Results 76 to 90 of 204
-
27-04-2020, 13:28 #76
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 27-04-2020 at 15:13.
- 27-04-2020, 13:37 #77
Τις ξερω εδω και 11 χρονια και υπαρχουν ποστ μου απο την εποχη εκεινη να το αποδεικνυουν. Εσυ τι ακριβως εχεις να προσφερεις στο θρεντ περα απο αναιτια κινδυνολογια και πλαγια στοχοποιηση της οριακοτητας μεσα απο αμφιβολου σημασιας συνδεσεις; Οτι υπαρχει συννοσηροτητα μεταξυ δραματικης και μεταιχμιακης σημαινει απο μονο του κατι για τη θεματοθετρια; Οτι ανηκει σε ενα γενικοτερο πλεγμα διαταραχων που εχουν δραματικη συμπεριφορα φερνει με καποιον τροπο την οριακοτητα στο παιχνιδι; Με αυτη τη λογικη γιατι να μην πιασουμε αλλους 100 κινδυνους που βρισκονται πισω απο τη δραματικη διαταραχη και που δε σχετιζονται με τις οριακες οργανωσεις καθολου και να τους φορτωσουμε και αυτους στη βικτωρια;
Διανοητικοποιηση δεν ειναι να χρησιμοποιεις προχωρημενη ορολογια για να τεκμηριωσεις την αποψη σου - ειναι αμυνα, οχι στυλ η επιπεδο υφους. Ειναι να καταφευγεις στην ορολογια για να εκτρεψεις τεχνηεντως τη συζητηση μακρια απο την ουσια του ζητηματος. Πραγμα που με τη δηθεν σημασια της συννοσηροτητας και της ομαδοποιησης στο πλεγμα Β επιχειρησες εσυ...Last edited by Aeon; 27-04-2020 at 15:14.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-04-2020, 13:41 #78
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 27-04-2020 at 15:09.
27-04-2020, 13:44 #79
Οι τηλεδιαγνωσεις απαγορευονται απο τους ορους χρησης, ακομα κι οταν δε χρησιμοποιουνται σαν προσωπικη επιθεση και μαλιστα στη θεση επιχειρηματων.
Κατα τα αλλα λυπαμαι που το δικαιωμα να σου απαντησει καποιος και να μην απαντας μονο εσυ μεταφραζεται με τοση ευκολια σε νοσηροτητα για σενα.
υ.γ. οσο για τη συνοσηροτητα, πριν δυο μηνες δηλωνες σε θρεντ οτι δε μπορει να συνυπαρχουν οριακη και διπολικη και μαλιστα ειναι οξυμωρο σχημα... Ισως πρεπει να κοιταξεις ο ιδιος ποσο σοβαρα προσεγγιζεις τετοια δυσκολα ζητηματα και δεν λεω μονο για τις ανορθογραφησεις ξενικων ορων που κανεις, οπως "gashlighting", "active out", "over narcissist" (acting out και overt τα λενε) κλπ"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
27-04-2020, 13:46 #80
@ oboro
Κάποια στιγμή όταν κατάλαβα τι ρόλο βαράς, σου ζήτησα να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου. Έτσι κάνω με όλους τους τοξικούς ανθρώπους πλέον. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο δυσκολεύεσαι να το κάνεις. Ίσως έχεις πάθει κάποια εμμονή με τη πάρτη μου, τι να πω? Δεν εξηγείται αλλιώς!Last edited by aeolus74; 28-04-2020 at 00:15.
27-04-2020, 13:50 #81
Σε δημοσιο φορουμ γραφεις, και σε αλλους κανεις τα σχολια που θεωρω λανθασμενα. Οσο δεν παραβιαζω τους ορους χρησης, στοιχειωθετω τις τοποθετησεις μου και θεωρω οτι πρεπει να υπερασπιζομαστε μελη που δεχονται επιθεση, κινδυνολογια η επικινδυνες αποψεις θα συνεχισω να κανω αυτο που κανω.
(περα απο τα report φυσικα...)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
27-04-2020, 13:52 #82
Βλέπεις! το ξανάκανες!!! δεν δήλωσα κάτι, αναρωτήθηκα πως γίνεται και αν γίνεται! Εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο, να παραποιείς τα γεγονότα και το χειριστικό παιχνίδι!!! Αυτός είσαι!
Κατά τα άλλα, εγώ ποτέ δεν μίλησα για "συνοσηροτητα" αλλά για "επικάλυψη" συμπτωμάτων. Πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές έννοιες. Γκεγκε?
Αυτά! και τώρα παίξε παρα πέρα οκ?
27-04-2020, 13:54 #83
27-04-2020, 13:56 #84
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
27-04-2020, 14:00 #85
Τη μανια της διπολικης εννοεις;; Οχι βρε συ... Απο που κι ως που να εχεις τετοιο πραγμα;
Λυπαμαι για την μεταστροφη του πατερα σου. Ουσιαστικα ενας απο τους ρολους του γονεα ειναι σε νοσηρα περιβαλλονται να προστατευει απο τη νοσηροτητα του αλλου γονεα δυστυχως η ευτυχως οποτε σιγουρα δεν ειναι ευκολο για σενα. Το αλλο που δεν ειχα καταλαβει ειναι αν στις επικρισεις και τις επιβολες της μητερας σου εμπαινε αναμεσα ενεργα να παρει το μερος σου, η αν σε υποστηριζε κυριως παρασκηνιακα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
27-04-2020, 14:08 #86
27-04-2020, 14:18 #87
Αυτο αν μπορεις καποια στιγμη να το γραψεις καπως πιο αναλυτικα πως συμβαινει γιατι φαινεται σημαντικο. Παντως το γονεϊκο προτυπο της ελεγκτικης και πιεστικη μητερας και του υποστηρικτικου μεν αλλα με αστερισκους και αδυναμιες πατερα ειναι πολυ συχνο στις δραματικες προσωπικοτητες ειτε ειναι φουλ διαταραχες ειτε μονο στο επιπεδο της νευρωσης (ναι υπαρχει διαβαθμιση, η λεγομενη οριζοντια κλιμακα που ξεκινα απο απλο "τυπο" προσωπικοτητας ας πουμε μεχρι νευρωση, και μετα διαταραχη μετρια η βαρια κλπ). Αντιθετα στην μεταιχμιακη ειναι συνηθως ο πατερας εξουσιαστικος και ναρκισσος και η μητερα αδυναμη εως και παλιμπαιδιζουσα ας πουμε. Το φερνω σαν επιπλεον λογο να μη φοβασαι ομαδοποιησεις κλπ χωρις λογο.
27-04-2020, 14:28 #88
27-04-2020, 14:38 #89
Πάλι καλά γιατί φοβήθηκα ότι έχω οριακη... Με τη μανία κόλλησα επειδή κάνω παρορμητικά πράγματα δνε κοιμάμαι τα βράδια ήμουν 2 μέρες χαρούμενη πιο πολύ από τις άλλες φορές και δεν φοβόμουν πια τπτ να κ θα έπρεπε να με χαροποιεί το γεγονός ότι ήμουν φυσιολογική εγώ το είδα σαν κάτι παθολογική. Το ότι σκεφτόμουν αυτόν τον φίλο του αγοριού μου κ με έκανε να νιώθω χαρούμενη και να βαζω στόχο να τον κατακτήσω μου έδωσε νόημα και χαρά να σκέφτομαι διαφορά και να ονοειροπολω και έτσι πήγα αγόρασα αριθμό για να του μιλήσω. Και λέω μήπως είναι μανία αυτό τώρα;
.. Η ψυχολόγος μ είπε ότι είναι σοβαρό παρορμητικο. Ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως χρειάζομαι ψυχανάλυση και όχι ψυχοθεραπεία..
27-04-2020, 14:45 #90
Η φίλη μου όμως με την οριακη παίρνει μια ζωή φάρμακα παίρνει αντιψυχωτικα και αντικαταθλιπτικα δεν μπορεί χωρίς φαρμακα. Στην δραματική ζεις χωρίς φάρμακα;