Results 31 to 45 of 47
-
12-04-2020, 01:19 #31
Ο περισσοτερος κοσμος δεν θελει να κανει εισαγγελικη εντολη και για αυτο υπαρχει αυτη η καταχρηστικη πρακτικη. Ουτε εγω θα συμφωνουσα αν δεν υπηρχαν και οι συνθηκες. Να κανει επισκεψη στο σπιτι ο ψυχιατρος ε; Τελεια... Αφου διαπιστωσει οτι οι συγγενεις δεν εχουν κανει τη μεταβαση απο μαρτυρες σε ψευδομαρτυρες, τους γραφει ενα φαρμακο να πανε να το παρουν και να αρχισουν τις διαπραγματευσεις. Δε νομιζω να χρειαζονταν πανω απο 48 ωρες να βγει ακρη. Τι στην ευχη, ψυχωσικη σε υποτροπη ειναι με παιδι μηνων, τι μπορει να παει στραβα δηλαδη;
Α, επισης οχι, ουτε οι νοσηλευτες σε χαπακωνουν στις κλινικες. Κανεις δεν μπορει να χαπακωσει κανεναν αν δεν υπαρχει εισαγγελικη εντολη. Αν εισαι εκουσια μεσα στην κλινικη φυσικα και μπορεις να αρνηθεις να τα παρεις αφου συμφωνησεις να υπογραψεις ενα χαρτι και να φυγεις. Το ποσο αποτελεσματικο ειναι αυτο για ψυχωτικο ατομο σε υποτροπη μπορειτε να το φανταστειτε μαλλον..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 12-04-2020, 01:37 #32
Με εισαγγελική εννοούσα ότι σε χακαπώνουν στις κλινικές.
Το τι μπορεί να πάει στραβά ε; Δεν ξέρω. Έχω ήδη σκεφτεί 30 σενάρια αλλά μην δίνεις σημασία. Οι ψυχίατροι βλέπω πως δεν φοβούνται τις ευθύνες γιατί ακόμα και τις παρενέργειες τις ρίχνουν σε "συμπτώματα" ασθενών. Θέλω να πω, αν είσαι υπεύθυνος, θέλεις να λειτουργείς με τον "παραδοσιακό" τρόπο αλλά αν είναι νόμιμο αυτό που έκανε τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
(Δεν υποστήριξα ποτέ να μείνει η κοπέλα χωρίς την θεραπεία της. Απλά δεν ήξερα πως μπορεί να χορηγηθούν φάρμακα από το τηλέφωνο έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες).
12-04-2020, 18:26 #33
Εμενα μου φαινεται οτι δε μας λεει ολη την αληθεια η κυρια που ανοιξε το θεμα σχετικα με τον τροπο χορηγησης. Λεει το εβαζε στο νερο. Ειχε ενα μπουκαλι η ασθενης που επινε; Περιεργα πραγματα.
15-04-2020, 23:47 #34
Αυτα τα φαρμακα μπαινουν σε λιπαρες ουσιες κυριως, σαλτσες, σαλατες, μαγειρευτα φαγητα. Ετσι ξερουν και οτι θα το φας ολο. Αν τα βαζαν σε νερα χυμους κλπ που δεν καταναλωνονται στο τραπεζι δεν θα ειχαν αποτελεσματικοτητα. Η κυρια που παρανομησε λεει ψεμματα για να μη μπορειτε να προφυλαχθειτε. Να τρωτε μονο οτι μαγειρευετε μονοι σας και να μην το αφηνετε εκτος της προσοχης σας,. Επισης να ξεφλουδιζετε ολα τα φρουτα.
16-04-2020, 00:20 #35
Ούτε που θα γυρνουσα να σου πω καλημερα αν ήμουν στη θεση της. Επικοινώνησες με ψυχίατρό και εκρινε τη κατάσταση απο το.... τηλεφωνο...
Οπως διαπίστωσες η τακτική του τηλεφωνου και της δοσολογίας 10mg zyprexa απέδωσε περίφημα. Τόσο καλά που τη 4η μέρα της κάνατε εισαγγελική την οποία ενδεχομένως να την είχατε αποφύγει αν κινούσατε γη και ουρανό να φερετε ψυχίατρο στο σπίτι. Πάρε τηλέφωνο την επαγγελματία και πες της πως κάνατε εισαγγελική στην ασθενή της και ρώτησε την πόσο πετυχημένη επιστήμονας νιώθει που ένας ασθενής της κατέληξε με εισαγγελική;Last edited by mindcrime; 16-04-2020 at 01:00.
16-04-2020, 00:33 #36
Ολο το συναφι ετσι δουλευει. Σε μια χωρα χωρις καμια κοινωνικη προνοια, χωρις καμια προστασια του παιδιου, οι εξουσια της ιατρικης γινεται αρωγος της εξουσιας της οικογενειας. Γιατι οποιος εχει οικογενεια ειναι και φυσιολογικος για το κατεστημενο...
Στην Αυστραλια, που ειχε παει οικογενεια θειου μου, τους πηρε το παιδι η προνοια. Για να το προστατευσει απο τους γονεις του που τσακωνονταν. Δε μιλαμε για κακοποιησεις, μιλαμε για το ενα εκατοστο απο οσα συμβαινουν στη δικια μου οικογενεια. Και στην Ελλαδαρα οι υπευθυνοι για τη δημοσια υγεια, δινουν χημικη δυναμη στον καθε προβληματικο γονεα που ενοχοποιει την αντιδραση του παιδιου του και στον καθε ιδιοτελη συγγενη. Ο αδυναμος συνθλιβεται.
16-04-2020, 20:16 #37
16-04-2020, 20:18 #38
Ο άντρας της και η οικογένεια συμφώνησαν πλάκα με κάνεις,?. Η κοπέλα έχει ήδη βγει είναι καλά με το παιδάκι της
16-04-2020, 20:20 #39
Και ψεύτρα οκ!λυπάμαι. Εγώ άλλη ερώτηση έκανα δυστυχώς τα έγραψα όλα με ανάλυση αυτό ήταν το λάθος μου
16-04-2020, 20:22 #40
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΨΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ.Η ΚΟΠΈΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΤΗΣ .ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
16-04-2020, 20:27 #41
msid μην αποθαρρυνεσαι για δυο αποψεις που ακουστηκαν, δεν ειναι η πλειοψηφια οπως ειδες και στο υπολοιπο θρεντ. Ενδεχομενως αν ειχες διαβασει και παραεξω καποιοι τι γραφουν να ειχες πιο ολοκληρωμενη εικονα της βαρυτητας η μη που εχουν ορισμενες τοποθετησεις... Κατανοητο να εστιαζεις στο δικο σου θεμα αλλα παντα σε μια κοινοτητα θα υπαρχουν και φωνες που παρεξηγουν τα πραγματα. Δεν απαντησα προσωπικα στα παραπανω γιατι θεωρουσα πως η ειχαν ηδη απαντηθει η θα απαντουσες εσυ.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-04-2020, 14:41 #42
17-04-2020, 17:46 #43
18-04-2020, 08:43 #44
Αδιαμφισβήτητο γεγονός βάση της Ιατρικής επιστήμης είναι πως τα αντιψυχωσικά φάρμακα δύνανται να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη στο λήπτη τους και σε θεραπευτικές δόσεις.
Το ελληνικό κράτος έχει θεσπίσει αυστηρούς νόμους ούτως ώστε η ακούσια η εκούσια λήψη των φαρμάκων αυτών να γίνεται αν και μόνο αν εξεταστεί ο λήπτης από ιατρό.
Ο ιατρός αυτός είναι υποχρεωμένος αν ο ασθενής-λήπτης δε νοσηλευτε στο νοσοκομείο να υπογράψει στο λήπτη μία συνταγή με τα φάρμακα αυτά.
Τα φαρμακεία που είναι και μονοπώλιο για τη πώληση των φαρμάκων αυτών πουλάν τα φάρμακα αυτά αν και μόνο αν ο ιατρός έχει υπογράψει.
Ο ψυχίατρος που αναφέρει ο χρήστης msid δεν εξέτασε κανένα ασθενή του-λήπτη ούτε υπέγραψε σε κανένα ασθενή του-λήπτη για τη χορήγηση αυτών των φαρμάκων όπως και το φαρμακείο που τα πούλησε δεν είδε καμμία υπογραφή κανενός γιατρού.
Εύλογα λοιπόν κάποιος που διαβάζει το συγκεκριμένο νήμα διερωτάται αν τηρείται κανένας από αυτούς τους νόμους που έχει θεσπίσει το ελληνικό κράτος ή μας λέει αναληθή γεγονότα ο χρήστης msid.
Εγώ αυτό που ξέρω και μη αποκλείωντας να λέει την αλήθεια ο χρήστης msid είναι πως όλοι αυτοί οι νόμοι του κράτους έχουν στόχο να διασφαλίσουν τον καθε άνθρωπο-λήπτη αυτών των φαρμάκων από τον ιατρό του και από κάθε άλλον άνθρωπο που αποφασίζει ή προτρέπει σε άλλον άνθρωπο τη λήψη αυτών των φαρμάκων.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο και μάλιστα είναι μείζων σημασίας ότι το κράτος λέει στο γιατρό θες να χορηγήσεις τα φάρμακα αυτά στον ασθενή εκτός νοσοκομείου τότε υπεγραψέ.
Τα φαρμακεία επίσης διασφαλίζουν ότι χωρίς την υπογραφή αυτή δε γίνονται πειράματα από το κάθενα μη ιατρό με τα φάρμακα αυτά γι αυτό και έχουν και μονοπώλιο στη πώληση τους.
18-04-2020, 09:15 #45
Για εσένα oboro και για το συγκεκριμένο νήμα έχω να πω πως η δήλωση σου είναι ψευδής δεν απείλησα πότε και κανένα πως θα το μυνήσω. Δυστηχώς διαγράφηκαν κάποια από αυτά που έγραφα και δε κρίνω σκόπιμο να επιχειρηματολογήσω στα διεγραμμένα ώστε να καταδείξω πως η δήλωση σου πως απείλησα κάποιον να το μυνήσω είναι ψευδής πάντως να τονίσω τη βεβαιότητα μου για τη ψευδή αυτή κατηγορία που από το μυάλο σου, από ότι δε καταλαβαίνεις την ελληνική γλώσσα δε ξέρω γιατι μου τη προσάπτεις.
Τώρα για τα φάρμακα και τη προκατάληψη μου πάλι από την άγνοια σου διόρθωσα τη δηλητηρίαση και την έκανα πιθανή βαριά σωματική βλάβη για να μη σου δημιουργείται καμμία αμφησιμία.(Διαβάζουμε και κανένα φύλλο οδηγιών)
Τώρα για την απορια σου και τη ψευδή κατηγορία που μου προσάπτεις ότι συκωφάντησα είναι ψευδής και πάλι επειδη το νήμα ολόκληρο αυτή τη φόρα διαγράφηκε δε κρίνω σκόπιμο να επειχειρηματολογήσω και πάλι να τονίσω τη βεβαιότητα μου για τη ψευδή σου αυτη δήλωση.
Οταν μιλάς για ένα φάρμακο έδω μέσα διάβασε και το φύλλο οδηγιών και ειδικότερα όταν το επικαλείσαι κιόλας. Όταν και αν αφιερώσω το χρόνο και βρω μια δήλωση σου ψευδη και παραπλανητική για ένα φάρμακο θα κανω ριπορτ περιμενωντας να σβηστει και βρες τα με τη διαχειρηση μετα αν δε στο εχει σβησει ειδη. Δεν στέλνω προσωπικα μυνηματα αλλιως θα σε ρώταγα που το γράφεις να με βοηθησεις. Δημοσια δεν εχει να σου πω αν δε το βρω πρωτα γιατι εισαι πονηρος και δεν ειναι καλο να σου δινω δημοσιοτητα αν δεν εχω ελέγξει με τους δολιους τρόπους σου τη εχεις καταφερει να περασεις με την ψευδη αυτη δήλωση που επικαλεστηκες και το φυλλο οδηγιων για το φάρμακο αυτό. Αυτο που έχω να σου πω είναι πως να διαβαζει καλα τα φυλλα και μετα να τα επικαλεισαι κιολας και αν καταλαβες γιατι σου λεω κανε και μονος σου ριπορτ δεν ειναι ντροπη και γω αμα γραψω κατι λαθος δε ντρεπομαι κανω και ριπορτ τον ευατο μου.
Φίλε κανε αυτη τη προσπαθεια να δεις για πια φαρμακα εχεις γραψει και θα εντοπισεις ευκολα το λαθος σου αρκεί βεβαια να διαβασεις προσεκτικα τα φυλλα. Αν διαγραφει το σχολιο αυτό και δεν έχω μπαν θα πάρεις απάντηση και για πιο φάρμακο λεω.