Results 61 to 75 of 251
Thread: Σας αγχώνει ο κορωνοιος;;
-
11-03-2020, 17:34 #61
Εχμ βασικα ξερεις τι ειναι γραφτο να σου ριξει το ανοσοποιητικο με επιστημονικα εξακριβωμενο κιολας τροπο; Το παλαβο αγχος και το να στεκεσαι διπλα σε ανοιχτο παραθυρο στο λεωφορειο. :Ρ Θα μου πεις βεβαια, πως να μην αγχωνεσαι οταν πρωτον ζουμε σε κοινωνιες με τετοιους ρυθμους, δευτερον εχουμε θεματα με το αγχος, και τριτον ηρθε μας εκατσε κι ο κορονοϊος... Δεν διαφωνω. Αλλα οκ μη με κατηγορησετε κιολας οτι σας αγχωνω αναφορικα με το αγχος σας.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 11-03-2020, 17:36 #62
Με αγχώνει ότι με την ένταση και την έκταση που παίρνει ο ιός αυτός και όλο το θέμα γύρω του.. Ότι αυτό θα μου εγείρει
Κρίσεις πανικού, γιατί λένε ότι θα είναι χειρότερα όλα με τον ιό τις επόμενες 3 εβδομάδες. Δνε έχει λογική γιατί με φοβίζει η αλήθεια είναι, καταλαβαίνω αυτό που λες, δεν ξέρω ισως με αγχώνει και μόνο η αλλαγή της κατάστασης ότι δεν θα κάνω πια ψυχοθεραπεία ενώ θα γίνεται όλο αυτό γύρω; δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια, εμπιστεύομαι την δουλειά που έχω κάνει σίγουρα απλά είναι αυτό, ότι με την άρρωστο φοβία έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα και έχω στο. Μυαλό μου τη σκέψη μήπως γυρίσω εκεί που ήμουν.
11-03-2020, 18:50 #63
χαχαχαχ! με είχε τρομάξει και ένας κόμπος στο λαιμό και κάνοντας αναζήτηση έμαθα οτι είναι αποτέλεσμα στρες. Οι αρχαίοι μάλιστα το αποκαλούσαν "υστερικό κόμβο" ως επακόλουθο υστερίας! Περαστικά μου....
11-03-2020, 18:59 #64george1520Guest
11-03-2020, 20:29 #65
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
11-03-2020, 23:39 #66
αυτο που με αγχονει πιο πολυ απο ολα δεν ειναι ο ιος καθε αυτου, αλλα ο συνδιασμος του ιου με την οικονομια της χωρας .
Φανταζομαι οτι σε λους μας εχει περασει λιγακι απο το μυαλο αυτο, αλλα δεν θελουμε να το φανταστουμε! ομως , κι αφου το θεμα ειναι το τι μας φοβιζει, εγω θα το καταθεσω λοιπον!
Φανταστειτε λοιπον τις επερχομενες ημερες να γινουν τα κρουσματα του κορονοιου οσα περιμενουν τα οχι πιο απεσιοδοξα μυαλο του υπουργειου οικονομικων της χωρας μας. Εχωντας ειδη βγει ο τρεχων προυπολογισμος θα πρεπει να γινουν τα λεγομενα εκτατα ανακατακτικα μετρα , δλδ θα πρεπει να υπαρξουν περικοπες απο αλλα υπουργεια κι να μεταφερθουν στο υγειας, συν του οτι οσα εχουν μαζευτει απο τα αποθεματικα ταμεια κι απο τα καλος εχωντας καταληξη ομολογα, μαζι κι με κατις οικονομιες που μας ειχε πριξει ο τσακαλοτος, ολα αυτα τα λεφτα θα πρεπει να πανε στο υπουργειο υγειας και εργασειας για να δωθουν καποια λεφτ σε οσους δεν θα πηγαινουν στην δουλεια τους. Αυτοι ειναι οι τυχεροι, διοτις οι αλλοι , αυτοι που ειναι εμποροι δεν θα παρουν καμια βοηθεια απο το κρατος αφου ειναι εμεσα ο πλυγμος τους. Το ελληνικο κρατος εχει ως κυριο εσωδο τον τουρισμο, αφου εξαγογιμη βιωμιχνια δεν εχει, το μονο μεγαλο του εισωδιμα κι συναλαγμτικες κινησεις που εχει ειναι μεσα απο τον τουρισμο -οπως δλδ στις τριτες χωρες, αφου δυτυχως τοσα χρονια δεν καταφεραμε να κανουμε τυποτα - λοιπον, ο τουρισμος λογο του κορονοιου οπου απο επιδιμια θα εχει γινι πανδιμια θαα χτυπηθει βαναυσα! με αποτελλεσμα -συμφωνα με την εφημεριδα των συντακτων - θα υπαρξη το 1/3 κρατησεων σ σχεση με περησι! κι αυτο χωρις να εχει γινει ακομα το μεγαλο κακο!! οπου ευχομεθα να μην γινει πωτες!Εαν γινει αυτο το πραγμα πρωτα απο ολα ξεχαστε τις μιωσεις των φορων οπου ειχε προαναγκηλει ο Κυριακος.Δευτερον αναρωτιεμαι πως θα αποπληροθουν τα ομολογα οπου με μγαλη χαρα ειχαμ εκδωση το καλοκαιρι , τα ομολογα του ενος ετους αναφερομαι! οπου τα διναμε με μεγαλη χαρα!! Δεν θελω να γραψω τι θα γινει εαν εστω ενα ομολογο δεν μπορει ν βρει αντικρισμα στην τραπεζα ελλαδος μεσα στον ιουλιο !!
Ευχομαι ολα αυτα να μην γινουν, και ο ιος το καλοκαιρακι να φυγει! να πεταξει μακρια μαζι με τους κορμορανους! αν κι η αυστραλια οπου τωρα εχει καλοκαιρι μας αποδηκνιει ασχημα μανταντα! , μας λεει οτι ο κορονοβαριους, υπαρχει και στο καλοκαιρι!
Αν λοιπον τα ασχημα σεναρια βγουε πανω , μαζι και με τις τουρκικες επηθεσεις απο ξηρας, αερος και θαλασσης, τωτες τα πραματα μαλον θα γινουν οπως δεν θα θελε κανεις να φανταστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12-03-2020, 04:39 #67
στην παρακατω σελιδα μπορειτε να δειτε ολα τα κρουσματα του coronavirus γινεται ανανεωση καθημερινα
12-03-2020, 05:50 #68
Οσο και ναμαι αδιαφορος για μενα , για τον ιο, φοβαμαι για τους γονεις μου , που ειναι ηλικιωμενοι ......
12-03-2020, 06:25 #69
«Contagion»: Η ταινία ήταν μία προειδοποίηση, λέει η γιατρός - επιστημονικός σύμβουλος του φιλμ
Η ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ με θέμα μία φονική πανδημία έχει επανέλθει στην επικαιρότητα λόγω κορονοϊού.
12-03-2020, 13:46 #70
Κάνει και διάρροια ακόμα και χωρίς πυρετό ο ιός αυτό;
13-03-2020, 01:29 #71
13-03-2020, 02:08 #72
Eγω παιδια τρομαξα οταν αρχισε να μιλαει το ηχητικο μηνυμα στο κινητο και ελεγε για τον Κορωνοιο ημουν και αφηρημενη. Καλα τωρα με αυτα που κανουν θα κρατησουμε ψυχραιμια? Παντως μπραβο στον Μητσοτακη κανει και προσωπικη ενεμερωση
13-03-2020, 02:26 #73
χαχαχαχα φανταζομαι το ξερεις οτι ειμαι και εγω θετικος στον ιο ετσι? και ναι βρισκομαι σε καραντινα παρολαυτα ειμαι χαλαρος........ δεν φοβαμαι τπτ.... αν και αυτα που επαθα ηταν χειροτερα απο γριπη παρολαυτα δεν ανχωθηκα καθολου........ οπως και να εχει πρεπει να κρατησουμε ψυχραιμια...... ειναι μια πανδημια που μαλλον απο οτι φενεται και το καλοκαιρι θα υπαρχει............ τα πραγματα ειναι σοβαρα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τπτ γιαυτο......
13-03-2020, 02:54 #74
Δεν θα παθεις τιποτα περαστικο θα ειναι. Δε τρομαζω για μενα για την μαμα μου ανησυχω που ειναι μεγαλη δεν θα με πειραζε να εχω αρκει να ειμαι στο σπιτι μου. Εσυ εισαι στο νοσοκομειο ακομα ε?
Αυτο που ειπα για τον Μητσοτακη ειρωνικο ηταν θα μπορουσαν να στειλουν sms. Oταν το ειδα να ξεπροβάλει στα καλα καθουμενα ειπα τι εγινε, τι εκανα, με χακαραν?χαχα
13-03-2020, 03:33 #75
πηγα σημερα σπιτι οπου θα κατσω 2 εβδομαδες ακομα σε καραντινα οπως μου ειπαν η γιατροι.....
δεν ειναι σε ολους το ιδιο... πολλα ατομα την περνανε πολυ βαρια... εγω μονο ενα βραδυ μεσα στο νοσοκομειο ενιωσα τοσο εντονη αδυναμια που επεσα κατω........ κατι που δεν ειχα παθει ποτε στην ζωη μου..... μπορω να πω πως ηταν αρκετα τρομαχτικο...... αλλα δεν καταλαβα και πολλα γιατι μαυρισαν ολα.... μετα ξυπνησα με μασκα οξυγονου και εναν ορο με διαφορα φαρμακα που μου ειχαν δωσει..... η φαση ηταν που τους ρωταγα τι φαρμακα μου δινουν... αφου δεν υπαρχει καπιο φαρμακο και μου λεγαν δινουν διαφορα για για το αναπνευστικο και για τον πυρετο αλλα και για αλλες γριπες... με λιγα λογια μου διναν ενα cockatail φαρμακων... που δεν ξεραν καν αν θα εχει αποτελεσμα... δεν ξερω αν σε εμενα ειχε αυτο ολο αποτελεσμα η απλα επιδει ειμαι νεος το περασα πιο ευκολα...! παντως τρομαξα παρα πολυ...... και ακομα τελιως καλα δεν ειμαι.... νιοθω ζαλαδες αρκετες ωρες της ημερας και εχω πολυ εντονη κουραση.... οπως και να εχει δεν πρεπει να υπαρχει καθολου πανικος... στους περισοτερους ειναι σαν μια απλη γριπη..... αλλα με πονους στα κοκαλα και πολυ εντονη κουραση....... αυτο ειναι η ελαφρια μορφη της γριπης.... παρολαυτα μπορει να το κολησει ο καθενας χωρις καν να το γνωριζει.... υπαρχουν σιγουρα θετικα ατομα στον ιο που δεν εχουν καθολου συμτωματα... αυτα τα ατομα κολανε χωρις να το ξερουν και τους αλλους.... και ετσι σιγα σιγα ολο αυτο γινετε χειροτερο...!!!
οπως και αν εχει ειναι μια πανδημια... θα κανει τον κυκλο της και θα περασει........ ας ελπισουμε σε αυτο.......!
κανεις δεν ξερει ακομα τπτ.....