σκεφτομαι να κοψω την ολανζαπινη και το ζαναξ αποτομα.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Έπαιρνα το solian. Έβαλα 10 κιλά πάνω από το συνήθες βάρος μου, αλλά όχι παραπάνω, πρόσεχα όσο μπορούσα. Αλλά έπαθα καρκίνο μαστού, το solian αυξάνει την προλακτίνη και ίσως γι' αναπτύχθηκε καρκίνος στο στήθος. Δηλαδή τι άλλο; Τα έχω περάσει όλα.
    Το άλλαξα σε ολανζαπίνη με την γνώμη του ψυχιάτρου, ήταν εξάλλου ένα φάρμακο που έπαιρνα πριν το solian. 1 χάπι των 10mg καθημερινά. Δεν έχω μεγάλη όρεξη, μικρότερη απ' ότι με την προηγούμενη αγωγή.
    Παρόλο που ήθελα να αλλάξω τον τρόπο ζωής, να μεταναστεύσω, παρέμεινα στα ίδια, λόγω έλλειψης χρημάτων. Ζω μήνα με τον μήνα μονίμως. Οπότε τι να κάνει κανείς. Προσευχή στον Θεό. Τόσοι πεθαίνουν ξαφνικά, το 2018 πέθανε η νύφη μου από καρκίνο ήπατος, μέσα σε δύο μήνες, αφότου αισθάνθηκε κάποιον πόνο.

hlias1988
    Guest
    πωωω λυπαμε ολοι περναμε δυσκολα.
    εγω παιρνω τωρα 15 mg. φοβαμε για την υγεια μου με αυτο το φαρμακο.

Senior Member
    Πάντα υπάρχει κίνδυνος, απ' όλα τα φάρμακα. Η νύφη μου είχε κάνει 8 εξωσωματικές.
    Επίσης υπάρχει κίνδυνος από τον τρόπο διατροφής. Έχω κόψει ζάχαρη, λιπαρά και έχω ελαττώσει το ψωμί, κόκκινο κρέας. Προσέχω να μην τρώω πολύ και αν τρώω, να έχω πολλά φρούτα και λαχανικά στην διατροφή.
    Τα υπόλοιπα είναι θέματα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι, μοναξιά, έλλειψη κινήτρου, κακό εργασιακό περιβάλλον, λίγα χρήματα. Το Νταχάου της χώρας μας. Δεν λέω ότι σε άλλες χώρες είναι καλύτερα, έχω ζήσει 6 χρόνια στη Γερμανία, αλλά υπάρχουν αρκετές διέξοδοι, καλύτεροι μισθοί, πρόνοια, σύστημα υγείας ακόμη και άνθρωποι. Δυστυχώς η εμπειρία μου από την Ελλάδα είναι πολύ κακή.

hlias1988
    Guest
    ξερεις κατι. προσπαθω να πω στον εαυτο μου υπομονη. δεν γινετε. πρεπει να το κοψω με εχει καταστρεψει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ξερεις κατι. προσπαθω να πω στον εαυτο μου υπομονη. δεν γινετε. πρεπει να το κοψω με εχει καταστρεψει.
    Αυτό που κατάλαβα στην ζωή μου είναι ότι δεν είχα και δεν έχω δικαίωμα να ζήσω μια ζωή ανθρώπινη. Είχα όνειρα για επιστημονική καριέρα, για οικογένεια.
    Κοίτα την ζωή σου και σκέψου πως ναυάγησαν τα όνειρά σου.
    Προσωπικά γνωρίζω όλη την αλήθεια αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να ειπωθεί εκτός και αν τα φέρει μια ανώτερη δύναμη έτσι, ώστε να μπορεί να ειπωθεί.
    Δοκίμασε να μειώσεις τα φάρμακα για να δεις πως θα πάει.
    Απ' ότι βλέπω όμως δεν παίρνεις πολλά. Αν τα συγκρίνω με της boo. Διάβασα το νήμα της και απόρησα.

hlias1988
    Guest
    οκ σε ευχαριστω!!!

Senior Member
    πωωω λυπαμε ολοι περναμε δυσκολα.
    εγω παιρνω τωρα 15 mg. φοβαμε για την υγεια μου με αυτο το φαρμακο.
    Κι εγώ φοβάμαι για την υγεία μου με αυτά τα κωλοαντιψυχωσικα. Παίρνω seroquel xr 300 mg. Κι εγώ είμαι σε φάση ελάττωσης και κοψιματος. Δεν με βοηθάει ιδιαίτερα στο πρόβλημά μου και οι εξετάσεις μου είναι χάλια.Λέω για αρχή να το πάω στο μισό, στα 150 mg δηλαδή, αλλά αυτό θα γίνει πρώτα αφού συνεννοηθώ με τον γιατρό μου.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Billtheo View Post
    Κι εγώ φοβάμαι για την υγεία μου με αυτά τα κωλοαντιψυχωσικα. Παίρνω seroquel xr 300 mg. Κι εγώ είμαι σε φάση ελάττωσης και κοψιματος. Δεν με βοηθάει ιδιαίτερα στο πρόβλημά μου και οι εξετάσεις μου είναι χάλια.Λέω για αρχή να το πάω στο μισό, στα 150 mg δηλαδή, αλλά αυτό θα γίνει πρώτα αφού συνεννοηθώ με τον γιατρό μου.
    εγω σε συμφωνια με τον γιατρο απο 20 mg το πηγα 15 mg.
    και ζαναξ που παιρνω απο 1mg το εκανα 0,5mg.
    η αληθεια ειναι οτι αυτο το κανω περιπου για 15 μερες.. εχω νιωσει στερητικα.. αλλα προσπαθω και το παλευω.. δεν γινετε οπως καταλαβαινεις πρεπει να βγουμε απο αυτο το τριπακι.. πρεπει να ζησουμε...!!!

Senior Member
    εγω σε συμφωνια με τον γιατρο απο 20 mg το πηγα 15 mg.
    και ζαναξ που παιρνω απο 1mg το εκανα 0,5mg.
    η αληθεια ειναι οτι αυτο το κανω περιπου για 15 μερες.. εχω νιωσει στερητικα.. αλλα προσπαθω και το παλευω.. δεν γινετε οπως καταλαβαινεις πρεπει να βγουμε απο αυτο το τριπακι.. πρεπει να ζησουμε...!!!
    Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ έχω ραντεβού σε λίγο με καινούργιο γιατρό. Ελπίζω να μου μειώσει το ΣΕΡΟΚΟΥΕΛ γιατί με κάνει πραγματικά ζόμπι. Παίρνω χαμηλές δόσεις ΜΙΝΙΤΡΑΝ και ΡΕΜΕΡΟΝ για αγχολυση, διάθεσή και ύπνο, αλλά αυτά δεν με νοιαζουν και τόσο, αυτό που με καίει να φύγει σιγά σιγά είναι το ΣΕΡΟΚΟΥΕΛ.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Billtheo View Post
    Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ έχω ραντεβού σε λίγο με καινούργιο γιατρό. Ελπίζω να μου μειώσει το ΣΕΡΟΚΟΥΕΛ γιατί με κάνει πραγματικά ζόμπι. Παίρνω χαμηλές δόσεις ΜΙΝΙΤΡΑΝ και ΡΕΜΕΡΟΝ για αγχολυση, διάθεσή και ύπνο, αλλά αυτά δεν με νοιαζουν και τόσο, αυτό που με καίει να φύγει σιγά σιγά είναι το ΣΕΡΟΚΟΥΕΛ.
    εχεις παρει κιλα?
    εγω γαμησετα 25 κιλα πηρα με την μαλακια... και το παιρνω εδω και 8 χρονια δεν ειναι και λιγο...

Senior Member
    εχεις παρει κιλα?
    εγω γαμησετα 25 κιλα πηρα με την μαλακια... και το παιρνω εδω και 8 χρονια δεν ειναι και λιγο...
    Ακριβώς το ίδιο 25 κιλά! Και φαντάσου εγώ παίρνω αντιψυχωσικα μόνο έναν χρόνο. Έκανα bodybuilding είχα πραγματικά πολύ καλό σώμα και τώρα σιχαίνομαι τον εαυτό μου, πάω να ανέβω μια ανηφόρα και λαχανιαζω λες και είμαι 80 χρόνων.

hlias1988
    Guest
    πωωω με τις μαλακιες .. για σενα μπορει να ειναι ποιο ευκολο να το κοψεις γιατι το παιρνεις λιγο καιρο..
    εγω αφεθηκα μωρε.. οκ σε καποια φαση της ζωης μου με βοηθησαν . με αυτα που βιωνα στην ζωη.. αλλα ηρθε η ωρα και λεω στοπ στις μαλακιες.
    καταρχην μονο και μονο που παω σε ψυχιατρο νιωθω μειονεκτημα με τον υπολοιπο κοσμο. λανθασμενα βεβαια γιατι βοηθανε. αλλα για να ενταχθω παλι στην ζωη θελω να ειμαι καθαρος....

YokoChoco
    Guest
    Αγαπητέ.
    Εκτός της φαρμακευτικής αγωγής πρέπει να κάνεις μία σειρά άλλων πραγμάτων για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής σου.

1) Να ξεκινήσεις ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

2) Να πας σε ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ να φτιάξεις την διατροφή σου

3) ΑΠΟΦΥΓΗ, αναψυκτικών, καφείνης, ζάχαρης, τηγανιτά κτλ

4) Καθημερινή άσκηση πχ περπάτημα τουλάχιστον 40'

5) Δοκίμασε βότανα που βοηθάνε σε ψυχιατρικά θέματα πχ Μελισσόχορτο, Σπαθόχορτο κτλ κτλ ρώτα έναν βοτανοθεραπεύτη

ΚΑΙ

Συνεχίζεις να παίρνεις φάρμακα σε συνεννόηση με τον ειδικό ιατρό(ψυχίατρο)

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by YokoChoco View Post
    Αγαπητέ.
    Εκτός της φαρμακευτικής αγωγής πρέπει να κάνεις μία σειρά άλλων πραγμάτων για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής σου.

1) Να ξεκινήσεις ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

2) Να πας σε ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ να φτιάξεις την διατροφή σου

3) ΑΠΟΦΥΓΗ, αναψυκτικών, καφείνης, ζάχαρης, τηγανιτά κτλ

4) Καθημερινή άσκηση πχ περπάτημα τουλάχιστον 40'

5) Δοκίμασε βότανα που βοηθάνε σε ψυχιατρικά θέματα πχ Μελισσόχορτο, Σπαθόχορτο κτλ κτλ ρώτα έναν βοτανοθεραπεύτη

ΚΑΙ

Συνεχίζεις να παίρνεις φάρμακα σε συνεννόηση με τον ειδικό ιατρό(ψυχίατρο)
    δυστυχως δεν εχω ιοθετησει τιποτα απο ολα τα παραπανω...
    το μονο δεαλεστικο που μπορω να κανω ειναι το περπατημα.. το ξεκινησα και το παρατησα...

Senior Member
    Τα αντιψυχωσικα τελικα θεραπευουν ή απλα κατευναζουν τον ασθενη; Καθε φορα που τρωω απο αυτα που φτιαχνει η μανα μου κοκαλωνει το μυαλο μου και νιωθω το κεφαλι βαρυ σα να γεμισε αιμα. Δηλαδη πως βοηθαει αυτο το πραγμα τον αρρωστο; Να μπορει να σκεφτει; Να μην μπορει να συγκεντρωθει; Να μην μπορει να νιωσει; Να μην μπορει να δουλεψει; Κανουμε τον ασθενη αχρηστο και λεμε οτι τον θεραπευσαμε;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast