ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1342
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1342 of 1380 FirstFirst ... 342842124212921332134013411342134313441352 ... LastLast
Results 20,116 to 20,130 of 20693
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Παντρεμένος? Ανατρίχιασα..

Καλος είμαι κι εγώ.. Τρώγομαι.
    Γιατί ρε συ Γιώργο ?
    Εντάξει είπαμε εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργες αλλά πιστεύω ότι όλοι εσείς που δεν είστε παντρεμένοι μάλλον είσασταν άτυχοι στις σχέσεις σας.....

Δεν μπορώ να φανταστώ τον ευατο μου χωρίς τον άντρα μου και κυρίως τα παιδιά μου......
    Εντάξει δεν είναι όλα ρόδινα ,θέλει πολύ κόπο να κρατηθεί ένας γάμος αλλά πιστεύω αξίζει η κάθε θυσία ,υπομονή επιμονή και όλα τα υπόλοιπα που κανείς μέσα σε αυτόν....

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχα έχω βάλει 2 .. Αλλά τα 55 δεν θα τα περάσω όσο και να φάω..
    Και φυσικά η χοληστερίνη δεν θα πέσει ποτέ..Δεν βαριέσαι.. Υγεία πάνω από όλα
    Πλάκα ρε συ με κάνεις ????
    Που είδες υγεία και χοληστερίνη να είναι μαζί χαχαχα!!!!!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Γιατί ρε συ Γιώργο ?
    Εντάξει είπαμε εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργες αλλά πιστεύω ότι όλοι εσείς που δεν είστε παντρεμένοι μάλλον είσασταν άτυχοι στις σχέσεις σας.....

Δεν μπορώ να φανταστώ τον ευατο μου χωρίς τον άντρα μου και κυρίως τα παιδιά μου......
    Εντάξει δεν είναι όλα ρόδινα ,θέλει πολύ κόπο να κρατηθεί ένας γάμος αλλά πιστεύω αξίζει η κάθε θυσία ,υπομονή επιμονή και όλα τα υπόλοιπα που κανείς μέσα σε αυτόν....
    Καμία σχέση η αντίδραση μου με αυτά που λες. Έχω γυναίκες φίλες και ειχα αρκετές σχέσεις μέχρι τώρα (καλές και κακές σχέσεις) .. Δεν έχει να κάνει. Απλά δεν έχω στον μυαλό μου τον γάμο τώρα. Μπορεί στο μέλλον να μου ερθει κι αυτό..
    Πρώτα να με χαρεί ολος γυναικείος πληθυσμός και μετά να δοθω σε μια.

ntinti
    Guest
    Καμία σχέση η αντίδραση μου με αυτά που λες. Έχω γυναίκες φίλες και ειχα αρκετές σχέσεις μέχρι τώρα (καλές και κακές σχέσεις) .. Δεν έχει να κάνει. Απλά δεν έχω στον μυαλό μου τον γάμο τώρα. Μπορεί στο μέλλον να μου ερθει κι αυτό..
    Πρώτα να με χαρεί ολος γυναικείος πληθυσμός και μετά να δοθω σε μια.
    Εντάξει τότε θα σε βάλω να κάνεις παρέα με τον κουμπάρο μου κοντεύει τα 45 και ακόμα λέει δεν τον χάρηκαν όλες οι γυναίκες χαχα!

george1520
    Guest
    Εντάξει τότε θα σε βάλω να κάνεις παρέα με τον κουμπάρο μου κοντεύει τα 45 και ακόμα λέει δεν τον χάρηκαν όλες οι γυναίκες χαχα!
    45? Εγω ούτε 30 δεν είμαι.. Έχω ακόμη..

ntinti
    Guest
    45? Εγω ούτε 30 δεν είμαι.. Έχω ακόμη..
    Γι αυτό σου λέω έχεις χρόνια μπροστά σου .....

Senior Member
    Πλάκα ρε συ με κάνεις ????
    Που είδες υγεία και χοληστερίνη να είναι μαζί χαχαχα!!!!!
    Δεν παθαίνω τίποτα εγώ..Το πολύ πολύ να αρχίσω να χαπακονομαι..Όλα καλά θα πάνε
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    (Α ρε vagpap με τους αεροπλανικους ελιγμους σου...)
    Ειμαι ευθυς στην Ελισσαβετ , αν δεν τη δεχεται, την συγγνωμη , εισαι κακοριζικη .......σορυ Ελισσαβετ , αλλα οταν καποιος σου ζητα συγγνωμη, χωρις να σουχει κανει κακο, νομιζω οτι πρεπει να την δεχτεις , αν θελεις παντα , ειμαι καλοπροαιρετος , το γνωριζεις ......
    Last edited by Macgyver; 12-03-2020 at 05:53.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

τι στο διαολο γραφω , που χρηζει σβησιματος ? δεν μπορω και να το δω ......να μπορουσα να τοβλεπα , καλα θα ηταν .......
    Last edited by Macgyver; 10-03-2020 at 21:23.

Senior Member
    Σορρυ αλλα δεν κανω θρησκευτικες διακρισεις εγωωω βοηθαω και αλλοθρησκους. : ]
    Last edited by Aeon; 10-03-2020 at 16:29.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Πεσμου ωρα και μέρα να συναντηθούμε να την δείρουμε μαζί χαχα!!!!

Μην νομίζεται και εγώ χθες πήγα από τις 10 για ύπνο γιατί όσο καθόμουνα το μυαλό μου στο φαΐ ήταν....
    Εκλεισεε...γτ εχει ξεφυγει τωρα τελευταια η μανταμιτσαα!!!σε λιγο θα φαει κι εμας

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εκλεισεε...γτ εχει ξεφυγει τωρα τελευταια η μανταμιτσαα!!!σε λιγο θα φαει κι εμας
    Χαχα μωρέ φαίνεστε νόστιμες..Δεν φταίω εγώ
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχα μωρέ φαίνεστε νόστιμες..Δεν φταίω εγώ
    Νομιζα οτι εγω ημουν η γουρουνα του φορουμ.. στο ξαφνικο σε επιασε η το κρυβες τοσο καιρο;;δεν ειχα καταλαβει κατι... εγω προσπαθω να επανελθω στα κιλα μου.Τα σ/κ θα φαω τα σοκολατοειδη μου ομως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Νομιζα οτι εγω ημουν η γουρουνα του φορουμ.. στο ξαφνικο σε επιασε η το κρυβες τοσο καιρο;;δεν ειχα καταλαβει κατι... εγω προσπαθω να επανελθω στα κιλα μου.Τα σ/κ θα φαω τα σοκολατοειδη μου ομως.
    Πάντα έτρωγα πολύ..Είμαι και εγώ γουρουνα..Απλά δεν παίρνω κιλά..Την αγαπημένη μου χοληστερίνη την έχω φουλ όμως..

Senior Member
    τσιπρα λουλου πρεπει να τουσ πεισ την αληθεια καποτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))