Ανέβασα δέκατα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 96
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    augmentin αυτήν λες? Σιρόπι ή χάπι?

Να, αυτη. Χαπι

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εγω θα επαιρνα την αμτιβιωση.
    Φοβαμαι, αλλα παραλληλα φοβαμαι και να το αφησω ετσι. Αλλα θα την ξεκινηω το πρωι μαλλον, γιατι τωρα ειμαι μονος μου. Φοβάμαι ωστόσο ότι θα πάθει κάτι η καρδιά μου στο μεταξύ. Έχω βγάλει αυτό στο αυτί, φτερνίζομαι και παράλληλα έχω έκζεμα στα χέρια. Σαν αλλεργικό/μόλυνση μοιάζει όλο αυτό και φοβάμαι μήπως πάει και στην καρδιά ή στον φάρυγγα. Ήδη νιώθω ένα βάρος/δύσπνοια.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Να, αυτη. Χαπι
    Είναι γνωστή αντιβίωση.. Είναι δυνατόν να μην την ξαναπήρες? Την έχω δώσει και σε σκύλο και σε καναρίνι..

Έχει αμοξυκιλλίνη.
    Ποιες αντιβιωσεις έχεις πάρει γενικά στην ζωή σου?

Antonis8
    Guest
    Είναι γνωστή αντιβίωση.. Είναι δυνατόν να μην την ξαναπήρες? Την έχω δώσει και σε σκύλο και σε καναρίνι..

Έχει αμοξυκιλλίνη.
    Ποιες αντιβιωσεις έχεις πάρει γενικά στην ζωή σου?

Δεν έχω πάρει καμία πρόσφατα, όσο θυμάμαι. Δεν παίρνω χάπια. Τα τεελυταία οκτώ χρόνια σίγουρα δεν έχω πάρει συστηματικά αντιβίωση. Η τελευταία φορά που πήρα, ήταν για μία μέρα, μία δόση, το αμοξίλ, πέρυσι, μετά από καθαρισμό δοντιών.

george1520
    Guest
    Δεν έχω πάρει καμία πρόσφατα, όσο θυμάμαι. Δεν παίρνω χάπια. Τα τεελυταία οκτώ χρόνια σίγουρα δεν έχω πάρει συστηματικά αντιβίωση. Η τελευταία φορά που πήρα, ήταν για μία μέρα, μία δόση, το αμοξίλ, πέρυσι, μετά από καθαρισμό δοντιών.
    Το αμοξιλ? Ίδιο συστατικό έχουν μέσα?? Δεν την ξέρω αυτή που είπες έτσι αλλά από το όνομα αυτό κατάλαβα!

Antonis8
    Guest
    Nαι, έχουν μία από τις ίδες δραστικές ουσίες.

Αλλά και πάλι φοβάμαι, γιατί το αμοξιλ το είχα πάρει μόνο μία μερα, μία δόση. Και πέρυσι σε κάποια φάση είχα βγάλει σπυράκια στην πλάτη, και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν από την αντιβίωση. Ήταν σαν αλλεργικό εξάνθημα, δερματιτιδα εξ επαφής, αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω τότε και δεν μπορώ να θυμηθώ αν τα έβγαλα την ίδια μέρα ή μία μερά μετά ή αν ήταν εντελώς άλλη περιόδος.

Antonis8
    Guest
    Εντέλει το τσέκαρα από το φόρουμ, τα σπυράκια τα είχα βγάλει ένα μήνα πριν πάρω τη δόση της αντιβίωσης οπότε ήταν άσχετα. Αλλά και πάλι φοβάμαι.

george1520
    Guest
    Αντώνη έχεις ένα συν ότι ήπιες αντιβίωση πρόσφατα με το ίδιο συστατικό.. Δεν υπάρχει λόγος να την φοβασαι. Άσε που σίγουρα αυτή την αντιβίωση πρέπει να την ξαναπήρες γενικά στην ζωή σου.

Antonis8
    Guest
    Είμαι 30, θυμάμαι σίγουρα ότι τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχω πάρει αντιβίωση. Πιο μικρός δεν ξέρω, μπορεί.

Θα τη ξεκινήσω αύριο που δεν θα είμαι μόνος. Αλλά φοβάμαι και να μην την ξεκινήσω σήμερα, μήπως επιδεινωθώ. Δίκοπο μαχαίρι :/

george1520
    Guest
    Είμαι 30, θυμάμαι σίγουρα ότι τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχω πάρει αντιβίωση. Πιο μικρός δεν ξέρω, μπορεί.

Θα τη ξεκινήσω αύριο που δεν θα είμαι μόνος. Αλλά φοβάμαι και να μην την ξεκινήσω σήμερα, μήπως επιδεινωθώ. Δίκοπο μαχαίρι :/
    Πιο μικρός σίγουρα την πήρες. Και σου λέω έχεις ένα ακόμη στοιχείο ότι πήρες σχετικά πρόσφατα αντιβίωση με το ίδιο συστατικό.
    Έπρεπε να την πιεις αμέσως και να μην δώσεις χρονο στον μυαλό σου να σκεφτεί το οτιδήποτε.

Antonis8
    Guest
    Πιο μικρός σίγουρα την πήρες. Και σου λέω έχεις ένα ακόμη στοιχείο ότι πήρες σχετικά πρόσφατα αντιβίωση με το ίδιο συστατικό.
    Έπρεπε να την πιεις αμέσως και να μην δώσεις χρονο στον μυαλό σου να σκεφτεί το οτιδήποτε.

Βασικά έπρεπε να την πάρω όσο ήταν εδω ο γιατρός χθες το πρωί, γιατί κάθισε αρκετή ώρα και θα είχα χρόνο να νιώσω άνετα για τυχόν παρενέργειες από αλλεργικές αντιδράσεις. Αλλά δεν το σκέφτηκα. Τεσπα, θα την πάρω αύριο το πρωί μετά το πρωινό και μετά το χάπι που παίρνω για το στομάχι, για να μην μου κάνει καμιά παρενέργεια στο στομάχι.

Senior Member
    Αντωνη θα εχεις προβλημα να ταισεις τις γατες με την απαγορευση κυκλοφοριας;

Η αντιβιωση αυτη σπανια κανει παρενεργειες και οι αλλεργιες επισης ειναι σπανιες. Αν εχεις οντως προβλημα μολυνσης παρτην. Σε απιθανο ενδεχομενο που θα σου κανει αλλεργια, ο γιατρος θα σου πει να παρεις μεντρολ.

Antonis8
    Guest
    Αντωνη θα εχεις προβλημα να ταισεις τις γατες με την απαγορευση κυκλοφοριας;

Η αντιβιωση αυτη σπανια κανει παρενεργειες και οι αλλεργιες επισης ειναι σπανιες. Αν εχεις οντως προβλημα μολυνσης παρτην. Σε απιθανο ενδεχομενο που θα σου κανει αλλεργια, ο γιατρος θα σου πει να παρεις μεντρολ.

Εχω μεντρόλ σπίτι από την τελευταία φορά, αλλά φοβάμαι μήπως μου κάνει αναφυλαξία και πεθάνω αμέσως και δεν προλάβω καν να καλέσω ασθενοφόρο. Κι αν είναι θέμα αλλεργίας γιατί μου έγραψε αντιβίωση; Δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως κάτι τρέχει γιατί και στα χέρια έχω.

Δεν ξέρω, περιμένω να μας πει η τοπική φιλοζωική. Από ότι κατάλαβα και με ατομική άσκηση αν βάλεις, μπορείς να ταίσεις τα αδέσποτα, αλλά προσωπικά θα ήθελα ξεχωριστή μνεία για να είμαι καλυμμένος γιατι οι γείτονές στο παλιό σπίτι που θα με δουν, μπορεί να μου δημοιυργήσουν προβλημα. Εκτός κι αν εντάσσεται στην επιλογή Παροχή Βοήθειας.

Senior Member
    Εχω μεντρόλ σπίτι από την τελευταία φορά, αλλά φοβάμαι μήπως μου κάνει αναφυλαξία και πεθάνω αμέσως και δεν προλάβω καν να καλέσω ασθενοφόρο. Κι αν είναι θέμα αλλεργίας γιατί μου έγραψε αντιβίωση; Δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως κάτι τρέχει γιατί και στα χέρια έχω.

Δεν ξέρω, περιμένω να μας πει η τοπική φιλοζωική. Από ότι κατάλαβα και με ατομική άσκηση αν βάλεις, μπορείς να ταίσεις τα αδέσποτα, αλλά προσωπικά θα ήθελα ξεχωριστή μνεία για να είμαι καλυμμένος γιατι οι γείτονές στο παλιό σπίτι που θα με δουν, μπορεί να μου δημοιυργήσουν προβλημα. Εκτός κι αν εντάσσεται στην επιλογή Παροχή Βοήθειας.
    Να παρεις την αδεια παντως πριν βγεις. Papyren που ελεγαν οι Γερμανοι στις ταινιες! :D
    Ζουμε ιστορικες στιγμες τελικα, αλλα αδοξες. Γιατι μετα τα εκτακτα γεγονοτα, θα επιστρεψουμε στην ιδια σκατοζωη.

Antonis8
    Guest
    Να παρεις την αδεια παντως πριν βγεις. Papyren που ελεγαν οι Γερμανοι στις ταινιες! :D
    Ζουμε ιστορικες στιγμες τελικα, αλλα αδοξες. Γιατι μετα τα εκτακτα γεγονοτα, θα επιστρεψουμε στην ιδια σκατοζωη.

Ναι ζούμε περίεργες στιγμές. Αν πριν μερικούς μήνες μας τα έλεγε κάποιος αυτά, θα του λέγαμε ότι είναι τρελός.

Δεν νομίζω να είναι τόσο γρήγορη η μετάβαση πίσω στην κανονικότητα. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast