εχω σκεφτει. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει παρα πολυ.

Senior Member
    Μπορείς επίσης να το κυνηγήσεις λίγο περισσότερο με τους τρεις καλούς φίλους που λες ότι έχεις. Ξεκούνα τον σπιτόγατο να βγείτε λίγο περισσότερο. Αλλά και σπίτι να αράξετε καλά θα είναι, φίλοι είστε, καλά θα περάσετε. Το άλλο άτομο με τη σχέση κυνήγα το εσύ λίγο παραπάνω και μην είσαι αρνητική (αν τυχόν είσαι) να βγαίνετε παρέα και με τη σχέση και με τις παρέες τις δικές τους που και που. Μπορεί να γνωρίσεις κι άλλα άτομα μέσω αυτών. Το τρίτο άτομο που πάει εξωτερικό, ε, μέχρι να πάει, απόλαυσε την φιλία του και επεδίωξε να γνωρίσεις και άλλα άτομα μέσω αυτού. Αν όντως είναι τόσο καλοί φίλοι, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να είσαι συνεχώς μόνη σου μέσα στο σπίτι. Έστω μια φορά τη βδομάδα, στις 10 μέρες, δεν θα δεις κάποιον από αυτούς; Μήπως τα θες όλα ή τίποτα και δεν προσαρμόζεσαι κι εσύ στις αλλαγές στη ζωή τη δική τους και στις ανάγκες τους και μετά απογοητεύεσαι που τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά; Μήπως έχεις κι εσύ απομακρυνθεί χωρίς να το καταλάβεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by guest1 View Post
    Κορίτσι μου και εγώ έτσι! Μην ανησυχείς! Κάτι Θα βρεθεί! Είσαι μικρή ακόμα, έχεις αδέρφια, ξαδέρφια; Μόνο αυτά τα άτομα αξίζουν πίστεψε με!
    Να σου στείλω εγώ κάτι ξαδέρφια και το μισό μου σόι να δεις τι καλά που αξίζουν; ΧαΧαΧαΧαΧα!
    Το αν θα ταιριάξεις και αν θα σου φερθούν σωστά είναι θέμα ανθρώπου και συγκυριών guest1, όχι οικογενειακών σχέσεων, πίστεψέ με!

Quote Originally Posted by Najiamou View Post
    Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια. Τα τελευταια δυο χρονια,εχω αλλαξει πολυ τον κοινωνικο μου κυκλο. Κρατησα ελαχιστα ατομα που πραγματικα νοιαζοταν για εμενα και εγω για εκεινα,αλλα... το ενα απο αυτα εχει πλεον σοβαρη και επισημη σχεση και βγαινουμε σπανια,το αλλο ατομο ειναι σπιτογατος και το τριτο ατομο θα παει εξωτερικο σε λιγο καιρο.
    Καποτε ειχα παρεες μεσα απο τις σχεσεις μου,απο το σχολειο αλλα λιγα πραγματα. Πλεον εχω φτασει σε σημειο να με πιανει κριση αγχους επειδη ειμαι στο σπιτι. Ειμαι 23 χρονων και τα σκ ειμαι μεσα. Δεν αντεχω αλλο. Βαζω καθε μερα τα κλαματα. Μεσα απο τη δουλεια,ως η μικροτερη εκει μεσα δεν μπορεσα να κανω παρεες παρα εναν-δυο καφεδες το χρονο.
    Θελω πολυ να γνωρισω νεα ατομα,αλλα δεν μπορω με το προγραμμα που εχω τωρα και με τις "απαιτησεις" που εχω θεσει. Ειμαι ανθρωπος του εξω,καφε,βολτα,φαγητο,θεατρ ο,κινηματογραφος,αθλητισμο κτλ. αλλα πλεον εχω φρικαρει. Τι να κανω πειτε μου;
    Μπορεί να γίνει κάτι για να έρθω σε επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα μαζί σου ; Είδα ότι δεν έχει το φόρουμ επιλογή για να σου στείλω μήνυμα. Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλα με κάποιο πιο μήνυμα μιας που έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση παλιότερα.

Senior Member
    Ξεκίνα ξένες γλώσσες, πολεμικές τέχνες, χορό, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και θα γνωρισεις παιδιά. Μικρός είσαι!

Junior Member

Αυστραλία κ μοναξιά

Είμαι συνέχεια σπίτι από τότε π εχασα την δουλειά μ λόγω κακοποίησης με τον πρώην μ κ προβλήματα οικογένειακα. Τώρα είναι πολύ δύσκολο σε ξένη χώρα κ δν μπορώ καν γυρίσω Ελλάδα γιατί δν έχω π να πάω δν μιλάω φυσικά μ την μάνα μ γιατί είναι άρρωστη στο μυαλό κ τοξική όποτε μακρυα όμως είμαι μόνη εξαιτίας της η αλήθεια είναι ! Κ είναι δύσκολο εδώ στην χώρα αυτή κ αν είναι Έλληνες οι Έλληνες είναι πολύ εγωιστές κ παρτακιδες κ μι μου απτου!
    Καταπαταν τους αδύναμους ν προχωρήσουν
    Αλλά καλύτερα μόνη παρά με άτομα που με Χρήσιμοποιουν κ με παρατανε.
    Το θέμα είναι γιατί ν μην γνώρισα ποτέ σωστά άτομα γιατί ν μην είχα καλή οικογένεια κ ν μεγάλωνα με αγάπη κ καλά άτομα
    Πως άλλες κοπέλες έχουν φίλες π δν της ζηλεύουν κ είναι χρόνια φιλία
    Πως έχουν βρει καλό άντρα πως έχουν αγάπη από γονείς
    Κακο δν έχω κάνει σε κανεναν μόνο νιώθω με τιμωρούν πι άνθρωποι κ το σύμπαν ενώ δν εκανα τπτ αλλά πληρώνω μια ζωή μαλκιες αλλων πληρώνω τις μαλκιες των χωρισμένων γονιών μ κ αυτοί ζήσανε την ζωή τους ενώ εγώ κ αδερφός μ όχι
    Μας καταστρέψανε κ μας απομονώσανε κ δν έχουμε ζωή άλλο

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Selina12 View Post
    Είμαι συνέχεια σπίτι από τότε π εχασα την δουλειά μ λόγω κακοποίησης με τον πρώην μ κ προβλήματα οικογένειακα. Τώρα είναι πολύ δύσκολο σε ξένη χώρα κ δν μπορώ καν γυρίσω Ελλάδα γιατί δν έχω π να πάω δν μιλάω φυσικά μ την μάνα μ γιατί είναι άρρωστη στο μυαλό κ τοξική όποτε μακρυα όμως είμαι μόνη εξαιτίας της η αλήθεια είναι ! Κ είναι δύσκολο εδώ στην χώρα αυτή κ αν είναι Έλληνες οι Έλληνες είναι πολύ εγωιστές κ παρτακιδες κ μι μου απτου!
    Καταπαταν τους αδύναμους ν προχωρήσουν
    Αλλά καλύτερα μόνη παρά με άτομα που με Χρήσιμοποιουν κ με παρατανε.
    Το θέμα είναι γιατί ν μην γνώρισα ποτέ σωστά άτομα γιατί ν μην είχα καλή οικογένεια κ ν μεγάλωνα με αγάπη κ καλά άτομα
    Πως άλλες κοπέλες έχουν φίλες π δν της ζηλεύουν κ είναι χρόνια φιλία
    Πως έχουν βρει καλό άντρα πως έχουν αγάπη από γονείς
    Κακο δν έχω κάνει σε κανεναν μόνο νιώθω με τιμωρούν πι άνθρωποι κ το σύμπαν ενώ δν εκανα τπτ αλλά πληρώνω μια ζωή μαλκιες αλλων πληρώνω τις μαλκιες των χωρισμένων γονιών μ κ αυτοί ζήσανε την ζωή τους ενώ εγώ κ αδερφός μ όχι
    Μας καταστρέψανε κ μας απομονώσανε κ δν έχουμε ζωή άλλο
    Καλημέρα.. Μην γενικεύεις και άσε χώρο στην ζωή σου να μπουν καινούργιοι άνθρωποι και θα δεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Στην ζωή μας δίνουμε ευκαιρίες να γνωρίσουμε κόσμο. Με κάποιους ταιριάζουμε με άλλους όχι. Κάποιοι μας πληγώνουν, άλλους τους πληγώνουμε εμείς. Έτσι είναι το μοτίβο της ζωής..
    Οσο αφορά την δουλειά κάνεις προσπάθειες να βρεις άλλη?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Μπορεί να γίνει κάτι για να έρθω σε επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα μαζί σου ; Είδα ότι δεν έχει το φόρουμ επιλογή για να σου στείλω μήνυμα. Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλα με κάποιο πιο μήνυμα μιας που έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση παλιότερα.
    Καλησπερα. Μπορω να σου δωσω το email μου...

Quote Originally Posted by Najiamou View Post
    Καλησπερα. Μπορω να σου δωσω το email μου...
    Το εζησα στον υπερθετικό βαθμό όταν χώρισα πριν δυο χρόνια στα 23 μου....σήμερα το δουλεύω κι εγώ , αν θες μιλάμε νομίζω μπορώ να βοηθήσω κάπως !

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα.. Μην γενικεύεις και άσε χώρο στην ζωή σου να μπουν καινούργιοι άνθρωποι και θα δεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Στην ζωή μας δίνουμε ευκαιρίες να γνωρίσουμε κόσμο. Με κάποιους ταιριάζουμε με άλλους όχι. Κάποιοι μας πληγώνουν, άλλους τους πληγώνουμε εμείς. Έτσι είναι το μοτίβο της ζωής..
    Οσο αφορά την δουλειά κάνεις προσπάθειες να βρεις άλλη?
    Προσπάθησα ν βρω άλλη δουλειά δν μπόρεσα είμαι έγκυος κ μόνη γιατί με κακοποιούσε ο άντρας που ήμουν μαζί του! δυστυχώς έπεσα πίσω στα χέρια του πατέρα κ τ αδερφού μ οι οποίοι είναι τοξικοί ο αδερφός μ κάνει ναρκωτικά κ κοίταει την πάρτυ του άχρηστος π τον ταιζει ο πατέρας μ στα 30 κ κλέβει από το σπτι -Η μάνα μ απειλεί θ με σκοτωσει ενώ είμαι έγκυος κ με βρίζει μονίμως με πολύ αισχρά λόγια γιατί έβαλα ασφαλιστικά μέτρα στον αδερφο μ κ καλά ενδιαφέρεται για αυτόν ενώ τον βρίζει κ δν τον θελει αλλά έχει πρόβλημα μαζί μ με ζηλεύει κ δν με έβλεπε ως κόρη ποτέ είναι σχιζοφρενής ! Ο πατέρας μ ακμ δν βάζει τάξη στο σπίτι κ δν λέει ν διώξει το αδερφο μ διότι είναι άχρηστος κ δν έχει π ν πάει κ είναι κ χωρισμένος με την μάνα μ κ τον απειλεί μην παθει κάτι ο γιος κ ο γιος της
    Ενώ η ίδια μένει Ελλάδα με το σπίτι π μας πήρε κ εμείς Αυστραλία ν τραβάμε αυτά
    Έχω μπλέξει είναι πολλά που τραβάω δυστυχώς κ τι να γράφω τώρα.Γενναω σε ένα μήνα κ ούτε σπτι μπορεί ν μην έχω
    Ήθελα ν ανέφερα μόνο την μάνα μ για τις απειλές της θελει ψυχιατρείο

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Selina12 View Post
    Προσπάθησα ν βρω άλλη δουλειά δν μπόρεσα είμαι έγκυος κ μόνη γιατί με κακοποιούσε ο άντρας που ήμουν μαζί του! δυστυχώς έπεσα πίσω στα χέρια του πατέρα κ τ αδερφού μ οι οποίοι είναι τοξικοί ο αδερφός μ κάνει ναρκωτικά κ κοίταει την πάρτυ του άχρηστος π τον ταιζει ο πατέρας μ στα 30 κ κλέβει από το σπτι -Η μάνα μ απειλεί θ με σκοτωσει ενώ είμαι έγκυος κ με βρίζει μονίμως με πολύ αισχρά λόγια γιατί έβαλα ασφαλιστικά μέτρα στον αδερφο μ κ καλά ενδιαφέρεται για αυτόν ενώ τον βρίζει κ δν τον θελει αλλά έχει πρόβλημα μαζί μ με ζηλεύει κ δν με έβλεπε ως κόρη ποτέ είναι σχιζοφρενής ! Ο πατέρας μ ακμ δν βάζει τάξη στο σπίτι κ δν λέει ν διώξει το αδερφο μ διότι είναι άχρηστος κ δν έχει π ν πάει κ είναι κ χωρισμένος με την μάνα μ κ τον απειλεί μην παθει κάτι ο γιος κ ο γιος της
    Ενώ η ίδια μένει Ελλάδα με το σπίτι π μας πήρε κ εμείς Αυστραλία ν τραβάμε αυτά
    Έχω μπλέξει είναι πολλά που τραβάω δυστυχώς κ τι να γράφω τώρα.Γενναω σε ένα μήνα κ ούτε σπτι μπορεί ν μην έχω
    Ήθελα ν ανέφερα μόνο την μάνα μ για τις απειλές της θελει ψυχιατρείο
    Με το καλό να έρθει το παιδάκι σου... Θα πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα και να δεις πως θα προχωρησεις την ζωή σου.. Δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί σε τέτοιες συνθήκες.. Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις?

Όσο για τον αδελφό σου. Θεωρείς μοναδική λύση να τον βγάλετε έξω από το σπίτι? Έτσι θα τον βοηθήσετε?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast