Results 91 to 105 of 295
Thread: Θέλω παραπανω προσοχή
-
14-03-2020, 10:33 #91
Μην τσακωνεστε
Απόψεις ανταλλάζουμε
Δεν ενοχλούμαι από τις απαντήσεις κανενός, προς θεου.
Μιλάω και με ένα άλλο παιδί από εχθές, το οποίο φαίνεται νορμάλ. Βεβαια κρατάω και μικρό καλάθι
Λέω με αυτόν να καθυστερήσω το ραντεβού (ούτως ή άλλως όλα κλειστά είναι τώρα) και να το πάω πιο σιγά να δω αν θα αλλάξει κάτι.
- 14-03-2020, 10:34 #92
Παρακολουθω οσα γραφει απο το πρωτο της ποστ, αλλα ειμαι φειδωλος ακριβως γιατι σκεφτομαι πως θα πω κατι με τροπο που να ειναι αντιληπτος μεν αλλα και να εχει καποιο νοημα. Εσυ της μιλησες σαν να εισασταν κολλητες απο το δημοτικο και ηρθε η ωρα να της τα χωσεις οχι ιδιωτικα αλλα δημοσια.
Τη λογικη του να δεν μπορω να χαϊδευω αυτια αρα παρτα μωρη αρρωστη την ακουω βερεσε μια ζωη απο ατομα που, εχμ, ας πουμε, η ενσυναισθηση και η ευαισθησια δεν ειναι το φορτε τους, τουλαχιστον στην παρουσα φαση της ζωης τους."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
14-03-2020, 10:35 #93george1520Guest
14-03-2020, 10:35 #94
Δουλεύω, αλλά δεν έχω κάποια σταθερή παρέα από τη δουλειά
Μιλάμε με κάποιους πού και πού αλλα δεν έχουμε συναντηθεί εκτός δουλειάς
Συγγενείς και φίλους δεν εχω (που να κάνουμε παρεα εννοώ)
Πάντως και ένα κοντινό μου πρόσωπο που δουλεύει και έχει παρέες και βγαίνει και συνέχεια έχει dating app και έχει κάνει δύο σχέσεις από εκεί
14-03-2020, 10:38 #95george1520Guest
14-03-2020, 10:39 #96
oboro ο καθένας έχει ξέρεις και τον δικό του τρόπο επικοινωνίας. Δεν πάει να πει ότι όσοι έχουν άλλον από τον δικό σου δεν έχουν κάτι να προσφέρουν ξέρεις. Εγώ αν κάποιος μου τα έχωνε για κάτι που κάνω λάθος ή με κατηγορούσε για κάτι, μπορεί να έμπαινα και στην διαδικασία να σκεφτώ το γιατί.
Δεν μπορώ συνεχώς να μπαίνω μονίμως στην διαδικασία να σου εξηγώ το παραμικρό για το τι γράφω και πως το γράφω. Η κοπέλα δεν πειράχτηκε, οπότε μπορούμε να το λήξουμε εδώ;
14-03-2020, 10:39 #97
Δεν σφυραω αδιάφορα.
Ίσα ίσα έχω βοηθηθεί πολύ.απο τις συμβουλές σας
Ήδη κανόνισα να πάω σε ψυχολόγο.
Εσείς.με βοηθήσατε να το πάρω απόφαση
Και τώρα στον επόμενο που θα βγω θα εφαρμόσω τις συμβουλές που πήρα από εδώ
14-03-2020, 10:40 #98
Ειδες; Ηδη δινεις μονος σου την απαντηση αμεσως μετα. Συγκρινε την φρασεολογια τη δικη σου με τις τρεις επιμαχες λεξεις της Σονιας. Δε σε ξερω γιωργο, αλλα εχω την εντυπωση οτι εσυ τετοια γλωσσα δε θα χρησιμοποιουσες με την καμια. Και πλιζ μην ακουσω αλλιως μιλας σε γυναικες και αλλιως σε αντρες, γιατι δεν εχει σημασια. Αμα ειναι να βαζουμε αντρες να βριζουν αντρες και γυναικες να βριζουν γυναικες δηλαδη.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
14-03-2020, 10:43 #99george1520GuestΠοιες συμβουλές? Μπήκες για ποιον λόγο εδω? Για να σου πούμε πως θα ανάβεις τους άντρες για να ανεβαίνει το εγώ σου?
Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου άνοιξε ένα θέμα με σκοπό να σχολιάσουμε αυτό και μόνο. Αν θες συμβουλές για το πως θα φας τα μουτρα σου τότε άνοιξε θέμα σε ένα άλλο φόρουμ για σχέσεις. Θα μπορούσα να σου γράψω μια λίστα για το τι θα μπορούσες να κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να πετύχεις τον στόχο σου και μετά να μην ξανά ασχοληθώ.. Αλλά βλέπω ένα άνθρωπο που είναι απελπισμένος και προσπαθεί με οποιοδήποτε κόστος να πάρει την αποδοχή που ποτέ δεν πήρε..
14-03-2020, 10:45 #100
14-03-2020, 10:46 #101george1520Guest
14-03-2020, 10:52 #102
Οκ, να σου πω κι εγω τι βλεπω, λεμον. Παρουσιαζεις την εξης φαινομενικα αντιφατικη εικονα: απ' τη μια δειχνεις να θεωρεις τον εαυτο σου "ανωτερο" απο τους αλλους, βασικα απο αλλες κοπελες, η εστω στοχευεις να γινεις καλυτερη απο αυτες... Απο την αλλη, και ξεκαθαρο ειναι αλλα και το παραδεχεσαι εμμεσως, οτι εχεις πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Οχι αυτοπεποιθηση, οπου τα πηγαινεις μια χαρα και προβαλλεις μια εικονα αυτοελεγχου γενικα στους αλλους, αλλα το πως βλεπεις πραγματικα τον εαυτο σου: σαν "κατωτερη" που πρεπει παση θυσια να ανεβει στην στην κοινωνικη η ερωτικη "ιεραρχια" αλλιως αστα να πανε. Η εικονα που εχεις για το εαυτο σου φοβαμαι ειναι στρεβλη και παραλληλα στρεβλωνει την εικονα που εχεις για τους αλλους και τις σχεσεις των ανθρωπων.
Ετσι για παραδειγμα, για να μην αφανιστει κοινωνικα η λεμον, πρεπει να γινει "καλυτερη" απο τις αλλες, ειδικα απο εκεινες που βρισκουν και φιλους και σχεσεις παρα τα "ελαττωματα" τους... Παρ' ολα αυτα ομως η λεμον αποζητα και εκεινη φιλια και αγαπη, δεν τη βλεπει ομως στο ειδος της κοπελας που απορριπτει.
Επισης, για να μπορεσει η λεμον να "ανεβει", πρεπει να εχει επιτυχιες με τους αντρες και στο ερωτικο παιχνιδι να φυσαει... Παραλληλα ομως, με τα ιδια ατομα που επιλεγει με αυτο το κριτηριο και μονο, θελει να βρει και λιγη αγαπη και οικειοτητα. Οταν ομως το παιδι που διαλεξε τελευταια για το ερωτικο της δειχνει λιγο ανθρωπινο ενδιαφερον, οπως να της φτιαξει κατι να φαει, εκεινη ξενερωνει μπροστα στη οικειοτητα αυτη.
Βλεπεις τι κανεις; Βλεπεις ποσο αντιφατικα ειναι ολα αυτα;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
14-03-2020, 10:56 #103george1520Guest
14-03-2020, 10:59 #104
14-03-2020, 11:01 #105