Θέλω παραπανω προσοχή - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 295
    Senior Member
    Μην τσακωνεστε
    Απόψεις ανταλλάζουμε

Δεν ενοχλούμαι από τις απαντήσεις κανενός, προς θεου.

Μιλάω και με ένα άλλο παιδί από εχθές, το οποίο φαίνεται νορμάλ. Βεβαια κρατάω και μικρό καλάθι
    Λέω με αυτόν να καθυστερήσω το ραντεβού (ούτως ή άλλως όλα κλειστά είναι τώρα) και να το πάω πιο σιγά να δω αν θα αλλάξει κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αν είχες παρακολουθήσει λίγο τις συνομιλίες μας με την κοπέλα θα καταλάβαινες -ίσως- το πνεύμα με το οποίο γράφω.

Το να χαϊδεύεις τα αφτιά στον άλλον, δεν σημαίνει ότι τον βοηθάς. Υποστήριξη είναι και να του ανοίξεις τα μάτια σε κάτι που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται.
    Αν ενοχλούν την κοπέλα τα γραφόμενά μου και δεν θέλει να ξαναγράψω θα το σεβαστώ. Δεν κάνω επίθεση, το ξαναλέω.
    Παρακολουθω οσα γραφει απο το πρωτο της ποστ, αλλα ειμαι φειδωλος ακριβως γιατι σκεφτομαι πως θα πω κατι με τροπο που να ειναι αντιληπτος μεν αλλα και να εχει καποιο νοημα. Εσυ της μιλησες σαν να εισασταν κολλητες απο το δημοτικο και ηρθε η ωρα να της τα χωσεις οχι ιδιωτικα αλλα δημοσια.

Τη λογικη του να δεν μπορω να χαϊδευω αυτια αρα παρτα μωρη αρρωστη την ακουω βερεσε μια ζωη απο ατομα που, εχμ, ας πουμε, η ενσυναισθηση και η ευαισθησια δεν ειναι το φορτε τους, τουλαχιστον στην παρουσα φαση της ζωης τους.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Εσυ τι εισαι, ο κατηγορος της; Αν το παρουμε ετσι.

Οχι, δημοσιο φορουμ ειναι, σορρυ. Δεν χρειαζεται το παιχνιδι ρολων.
    Επισης μεταξυ του να μιλας κοσμια σε καποιον που ζηταει υποστηριξη και να τον βριζεις, σωστο ειναι το πρωτο, γιατι 1) μπηκε εδω για υποστηριξη 2) το φορουμ ειναι υποστηριξης.
    Καλημέρα φίλε μου. Η σονια είπε αυτά που τις λέμε εμείς από το πρώτο ποστ. Δεν είδα να την προσβάλει αλλά να την ξυπνήσει. Δεν χρειάζεται να μαλωνουμε με όλους μέσα σε ένα φόρουμ που δημιουργήθηκε για άλλο σκοπο

Senior Member
    Δουλεύω, αλλά δεν έχω κάποια σταθερή παρέα από τη δουλειά
    Μιλάμε με κάποιους πού και πού αλλα δεν έχουμε συναντηθεί εκτός δουλειάς
    Συγγενείς και φίλους δεν εχω (που να κάνουμε παρεα εννοώ)
    Πάντως και ένα κοντινό μου πρόσωπο που δουλεύει και έχει παρέες και βγαίνει και συνέχεια έχει dating app και έχει κάνει δύο σχέσεις από εκεί

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Μην τσακωνεστε
    Απόψεις ανταλλάζουμε

Δεν ενοχλούμαι από τις απαντήσεις κανενός, προς θεου.

Μιλάω και με ένα άλλο παιδί από εχθές, το οποίο φαίνεται νορμάλ. Βεβαια κρατάω και μικρό καλάθι
    Λέω με αυτόν να καθυστερήσω το ραντεβού (ούτως ή άλλως όλα κλειστά είναι τώρα) και να το πάω πιο σιγά να δω αν θα αλλάξει κάτι.
    Πραγματικά έχω απορία γιατί άνοιξες θέμα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Να σου πούμε τι?? Αρχίζω και μετανιώνω για όλες τις συμβουλές που σου έδωσα. Είναι σαν και μιλάω σε ένα τοίχος. Κάθομαι και ασχολούμαι με τον ψυχικό σου κόσμο ενώ εσύ σφυρας αδιάφορα..

Senior Member
    oboro ο καθένας έχει ξέρεις και τον δικό του τρόπο επικοινωνίας. Δεν πάει να πει ότι όσοι έχουν άλλον από τον δικό σου δεν έχουν κάτι να προσφέρουν ξέρεις. Εγώ αν κάποιος μου τα έχωνε για κάτι που κάνω λάθος ή με κατηγορούσε για κάτι, μπορεί να έμπαινα και στην διαδικασία να σκεφτώ το γιατί.

Δεν μπορώ συνεχώς να μπαίνω μονίμως στην διαδικασία να σου εξηγώ το παραμικρό για το τι γράφω και πως το γράφω. Η κοπέλα δεν πειράχτηκε, οπότε μπορούμε να το λήξουμε εδώ;

Senior Member
    Δεν σφυραω αδιάφορα.
    Ίσα ίσα έχω βοηθηθεί πολύ.απο τις συμβουλές σας
    Ήδη κανόνισα να πάω σε ψυχολόγο.
    Εσείς.με βοηθήσατε να το πάρω απόφαση
    Και τώρα στον επόμενο που θα βγω θα εφαρμόσω τις συμβουλές που πήρα από εδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πραγματικά έχω απορία γιατί άνοιξες θέμα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Να σου πούμε τι?? Αρχίζω και μετανιώνω για όλες τις συμβουλές που σου έδωσα. Είναι σαν και μιλάω σε ένα τοίχος. Κάθομαι και ασχολούμαι με τον ψυχικό σου κόσμο ενώ εσύ σφυρας αδιάφορα..
    Ειδες; Ηδη δινεις μονος σου την απαντηση αμεσως μετα. Συγκρινε την φρασεολογια τη δικη σου με τις τρεις επιμαχες λεξεις της Σονιας. Δε σε ξερω γιωργο, αλλα εχω την εντυπωση οτι εσυ τετοια γλωσσα δε θα χρησιμοποιουσες με την καμια. Και πλιζ μην ακουσω αλλιως μιλας σε γυναικες και αλλιως σε αντρες, γιατι δεν εχει σημασια. Αμα ειναι να βαζουμε αντρες να βριζουν αντρες και γυναικες να βριζουν γυναικες δηλαδη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

george1520
    Guest
    Δεν σφυραω αδιάφορα.
    Ίσα ίσα έχω βοηθηθεί πολύ.απο τις συμβουλές σας
    Ήδη κανόνισα να πάω σε ψυχολόγο.
    Εσείς.με βοηθήσατε να το πάρω απόφαση
    Και τώρα στον επόμενο που θα βγω θα εφαρμόσω τις συμβουλές που πήρα από εδώ
    Ποιες συμβουλές? Μπήκες για ποιον λόγο εδω? Για να σου πούμε πως θα ανάβεις τους άντρες για να ανεβαίνει το εγώ σου?

Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου άνοιξε ένα θέμα με σκοπό να σχολιάσουμε αυτό και μόνο. Αν θες συμβουλές για το πως θα φας τα μουτρα σου τότε άνοιξε θέμα σε ένα άλλο φόρουμ για σχέσεις. Θα μπορούσα να σου γράψω μια λίστα για το τι θα μπορούσες να κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να πετύχεις τον στόχο σου και μετά να μην ξανά ασχοληθώ.. Αλλά βλέπω ένα άνθρωπο που είναι απελπισμένος και προσπαθεί με οποιοδήποτε κόστος να πάρει την αποδοχή που ποτέ δεν πήρε..

Senior Member
    Δουλεύω, αλλά δεν έχω κάποια σταθερή παρέα από τη δουλειά
    Μιλάμε με κάποιους πού και πού αλλα δεν έχουμε συναντηθεί εκτός δουλειάς
    Συγγενείς και φίλους δεν εχω (που να κάνουμε παρεα εννοώ)
    Πάντως και ένα κοντινό μου πρόσωπο που δουλεύει και έχει παρέες και βγαίνει και συνέχεια έχει dating app και έχει κάνει δύο σχέσεις από εκεί
    μονο να κανεις σχεση με αγορι σε ενφιαφερει?
    Το να αποκτησεις καλους φιλους π.χ δεν σ ενδιαφερει?

george1520
    Guest
    Ειδες; Ηδη δινεις μονος σου την απαντηση αμεσως μετα. Συγκρινε την φρασεολογια τη δικη σου με τις τρεις επιμαχες λεξεις της Σονιας. Δε σε ξερω γιωργο, αλλα εχω την εντυπωση οτι εσυ τετοια γλωσσα δε θα χρησιμοποιουσες με την καμια. Και πλιζ μην ακουσω αλλιως μιλας σε γυναικες και αλλιως σε αντρες, γιατι δεν εχει σημασια. Αμα ειναι να βαζουμε αντρες να βριζουν αντρες και γυναικες να βριζουν γυναικες δηλαδη.
    Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του.. Εγώ προσωπικά δεν είδα επίθεση από την σονια αλλά είδα ένα ποστ που λέει ότι λέω εγώ με άλλο τρόπο.. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντάσεις για τόσο απλά πράγματα..

Senior Member
    Οκ, να σου πω κι εγω τι βλεπω, λεμον. Παρουσιαζεις την εξης φαινομενικα αντιφατικη εικονα: απ' τη μια δειχνεις να θεωρεις τον εαυτο σου "ανωτερο" απο τους αλλους, βασικα απο αλλες κοπελες, η εστω στοχευεις να γινεις καλυτερη απο αυτες... Απο την αλλη, και ξεκαθαρο ειναι αλλα και το παραδεχεσαι εμμεσως, οτι εχεις πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Οχι αυτοπεποιθηση, οπου τα πηγαινεις μια χαρα και προβαλλεις μια εικονα αυτοελεγχου γενικα στους αλλους, αλλα το πως βλεπεις πραγματικα τον εαυτο σου: σαν "κατωτερη" που πρεπει παση θυσια να ανεβει στην στην κοινωνικη η ερωτικη "ιεραρχια" αλλιως αστα να πανε. Η εικονα που εχεις για το εαυτο σου φοβαμαι ειναι στρεβλη και παραλληλα στρεβλωνει την εικονα που εχεις για τους αλλους και τις σχεσεις των ανθρωπων.

Ετσι για παραδειγμα, για να μην αφανιστει κοινωνικα η λεμον, πρεπει να γινει "καλυτερη" απο τις αλλες, ειδικα απο εκεινες που βρισκουν και φιλους και σχεσεις παρα τα "ελαττωματα" τους... Παρ' ολα αυτα ομως η λεμον αποζητα και εκεινη φιλια και αγαπη, δεν τη βλεπει ομως στο ειδος της κοπελας που απορριπτει.

Επισης, για να μπορεσει η λεμον να "ανεβει", πρεπει να εχει επιτυχιες με τους αντρες και στο ερωτικο παιχνιδι να φυσαει... Παραλληλα ομως, με τα ιδια ατομα που επιλεγει με αυτο το κριτηριο και μονο, θελει να βρει και λιγη αγαπη και οικειοτητα. Οταν ομως το παιδι που διαλεξε τελευταια για το ερωτικο της δειχνει λιγο ανθρωπινο ενδιαφερον, οπως να της φτιαξει κατι να φαει, εκεινη ξενερωνει μπροστα στη οικειοτητα αυτη.

Βλεπεις τι κανεις; Βλεπεις ποσο αντιφατικα ειναι ολα αυτα;

george1520
    Guest
    Οκ, να σου πω κι εγω τι βλεπω, λεμον. Παρουσιαζεις την εξης φαινομενικα αντιφατικη εικονα: απ' τη μια δειχνεις να θεωρεις τον εαυτο σου "ανωτερο" απο τους αλλους, βασικα απο αλλες κοπελες, η εστω στοχευεις να γινεις καλυτερη απο αυτες... Απο την αλλη, και ξεκαθαρο ειναι αλλα και το παραδεχεσαι εμμεσως, οτι εχεις πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Οχι αυτοπεποιθηση, οπου τα πηγαινεις μια χαρα και προβαλλεις μια εικονα αυτοελεγχου γενικα στους αλλους, αλλα το πως βλεπεις πραγματικα τον εαυτο σου: σαν "κατωτερη" που πρεπει παση θυσια να ανεβει στην στην κοινωνικη η ερωτικη "ιεραρχια" αλλιως αστα να πανε. Η εικονα που εχεις για το εαυτο σου φοβαμαι ειναι στρεβλη και παραλληλα στρεβλωνει την εικονα που εχεις για τους αλλους και τις σχεσεις των ανθρωπων.

Ετσι για παραδειγμα, για να μην αφανιστει κοινωνικα η λεμον, πρεπει να γινει "καλυτερη" απο τις αλλες, ειδικα απο εκεινες που βρισκουν και φιλους και σχεσεις παρα τα "ελαττωματα" τους... Παρ' ολα αυτα ομως η λεμον αποζητα και εκεινη φιλια και αγαπη, δεν τη βλεπει ομως στο ειδος της κοπελας που απορριπτει.

Επισης, για να μπορεσει η λεμον να "ανεβει", πρεπει να εχει επιτυχιες με τους αντρες και στο ερωτικο παιχνιδι να φυσαει... Παραλληλα ομως, με τα ιδια ατομα που επιλεγει με αυτο το κριτηριο και μονο, θελει να βρει και λιγη αγαπη και οικειοτητα. Οταν ομως το παιδι που διαλεξε τελευταια για το ερωτικο της δειχνει λιγο ανθρωπινο ενδιαφερον, οπως να της φτιαξει κατι να φαει, εκεινη ξενερωνει μπροστα στη οικειοτητα αυτη.

Βλεπεις τι κανεις; Βλεπεις ποσο αντιφατικα ειναι ολα αυτα;
    Αυτό με το ανθρώπινο ενδιαφέρον δεν το πρόσεξα και έχεις απόλυτο δίκιο!! Είναι σαν και θεωρεί ότι δεν αξίζει κάτι περισσότερο πέρα από το να της δείξουν οτι την θέλουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ποιες συμβουλές? Μπήκες για ποιον λόγο εδω? Για να σου πούμε πως θα ανάβεις τους άντρες για να ανεβαίνει το εγώ σου?

Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου άνοιξε ένα θέμα με σκοπό να σχολιάσουμε αυτό και μόνο. Αν θες συμβουλές για το πως θα φας τα μουτρα σου τότε άνοιξε θέμα σε ένα άλλο φόρουμ για σχέσεις. Θα μπορούσα να σου γράψω μια λίστα για το τι θα μπορούσες να κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να πετύχεις τον στόχο σου και μετά να μην ξανά ασχοληθώ.. Αλλά βλέπω ένα άνθρωπο που είναι απελπισμένος και προσπαθεί με οποιοδήποτε κόστος να πάρει την αποδοχή που ποτέ δεν πήρε..
    Το παραδέχομαι ότι ζητάω την αποδοχή...δεν το έκρυψα ποτέ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    μονο να κανεις σχεση με αγορι σε ενφιαφερει?
    Το να αποκτησεις καλους φιλους π.χ δεν σ ενδιαφερει?
    Κοίτα αν γνωρίσω κάποιο αξιόλογο άτομο για παρέα δεν θα πω όχι...
    Θα προτιμούσα παρέα με αγόρια , παρά με κορίτσια γιατί δεν είναι τόσο καλές φίλες στο 99%.
    Δεν το κυνηγάω όσο το ερωτικό.
    Τουλάχιστον βλέπω ότι αποκτάω θάρρος παρά το ότι δεν καταλήγει σε κάτι σοβαρό.

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast