Κορονοιος -Ψυχραιμια.... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 216
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ιδιοτικες εταιρειες δλδ οπου αναλαμβανουν την ολη διαδικασια?
    ρωτω, διοτις αν δεν κανω λαθος ειναι κρατικη η ολυ διαδικασια , με ποια λογικη δλδ ζητανε χρηματα? και για ποιο λογο, δλδ θα ερθουν σπιτι να σου κανουν την εξεταση?
    μάλλον έχεις μπερδέψει το 1135. Αυτό είναι δημόσιο, του ΕΟΔΥ, εκεί σε κατευθύνουν σε νοσοκομείο αναφοράς για να εξεταστείς εφόσον τους πείσουν τα συμπτώματα που αναφέρεις. Και φυσικά είναι δωρεάν. Αλλά εκεί δίνουν αναρρωτική μόνο αν βγεις θετικός σε τεστ.
    Εγώ μια αναρρωτική άδεια ζήτησα ο φουκαράς, και ο πρώην πλέον μαλάκας ιατρός μου με παρέπεμψε σε ιδιωτική εταιρεία με το αζημίωτο.

Senior Member
    Που μπορω να καταγγειλω την αισχροκερδεια;

https://ibb.co/2PrRQ7x

Banned
    ντροπη για το κρατος μας!! δεν θελω να φανταστω τι θα συμβει εαν υπαρξει εξαρση των κρουσματων! εαν μεταφερθει σε φτωχους ανθρωπους!! ,που θα βρουν τα λεφτα? οταν τους εχουν σταματησει τις δουλειες, η τους εχουν μειωσει μισθους. Οταν αναγκαζοντε να μεινουν σπιτι για να κρατισουν τα μικρα παιδια τους αφου τα σχολεια ειναι κλειστα! .Σωστα ολα αυτα τα μετρα! αλλα δεν ειναι σωστο να ζητανε λεφτα για οτι εχει να κανει με τον κοροναιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ντροπη για το κρατος μας!! δεν θελω να φανταστω τι θα συμβει εαν υπαρξει εξαρση των κρουσματων! εαν μεταφερθει σε φτωχους ανθρωπους!! ,που θα βρουν τα λεφτα? οταν τους εχουν σταματησει τις δουλειες, η τους εχουν μειωσει μισθους. Οταν αναγκαζοντε να μεινουν σπιτι για να κρατισουν τα μικρα παιδια τους αφου τα σχολεια ειναι κλειστα! .Σωστα ολα αυτα τα μετρα! αλλα δεν ειναι σωστο να ζητανε λεφτα για οτι εχει να κανει με τον κοροναιο!
    δεν τους ξέρεις τους γιατρούς? το μόττο τους είναι "ο θάνατός σου ζωή μου". Η χειρότερη φάρα. Είναι να μην πέσεις στην ανάγκη τους.

Senior Member
    Μηπως δεν επρεπε να βγω σημερα; Συναντησα ξανα τον προφητη των δρομων που μού δινει απαντησεις τραγουδωντας, αλλα ηρθε κι ενας τυπου αστεγος κοντα μου και μου μιλαγε και γενικα εκτεθηκα σε μικροβια καθως πολλοι εβηχαν και φτερνιζονταν απροκαλυπτα!

Εσεις πιστευετε οτι πρεπει να κλειστουμε εντελως σπιτι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post

Εσεις πιστευετε οτι πρεπει να κλειστουμε εντελως σπιτι;
    Ναι! Σε Ιταλία και Ισπανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγεις από το σπίτι με ποινικές συνέπειες, έχει επιβληθεί πρακτικά στρατιωτικός νόμος. Μόνο για τα απαραίτητα, δηλαδή σουπερ μάρκετ και μόνο ένας, όχι δύο μαζί από το ίδιο σπίτι.
    Δεν έχει πλέον να κάνει με εμμονές, φοβίες, ψυχαναγκασμούς, είναι Πανδημία! Μέσα όλοι και σε 1-1,5 μήνα αισιοδοξώ οτι θα ανασάνουμε!

Senior Member
    Περσι τελη Μαρτιου ξεκινησε μια πολυ δυσκολη περιοδος για μενα που εληξε τον Ιουλιο. Ισως φετος ειναι γραφτο να επαναληφθει. Βγηκα πρωτη φορα ραντεβου και εσκασε πανδημια. Λολ! Αλλα ο σωστος τροπος θεωρησης ειναι οτι η τυχη μου προσεφερε ενα δωρο. Ειμαι ευγνωμων! Μεσα στα μικρα βρισκονται τα μεγαλα. Θα ανεβασω νεα τραγουδια του τυπου που τραγουδαει για εμας.

(εκανα εντιτ γιατι δεν ηταν σαφες τι εγινε με την κοπελα)
    Last edited by Ορέστης; 15-03-2020 at 13:35.

Senior Member
    2017 κολλαω Η1Ν1. Παω στο Σωτηρια. Εχω τρομερους πονους στα κοκαλα. Οι γιατροι με κοιτανε δυσπιστια. Με εξεταζει μια χοντρη. Μολις βλεπει οτι εχω ταχυκαρδια, νιωθει ενοχληση που διαψευστηκε η προσδοκια της και μου λεει ενοχλημενη: Απο τον πυρετο ειναι η ταχυκαρδια! Με παραταει και γυρναει ασκοπα μεσα στην αιθουσα εξετασης. Οπως το λεω: Γυρνουσε ασκοπα. Κοιταζε τη βιβλιοθηκη, εκανε οτι ελεγχε αν ειναι καλα κλεισμενη μια τυχαια φιαλη οξυγονου κλπ. Ο σκοπος: Να με τιμωρησει. Για; υτην εξακολουθουσα να ειμαι ο αρρωστοφοβικος που υποκρινεται συμπτωματα χωρις να εχει τιποτα. Με διαπιστωμεμο πυρετο και ταχυκαρδια (και δυσπνοι που αυτη ελεγε δεν διαπιστωνει). Μια γιατρος ξανθια ενω εξεταζει αλλον ασθενη με βλεπει να σφαδαζω και φωναζει γυρω, με αυτον τον ανθρωπο δεν σσχολειται κανεις; Ηρθε η χοντρη και απλα με εδιωξε. Δε μου εδωσε ουτε ντεπον. Μετα κρατησαν το φακελο μου στον πατο της στοιβας και με κρατησαν μεχρι το πρωι - παγια τακτικη τιμωριας των "υποχονδριων" σε ΟΛΑ τα δημοσια νοσοκομεια. Γιατι αυτοι θεωρουν οι γιατροι οτι ειναι ο εχθρος. Πολλοι ανθρωποι δεν αντεχαν την αναμονη και εφευγαν. Η νοσοκομα που τους φωναζε και δεν απαντουσαν, γελαγε. Προφανως το θεωρουσε αποδειξη οτι πηγαν στο νοσοκομειο για βολτα. Κι εγω ομως ειχα καλεσει ταξι να φυγω. Θα πηγαινα σε ιδιωτη.

Τωρα μαθαινω οτι οι γιατροι σταματησαν να κανουν τεστ κορωνοιου σε οσους δεν ειναι σε ομαδα υψηλου κινδυνου γιατι λενε οτι πανε πολλα ατομα που προσποιουνται συμπτωματα. Και πως το ξερετε ρε καριοληδες οτι προσποιουνται; Οπως το ηξερε η χοντρη το 17 οτι προσποιουμουν εγω; Οπως οι βασανιστες του ΕΚΑΒ που οταν τους πληροφορησα για το ιστορικο εμβοων που εχω με απαντησαν "ασε ρε!". Και που ειπαν στον καρδιολογο απαξιωτικα οταν κατεβηκαν απ τον ασθενοφωρο "σου εφερα πραμα".

Εχουμε συστημα υγειας επιπεδου Ουκρανιας. Δηλαδη διεφθαρμενου μπουρδελου. Και για να δικαιολογησουν οι υπευθυνοι τις ανεπαρκειες του, που ειναι ανεπαρκειες και των ιδιων, ριχνουν το φταιξιμο στους ασθενεις.

Banned
    προσφατα ενας γνωστος μου αρρωστησε, με πυρςτους και τετοια, αφου στο νοσοκομειο δεν κανει να παει, το τηλ. οπου εχουν βγαλει για οσους ειναι αρρωστοι δεν δουλευει, ο ανθρωπος τι πρεπει να κανει?Φυσικα αν πληρωσει μπορει να βγει ακρη, αλλαεγω αναφερω κι ζητω την διαδικασια οπου ειναι σχετικα δωρεαν, η με καποιο λογικο ποσον, εαν υπαρχει ακομα δωρεαν συστημα υγειας στην ελλαδα. Ειναι τελειως αδρανες το συστημα υγειας,κατηγορουν τους ανθρωπους τι πανε χωρις λογο στα νοσοκομεια, οπου μπορει να συμβαινει αυτο, αλλα εν μερη ειναι λογικο οταν ολα τα καναλια συνεχως μηαλνε για τετοια θεματα.Εαν γνωριζει καποιος την ακριβης διαδικασια οπου θα πρεπει να κανει καποιος που ειναι αρρωστος η που εχει τα συγκεκριμενα νοσηματα , παρακαλω ας τα καταγραψη εδω να τα μαθουμε ολοι μας.

Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ισως δεν εχεις βρει ακομα το καταλληλο ειδος λογοτεχνιας που να σε κανει να βυθιστεις σε ενα βιβλιο. Οταν ημουν παιδι ειχα αναλογο θεμα γιατί ήμουν υπερκινητικος, αλλα πιεσα τον εαυτο μου και εκτοτε διαβαζω πολυ.

Αν το θες για χομπυ και να ξεφευγεις δεν είναι κακή ιδέα, αν και μην περιμενεις κάτι πιο σοβαρό απο τέτοια μαθήματα. Αλλά η συγγραφή και γενικά το γράψιμο,ακόμα και ημερολόγιο πχ, θα σε βοηθήσει σε πολλα πράγματα, ανεξάρτητα αν κάνεις τα μαθήματα ή όχι,μπορεις και μόνος σου.

Προσωπικα εξεδωσα ένα μυθιστόρημα και τώρα γράφω το δεύτερο. Ο κεντρικός ήρωας αντιμετωπιζει παρομοια προβλήματα με εμάς.
    Καλησπέρα!
    Πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική ασχολία η συγγραφή ενός βιβλίου. Πώς λέγεται το μυθοστόρημα που εξέδωσες?

Banned
    Στην Ελλαδα εχουν κανει το τεστ μοναχα σε 4900 ατομα!! μεχρι σημερα Συμφωνα με τον τελευταιο απολογυσμο εχουμε 387 ασθενεις του κοροναιου ,απο αυτους μοναχα οι 70 φερουν αναγκη νοσηλειας και απο αυτους μονο οι 11 εχουν μεγαλο προβλημα, δλδ του εχουν βαλει μηχανιματα υποβοηθειας. Παιδια τα στατιστικα αυτα ειναι απο τα καλητερα της ευρωπης!! ειναι πολυ θετικο για την χωρα μας - εαν βεβαια ειναι πραγματικα τ νουμερα αυτα - σε σχεση με αλλες χωρες οπου τους εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση .
    Το πολυ θετικο ειναι οτι η κυβερνηση εξεγκηλαι πως θα κανει νεες εκτατες προσληψεις στον τομεα του κλαδου υγειας και στο ΕΣΥ.

Senior Member
    O πυρετος ειναι συμμαχος στους ενηλικες

https://www.youtube.com/watch?v=gJqS...ature=youtu.be

Senior Member
    O ΠΟΥ τονιζει ποσο σημαντικο ειναι να γινονται τεστ. Εκει θα την πατησουμε.

Senior Member
    Κοροναϊός – Ινστιτούτο Κοχ : Η πανδημία θα διαρκέσει δύο χρόνια – Αυξάνεται σε υψηλό το επίπεδο κινδύνου στη Γερμανία

https://www.in.gr/2020/03/17/world/k...-sti-germania/

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast