Straight , bi , gay ? Δεν μπορώ να καταλάβω και φοβάμαι - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 191
    Senior Member
    Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
    Τα έχω συζητήσει όλα με τον ψυχίατρο και μου λέει βάση αυτά που μου λες ,αυτά που βλέπω σου βγάζω μια κλινική εκτίμηση ότι δεν είσαι γκέι απλά έχεις παραλητικες ιδέες που αφορούν αυτό το θέμα
    Ευτυχως πηγες φιλε μου, μπραβο εκανες πολυ καλα. Κι εγω αυτο πιστεύω. Ελπίζω να σε βοηθήσει και να πας παρακατώ με τη ζωή σου χωρις αλλη ταλαιπωρία :)

Senior Member
    Γεια σου @MartinH97 . :)
    Ελπίζω οι συζητήσεις εντός του forum να σε έχουν χαλαρώσει κάπως.Ωστοσο να ξέρεις πως και η υπερβολική ενασχόληση συνδυαστικά με το άκουσμα διαφορετικών απόψεων ανθρώπων που δεν ξέρουμε και ακριβώς τί νοιωθεις(δεδομένου ότι μόνο εσύ ξέρεις απόλυτα τον εαυτό σου),μπορει να σε πορωσουν και να σε ανησυχήσουν παραπάνω.

●Αλήθεια,πώς αισθάνεσαι από τότε που έγραψες εδώ και πήρες απαντήσεις?

Να σε ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου στο thread μου και θα προσπαθήσω να σου εκφράσω και τη δική μου γνώμη.Αρχικα, είναι αυτό που σου έγραψε και κάποιο άλλο μελος(και που σου έχω ξαναγραψει σε αλλη συζήτησή μας): οτι δηλαδη οι σεξουαλικες εμπειριες που εχεις(ιδίως οι πρώτες μας)καθορίζουν το πως αντιλαμβάνεσαι την ηδονή και τι ζητάς.Εφοσον λοιπόν η δική σου εμπειρία ήταν ομοφυλοφιλη αυτό γνώρισες ως "σεξ" και αυτό έμαθες να σου αρέσει.Σκεψου όμως τα εξης:
    1.Οι πρώτες μας σεξουαλικές εμπειριες δεν καθοριζουν απαραιτητα το σεξουαλικό μας προσανατολισμό.Αυτος καθορίζεται πιστεύω από το ποιο φύλο στα επόμενα χρόνια της ζωής σου ζητάς πιο έντονα τόσο για σεξουαλική επαφή όσο και για ουσιαστική σχέση.Και η δική σου μάλιστα εμπειρία ήταν ένα ξεγέλασμα και δεν προκλήθηκε από δική σου επιθυμία και αίσθημα έλξης.
    2.Αντιθετως, από δική σου επιθυμία και αίσθημα έλξης έχεις στραφεί προς τις γυναίκες.Το γεγονός ότι παρότι είχες αυτήν την ομοφυλοφιλη εμπειρία(επανειλημμενα κιολας)διεκδίκησες εντούτοις την ετεροφυλοφιλη επαφή αυτομάτως δε σε κάνει ομοφυλόφιλο.Αν ήξερες από μικρός τι ήθελες και σου άρεσαν οι πειραματισμοί σου δε θα είχες το ενδιαφέρον για κάτι άλλο.Και ακόμα και απλως μια περιέργεια προς τις γυναίκες να ήταν,δε θα επαναλαμβανονταν αυτο(η έλξη σου προς αυτες).

●Τοτε που είχες αυτές τις εμπειρίες είχες αισθανθεί ενοχικά και είχες σκεφτεί από τότε το ενδεχόμενο ομοφυλοφιλιας ή τοτε(λογικο)να μην ηξερες καν τι παει να πει?Γιατί το γεγονός ότι δε σου εκδηλώθηκε ανησυχία στα προηγούμενα χρόνια περί ομοφυλοφιλιας(παρά τις επανειλημμένες σου εκδηλωσεις)αλλά αυτος ο φοβος ξεσπασε τωρα,ισως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αλλά απλώς έναν φόβο.Σε περίπτωση βέβαια που δεν καταπίεσες τίποτα μέσα σου.

3.Υπαρχουν πολλές επιστημονικές έρευνες που δείχνουν ότι είναι άλλο το να διεγερθεις από κάποιον,άλλο οι φαντασιώσεις,άλλο αυτό που θες να κάνεις στο κρεβάτι σου.Μπορει να διεγερθεις(ή τουλάχιστον να αισθανθείς κάπως περίεργα,αν όχι διεγερση)από έναν ανδρα επειδή α)ταυτίζεσαι μαζί του μπροστά σε ένα σεξουαλικο υπονοουμενο(π.χ παρατηρείς σε μια τσόντα περισσότερο τον άνδρα γιατί ταυτίζεσαι μαζί του)
    β)σου αρέσει αισθητηριακά και θαυμάζεις αυτό που βλέπεις
    γ)και ακόμα και αν διεγερθεις μπορεί να μη σημαίνει ότι υπάρχει μέσα σου ομοφυλοφιλη τάση.Μπορει σε αυτό το οποίο δε σου αρέσει να κάνεις εσύ να βρισκεις ενδιαφέρον χωρις να θες να το δοκιμασεις.
    4.Αρνησαι επανειλημμένα την προτίμησή σου στην ομοφυλοφιλία τοσο σε επιπεδο σεξ οσο και σε επιπεδο σχεσης.Αν λοιπόν αυτή σου η ετεροφυλοφιλη προτίμηση βασίζεται όντως σε πραγματική επιθυμία και όχι σε καταπιεση καποιου αισθήματος συνδυαστικά με φόβο στιγματισμού και όλα αυτά τα "ωραια", τοτε ετσι θα ειναι και απλως αυτες σου οι εμπειριες που οδήγησαν σε μια σειρά εκδηλώσεων διαφορετικού προσανατολισμού από αυτού που νιώθεις ότι σε εκφράζει σε εχουν μπερδεψει και εχουν γεννησει μεσα σου ένα άγχος που "έσκασε" τώρα και υποσυνείδητα δε σε αφήνει να απολαύσεις την ερωτική επαφή.
    5.Το γεγονός ότι έστω και προσωρινά έχεις στύση κατά τη σεξουαλικη επαφή με γυναικα είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο που μάλλον δε έχεις υπολογίσει στην καταπολέμηση του φόβου σου.Και το γεγονός ότι είχες αυτοϊκανοποιηθει τοσες φορες πριν την πρώτη σου σεξουαλική επαφή συνδυαστικά με το φόβο της πρώτης φοράς,είναι λογικό να οδήγησε σε αποτυχία.Αλλωστε αν όντως σου αρεσε η επαφή με άνδρα θα το είχες κάνει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στη μέχρι τώρα ζωή σου καθώς βλέπω πως είχες αρκετές ευκαιρίες.Συν ότι δε θα σου άρεσε η οποιαδήποτε επαφή με γυναικείο σώμα,οπότε και ναι,πιστεύω ότι ένας ΚΑΘΑΡΑ ομοφυλόφιλος ούτε θα διεγερθεί από γυναίκα ούτε θα θελήσει να κάνει κάτι μαζί της γιατί δε θα του αρέσει η αλληλεπίδραση του μοριου του με τα γεννητικά της όργανα.Το πολυ πολυ να του αρεσει καποιο αγγιγμα που μπορει να συμβει σε καθε ανθρωπο να τον φτιαξει αλλα το αν προχωραει απο κει και περα εκει ειναι η διαφορα.Π.χ και σε ενα μασαζ μπορει να αναστατωθεις αλλα δε θες να κανεις κατι με τον-την μασερ!Καποιος ο οποίος είναι πιο ανοικτος[ετεροφυλόφιλος με περιέργεια ή με τάσεις(που οι τασεις είναι ένα βήμα πιο πέρα απ'την περιεργεια)ή αμφιφυλοφιλος]μπορει και να διεγερθει απο κατι αντιστοιχο ακόμα και straight να είναι.

●Από εκεί και περα εχεις ελεγξει αν υπαρχει καποιο παθολογικο προβλημα που επηρεαζει τη στυση σου?(Συγγνώμη αν έχεις απαντήσει ήδη σ' αυτήν την ερώτηση και σου την ξανακάνω.)

6.Εγω θα σου ελεγα αυτό που σου είπαν και οι προλαλήσαντες.Να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη να κάνει αυτό που θέλει.Και αυτό που ζητάς είναι σχέση και ερωτική επαφή με γυναικα.Αν κατορθώσεις ειτε με βοήθεια(καποιος ειδικος ψυχικης υγειας)είτε μόνος σου να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τη στιγμη, θα σου λυθουν οι αποριες.Αλλα αυτό είναι κάτι που κάνεις μόνος σου ο,τι και να πούμε εμείς.Απλα προσπάθησε κατά τη διάρκεια του σεξ να σκέφτεσαι μόνο εσένα και τον άνθρωπο που εχεις απέναντι σου.Αν σκεφτεσαι διαρκως "Θα μου πεσει γτ ειμαι gay,θα μου πεσει γιατι ειμαι gay" ή "Θα τελειωσω και δε θα μου αρεσει,θα τελειώσω και δε θα μου αρεσει" ολα οσα φοβάσαι θα γίνουν.Και μπορεί και στο τέλος να πειστείς ότι είσαι κάτι που δεν εισαι.Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν με το σωστό άνθρωπο.Γιατι για να σου αρέσει το σεξ πρέπει να ανταλλάξεις και συναισθήματα και όχι να πας απλά για να πας.ΜΟΝΟ έτσι θα πάρεις τις απαντήσεις σου.
    7.Και αν όντως δε σου αρέσει μπορείς να δοκιμάσεις ο,τι άλλο θες.Γιατι μπορεί να έχεις φαντασιωθει άνδρα αλλά στην πράξη να μη μπορείς να πας μαζί του.Μπορει να σου αρέσουν όλα τα σημεία του ανδρικού σώματος αλλά μόνο για παρατήρηση, όχι να σε ακουμπούν.Και αυτό διαφοροποιεί φαντασίωση από επιθυμία.

!! ●Απλά σε κάθε περίπτωση,βεβαιωσου ότι αυτό που σε κρατάει δεν είναι η ομοφοβία και η άρνηση του εαυτού σου ΑΛΛΑ η πραγματική έλλειψη ποθου για το ίδιο φύλο.●!

Φιλικα :)

MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by Sunny View Post
    Γεια σου @MartinH97 . :)
    Ελπίζω οι συζητήσεις εντός του forum να σε έχουν χαλαρώσει κάπως.Ωστοσο να ξέρεις πως και η υπερβολική ενασχόληση συνδυαστικά με το άκουσμα διαφορετικών απόψεων ανθρώπων που δεν ξέρουμε και ακριβώς τί νοιωθεις(δεδομένου ότι μόνο εσύ ξέρεις απόλυτα τον εαυτό σου),μπορει να σε πορωσουν και να σε ανησυχήσουν παραπάνω.

●Αλήθεια,πώς αισθάνεσαι από τότε που έγραψες εδώ και πήρες απαντήσεις?

Να σε ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου στο thread μου και θα προσπαθήσω να σου εκφράσω και τη δική μου γνώμη.Αρχικα, είναι αυτό που σου έγραψε και κάποιο άλλο μελος(και που σου έχω ξαναγραψει σε αλλη συζήτησή μας): οτι δηλαδη οι σεξουαλικες εμπειριες που εχεις(ιδίως οι πρώτες μας)καθορίζουν το πως αντιλαμβάνεσαι την ηδονή και τι ζητάς.Εφοσον λοιπόν η δική σου εμπειρία ήταν ομοφυλοφιλη αυτό γνώρισες ως "σεξ" και αυτό έμαθες να σου αρέσει.Σκεψου όμως τα εξης:
    1.Οι πρώτες μας σεξουαλικές εμπειριες δεν καθοριζουν απαραιτητα το σεξουαλικό μας προσανατολισμό.Αυτος καθορίζεται πιστεύω από το ποιο φύλο στα επόμενα χρόνια της ζωής σου ζητάς πιο έντονα τόσο για σεξουαλική επαφή όσο και για ουσιαστική σχέση.Και η δική σου μάλιστα εμπειρία ήταν ένα ξεγέλασμα και δεν προκλήθηκε από δική σου επιθυμία και αίσθημα έλξης.
    2.Αντιθετως, από δική σου επιθυμία και αίσθημα έλξης έχεις στραφεί προς τις γυναίκες.Το γεγονός ότι παρότι είχες αυτήν την ομοφυλοφιλη εμπειρία(επανειλημμενα κιολας)διεκδίκησες εντούτοις την ετεροφυλοφιλη επαφή αυτομάτως δε σε κάνει ομοφυλόφιλο.Αν ήξερες από μικρός τι ήθελες και σου άρεσαν οι πειραματισμοί σου δε θα είχες το ενδιαφέρον για κάτι άλλο.Και ακόμα και απλως μια περιέργεια προς τις γυναίκες να ήταν,δε θα επαναλαμβανονταν αυτο(η έλξη σου προς αυτες).

●Τοτε που είχες αυτές τις εμπειρίες είχες αισθανθεί ενοχικά και είχες σκεφτεί από τότε το ενδεχόμενο ομοφυλοφιλιας ή τοτε(λογικο)να μην ηξερες καν τι παει να πει?Γιατί το γεγονός ότι δε σου εκδηλώθηκε ανησυχία στα προηγούμενα χρόνια περί ομοφυλοφιλιας(παρά τις επανειλημμένες σου εκδηλωσεις)αλλά αυτος ο φοβος ξεσπασε τωρα,ισως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αλλά απλώς έναν φόβο.Σε περίπτωση βέβαια που δεν καταπίεσες τίποτα μέσα σου.

3.Υπαρχουν πολλές επιστημονικές έρευνες που δείχνουν ότι είναι άλλο το να διεγερθεις από κάποιον,άλλο οι φαντασιώσεις,άλλο αυτό που θες να κάνεις στο κρεβάτι σου.Μπορει να διεγερθεις(ή τουλάχιστον να αισθανθείς κάπως περίεργα,αν όχι διεγερση)από έναν ανδρα επειδή α)ταυτίζεσαι μαζί του μπροστά σε ένα σεξουαλικο υπονοουμενο(π.χ παρατηρείς σε μια τσόντα περισσότερο τον άνδρα γιατί ταυτίζεσαι μαζί του)
    β)σου αρέσει αισθητηριακά και θαυμάζεις αυτό που βλέπεις
    γ)και ακόμα και αν διεγερθεις μπορεί να μη σημαίνει ότι υπάρχει μέσα σου ομοφυλοφιλη τάση.Μπορει σε αυτό το οποίο δε σου αρέσει να κάνεις εσύ να βρισκεις ενδιαφέρον χωρις να θες να το δοκιμασεις.
    4.Αρνησαι επανειλημμένα την προτίμησή σου στην ομοφυλοφιλία τοσο σε επιπεδο σεξ οσο και σε επιπεδο σχεσης.Αν λοιπόν αυτή σου η ετεροφυλοφιλη προτίμηση βασίζεται όντως σε πραγματική επιθυμία και όχι σε καταπιεση καποιου αισθήματος συνδυαστικά με φόβο στιγματισμού και όλα αυτά τα "ωραια", τοτε ετσι θα ειναι και απλως αυτες σου οι εμπειριες που οδήγησαν σε μια σειρά εκδηλώσεων διαφορετικού προσανατολισμού από αυτού που νιώθεις ότι σε εκφράζει σε εχουν μπερδεψει και εχουν γεννησει μεσα σου ένα άγχος που "έσκασε" τώρα και υποσυνείδητα δε σε αφήνει να απολαύσεις την ερωτική επαφή.
    5.Το γεγονός ότι έστω και προσωρινά έχεις στύση κατά τη σεξουαλικη επαφή με γυναικα είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο που μάλλον δε έχεις υπολογίσει στην καταπολέμηση του φόβου σου.Και το γεγονός ότι είχες αυτοϊκανοποιηθει τοσες φορες πριν την πρώτη σου σεξουαλική επαφή συνδυαστικά με το φόβο της πρώτης φοράς,είναι λογικό να οδήγησε σε αποτυχία.Αλλωστε αν όντως σου αρεσε η επαφή με άνδρα θα το είχες κάνει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στη μέχρι τώρα ζωή σου καθώς βλέπω πως είχες αρκετές ευκαιρίες.Συν ότι δε θα σου άρεσε η οποιαδήποτε επαφή με γυναικείο σώμα,οπότε και ναι,πιστεύω ότι ένας ΚΑΘΑΡΑ ομοφυλόφιλος ούτε θα διεγερθεί από γυναίκα ούτε θα θελήσει να κάνει κάτι μαζί της γιατί δε θα του αρέσει η αλληλεπίδραση του μοριου του με τα γεννητικά της όργανα.Το πολυ πολυ να του αρεσει καποιο αγγιγμα που μπορει να συμβει σε καθε ανθρωπο να τον φτιαξει αλλα το αν προχωραει απο κει και περα εκει ειναι η διαφορα.Π.χ και σε ενα μασαζ μπορει να αναστατωθεις αλλα δε θες να κανεις κατι με τον-την μασερ!Καποιος ο οποίος είναι πιο ανοικτος[ετεροφυλόφιλος με περιέργεια ή με τάσεις(που οι τασεις είναι ένα βήμα πιο πέρα απ'την περιεργεια)ή αμφιφυλοφιλος]μπορει και να διεγερθει απο κατι αντιστοιχο ακόμα και straight να είναι.

●Από εκεί και περα εχεις ελεγξει αν υπαρχει καποιο παθολογικο προβλημα που επηρεαζει τη στυση σου?(Συγγνώμη αν έχεις απαντήσει ήδη σ' αυτήν την ερώτηση και σου την ξανακάνω.)

6.Εγω θα σου ελεγα αυτό που σου είπαν και οι προλαλήσαντες.Να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη να κάνει αυτό που θέλει.Και αυτό που ζητάς είναι σχέση και ερωτική επαφή με γυναικα.Αν κατορθώσεις ειτε με βοήθεια(καποιος ειδικος ψυχικης υγειας)είτε μόνος σου να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τη στιγμη, θα σου λυθουν οι αποριες.Αλλα αυτό είναι κάτι που κάνεις μόνος σου ο,τι και να πούμε εμείς.Απλα προσπάθησε κατά τη διάρκεια του σεξ να σκέφτεσαι μόνο εσένα και τον άνθρωπο που εχεις απέναντι σου.Αν σκεφτεσαι διαρκως "Θα μου πεσει γτ ειμαι gay,θα μου πεσει γιατι ειμαι gay" ή "Θα τελειωσω και δε θα μου αρεσει,θα τελειώσω και δε θα μου αρεσει" ολα οσα φοβάσαι θα γίνουν.Και μπορεί και στο τέλος να πειστείς ότι είσαι κάτι που δεν εισαι.Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν με το σωστό άνθρωπο.Γιατι για να σου αρέσει το σεξ πρέπει να ανταλλάξεις και συναισθήματα και όχι να πας απλά για να πας.ΜΟΝΟ έτσι θα πάρεις τις απαντήσεις σου.
    7.Και αν όντως δε σου αρέσει μπορείς να δοκιμάσεις ο,τι άλλο θες.Γιατι μπορεί να έχεις φαντασιωθει άνδρα αλλά στην πράξη να μη μπορείς να πας μαζί του.Μπορει να σου αρέσουν όλα τα σημεία του ανδρικού σώματος αλλά μόνο για παρατήρηση, όχι να σε ακουμπούν.Και αυτό διαφοροποιεί φαντασίωση από επιθυμία.

!! ●Απλά σε κάθε περίπτωση,βεβαιωσου ότι αυτό που σε κρατάει δεν είναι η ομοφοβία και η άρνηση του εαυτού σου ΑΛΛΑ η πραγματική έλλειψη ποθου για το ίδιο φύλο.●!

Φιλικα :)
    Νιώθω πολύ καλύτερα ψυχικά γτ είχα βρεθεί στα επίπεδα τρέλας . Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρός απλά φορές υπάρχουν που θα νιώθω ότι μοιάζω με γκέι ή κάνω σαν γκέι και βασικά τώρα που το λες νομίζω πως ο φόβος μου είναι ότι ο άλλος νομίζω πως νωμιζει ότι είμαι γκέι και μετά αρχίζουν παρανοϊκές σκέψεις τύπου τώρα αυτό το είπαν για να δουν πως θα αντιδράσω . Με έχει αφήσει ένα κατάλυμα στο μυαλό μου που προσπαθώ να διαχειριστώ . Η αλήθεια είναι πως όταν θα μιλήσω σε μια κοπέλα και θα την ακουμπήσω ανάβω ακόμη και αν δεν την μιλάω αλλά απλά κάνω μια ωραία σκέψη με αυτή στο μυαλό μου πάλι ανάβω . Με άντρα να βρεθώ σε τετ α τετ και να κάνω σκέψη που με εξιταρει και πχ μου σηκώνεται δεν έχει τύχει

Senior Member
    Μαρτίν
    Χαίρομαι που τα πας καλύτερα! :) Και οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς είτε σε προσωπικό μήνυμα είτε εδώ στα threads, θα είμαστε δίπλα σου.
    Αγαπητέ μου,θα πω κάτι που είναι δύσκολο για κάθε νέο άνθρωπο να υιοθετήσει αλλά αναγκαστικά πρέπει.Η ηλικια στην οποια βρισκομαστε(προσεγγιστικα 20-25 ας πουμε)ειναι εκεινη οπου απο τη μια η ζωη μας σχετικα σταθεροποιειται και μπαινει σε μια πιο οργανωμενη σειρα(σπουδές,εργασία,φιλί� �ς,σχεσεις),από την άλλη όμως είναι η ηλικία η οποία κλονίζεται ίσως και περισσότερο από κάθε άλλη ψυχολογικά λόγω αυτών των ραγδαίων αλλαγών που ανέφερα και ανάλογα και με τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός φυσικα.Γι'αυτο και η ηλικία μας πλήττεται από όλες τις αγχώδεις εκδηλωσεις(θρησκευτικές ανησυχίες,σεξουαλικές αναζητήσεις,άγχος για το μέλλον,εμμονή με την επιτυχία,έντονη απογοήτευση κ.α)που σε πολλούς ανθρώπους τείνουν να ξεφύγουν από τα όρια της απλής ανησυχίας και να καταλειξουν να μας βασανίζουν σήμερα.Επισης,σ'αυτην την ηλικια ενδιαφερόμαστε πολύ για τη γνώμη των αλλων(ίσως και περισσότερο από ο,τι στην εφηβεια),επηρεαζομαστε,προ� �αρμοζομαστε,αλλάζουμε(κακ� �ς)για τους άλλους πολλές φορές.Σταδιακα όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτός που μπορει να μας δώσει τις απαντήσεις είναι ο ίδιος μας ο εαυτός,τον οποίο πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε με τα καλά και τα κακά του.Να αλλάζουμε πράγματα προς όφελος ΔΙΚΟ ΜΑΣ,να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.
    Εξού και η γνώμη των άλλων πρέπει να πάψει κάποια στιγμή να μας επηρεάζει.Ο κόσμος είναι κακός..Αν είσαι ίδιος με όλους θα πουν ότι δεν κάνεις κάτι διαφορετικό.. Αν είσαι διαφορετικός θα σε κατακρίνουν για τη διαφορετικότητά σου.. Αν είσαι καλός κάτι κακο θα βρουν να πουν για σένα.. Αν είσαι κακος έχεις ούτως ή άλλως την αρνητική τους αντιμετώπιση.Σε πόσους λοιπόν ανθρώπους έχουμε προσδώσει εσφαλμένο σεξουαλικό προσανατολισμό απλώς και μόνο παρατηρώντας τους?Σάμπως όλες οι γυναίκες με τα κοντά μαλλιά και τα αγοροκοριτσα είναι λεσβιες??

MartinH97
    Guest

Καλησπερα στην ομαδα και sunny αν το βλεπεις αυτο συγγνωμη που δεν σου απαντησα στο τελευταιο σου σχολιο. Ειμαι αρκετα καλυτερα συνεχιζω να πηγαινω στον ψυχιατρο ο οποιος με καποιες απλες ερωτησεις μου δειχνει να καταλαβω οτι ειμαι straight ( απο το μυαλο μου περασε να γραψω ομοφυλοφιλος σαν πρωτη σκεψη και θα ηθελα να μου απαντησετε πανω σε αυτο). Βλεποντας ερωτικες ταινιες εχω πιασει τον εαυτο μου να ταυτιζεται με την κοπελα και σαν να ερχομαι σε ηδονη σκεφτομενος οτι και η κοπελα ειναι αυτη τη στιγμη σε ηδονη, ΑΛΛΑ, οταν θα δω οτι κανει στοματικο περναει απο το μυαλο μου οτι το κανω εγω και σαν να το νιωθω ΑΛΛΑ ταυτοχρονα νιωθω σαν να κανει σε εμενα το στοματικο. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι οι σκεψεις αυτες απο το μυαλο μου δεν εχουν φυγει και το γραφω αυτο γιατι γινονται περιστατικα με κοπελες που απλα και να τις κοιταξω αναβω και " δεν νιωθω καλα" , με την καλη εννοια. το λεω αυτο γτ με αντρα τετ α τετ να κανω σκεψη ή να δω κατι πανω και να αναψω δεν εχει συμβει. Απλα ειναι κατι φορες οπως στην αρχη αυτου το μηνυματος που παω να πω οτι ειμαι ομοφυλοφιλος αντι για straight και δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο , θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας και αληθεια συγγνωμη αν σας εχω κουρασει και απολυτως κατανοητο αν δεν θελετε να με βοηθησετε απαντοντας στα χιλιοειπομενα αυτα στοιχεια . Ειναι δλδ σαν η ζωη να μου δειχνει πως η ψυχοσεξουαλικοτητα μου ειναι straight με καποια θα πω περιεργια , αλλα το μυαλο μου συνεχως μου παιζει κολπα του τυπου οτι ειμαι γκει .

Senior Member
    Γεια σου @MartinH97 !Χαίρομαι που σε βλέπω! :)
    Μην ανησυχείς,δεν έγινε κάτι. :)
    Έχω 2 ερωτήσεις για σενα:
    1.Εχεις πει στο γιατρό σου ότι γράφεις στο site?Ισως σου προτείνει την αποστασιοποίηση από αυτό και την επικέντρωση σε πράγματα και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν πραγματικά.
    2.Τι κι αν είσαι bi-curious?Δε σημαίνει καν ότι είσαι bi.

Junior Member
    Καλη-σπέρα/μέρα Μάρτιν, και εγώ το έχω περάσει αυτό και δεν ξέρω για πόσο ακόμα, με έπιασε φόβος στην ιδέα του να μην είμαι straight. Μόνο εσύ ξέρεις τι είσαι ότι και να σου λέμε εμείς μάταιο θα είναι ακολούθα τη ψυχή σου, θα σου πω αυτό που είπα σε άλλο άτομο με ίδιο θέμα με εμάς, ας αγκαλιάσουμε τη φύση μας όποια είναι, ας αφήσουμε το χρόνο να μας πει τι είμαστε σεξουαλικά, δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για τέτοια θέματα δεν είναι σοβαρό. Και ότι είμαστε είμαστε. Εγώ από τότε που αποφάσισα έτσι να το δω χαλάρωσα, δεν πήγαινε άλλο μόνο αυτό σκεφτόμουνα και με έπιανε άγχος κατάλαβα ότι δεν αξίζει ρε συ ειλικρινά, αν με ρωτήσεις τι είμαι θα σου πω τώρα πραγματικά ότι δεν ξέρω προς το παρόν, και δεν με ενδιαφέρουν οι ταμπέλες στη τελική αυτό θα μας φάει, γιατί πρέπει να το κάνουμε αυτό; Λένε ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει αμφιφυλόφιλοι, με την έννοια ότι αν ένας στρέητ έλεγε ας κάνω απόψε με άντρα σεξ και ήταν χαλαρός θα λειτουργούσε. Λογικά αυτό θέλει να πει ο ποιητής. Μην σε νοιάζει ρε τι είσαι δεν έχεις και άλλη επιλογή δεν μπορεί να κάθεσαι να σε απασχολεί σε βαθμό που να χάνεις τα ενδιαφέροντα σου, τη καθημερινότητα σου. Ότι είσαι είσαι και εσύ και εγώ, άσε το χρόνο να σου πει. Η γνώμη μου είναι ότι σου αρέσουν οι γυναίκες ή μπάι ή στρέητ αλλά γράψε το, θα ηρεμήσεις και θα πάρεις και εσύ και εγώ απάντηση καθαρή. Δεν με νοιάζει και να μην μάθω, ξέρω ότι σίγουρα τη βρίσκω στις γυναίκες, 27 χρόνια έζησα σκεπτόμενος αυτές δεν με είχε απασχολήσει, άρα δεν μπορεί 27 χρόνια να έζησα μια απάτη το σώμα μας ξέρει να λειτουργεί λειτουργούν στοιχεία φύσης εκείνη τη στιγμή τώρα αν προκύψει και με άντρα τότε μπάι και διαλέγω τι θέλω να κάνω, να αλλάζω τα άτομα κάθε τόσο ή κάποια στιγμή μια οικογένεια, το δεύτερο, χωρίς να σημαίνει ότι μέχρι τότε αν θέλω δεν ζω και τη πρώτη εκδοχή και θα είμαι ειλικρινής στη κοπέλα μου δεν θα αποκρύψω το παρελθόν μου και ας τη χάσω λόγω ανασφάλειας της, αν καταλάβω τελικά ότι είμαι μπάι. Ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα χωρίς ταμπού και αγνοώντας το τι θα πει ο κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει τελικά που νομίζουμε, οπότε, χαλάρωσε, ζήσε όπως κβλνεις δεν χρωστάς σε κανέναν και δεν θα δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Αγκάλιασε όπου νιώσεις μέσα σου το συναίσθημα της αγάπης. Μην πιεστείς αν δεις ότι προέρχεται στο φύλο σου. Εν ολίγοις βγάλε από πάνω σου τις ενοχές, ταμπέλα δεν χρειάζεται να βάλεις μπορείς να πας και με τα 2 φύλα και κάποτε να επιλέξεις μια για γάμο επειδή την αγάπησες ή το άλλο, πας με μια, την αγαπάς, την παντρεύεσαι, και μελλοντικά είτε να βρεις άλλην ή και άλλον, αλλά όμως μην κοιτάς μακρυά κοίτα το τώρα, είσαι ο Μάρτιν και πας με ότι γουστάρεις τη στιγμή εκείνη. Δεν υποχρεούσαι να πας με ένα φύλο μόνο. Όπου τη βρίσκεις ρε κάθε φορά. Αν πας σε γάμο της λες πιο πρώτα για το παρελθόν σου να ξέρει αν είχες πάει και με το φύλο σου.

MartinH97
    Guest
    Γεια σου @MartinH97 !Χαίρομαι που σε βλέπω! :)
    Μην ανησυχείς,δεν έγινε κάτι. :)
    Έχω 2 ερωτήσεις για σενα:
    1.Εχεις πει στο γιατρό σου ότι γράφεις στο site?Ισως σου προτείνει την αποστασιοποίηση από αυτό και την επικέντρωση σε πράγματα και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν πραγματικά.
    2.Τι κι αν είσαι bi-curious?Δε σημαίνει καν ότι είσαι bi.
    οχι δεν το εχω πει αν και προσπαθω να δραστηροποιουμε οσο περισσοτερο μπορω , πηγαινω γυμναστηριο σχολη και προσπαθω γενικα να εχω ενα προγγραμα
    τι ειναι το bi-curious?
    εχω προσεξει οτι οταν ειμαι ευαλωτος μιμουμε κινησεις του συνομιλητη και γενικα οταν το καταλαβαινω οτι το κανω με πιανει μια δυσαρεσκεια και παθαινω κατι σαν πανικο, πχ. κινηση του χεριου στο κεφαλι , ξυσιμο οταν ξυνεται ακομη και ηχους του στοματος του τυπου οταν σε μενει κατι στο λαιμο και πας να φτιαξεις την φωνη σου ( το γκουχου γκουχου ) , σημαινει μηπως οτι με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος ανθρωπος υποσεινηδητα;

Senior Member
    Εεεμ..
    Δε νομίζω πως ειμαι ο ειδικός άνθρωπος για να σου απαντήσω σ'αυτήν την ερώτηση και μάλλον κανείς δεν είναι, γιατρός ή μη.Εμενα προσωπικά μου φαίνεται απλώς ως μια συνήθεια ή ως κάποια εκδήλωση άγχους κατά την επικοινωνία καθώς μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην ξέρεις τι να πεις,να θεωρείς άβολη την κατάσταση και να κάνεις αυτό επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.Κι εγώ έχει τύχει να το κάνω αυτό χωρίς να έχω σκεφτεί ποτέ ότι σημαίνει κατι.
    Bi-curious είναι όσοι έχουν την περιεργεια(εξού και το curious)να δοκιμάσουν με το ίδιο ή το αντίθετο φυλο ανηκοντας στον αντίθετο σεξουαλικό προσανατολισμό.Χωρις να σημαίνει ότι δοκιμάζοντας μια φορά θα θεωρούνται bi.

MartinH97
    Guest
    Εεεμ..
    Δε νομίζω πως ειμαι ο ειδικός άνθρωπος για να σου απαντήσω σ'αυτήν την ερώτηση και μάλλον κανείς δεν είναι, γιατρός ή μη.Εμενα προσωπικά μου φαίνεται απλώς ως μια συνήθεια ή ως κάποια εκδήλωση άγχους κατά την επικοινωνία καθώς μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην ξέρεις τι να πεις,να θεωρείς άβολη την κατάσταση και να κάνεις αυτό επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.Κι εγώ έχει τύχει να το κάνω αυτό χωρίς να έχω σκεφτεί ποτέ ότι σημαίνει κατι.
    Bi-curious είναι όσοι έχουν την περιεργεια(εξού και το curious)να δοκιμάσουν με το ίδιο ή το αντίθετο φυλο ανηκοντας στον αντίθετο σεξουαλικό προσανατολισμό.Χωρις να σημαίνει ότι δοκιμάζοντας μια φορά θα θεωρούνται bi.
    Αν δοκιμάσω και δεν μου αρέσει , δλδ αηδιασω χωρίς να πω Ω θεέ μου τι έκανα και τέτοια αλλά μετά όταν δω ερωτική ταινία και ταυτιστώ με την γυναίκα που κάνει στοματικό τι σημαίνει ; Μίλησα με τον ψυχίατρο μου και μου λέει ότι επειδή αγχώνομαι κάνω λανθασμένες σκέψεις και ότι πρέπει να ηρεμήσω

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Αν δοκιμάσω και δεν μου αρέσει , δλδ αηδιασω χωρίς να πω Ω θεέ μου τι έκανα και τέτοια αλλά μετά όταν δω ερωτική ταινία και ταυτιστώ με την γυναίκα που κάνει στοματικό τι σημαίνει ; Μίλησα με τον ψυχίατρο μου και μου λέει ότι επειδή αγχώνομαι κάνω λανθασμένες σκέψεις και ότι πρέπει να ηρεμήσω
    Καλησπέρα Martin! Είχες μεχρι τώρα ολοκληρωμένη επαφή με κάποιο από τα δύο φύλα? Είτε άντρα,είτε γυναίκα?

MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλησπέρα Martin! Είχες μεχρι τώρα ολοκληρωμένη επαφή με κάποιο από τα δύο φύλα? Είτε άντρα,είτε γυναίκα?
    Ναι έχω ολοκληρώσει με γυναίκα αρκετές φορές αν και δεν ήταν όλες πετυχημένες και έχω πειραματιστεί με άντρες χωρίς να κάνουμε σεξ . Όταν δοκίμασα να πειραματιστω με άντρα μετά αφού τελείωσα ένιωθα ανακουφισμένος αλλά και μια αηδία για το τι έγινε , όχι ενοχές , αηδία .

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ναι έχω ολοκληρώσει με γυναίκα αρκετές φορές αν και δεν ήταν όλες πετυχημένες και έχω πειραματιστεί με άντρες χωρίς να κάνουμε σεξ . Όταν δοκίμασα να πειραματιστω με άντρα μετά αφού τελείωσα ένιωθα ανακουφισμένος αλλά και μια αηδία για το τι έγινε , όχι ενοχές , αηδία .
    Εντάξει, άρα είχες περιέργεια να δεις πως είναι με άντρα δοκίμασες και δεν σου άρεσε. Τώρα γιατί συνεχίζεις να το σκέφτεσαι? Που ακριβώς κολλάς και συνέχεια σκέφτεσαι άμα είσαι ομοφυλόφιλος η straight?
    Δεν χρειάζεται να βάζεις ταμπέλες στον ευατο σου, υπάρχουν και οι bisexual που τους αρεσουν και τα δύο φύλα.
    Δεν είναι κακό και κατακριτέο οποία και αν είναι η σεξουαλικη προτίμηση σου.

MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Εντάξει, άρα είχες περιέργεια να δεις πως είναι με άντρα δοκίμασες και δεν σου άρεσε. Τώρα γιατί συνεχίζεις να το σκέφτεσαι? Που ακριβώς κολλάς και συνέχεια σκέφτεσαι άμα είσαι ομοφυλόφιλος η straight?
    Δεν χρειάζεται να βάζεις ταμπέλες στον ευατο σου, υπάρχουν και οι bisexual που τους αρεσουν και τα δύο φύλα.
    Δεν είναι κακό και κατακριτέο οποία και αν είναι η σεξουαλικη προτίμηση σου.
    Τρελαίνομαι γιατί βλέπω τον εαυτό μου να μιμηται κινήσεις άλλων , να κοιτάει στα γεννητικά όργανα κάποιον που περνάει και όλες αυτές οι σκέψεις μου φέρνουν δυσαρέσκεια.

MartinH97
    Guest
    Γεια σας παιδιά του φόρουμ , άφησα λίγο το θρεντ για να πάρω χρόνο και να δω τι μου γίνεται . Λοιπον σε όλο αυτό το διάστημα που έλειπα βρέθηκα με έναν άντρα ( και κοπέλες αλλά δεν είναι αυτό το νόημα ) και του έκανα στοματικό . Λοιπόν , η ιδέα μου άρεσε περισσότερο από ότι η πράξη και για να πω την αλήθεια όταν το έκανα ενιωσα μια μεγάλη αηδία από τη γεύση του πέους στο στόμα οπότε όταν τελείωσε η φάση έπλυνα το στόμα πολλές φορές . Αλλά , η ιδέα του να κάνω στοματικό ακόμη με ανάβει και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αφού το δοκίμασα και δεν μου άρεσε , γιατί επιμένει στο κεφάλι μου . Να πω πως με αρέσει η ιδέα του στοματικού μόνο όταν είμαι καυλωμένος , δλδ το να σκεφτώ ότι παίρνω πίπα σε κάποιον χωρίς να είμαι καυλωμένος δενε ανάβει. Θα χαιρομουν να έβλεπα την γνώμη σας

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast