Results 91 to 105 of 204
-
27-04-2020, 14:46 #91
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 27-04-2020, 14:54 #92
Ειναι και η φαρμακολογικη κατασταση αλλη οντως. Οι διακυμανσεις των οριακων ειναι πολυ ακραιες βικτωρια, μην κανεις συγκριση... Το να τους δινεται αγωγη οπως για τους διπολικους ειναι συχνο για την ακριβεια υπαρχει συνδεση μεταξυ της οριακοτητα και του διπολικου φασματος, περα απο το ενδεχομενο να υπαρχει συννοσηροτητα που εγραψα πιο πανω, υπαρχουν δυο βερσιον ας πουμε πολυ χοντρικα της οριακης, αυτη που ειναι σαν διαταραχη διαθεσης πιο πολυ και η πιο μαιγως χαρακτηρολογικη αν και φυσικα αυτα ειναι σε φασμα. Οπως ειπα ομως μιλαμε για πολυ πιο ακραιες καταστασεις απο ο,τιδηποτε περιγραφεις.
Ειναι πολυ σημαντικο που αναγνωριζεις οτι εχεις θεματα και προσπαθεις να αλλαξεις τα πραγματα. Απο ψυχοθεραπεια τι εχεις κανει μεχρι τωρα; Ειναι η πρωτη σου θεραπευτρια η τωρινη, και ποιας προσεγγισης ειναι;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
27-04-2020, 15:19 #93
Ναι δεν έχω κάνει με άλλη και κάνουμε γνωσιακη συμπεριφορικη δεν έτρωγα όντως μου κόπηκε η όρεξη και δεν κοιμομουν και τώρα ακόμα ισχύουν αυτά αλλά δεν είναι ότι εδώ ενέργεια πτώμα νιώθω αλλά επιλέγω να μην κοιμάμαι κ να κάνω πράγματα να βλέπω έργα να μαγειρεύω αλλά δεν έχω ενέργεια να τα κάνω. Υπερσεξουαλικοτητα είχα και μιλούσα ερωτικά με άλλους αλλά και τώρα μπορεί να το έκανα αυτό. Αλλά επειδή τα διάβασα όλα αυτά πίστευα πως περνάω κάποια υπομανια τουλάχιστον.
27-04-2020, 15:28 #94
Κατ' αρχην και οταν ειναι ερωτευμενος κανεις τα κανει αυτα, ισως ακομα περισσοτερο αν ειναι ερωτας χωρις ανταποκριση η ακομα ανοκληρωτος η οποιαδηποτε βερσιον που δεν ειναι ας πουμε "υγιης" ερωτας. Το θεμα ειναι στην ενταση ολων αυτων αλλα και ποιοτικα δλδ... Αλλο επειδη δε μπορεις να κοιμηθεις κι εχεις ενεργεια να επιδιωκεις να κανεις πραγματα μεστη νυχτα ξερω γω, κι αλλο να εισαι φουλ στην τσιτα και να κανεις τα παντα ανω κατω μες στο σπιτι παρατωντας τα και μες τη μεση χωρις να το καταλαβαινεις καν. Επισης οταν υποχωρει η υπομανια χανεται και η υπερσεξουαλικοτητα οπως λες κι εσυ, κι ακομα αλλο υπερσεξουαλικοτητα αλλο υπερμετρη αναγκη για φλερτ και επιβεβαιωση που η ανεβασμενη λογω ερωτα διαθεση τροφοδοτει. Γενικα λεμε οτι αλλο υπερθυμια, αλλο υπομανια. Εσυ οσο ησουν σε αυτη την ανεβασμενη κατασταση ειχες επιγνωση οτι συνεβαιναν αυτα; Σε προβληματιζαν εκεινη την ωρα στο παρασκηνιο εστω ακομα κι αν ειχες αλλου το νου σου;
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
27-04-2020, 15:35 #95
Ναι είχα επίγνωση και έλεγα πολλές φορές καλά τι πάω να κάνω και τι περιμένω εγώ ρώτα από αυτό που θα κάνω; το έκανα για να δω πως θα πάει. Είχα πολλούς ενδοιασμούς για αυτό που έκανα. Αλλά εντάξει δεν το μετάνιωσα γενικά δεν μετανιώνω αλλά λέω δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν με βασανίζουν οι σκέψεις του τύπου καλά πως το έκανα αυτό και να ντρέπομαι αλλά αν γυρνούσα το χρόνο πίσω ίσως να μην το έκανα. Αλλά ήταν τοοσο έντονη η επιθυμία και το είχα μεγαλοποιησει στο κεφάλι μου αλλά ακόμα και όταν πήγα να το κάνω το σκεφτόμουν πολύ.
27-04-2020, 17:47 #96
Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω και αυτό το είχα από την εφηβεία, είναι ότι θυματοποιουσα τον εαυτό μου με σκοπό να αποσπάσω τη συμπόνια και υπεράσπιση καποιου αγοριού τον οποίο ήθελα να προσεγγίσω και όταν κάποιος με υπερασπιζοταν τον ένιωθα πολύ κοντά μου παραπάνω από όσο ήταν στα αλήθεια και εσένα τώρα που ασχολείσαι μαζί μου μπορεί να σε νιώθω πολύ κοντά μου και να σε συμπαθώ παραπάνω από όσο πρέπει. Να νιώθω πχ ότι έχω κάποιον σύμμαχο κάπως έτσι ακόμα και να τον ερωτευτώ.
27-04-2020, 18:54 #97
27-04-2020, 18:56 #98
27-04-2020, 19:21 #99
27-04-2020, 19:25 #100
Οχι μονο δε σεβεσαι τη θεματοθετρια, αλλα ποινικοποιεις την ειλικρινεια της και την προθυμια να παραδεχτει πως εκδηλωνονται συναισθηματικα τα θεματα της.
Ελπιζω η διαχειριση να παρεμβει συντομα, γιατι ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι εδω μεσα δε σεβεσαι τους ανθρωπους που ισχυριζεσαι οτι καταλαβαινεις."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
27-04-2020, 20:52 #101
Η διαχειριση οντως πρεπει να παρέμβει όντως γιατί παραβίασες τον όρο Β4. και αν σου ριξει ποινή να ξερεις απο μένα θα είναι. Δεν έχεις κανένα δικαιωμα να ερμηνεύσεις τα συναισθήματα μέλους και να κρινεις αν ειναι σε μανία ή όχι. Αυτο το κάνουν ειδικοί ψυχικής υγείας. Εκτος αν εισαι ψυχίατρος και κρινεις εσυ ποτε η ερωτοτροπία ειναι μανία και πότε όχι.
Β4. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά περιεχομένου, από ειδικούς και μη, που αποτελεί ή έστω μοιάζει με online διάγνωση, ερμηνεία, ταμπελοποίηση και χαρακτηρισμό.
27-04-2020, 21:22 #102
Περιγραφω την μανια, δεν τοποθετουμαι αν ειχε η οχι. Τη διαφορα επισημαινω απο καταστασεις οπως η υπερθυμια η απλα το να ειναι ερωτευμενος κανεις. Η ιδια η θεματοθετρια λεει οτι της ειχαν μπει ιδεες κι εγω κανω ερωτησεις για την κατασταση που ηταν, οχι τοποθετησεις για το αν εχει μανια η οχι.
27-04-2020, 22:15 #103
Εγώ δεν κάνω διαχωρισμούς βαρύτητας όσον αφορά τις διαταραχές ειδικά του πλέγματος Β, καθώς τις θεωρώ όλες εξίσου σοβαρές. Εσύ κάνεις αυτούς τους διαχωρισμούς. Εσύ είσαι αυτός που θεωρείς ότι κάποιες διαταραχές cluster B είναι πιο βαριές από άλλες. Προφανώς οι επιστήμονες που συνέταξαν το DSM 5 θα ήταν βλάκες που τις έβαλαν όλες μαζί. Να σου πω επίσης και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζεις προφανώς. Στο επόμενο DSM υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην υπάρχει η οιστριονική. Ξέρεις γιατί; Γιατί 1) τα συμπτώματα υπερκαλύπνοται από τις υπόλοιπες του cluster B, (και γι αυτό υπάρχει μεγάλη σύγχυση οριακής-οιστριονικής διάγνωσης) και 2) επειδή πάρα πολλοί ειδικοί ωθούν στο να χαρακτηριστεί η οιστριονική-δραματική, υποκατηγορία της οριακής.
27-04-2020, 22:24 #104
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 28-04-2020 at 12:51.
27-04-2020, 22:26 #105
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 28-04-2020 at 12:51.