ΑΓΧΟΣ - ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ Η ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Junior Member
    Καλησπερα, Το κακο ειναι πως εχω φτασει να καταλαβαινω το καρδιογραφημα και δυστηχως εχω αποψη πλεον.
    Εχω παει στους πιο γνωστους αρρυθμιολογους, σιγουρα παιζει ρολο το αγχος στις αρρυθμιες που εχω αλλα και καποιο εκτοπο κεντρο τις δημιουργει.Γενικα οι υπερκοιλιακες οσες και να ειναι αν δεν υπερβαινουν το 25% των χτυπων την ημερα δεν επηρεζουν αρνητικα την καρδια οσα χρονια και να τις εχεις.Οταν ομως ειναι κοιλιακες πανω απο 10% υπαρχει προβλημα.Ολα αυτα βεβαια ισχυουν εφοσον εχει γινει τριπλεξ και δεν υπαρχει παθολογικο προβλημα.
    Το θεμα ειναι πως τις αισθανομαι,υπαρχουν παραπολλοι που εχουν περισσοτερες χωρις να τις αισθανονται και τις βρισκουν τυχαια σε καρδιογραφημα.Αυτα ειναι που μου εχουν πει ολοι οι αρρυθμιολογοι, πρεπει να μαθω να ζω με αυτες αλλιως μονο το ablation υπαρχει που ειναι επεμβατικη μεθοδος

Senior Member
    Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις πια και έχεις φτάσει στα όρια σου τότε μιλά με τους γιατρούς σου γιατί το ablation συνιστάται ειδικά σε ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή κάτι που εσύ δεν έχεις και επικίνδυνες αρριθμιες που πάλι δεν έχεις..
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Junior Member
    Αν μπορείς θα ηθελα να μ στείλεις τα στοιχεία του παθολόγου και αιματολόγου που σε παρακολουθεί ... γιατι αντιμετωπίζω και εγώ διαφορα και ειμαι σε απόγνωση!
    [email protected]

Junior Member
    Τελικα μετα απο αρκετες ακομα επισκεψεις σε επιλεγμενους ιατρους καταληγουμε στο γεγονος πως δεν αξιζει το ρισκο να βγαλω λεμφαδενα δεν εχω αιματολογικες ενδειξεις για νεοπλασια οπως λενε οποτε το αφηνω στο θελημα του θεου, οσον αφορα την σωματοποιηση του στρες εφτασα στα κοκκινα ενω θα επρεπε να νιωθω καλυτερα μιας και οι εξετασεις βγηκαν καλες εκτος απο τους πρησμενους λεμφαδενες που μπορει να μεινουν για παντα ετσι.
    Τελικα μετα απο δεκα χρονια που ζω αυτη την κατασταση που εχω παρει φαρμακα εχω κανει χρονια ψυχοθεραπεια και διαλογισμο εχω διαβασει τα παντα κανενας δεν μπορει να τα βαλει με την ψυχη αυτη η πληγη μας κανει οτι θελει και οποτε θελει,πλεον ουτε τα xanax με ποιανουν με δοση 1 mg την ημερα οριακα παω στην δουλεια κ φευγω κ νωριτερα, μονη ελπιδα εναρξη νε ssri zoloft.....

Banned
    Quote Originally Posted by ΠΑΥΛΟΣ View Post
    Τελικα μετα απο αρκετες ακομα επισκεψεις σε επιλεγμενους ιατρους καταληγουμε στο γεγονος πως δεν αξιζει το ρισκο να βγαλω λεμφαδενα δεν εχω αιματολογικες ενδειξεις για νεοπλασια οπως λενε οποτε το αφηνω στο θελημα του θεου, οσον αφορα την σωματοποιηση του στρες εφτασα στα κοκκινα ενω θα επρεπε να νιωθω καλυτερα μιας και οι εξετασεις βγηκαν καλες εκτος απο τους πρησμενους λεμφαδενες που μπορει να μεινουν για παντα ετσι.
    Τελικα μετα απο δεκα χρονια που ζω αυτη την κατασταση που εχω παρει φαρμακα εχω κανει χρονια ψυχοθεραπεια και διαλογισμο εχω διαβασει τα παντα κανενας δεν μπορει να τα βαλει με την ψυχη αυτη η πληγη μας κανει οτι θελει και οποτε θελει,πλεον ουτε τα xanax με ποιανουν με δοση 1 mg την ημερα οριακα παω στην δουλεια κ φευγω κ νωριτερα, μονη ελπιδα εναρξη νε ssri zoloft.....
    Γεια σου Παυλε καλη επιτυχια με το zoloft υπομονη τον πρωτο καιρο και θα δεις τεραστια διαφορα.

Senior Member
    Καλή επιτυχία με το Zoloft!Έχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς σου και όλα καλά θα πάνε!Εύχομαι να απαλλαγείς από όλα αυτά το συντομότερο!
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Junior Member
    Καλησπέρα φίλε αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με εσένα με το λέμφωμα έχω λεμφαδένα 2,6 cm έχω πάει σε έναν από τους καλύτερους αιματολόγους από ότι έχω ακούσει έχω κάνει εξετάσεις πριν ένα χρόνο με πολύ υψηλά λευκά ldh γgt ανεβασμένα ο υπέρηχος είπε αντιδραστικού τύπου από τότε έχω κάνει άλλους 6 υπερήχους που λένε αντιδραστικού τύπου και έχω πάει στον αιματολόγο άλλες δυο φορές σε ένα χρόνο. Εχθές είχα και ανεβασμένο ασβέστιο και μου λέει δεν είναι κάτι. Μου λέει ότι δεν έχω λέμφωμα γιατί στον τπερηχο φαίνεται αντιδραστικός και δεν χρειάζεται να κάνω βιοψία με λεπτή βελόνα και μου λέει να το δούμε πάλι σε 6 μήνες η 1 χρόνο. Και εγώ έχω τρελαθεί μπαίνω και βλέπω στο Google υπερήχους από λεμφαδενες δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς πλέον από το άγχος μου και είχα και αυτές τις εξετάσεις υψηλές παρόλο αυτά ο γιατρός δεν ανησυχεί. Έχω αριστερά 22mm και δεξιά 26mm τον δεξιά τον έχω ένα χρόνο τώρα. Έλεγα να πάω μόνος μου σε ιδιωτικό κέντρο να κάνω παρακέντηση αλλά τρέμω από το άγχος. Εσυ τι έκανες τελικά ξέμπλεξες ; Υπέρηχο είχες κάνει στους λεμφαδενες ; Έπαιρνα και εγώ cipralex 6 μήνες και τα σταμάτησα απλά γιατί εκείνη την περίοδο δεν ασχολιόμουν με αρρώστιες

Senior Member
    Παύλο δεν ξέρω κατά πόσο μπαίνεις πλέον εδώ, ωστοσο επειδή είχα παρόμοιο θεμα με τους λεμφαδενες τα συμπτώματα που έχεις συν κάποια άλλα με βασικό τον πολύ υψηλό πυρετό, είχα την τύχη να νοσηλευτώ Γερμανία οπότε και έγιναν παρά πολλές εξετάσεις για να αποκλειστούν όλες οι ασθενειες και κυρίως λευχαια - λεμφωμα κοίταξε μήπως ειναι fujimoto, στα ελληνικά νομίζω νεκρωτικη λεμφαδενιτιδα. Εγώ έκανα την βιοψια εννοείται καθώς ήταν όλοι οι λεμφαδενες τόσο μεγάλοι σε μέγεθος που μου δίνανε ηρεμιστικά για τον πονο.
    Έκτοτε δεν το έχω ξεπεράσει πλήρως και κατά καιρούς, κυρίως όταν έχω άγχος πρήζονται και έχω και φίλη στην Γερμανία επίσης που έχει παρόμοιο θέμα με μοναδικό παθολογικό πρόβλημα το hashimoto και απλά κάνει μασάζ για να ξεπρηστουν καθώς λόγω μεγέθους γινονται ενοχλητικοί. Δυστυχώς το άγχος τα κάνει όλα χειρότερα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι ψυχοσωματικο τι όχι όποτε πάνω από όλα ηρεμία.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Junior Member
    Έλενα όταν λες πολλές εξετάσεις έκανες και βιοψία σε λεμφαδένα; Μπορεί οι λεμφαδενες να μείνουν διογκωμένοι για καιρό ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by alimpertis21 View Post
    Έλενα όταν λες πολλές εξετάσεις έκανες και βιοψία σε λεμφαδένα; Μπορεί οι λεμφαδενες να μείνουν διογκωμένοι για καιρό ;
    Ναι έκανα ότι αιματολογικη υπάρχει, μου έβαλαν σωληνάκι να δουν την καρδιά από κοντά διότι θεώρησαν ότι πιθανότατα έχω κάποια φλεγμονή κρυμμένη εκεί, μυελό των οστών για λευχαιμία, συνέχεια υπέρηχο, αξονικες παντού και τέλος αφού είχαν κάνει τα πάντα και είχαν φτάσει στο αμήν και αυτοί μου είπαν ότι θα μου αφαιρέσουν τον μεγαλύτερο λεμφαδενα μπας και βγει άκρη από την βιοψια η οποία έδειξε πολλαπλές λοιμώξεις και καταλήξανε στην ασθένεια που έγραψα παραπάνω η οποία στην Ελλάδα μέχρι πριν δύο χρόνια τουλάχιστον δεν μπορούσε να ανιχνευτει από τους γιατρούς καθώς δεν υπάρχει κάποια εξειδίκευση η έστω εμπειρία και ακόμα και τώρα όταν με ρωτάνε αν έχω αυτοανοσα και τους την λέω δεν την ξέρει κανένας και μου απαντάνε λάθος κάνεις δεν υπάρχει. Ωστόσο με μια αναζήτηση στο ίντερνετ την βρίσκεις και υπάρχει και ένα άρθρο από έναν γιατρό του Ευαγγελισμού νομίζω.
    Εγώ ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου διότι κατάφερα, με πολυ κόπο, να νοσηλευτώ έναν μήνα σε νοσοκομείο της Βαυαρίας όπου κάνουν εξαιρετική δουλειά. Όταν γύρισα νοσηλεύτηκα Ευαγγελισμο και από οτι μου είπαν οι γιατροί μου τις μισές εξετάσεις δεν θα μου τις έκαναν.(χωρίς να θέλω να αγχώσω)
    Μπορουν να μείνουν καιρό ναι η μπορούν να μικραίνουν να ξαναδιογκωνονται και πάει λέγοντας. Εμένα έκτοτε διογκώνονται κάποιοι ανά καιρούς..
    Να ξέρετε παίζει μεγάλο ρόλο το άγχος η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης κτλ. Και κυρίως η κακή διατροφή θα έλεγα. Χρειάζεται αποτοξίνωση το λεμφικο σύστημα για να καθαρίσει.

Junior Member
    Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με εσένα (μπορείς να δεις λίγο πιο πάνω το θέμα μου ) παρόλο αυτά έχω σκάσει λέω να πάω να κάνω FNA από μόνος μου έχω διαβάσει όλο το Ίντερνετ για λέμφωματα και δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς πια. Δηλαδή λες ότι με το άγχος μπορεί να διογκωθεί ένας αδένας η να μείνει πρησμένος η αυτό συμβαίνει στο αυτοάνοσο που έχεις ευχαριστώ πολύ γι την απάντηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by alimpertis21 View Post
    Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με εσένα (μπορείς να δεις λίγο πιο πάνω το θέμα μου ) παρόλο αυτά έχω σκάσει λέω να πάω να κάνω FNA από μόνος μου έχω διαβάσει όλο το Ίντερνετ για λέμφωματα και δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς πια. Δηλαδή λες ότι με το άγχος μπορεί να διογκωθεί ένας αδένας η να μείνει πρησμένος η αυτό συμβαίνει στο αυτοάνοσο που έχεις ευχαριστώ πολύ γι την απάντηση
    Λέω να πας να κάνεις βιοψια δεν είναι τίποτα για να είσαι σίγουρος...αν και υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις και μόνος αν είναι επικίνδυνος ή όχι με την ψηλάφιση. Κατά τα άλλα μην ανησυχείς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε διόγκωση τους που δεν σχετίζονται με κάποια ασθένεια. Όπως έγραψα πιο πάνω έχω φίλη η οποία από πολύ μικρή έχει τέτοιο θέμα (χωρίς να υπάρχει κάποια νόσος) αλλά έχει συνειδητοποιήσει ότι με αποτοξίνωση και με διαφορές τεχνικές χαλάρωσης όπως μασάζ Μονο για λεμφαδενες φεύγουν. Εμένα πρήζονται όταν δεν τρώω σωστά και έχω άγχος. Πλέον δεν τους δίνω καν σημασία.

Junior Member
    Καλησπέρα σας. Επαναφέρω το thread γιατί αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο εδώ και 6-7 μέρες και έχω πανικοβληθεί. Συγκεκριμένα μου πρήστηκε στον λαιμό αριστερά ένας λεμφαδένας , δεν έχω κάνει υπέρηχο αλλά με το μάτι φαίνεται 1,5 εκατοστό. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρήζονται οι λεμφαδένες απο υπερκατανάλωση αλκοολ ή από έντονο στρες και άγχος , διότι πέρασα έναν άσχημο χωρισμό με πολύ στεναχώρια και το έριξα στο αλκοολ 2-3 βράδια (μισό μπουκάλι βοτκα την φορά).
    Μιας και το έχετε αντιμετωπίσει , μπορείτε να μου πείτε τι εξετάσεις θα χρειαστεί να κάνω;

Page 2 of 2 FirstFirst 12