Που θα θέλετα να βρισκεστε τώρα με ποιον και τι θα κάνατε; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έτσι δεν κρατάμε ανθρώπους στην ζωή μας. Αν θέλει ο άλλος να είναι μαζί μας τότε θα είναι.. Μην ρίχνεις ποτέ τον εαυτό σου τόσο για κανένα..
    Όταν δίνεσαι τόσο πολύ σε κάποιον αυτός δεν θα ασχοληθεί, όταν όμως δίνεσαι αλλά έχεις την δικη σου προσωπικότητα (όρια) τότε μπορείς να έχεις όποιον θες.
    Έχεις απόλυτο δίκιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιώργο, έχεις δίκιο ως ένα σημείο αλλά το ότι τον σκέφτομαι δεν σημαίνει ότι είμαι αρνητική σε νέες γνωριμίες αλλά έχει περάσει πολύ καιρός που δεν έχω κάνει καμία... Μη νομίζεις ότι γνώρισα κάποιον και τον απέρριψα λόγω του πρώην... Το ότι μου επιτρέπω να τον θυμάμαι το κάνω γιατί με ανακουφίζει, ειδικά όταν θέλω να ηρεμήσω και να κοιμηθώ...
    Εφοσον προσπαθησες και δεν γύρισε πίσω σήμαινε πως από την πλευρά του ελειξε οριστικά. Μην ξανά ασχοληθείς και θα βρεθεί κάποιος που θα σε εκτιμήσει και θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Και εγώ δεν τον ξέχασα και τον θυμάμαι συνέχεια και τον σκέφτομαι όμως έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που με αγαπάει οπότε δεν αξίζει να ξανά γυρίσω πίσω σε εκείνον. Ότι έγινε έγινε θα το έχω ως μια όμορφη αναμνηση στο μυαλό μου όπως και εκείνος. Μάλλον η μοίρα δεν μας ήθελε μαζί! Η ζωή συνεχίζετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by deneimaikala View Post
    Εφοσον προσπαθησες και δεν γύρισε πίσω σήμαινε πως από την πλευρά του ελειξε οριστικά. Μην ξανά ασχοληθείς και θα βρεθεί κάποιος που θα σε εκτιμήσει και θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Και εγώ δεν τον ξέχασα και τον θυμάμαι συνέχεια και τον σκέφτομαι όμως έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που με αγαπάει οπότε δεν αξίζει να ξανά γυρίσω πίσω σε εκείνον. Ότι έγινε έγινε θα το έχω ως μια όμορφη αναμνηση στο μυαλό μου όπως και εκείνος. Μάλλον η μοίρα δεν μας ήθελε μαζί! Η ζωή συνεχίζετε
    Δεν ασχολούμαι πια με την έννοια να τον παρακαλάω ακόμα να γυρίσει... Αυτό τελείωσε, το έχω πάρει απόφαση... Το μόνο που κάτω είναι να τον σκέφτομαι για να νιώθω λιγότερο μόνη... Αν βρεθεί κάποιος άλλος τότε αλλάζει το πράγμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ασχολούμαι πια με την έννοια να τον παρακαλάω ακόμα να γυρίσει... Αυτό τελείωσε, το έχω πάρει απόφαση... Το μόνο που κάτω είναι να τον σκέφτομαι για να νιώθω λιγότερο μόνη... Αν βρεθεί κάποιος άλλος τότε αλλάζει το πράγμα...
    Θα βρεθεί κάποιος και θα αλλάξουν πολλά να είσαι σιγουρη!

Senior Member
    Θα βρεθεί κάποιος και θα αλλάξουν πολλά να είσαι σιγουρη!
    Μακάρι... Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μακάρι... Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
    Τίποτα απλως την αλήθεια και την γνώμη μου σου λέω. Και εγώ δεν πιστευα πως θα βρεθεί κάποιος που να με αγαπήσει και να με εμποδίσει να γυρίσω πίσω σε εκείνον. Μάλλον αν ξανά γυρνουσα να μην αξίζει και να πληγωνομουν ξανά, να μην είχαμε μελλον. Ο θεος μας στέλνει κάποιους ανθρώπους για κάποιον λόγο η για να μας γλυτώσει από κάποιες καταστάσεις.

Senior Member
    Τίποτα απλως την αλήθεια και την γνώμη μου σου λέω. Και εγώ δεν πιστευα πως θα βρεθεί κάποιος που να με αγαπήσει και να με εμποδίσει να γυρίσω πίσω σε εκείνον. Μάλλον αν ξανά γυρνουσα να μην αξίζει και να πληγωνομουν ξανά, να μην είχαμε μελλον. Ο θεος μας στέλνει κάποιους ανθρώπους για κάποιον λόγο η για να μας γλυτώσει από κάποιες καταστάσεις.
    Ελπίζω να μου στείλει κι εμένα κάποιον καλό γιατί δεν είμαι και κοριτσάκι, έφτασα 42 χρονών...

Senior Member
    Ελπίζω να μου στείλει κι εμένα κάποιον καλό γιατί δεν είμαι και κοριτσάκι, έφτασα 42 χρονών...
    Μην ανησυχείς όταν θα έρθει κάτι δεν σε προειδοποιεί. Δοκίμασε να βγαίνεις έξω όταν θα μπορείς να κάνεις πράγματα που θέλεις μην κάθεσαι να περιμένεις να σου έρθει καθωντας όλη μέρα σπίτι! ❤

Senior Member
    Μην ανησυχείς όταν θα έρθει κάτι δεν σε προειδοποιεί. Δοκίμασε να βγαίνεις έξω όταν θα μπορείς να κάνεις πράγματα που θέλεις μην κάθεσαι να περιμένεις να σου έρθει καθωντας όλη μέρα σπίτι! ❤
    Προσπαθώ να βγαίνω όσο μπορώ... Τώρα βέβαια όταν λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας ξανά...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456