Ανέβασα δέκατα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 96
    Antonis8
    Guest

Ανέβασα δέκατα.

Φοβάμαι ότι κόλλησα. Αυτό που νιωθω κυρίως είναι ανακάτεμα στο στομάχι και ανέβασα και δέκατα.

Senior Member
    Ανακάτεμα δεν έχει σάν συμπτώματα.
    Οπότε βρες ένα τρόπο να χαλαρώσεις... Τι σε ευχαριστεί συνήθως!;
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Φοβάμαι ότι κόλλησα. Αυτό που νιωθω κυρίως είναι ανακάτεμα στο στομάχι και ανέβασα και δέκατα.
    Αντώνη δέκατα μπορεί να έχεις και από μια απλή ίωση..Αν δεν έχεις αλλα συμπτώματα μην ανησυχείς..Το ανακάτεμα δεν είναι σύμπτωμα γι αυτό..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Το ξέρω, αλλά μπορεί να χτυπάει αλλού σε μένα γιατί έχω χρόνιο πρόβλημα με το στομάχι. Δύο μέρες τώρα βέβαια δεν πήρα το χάπι για το στομάχι, αλλά δεν ξέρω, έχω αγχωθει. Στο νησί μου δεν έχουμε κρούσματα και δεν θέλω να είμαι ο πρώτος γιατί θα μου σκοτώσουν τις γάτες. Εκτός του ότι έχω διάφορα θέματα υγείας και φοβάμαι.

Δεν είναι υπερβολικά ανεβασμένη η θερμοκρασία μου,ειναιι στα 36.8, αλλά κανονικά είμαι στα 35.8 και την τελευταία εβδομάδα είναι πάντα γύρω στα 36.4 και τώρα ανέβηκε και άλλο έχω ανησυχήσει. Έχω και ευπαθείς ομάδες στην οικογένεια μου οπότε φοβάμαι μήπως κολλήσω και αυτούς αν το έχω παρόλο που δεν μένουμε μαζί.

Antonis8
    Guest
    Και έχω και μια τάση για βήχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Και έχω και μια τάση για βήχα.
    Αφού δεν έχετε κρούσματα από που να κόλλησες?
    Και για το στομάχι λογικά φταίει το ότι δεν πήρες το χάπι συν ότι αγχώνεσαι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Κι εγω ειχα 36.8 πριν κατι ημερες, το ειχα γραψει μαλιστα και με κοροιδευαν μερικοι εδω. Κυκλοφορουν ενα σωρο ιοι το Μαρτη, πολυ πιο διαδεδομενοι απο τον καινουριο. Κανε ο, τι εκανα κι εγω. Κοιμησου, ξεκουρασου, περιμενε να περασει.

Βασικα και κορωνοιο να ειχες το ιδιο θα σου ελεγαν οι γιατροι. Εγω εχω απο το Σαββατο να βγω εξω γιατι φοβαμαι μην κολλησω τιποτα τη μανα μου. Το Σαββατο με πλησιασαν διαφοροι ηλιθιοι στο δρομο. Ενας ηθελε να μου κλεψει το κινητο μαλλον.

Το σκεφτομαι βεβαια για καμια βραδυνη βολτα γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου. Εγω περπατουσα 10 χιλιομετρα τη μερα για να ηρεμησω,. Τωρα απο νευρικοτητα ουτε να διαβασω μπορω, ουτε να γυμναστω, ουτε τιποτα. Ουτε να παραγγειλω πραγματα θελω γιατι θα μπουν μικροβια στο σπιτι απο τις συσκευασιες. Με μισο μπουκαλι οινοπνευμα ειμαστε. Δεν ηθελαν βλεπεις οι δικοι μου να προμηθευτουμε τιποτα οταν τους το ελεγα, και τωρα εχουν εξαντληθει τα παντα. Οταν εξαρτασαι απο ηλιθιους κακοπαθαινεις.

Μπαινω λιγο εδω γιατι δεν εχω κανεναν πια να μιλησω. Στα δυσκολα φαινεται ποιος ειναι κοντα μας και ποιος απο την αρχη δε μας υπολογιζε. Ειχα γνωρισει μια κοπελα πριν ενα μηνα που μου ελεγε θα παμε εδω, θα παμε εκει, εισαι στενος μου φιλος. Οσο γρηγορα τα ειπε, τοσο γρηγορα τα ξειπε.

Senior Member
    τι θερμοκρασια ειχες? και εγω οταν ξεκινησα και βγηκα θετικος ειχα 37.3 και πονο στο στομαχι... τωρα εχω πονολαιμο σα να καταπινω καρφιτσες....... το χειροτερο συμπτωμα μαζι με τον πυρετο που φτανει εως και 39.......

αν μιλαμε τωρα για 36.8 τοτε πραγματικα ειναι γελειο....! δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτο που λες << εχω παντα 35.5>> οχι φιλε αυτο δεν λεει κατι επιδει εχεις 36.8 δεν ειναι δεκατα......

Antonis8
    Guest
    Δυστυχώς δεν μπορω να σταματησω να βγαινω έξω για να ταιζω τα αδεσποτα.

Ε δεν υπαρχουν ακόμα επιβεβαιωμενα κρούσματα, αυτό δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν ανθρωποι που νοσουν και εδώ.

Μπορει να Είναι και λόγω των δικών μου θεμάτων. Εχω ξαφνικά έναν σκληρό επωδυνο λεμφαδενα κάτω απο το αυτι κοντά στο σαγόνι,μεγάλο σε μέγεθος.

Senior Member
    Αντωνη εχεις ενα διαρκες αγχος οτι αν δεν εισαι συνεχως σε επαγρυπνηση θα σου σκοτωσουν τις γατες. Ειχα το ιδιο αγχος 12 χρονια για το σκυλο μου, γιατι η τρελη απο πανω ειχε απειλησει και ειχε πεταξει διαφορα περιεργα στο μπαλκονι μου. Επομενως επρεπε να φυλαω σκοπια στο μπαλκονι να μη βγαινει ο σκυλις χωρις επιτηρηση. Η καλη μου μητερα προσπαθουσε να τον εκπαιδευσει να βγαινει μονος του να κατουραει και ολοι γενικα αρνουνταν να κλεινουν την μπαλκονοπορτα ή εστω να δωσουν λεφτα να κλεισουμε το κενο αναμεσα στις τεντες.

Αυτο το στρες φιλε κανει πολυ κακο. Δε μπορεις να εισαι συνεχεια σε επιφυλακη. Ο ανθρωπος πρεπει να εχει ενα καταφυγιο. Να νιωθει οτι ο ιδιος και οσοι αγαπαει ειναι ασφαλεις οταν αυτος χαλαρωνει. Εγω δε μπορουσα να χαλαρωσω ποτε.

Antonis8
    Guest
    Τις έχουν δηλητηριάσει ήδη στο παρελθον και εχει γίνει μεγάλο θέμα.Τώρα είδα μια κυρατσα που έλεγε ψέματα για μένα στο δικαστήριο και υποστηριζε ότι αυτοί που βαλαν τις φολες (που είναι φιλοι της) είναι φιλοζωοι και εγώ λέει κακοποιω τα ζώα. Και πετουσε τη στάχτη έξω απο τον κάδο η βρωμιαρα. Και της λέω "έξω την πετατε;" και μου λέει είναι ζεστη. Ας περιμενε να κρυώσει να την πεταξει,έχει γεμίσει ένας ολόκληρος λοφος απο σταχτη που έρχεται στα μουτρα μας τώρα που φυσάει.

Και τόλμησε να με κοιτάξει στα μάτια το τσοκαρο ενώ έχει πει τόσα ψέματα για μένα. Ουστ. Γελοιοι και υποκριτες. Δεν πειραζα κανέναν ,απλως φροντιζα τα αδεσποτα και μου έκανα πολεμο όλοι, με ξεφτυλισαν. Τους μισω.

Ανεβασα 37.1 εντέλει, πολυ σκληρός λεμφαδενας στο λαιμό, διάρροια,ταχυπαλμια. Μπορει να είναι η αρρώστια μου. Κακοηθεια ή κάτι άλλο που κοορυφωνεται. Και επειδή ένας κινέζος έφαγε παγκολινο,την πληρωνει η υγεία μου και εχω αναβαλει τόσες εξετάσεις που επρεπε να κάνω.

Senior Member
    Ετσι ειναι οι κυρατσες. Για εμενα δε μπορεις να φανταστεις τι λεγανε. Καταδικαστηκαν τελικα για τις φολες;

Αντώνη 36.8 και 36.4 δεν θεωρούνται φυσιολογική θερμοκρασία?

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Αντώνη 36.8 και 36.4 δεν θεωρούνται φυσιολογική θερμοκρασία?

Για μένα όχι. Ανέβασα και 37.1 το πρωί. Έχει πέσει όμως τώρα. Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο όμως. Αν δεν έχω ούτε πυρετό τότε ο σκληρός λεμφαδένας είναι ένδειξη κακοήθειας ή αιματολογικού καρκίνου.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ετσι ειναι οι κυρατσες. Για εμενα δε μπορεις να φανταστεις τι λεγανε. Καταδικαστηκαν τελικα για τις φολες;

Στο ένα δικαστήριο μόνο. Τα άλλα αρχειοθετήθηκαν δήθεν γιατί δεν υπήρχαν αποδείξεις, όταν τους είχα δει με τα μάτια μου. Έχουν φίλους στην αστυνομία και τα κουκούλωσαν. Μετά μου έκαναν και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Περιμένουμε την απόφαση. Με ξεφτύλισαν επειδή ήμουν καλός και ευσυνείδητος πολίτης. Και τον είδα με τ μάτια μου να βάζει τις φόλες και τη γυναίκα του (που είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη, φαντάσου πόσο απελπισμένη ήταν να παντρευτεί) να μαζεύει την αγαπημένη μου γάτα ενώ ακόμα ψυχορραγούσε για να μην έχω στοιχεία. Και μετά είχαν το θράσος να λένε ότι είναι φιλόζωοι και ότι όσα είπα στο δικαστήριο για το τραύμα που μου δημιούργησαν είναι ψέματα. Με αυτή την υπόθεση επανήλθαν οι κρίσεις πανικού μου. Μου έχουν καταστρέψει τη ζωή οι ανήθικοι. Και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν συνειδητοποιούν την ανηθικότητά τους, την κουκουλώνουν και είναι τόσο ρηχοί, που δεν έχουν ούτε τύψεις συνείδησης. Οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι είνα, κουτόπονηροι και χωρίς αρχές.

Page 1 of 7 123 ... LastLast