Results 91 to 105 of 251
Thread: Σας αγχώνει ο κορωνοιος;;
-
14-03-2020, 09:21 #91
Πρεπει να κανεις κουραγιο ακη, και να παραμεινεις οσο μπορεις πιο ηρεμος, για χαρη και του αναπνευστικου αλλα και του ανοσοποιητικου σου. Αυτο δεν ειναι το θεμα τωρα, να νικησει τις επομενες μερες το ανοσοποιητικο σου τον ιο συνεπικουρουμενο απο τους γιατρους οποτε χρειαστει; Τι σου εχουν πει;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 14-03-2020, 09:24 #92
Οχι βεβαια! Το ακριβως αντιθετο:
https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/
Δεν ειναι μερες τουτες για απομονωση απο την ενημερωση, αλλα για αυτοαπομονωση ωστε να μολυνθουν οσο το δυνατον λιγοτεροι συνανθρωποι μας και να περιοριστει η εξαπλωση του ιου."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
14-03-2020, 09:37 #93
14-03-2020, 09:52 #94
Δεν εχω τις γνωσειε για αποσβεση το ποστ #88 , αν τις εχασα απλα θα τοσβηνα . δεν εχω τετοιες γνωσεις ομως , ειμαι ασχετος θαλεγα στα κομπιουτερ ............τα βασικα γνωριζω, και δεν θελω ναμαθω παραπανω...........................δεν μαρεσει αυτη η τεχνολογια , ναι ειναι καλο ΄εργσλειο ΄, αλλα ως εκει, ΜΜεntia για , για μενα ειναι out , πληρως .........
14-03-2020, 10:08 #95
Πηγαινε καντο τελιτσες βρε μακ... η παυλες, ο,τι σε βολευει. Το 'χεις ξανακανει.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
14-03-2020, 11:03 #96
Παιδιά έχω δέκατα, μερικές ανατριχίλες, σαν κρυάδες κ πόνο στην πλάτη! Παιδιά το κόλλησα μάλλον και φοβάμαι πάρα πολύ...
14-03-2020, 11:07 #97
14-03-2020, 11:19 #98
14-03-2020, 11:47 #99
Για σχετικο τεστ δεν πηγαινουμε μονοι μας αλλα καλουμε τον ΕΟΔΥ (1135 & 210-5212504). Μονο αν μας δωσουν παραπεμπτικο γινεται η εξεταση.
14-03-2020, 12:02 #100
14-03-2020, 14:11 #101george1520GuestΗρθε η ωρα να δείξεις τη μαγκιά σου!
- Μάγκας είσαι αν πείσεις τη γιαγιά σου να μην πάει στην εκκλησία.
- Μάγκας είσαι αν πείσεις το παππού σου ότι έχει χρόνια μπροστά του και να αφήσει το καφενείο
- Μάγκας είσαι αν πείσεις το παιδί σου οτι έχει τόσα πολλα πράγματα να κάνει μέσα στο σπίτι
- Μάγκας είσαι αν καταφέρεις να πείσεις έστω και ένα ψευτόμαγκα ότι δεν είναι αστείο όλο αυτό που βιώνουμε
- Μάγκας είσαι αν καταφέρεις να προστατέψεις την εξάπλωση αυτού του ιου στο σπίτι σου
- Μάγκας είσαι αν καταφέρεις να κρατήσεις την αισιοδοξία σου, την υγεία σου και την ενότητα του σπιτιού σου σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.
....
Δεν είσαι μάγκας παρισθάνοντας τον άφθαρτο, τον τύπο που λέει ότι αυτόν δεν τον πιάνει τίποτα και όλα αυτά τα έξυπνα των ημερών.Είμαστε μόνο στην αρχή όσων πρόκειται να συμβούν, γι'αυτό άσε τη ψευτομαγκιά και γίνε πραγματικος "μάγκας" για σένα και αυτούς που αγαπάς.
14-03-2020, 15:10 #102
φιλε Ακη, περιμενουμε νεα σου.Πηγες σε καποιο μηχνισμο του υπουργειου υγειας? σε καποιο απο τα 4 νοσοκομεια στην Αττικη γιια τον κοροναιο?
Ακη, εαν εισαι σπιτι, θα πρεπει να ενημερωσεις τους δικους σου να σε εχει καποιος στο νουτου στην φαση που ζεις μονος σου.
Επισης, -ξερω οτι αυτο που σου ζητω ειναι δυσκολο- αλλα Ακη αν μπορεσεις να θυμηθεις ποιος μπορει να σε κολλησε ,αν μπορεσεις και το αναφερεις ισως περιοριστουν καποια νεα κρουσματα! .Συγνωμη εαν σου ζητω κατις το υπερβολικο, λογικο ειναι να εχεις το μυαλο σου στον εαυτο σου κι οχι στου γυρο.
14-03-2020, 15:28 #103
28 είμαι ναι.
Δεν με παραπέμπουν για το τεστ μόνο με δέκατα. Εκτός από δέκατα βέβαια έχω και πόνους στην κοιλιά μου και έχω ένα πρόβλημα με το έντερο τις τελευταίες μέρες.
Μου είπαν να περιμένω και να δω, ίσως είναι κάποια γαστρεντεριτιδα.
Απλά φοβάμαι μήπως με χτυπάει αλλού απ ότι συνήθως. Είμαι ψύχραιμη τώρα, αλλά επειδή πέρασα και τη. Γρίπη τον προηγούμενη μήνα και όλο αυτό που σου προκαλεί ο πυρετός, οι κομμαρες και η αδυναμία είναι ο εφιάλτης μου, δεν θα θελα να τα ξαναπεράσω αυτά, ή και χειρότερα ακόμα που λένε κάποιοι ότι περνάνε με τον κορωνοιο. Με φοβίζει και το άγνωστο της υπόθεσης του και ότι κάνεις δνε ξέρει πως εξελίσσεται.
14-03-2020, 20:08 #104
Αυτο ειναι το κλασικο παραδηγμα του πανικου! αυτο λεγετε ασκοπος τρομος! Συμφορμιτισσα , συγνωμη που το γραφω ετσι αλλα ,δυστυχως αυτο που νιωθεις την ωρα οπου γραφεις αυτο το μηνυμα ειναι ΠΑΝΙΚΟΣ!! , τα συμπτωματα οπου εχεις δεν εχουν καμια απολυτος σχεση με αυτα του κορονοβαιρους.
Ειναι πολυ κριμας να στεναχωριεσαι πρωτα απο ολους εσυ, μετα να αγχωνεις τον ανδρα σου, τα παιδια σου η τους γονεις σου! Τελευταιους επιβαρινεις τους γιατρους οπου θα πας να τους ζητησεις να ασχοληθουν με εσενα και να μην ασχοληθουν με καποιον οπου πραγματικα ισως θα εχει αναγκη, οπου πραγματικα θα νωσει απο τον ιο.Δαυστυχως το ελληνικο συστημα υγειας ειναι πολυ πιο κατω απο αυτο της ιταλιας .Στην ουσια ειναι ανεπαρκες, διοτις οταν σου λενε νσ μην πηγαινεις στο νοσοκομειο ακομα και οταν εχεις τον ιο! οταν σου λενε να καθεσαι σπιτι και μοναχα οταν ο ιος φερει επιπλοκες στο αναπνευστικο συστημα ,μονο τωτες λεει θα ερθον αυτοι να σε παρουν !!! Εν ολιγις, τα πραγματα στην χωρα μας ειναι πολυ ασχημα! ειμαστε ανοχηροτοι!!!!!. Οποιος ακουσει η διαβασει την διαδικασια που θα υπαρξει στην πραξη ,πραγματικα τωτες θα παθει πανικο!!
14-03-2020, 20:15 #105george1520GuestΤης λες πως όλα αυτά που νιώθει είναι πανικός και στο τέλος λες ότι τα πράγματα στην χώρα σας είναι άσχημα, ότι είστε ανοχυρωτοι και γενικά το σύστημα υγεία σας είναι χειρότερο από της Ιταλίας.
Ένα αισιοοοοοδοξο μήνυμα. Όπως όλα τα μηνύματα σου στο συγκεκριμένο θέμα..
Είσαι ο άνθρωπος που θα έρθει ο άλλος να σου πει το πρόβλημα του και εσύ θα τον καθησυχάσεις..