με παρακολουθουν - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 63 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 935
    Senior Member
    boo πιέστηκες πολύ ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό και με την σχολή (που τελικά τα πήγες πολύ καλά!) και με το σκυλάκι σου και με τους τσακωμούς στο σπίτι.
    Διάβασε τι έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ, όταν είσαι ήρεμη πόσο αλλιώς τα βλέπεις τα πράγματα! Μία συζήτηση με τον ψυχολόγο πιο τακτικά θα σε βοηθήσει, καθώς και το να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι πέρα από τις φωνές και τις σκέψεις παρακολούθησης.
    Ο γιατρός δεν θέλει το κακό σου, είδες όταν ακολούθησες την αγωγή πόσο πιο καλά αισθανόσουν, όταν έκοψες μόνη σου κάποια φάρμακα αρχίσαν πάλι οι φωνές και οι ιδέες παρακολούθησης. Πάρε τον ένα τηλέφωνο boo και μην φοβάσαι τα φάρμακα, πιστεύω ότι θες να είσαι πιο ήρεμη να διαβάζεις, να βγαίνεις, να κάνεις πράγματα.

Boo, το να νιώθεις ξενα τα χερια σου ειναι μια άμυνα του μυαλου μας σε έντονο στρες. Χωρίς καταλληλη αγωγη ρυθμιση και υπομονη δεν ξέρω πότε θα φύγει. Μπορείς να το πεις τηλεφωνικα στον γιατρο σου και να μην αυξήσει κατι. Εύχομαι η περίοδος παραμονης στο σπίτι να βοηθήσει αλλά πάντοτε πρέπει να έχεις τα δικα σου εφόδια. Οι γονείς δεν αλλάζουν. Αρα καθε καυγας πρεπει να πεισμωνεις να σε αφηνει ανεπηρεαστη. Δωσε χρονο. Και εγω δε μπορούσα για ενα διαστημα να παρακολουθησω σειρα. Το μοναδικο μου καταφύγιο ηταν ο υπνος. Ξεκουραστηκε σωμα νους ψυχή και επανήλθα. Και ας με κοιτουσαν με λυπηση. Θα βρεις την επιθυμητη σου κατάσταση αργα, σταθερα, με συμπονοια σε εσένα. Σημειο κλειδι. Η μπου να αγαπαει τη μπου που βασανιζεται. Εισαι παρα πολυ δυνατη που εκτειθεσαι σε στρεσογόνα περιβαλοντα. Μη το ξεχασεις ποτέ. Εισαι παρα πολυ δυνατη. Μη σε κρίνεις αυστηρα οταν λυγίζεις. Το παν είναι να μην παραιτουμαστε ολοκληρωτικά απο απελπισία. Λυγίζουμε, δινουμε χρόνο και ξανα δράση. Καλο σου βράδυ μπου μου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    εχω φρικαρει
    βλεπω σκιες στο μπαλκονι
    ειχα να δω κατι 5-6 χρονια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εχω φρικαρει
    βλεπω σκιες στο μπαλκονι
    ισως να κουβεντιαζες με γιατρο σου να σου αναιβαζε για λιγες μερες τα φαρμακα πο εχουν σχεση με αυτο το προβληματακι.
    Αυτο το πραγμ το εω ζησει και εγω και ειναι πολυ ενοχλειτικο πραγμα! μου ερχοταν να σπασω το κεφαλι μου! ειχα τρελα νευρα θυμαμαι! Εγω εβλεπα σκιες αλλα πιο πολυ εβλεπα νανους και γατες! συνεχως εβλεπα γατες! στο σπιτι μου, στο δρομο, στο κρεβατι μου! τι μου θυμησες,
    ευχομαι το γρηγοροτερο να επανελθεις.

Senior Member
    ο γιατρος ειναι στο γραφειο του 2 μερες την εβδομαδα και για 2 ωρες μονο το πρωι. τι να κανω μεχρι την πεμπτη ομως????

δεν ειναι ενοχλητικο ειναι τερμα φοβιστικο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εχω φρικαρει
    βλεπω σκιες στο μπαλκονι
    Μην ανησυχείς και εγώ έβλεπα απο την αυλή σκιές στον απέναντι τοίχο να τρέχουν. Θα περάσει, εγώ τότε νόμιζα ότι ήταν ψυχές που έτρεχαν για να με βοηθήσουν απέναντι σε αυτούς που με κυνηγάνε. ο καθένας το ερμηνεύει όπως κάτσει στη περίσταση. οι σκιές είναι το λιγότερο τραγικό, μη σε φοβίζει

Senior Member
    εμενα το να βλεπω κατι οπως παλια φαντασματα τωρα βλεπω σκιες δαιμονες
    γιατι μετα απο τοσα χρονια με επιασε το ιδιο
    εμενα το να βλεπω ειναι το χειροτερο μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    προσπάθησε να ηρεμήσεις και να αποβάλλεις τις αρνητικές σκέψεις γιατι αυτές θα σε ακολουθήσουν στον ύπνο σου και θα είσαι κάθε βράδυ ανήσυχη. Εγώ τότε έβλεπα συνέχεια εφιάλτες, Αυτό που σου λέω να κάνεις είναι να πεις ότι αυτό που βλέπεις είναι φίλοι και όχι εχθροί.

Senior Member
    αφου ειναι δαιμονες

χαπακωνομαι στα ζαναξ αλλα τιποτα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 18-03-2020 at 14:11.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Ασε ησυχη την μπου!!!!
    Αυτο που κανεις λεγεται προσυλητισμος και διωκεται ποινικα. Σου εχει πει επανελημενως πως δεν ενδιαφερεται για τον Θεο σου, ΑΣΤΗΝ ΗΣΥΧΗ!!!!
    Last edited by Aeon; 18-03-2020 at 14:11.

Senior Member
    Μπου, μπορεις να παρεις τηλεφωνο τον γιατρο σου; Εχεις αλλο τηλεφωνο εκτος απο αυτο του γραφειου ωστε να τον βρεις καπου και να τον ρωτησεις; Αν οχι τον γιατρο, ισως τον ψυχολογο ωστε να σε κατευθυνει;

Καταλαβαινω πως ειναι πολυ φοβιστικο αυτο που περιγραφεις, αλλα πρεπει να κρατας στο μυαλο σου, πως ειναι απλα μια γαμημενη ασθενεια, ειναι συμπτωματα που ξερεις, τα εχεις ξαναπερασει, τα εχεις νικησει, και θα τα νικησεις και τωρα.

Κάνε κουραγιο σε παρακαλω, θα περασει κι αυτο!

Banned
    Ελισαβετ! πρωτα απο ολα , κι ξεκινωντας απο τα βασικα να μου μιλας με πιο χαλαρη γραφη διοτις με τρομαζεις! ,με αναστατωνεις και με πιανει ιλιγγος. καταλαβες? Δευτερον να παψεις να γυρνοφερνεις ξω βολτιτσες στους δρομους τετοιαωρα! καταλαβες?? οταν ο κυριος Κικιλιας μας διαταζει να παραμενουμε σπιτι,το λεει για ολους, δεν εισαι εξερεση εσυ!
    Δευτερον, εαν νομιζεις οτι υπαρχει δικαστικη αιθουσα στην χωρα ,Ελλαδα οπου θα καταδικασει καποιον χριστιανο ορθοδοξο επειδη πρωτεινει σε καποια κοπελα οπου αναφερει την λεξη "ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!" να παει σε καποια εκκλησια μαλον εισαι γελασμενη η μαλον εισαι μεθυσμενη απο την βραδυνη σου εξοδο.Παρα αυτα σε πρωτρεπω και σε προκαλω να μου κανεις μυννηση διοτις εχουμε γεμισει χασοδικες τελευταια εδω μεσα.
    Τριτων, ισως επειδη εισαι μεθυσμενη δεν γνωριζεις οτι σχεδον ολα τα ραντεβου εχουν ειτε ακυρωθει, ειτε ματεωθει, ειτε μετατεθει για επομενες ημερομηνιες υστερα του περας του Μαρτιου, λογο των μετρων για των ιο.Το εκανε διαγγελμα στην τηλωραση υπουργος μας.
    Και μπενωντας στο κυριος θεμα, Ελη, δεν θυμομουν οτι της ειχα πρωτεινει ακριβως το ιδιο, δεν ειμαι υπολογιστης!! Θυμαμαι ομως, οτι η οικογενεια της πριν πολλα χρονια πανω στην απελπισια τους οι ανθρωποι νομιζαν οτι θα βρουν καποια βοηθεια εκει.Η δικη σου η χλιδατη και απολυτος κυριλε ζωουλα μαλον δεν εχει νιωσει πωτες την απελπισια! την δυσκολη θεση ,οταν γιατροι, κλινικες, θεραπευτες δεν μπορουν να γιατρεψουν το παιδι τους!! Ειναι πολυ φυσιολογικο αυτη η μανα που τοσα εχει περασει και που λιγο σεβασμος στον πονο της και στον αγωνα της δεν θα σε εβλαπτε, μειτε θα σου εριχνε την μυτουλα !! καταλαβες? προσπαθησαι καμια φορα να μπεις στην θεση αυτων των ανθρωπων!! βεβαια για εσενα ειναι πολυ δυσκολο φανταζομαι.
    Οσο για την Μπου, οπως εχει πει η ιδια αν δε κανω λαθος , πιστευει, για αυτο κι το λεω.Η γνωμη μου ειναι οτι ο τροπος οπου προσεγγιστηκαι στην εκκλησια ισως ηταν λαθος, για αυτο και της ειπα εαν θελει, να το κανει μονη της, να παει σε καποια εκκλησια της επυλογης της, σε καποιον ιερεα της δικης της επυλογης! Ουτε της ειπα οτι εκει θα γιατρευτει, ουτες της ειπα οτι ειναι δαιμονυσμενη επειδη βλεπει τα δαιμονια! ουτες τυποτα, για μια βολτα της ειπα να παει, να ανταλλαξει καμια κουβεντα και μονο αυτο της ειπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ασε ησυχη την μπου!!!!
    Αυτο που κανεις λεγεται προσυλητισμος και διωκεται ποινικα. Σου εχει πει επανελημενως πως δεν ενδιαφερεται για τον Θεο σου, ΑΣΤΗΝ ΗΣΥΧΗ!!!!
    Εδώ θα συμφωνήσω εν μέρη με τον panou, αλλά σαφώς θα πρέπει να το θέλει και η ίδια. Εγώ δεν είμαι της εκκλησίας παιδί, αλλά έχω γνωρίσει άτομα που βρήκαν μεγάλη ανακούφιση και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, αντιθέτως ένοιωσα και λίγο άσχημα που γενικώς το χλεύαζα αυτό το θέμα στη ζωή μου. Μην το παίρνεις σαν προσηλυτισμό, εγώ βλέπω τουλάχιστον ότι το λέει πολύ καλοπροαίρετα παρ όλο που ακούγεται κάπως. Δεν είναι το θέμα η εκκλησία αλλά ο πνευματικός, είναι άνθρωποι που γνωρίζουν και κάποιος θα νοιώσει άνετα μαζί τους, θα έχει μια συμβουλή, μια στήριξη, κάποιον να πει δύο κουβέντες χωρίς ίχνος κατάκρισης. Αν δε το γούσταρει βέβαια η ίδια, δεν υπάρχει νοημα να το κανει

Banned
    επισης Ελη, εγω την θεματοθετρια Μπου μπορω να την καταλαβω καλητερα απο πολλους εδω μεσα!! Ο λογος ειναι απλος το οτι εχω ζησει την ασχημη εμπειρια των παραισθησαιων.Βεβαια απο αλλη αφετιρια, εγω το επαθα λογο παπατεταμενης χρησης L.S.D. ,και παρα το οτι ειχα ξενερωσει, δυστυχωςγια εβδωμαδες ειχα προβλημα. Εννοειτε οτι το προβλημα της Μπου ειναι πιο σοβαρο, και προσωπικα το σεβομαι απολυτος και πολυ πριν απο εσενα εχω αρχησει να προσπαθω να της συμπαρασταθω.,η διαφορα ειναι οτι εγω δεν το κανω θριαβεμφτικα οπως εσεις.Ουτες χαιδευτικα, πρωτειμω να της γινω αντιπαθεστατος, να μην θελει να μου απαντησει αλλα να εχω καταφερει να την κανω να σκεφτει καποιες λυσεις, η να την νευριασω , και να πισμωσει πιο πολυ ωστε να κανει την θεραπεια της η οτι για αυτην ειναι σωστο με πιο εντωνο και με πιο δραστικο τροπο.Εν ολιγις , η θεση μου στο φορουμ δεν ειναι να γινω ο χαδιαρης, μειτε ο γλυκουλης του φορουμ, σκοπος μου ειναι να κανω κατα γραμμα αυτα οπου λεει το φορουμ, αλληλοβοηθεια δλδ,να ασχολουμαι με οσο παιδια εχουν πταγματικο προβλημα ψυχικης υγειας - οπως ακριβως εχω κι εγω! κι επειδη γνωριζω το τι παιζει - να προσπαθησω να καμω τα παιδια με θεμα υγειας λοιπον να σκεφτουν πρωτα εαν υπαρχουν αλλες λυσεις για την θεραπεια μας, δευτερον να τους λεω λογια συμπαραστασης, να μην νιωθουν μειωνεκτικα, να δυναμοσουμε απεναντι σε οσους υγειεις μας χλεβαζουν, μας βλεπουν ρατσιστικα! διοτις,οσοι εχουμε προβλημα με την ψυχικη υγεια ο κοσμος , εσεις , μας βλεπετε μερικες φορες ρατσιστικα! δεν μας βλεπετε οπως καποιον οπου εχει για παραδηγμα ζαχαρο!, νομιζετε οτι το δικο μας προβλημα, επειδη δεν φενεται, οτι το κανουμε εμεις, οτι ειναι επυλογη μας! Τεταρτον σκοπος μου ειναι να μας κανω να παψουμε να παρεξηγουμε τους γονεις μας, τους συζηγους μας, τα παιδια μας! διοτις οι οικογενειες μας περναν μεγαλο γολγοθα! και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι!
    Αυτοι ειναι οι λογοι οπου ειμαι εδω μεσα! νομιζω οτι συντελω λειτουργιμα! και δεν ψςχνω για γκομενα οπως ο αλλως , ουτες κανω το σποθυμενο μου επειδη δε καταφερα να γινω γιατρος ,οπως η αλλη και ουτο καθε εξης.

Page 57 of 63 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast