τι ειναι η αυτοκτονια? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 113
    Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ρε παιδια νιωθω στιγματισμενος γιατι ζω σε μια μικρη κοινωνια και ξερουν οτι παιρνω ψυχοφαρμακα και πλεον εχουν αλλαξει σταση απεναντη μου. και το νιωθω αυτο... και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα αυτο... πρεπει να μαθω να ζω με αυτο πλεον?............
    αγνοησέ τους εντελώς!

Member
    ρε παιδια νιωθω στιγματισμενος γιατι ζω σε μια μικρη κοινωνια και ξερουν οτι παιρνω ψυχοφαρμακα και πλεον εχουν αλλαξει σταση απεναντη μου. και το νιωθω αυτο... και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα αυτο... πρεπει να μαθω να ζω με αυτο πλεον?............
    Να μην σε νοιάζει τι λένε για σένα! Εφόσον είναι για το καλό σου, το συνεχίζεις με την συμβουλή του γιατρού σου.. Κι εγώ περνάω πολλά αυτό το καιρό, όπως όλοι μας!! Μερικες φορές νομίζω ότι θα τρελαθω από το άγχος! Μη σε παίρνει από κάτω.. Ζήσε το τώρα! Βρες κάτι που σου δίνει έστω και μικρή ευχαρίστηση και εστίασε σε αυτό! Τα μικρά πράγματα στη ζωή δινουν πολλή ευτυχια. Περισσότερη από όση νομίζουμε!!

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Giorgos k_ View Post
    Να μην σε νοιάζει τι λένε για σένα! Εφόσον είναι για το καλό σου, το συνεχίζεις με την συμβουλή του γιατρού σου.. Κι εγώ περνάω πολλά αυτό το καιρό, όπως όλοι μας!! Μερικες φορές νομίζω ότι θα τρελαθω από το άγχος! Μη σε παίρνει από κάτω.. Ζήσε το τώρα! Βρες κάτι που σου δίνει έστω και μικρή ευχαρίστηση και εστίασε σε αυτό! Τα μικρά πράγματα στη ζωή δινουν πολλή ευτυχια. Περισσότερη από όση νομίζουμε!!
    νασε καλα φιλε μου!
    επισης νιωθω οτι ειμαι περικυκλωμενος απο εχθρους. και μεσα βαζω και την οικογενεια μου............

xaka10
    Guest
    νασε καλα φιλε μου!
    επισης νιωθω οτι ειμαι περικυκλωμενος απο εχθρους. και μεσα βαζω και την οικογενεια μου............
    απο ποια ψυχικη παθηση πασχεις και νιωθεις αυτο το συναισθημα????γιατι και γω το νιωθω ολη την ωρα και μου λενε οι γονεις μου οτι ειναι απο τη ψυχωση απο την οποια πασχω. γι αυτο ρωταω και σενα.εχεις περασει ψυχωση?

hlias1988
    Guest
    εκανα βλακεια και ειπα του πρωτο ψυχιατρου που ειχα επισκευφτει οτι ακουω φωνες... δεν ακουω φωνες ημουν σε πανικο ηθελα να μια λυση αμεσα.
    οποτε συνηθησα το φαρμακο και ειναι δυσκολο να το κοψεις....

Senior Member
    εκανα βλακεια και ειπα του πρωτο ψυχιατρου που ειχα επισκευφτει οτι ακουω φωνες... δεν ακουω φωνες ημουν σε πανικο ηθελα να μια λυση αμεσα.
    οποτε συνηθησα το φαρμακο και ειναι δυσκολο να το κοψεις....
    Oρίστε; Τι εννοείς εδώ; Ότι είχες κρίσεις πανικού κι εσύ είπες στον ψυχίατρο ότι έχεις ψυχωσικά επεισόδια;

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Oρίστε; Τι εννοείς εδώ; Ότι είχες κρίσεις πανικού κι εσύ είπες στον ψυχίατρο ότι έχεις ψυχωσικά επεισόδια;
    δεν ημουν σε θεση να διαχειρηστω ουτε τον ιδιο μου τον ευατο. και οτι μου ελεγε του ελεγα ναι........θεωρω οτι τσαμπα το παιρνω........

Senior Member
    Κατά τη γνώμη μου πρέπει να μιλήσεις είτε με τον ίδιο είτε με άλλο ειδικό, με ειλικρίνεια, και να σε παρακολουθεί τακτικά. Ψάξου λίγο. Αν είχες θέματα άγχους και πανικού και όχι κάτι άλλο, ίσως να σου είναι πιο χρήσιμος κάποιος ψυχολόγος. Άποψή μου πάντα.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κατά τη γνώμη μου πρέπει να μιλήσεις είτε με τον ίδιο είτε με άλλο ειδικό, με ειλικρίνεια, και να σε παρακολουθεί τακτικά. Ψάξου λίγο. Αν είχες θέματα άγχους και πανικού και όχι κάτι άλλο, ίσως να σου είναι πιο χρήσιμος κάποιος ψυχολόγος. Άποψή μου πάντα.
    νιωθω οτι το παιρνω τσαμπα αυτο το χαπι. φωνες δεν ακουγα ποτε μονο σκεψεις δικες μου εντονες μεσα στο κεφαλι...
    αλλα τωρα το παιρνω 7 χρονια αυτο το χαπι δεν γινετε να το κοψω.....

Senior Member
    Μαλακια , μονο ομως για δειλους ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαλακια , μονο ομως για δειλους ........

Ξερετε εδω μεσα μπαινουν συχνα ευαλωτοι ανθρωποι για να παρουν ψυχολογικη υποστηριξη, οχι για να τους βγαζετε εσεις μαλθακους και αδυναμους.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

hlias1988
    Guest
    σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Senior Member
    Στην διαθεση σου φιλε , αλλα η αυτοκτονια δεν ειναι λυση ................την αποδοκιμαζω ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ξερετε εδω μεσα μπαινουν συχνα ευαλωτοι ανθρωποι για να παρουν ψυχολογικη υποστηριξη, οχι για να τους βγαζετε εσεις μαλθακους και αδυναμους.
    ακριβώς αυτό τι πάει να πει η αυτοκτονία είναι δειλία...

Junior Member
    Δεν τα χρειάζεσαι αυτα αρκεί που έχεις τον εαυτό σου μάθε να περνάς καλά με αυτον
    φιλαρακι δεν υπαρχουν λεφτα για τετοια πραγματα... μονο με το μηχανακι μου κανω βολτες στην εξοχη και πραγματικα ειναι αναγεννητικο...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast