Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 51 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 753
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Τον αγαπαω οσον αφορα το σωμα και σε καποιες ικανοτητες που εχω αποκτησει
    Ως προς τα ερωτικα με θεωρω αποτυχημενη και με επιβεβαιωσε και η Remedy
    Όχι δεν αγαπάς τον εαυτό σου ούτε για την εμφάνιση σου. Θεωρείς ότι το μοναδικό σου όπλο είναι η εμφάνιση σου και επειδή δεν έχεις κερδίσει κάποιον αμέσως σου φταίνε οι άλλες..

Senior Member
    Εννοειται τα βαζω και με τον εαυτο μου
    Με κατηγορω που δεν ειχα περισσοτερη αυτοπεποιθηση μικροτερη και που δεν φροντιζα απο τοτε την εμφανιση μου. Αν ημουν ετσι θα ειχα, αν οχι σχεσεις, τουλαχιστον περισσοτερες εμπειριες εως τα 22 που δεν ειχα καθολου.
    Επισης οπως εγραψα παραπανω, με εχω κατηγορησει ακομα και που δειλιασα και δεν εκανα κατι παραπανω με αυτους που βγηκα.

Οταν λες ελλειψεις τι ακριβως εννοεις? Προκειμενου να βελτιωθω στις σχεσεις, δεν πρεπει πρωτα να αποκτησω μια? Μαλλον θα επρεπε να ειχα αποκτησει ηδη σε αυτη την ηλικια ωστε να ξερω παραπανω τωρα και γι αυτο κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο.

Και ναι, με εκνευριζει που εχουν σχεση αυτες που ειναι σαν 40αρες (αν και υπαρχουν 40αρες πολυ πιο προσεγμενες) και δεν προσπαθουν για τον εαυτο τους. Ειναι ωραιο προς τον συντροφο τους να μην νοιαζονται για το πως φαινονται στα ματια του? Δεν ειναι σαν να του λενε "σε εχω δεδομενο και τωρα που εδεσα τον γαιδαρο μου χεστηκα αν γεμισω παχακια και κυτταριτιδα"? Ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω? Εγω αν ειχα σχεση ποτε δεν θα σταματουσα να προσπαθω
    ναι ειναι παραλογο.
    αν το ελεγες για τον δικο σου εαυτο και για την δικη σου (υποθετικη) σχεση μόνο, θα ηταν πολυ λογικο.
    το παραλογο ειναι που το λες για τις αλλες, γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ. και ο,τι κι αν νομιζεις εσυ για να νοιωσεις καλυτερα, μια γυναικα μπορει να νοιωθει πολυ ευτυχισμενη διπλα σε εναν ανδρα και να εχει πολυ περισσοτερα κιλα και αγυμνασια απο εσενα. και το ιδιο να νοιωθει κι ο ανδρας της.
    επομενως, λεγε οσο θελεις το ποσο θελεις να προσπαθεις για το σωμα σου και κανε το και πραξη, κανενα προβλημα.
    το προβλημα ειναι που εκνευριζεσαι με το τι κανουν οι αλλες που τρωνε πιτσες κι εχουν και ανδρα.

"οι σχεσεις" δεν ειναι κατ επιλογην μαθημα που θα δωσουμε πανελληνιες, ωστε να βελτιωθεις σε αυτες. και φυσικα αν εχεις να βελτιωσεις κατι ειναι στον εαυτο σου και στην συμπεριφορα σου ασχετως σχεσεων και ΟΧΙ οταν αποκτησεις σχεση.
    και τα ειπαμε αυτα αναλυτικα τα θεματα που πρεπει να αλλαξεις και πρωτο και καλυτερο η ζηλεια και η ανταγωνιστικοτητα σου προς τις αλλες γυναικες.
    για να μην τα ξαναλεμε, διαβασε απο τηνα ρχη ολα τα θεματα σου που εκανες εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μήπως να σε βάλει σε σκέψεις ότι αυτές έχουν σχέση (ενώ ΔΕΝ φροντίζουν τον εαυτό τους όσο εσύ), ενώ εσύ που ασχολησε τόσο πολύ με την εμφάνιση σου δεν είχες ποτέ; Μήπως επιτέλους είναι καιρός να καταλάβεις πως πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου αλλά η συμπεριφορά σου; Όλες όσες έχουν σχέση δεν σου στερούν εσένα κάποιον σύντροφο, εσύ στερείς στον εαυτό σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργεις. Και όχι, ακομη δεν ασχολησε με τον εαυτό σου αλλά προσπαθείς να πάρεις αξία μειώνοντας τις άλλες γυναίκες.
    Οι γνωστες που αναφερω τον συντροφο τον ειχαν απο το σχολειο. Τους ιδιους δηλαδη χρονια τωρα, οι περισσοτερες δεν εχουν κανει τιποτα με κανεναν αλλο.
    Αν ηταν ελευθερες και εψαχναν συντροφο ΤΩΡΑ , πολυ θα ηθελα να δω την διαφορα.
    Κακα τα ψεματα, την ασφαλεια μιας μακροχρονιας σχεσης δεν την αλλαζεις ευκολα,ειδικα οταν εισαι ατομο που δεν αντεχει τη μοναξια.
    Αφου ο ερωτας περναει μετα απο ενα διαστημα.
    Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει κριτηριο επιτυχιας. Αν ηταν ελευθερες και εψαχναν τωρα για συντροφο, ισως να ηταν αρκετα διαφορετικα τα πραγματα.
    Επισης εχουν σταθερο κυκλο γνωριμιων απο τις εποχες του σχολειου, ενω εγω αλλαζω συνεχως περιβαλλοντα. Παιζει κι αυτο ρολο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι ειναι παραλογο.
    αν το ελεγες για τον δικο σου εαυτο και για την δικη σου (υποθετικη) σχεση μόνο, θα ηταν πολυ λογικο.
    το παραλογο ειναι που το λες για τις αλλες, γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ. και ο,τι κι αν νομιζεις εσυ για να νοιωσεις καλυτερα, μια γυναικα μπορει να νοιωθει πολυ ευτυχισμενη διπλα σε εναν ανδρα και να εχει πολυ περισσοτερα κιλα και αγυμνασια απο εσενα. και το ιδιο να νοιωθει κι ο ανδρας της.
    επομενως, λεγε οσο θελεις το ποσο θελεις να προσπαθεις για το σωμα σου και κανε το και πραξη, κανενα προβλημα.
    το προβλημα ειναι που εκνευριζεσαι με το τι κανουν οι αλλες που τρωνε πιτσες κι εχουν και ανδρα.

"οι σχεσεις" δεν ειναι κατ επιλογην μαθημα που θα δωσουμε πανελληνιες, ωστε να βελτιωθεις σε αυτες. και φυσικα αν εχεις να βελτιωσεις κατι ειναι στονε αυτο σου καισ την συμπεριφορα σου ασχετως σχεσεων και ΟΧΙ οταν αποκτησεις σχεση.
    και τα ειπαμε αυτα αναλυτικα τα θεματα που πρεπει να αλλαξεις. για να μην τα ξαναλεμε, διαβασε απο τηνα ρχη ολα τα θεματα σου που εκανες εδω.
    Δηλαδη καταληγουμε στο οτι το προβλημα ειναι στην συμπεριφορα μου και οχι στην μικρη μου εμπειρια (που οσον αφορα τα πιο "σοβαρα" ειναι και μηδενικη)?

george1520
    Guest
    Οι γνωστες που αναφερω τον συντροφο τον ειχαν απο το σχολειο. Τους ιδιους δηλαδη χρονια τωρα, οι περισσοτερες δεν εχουν κανει τιποτα με κανεναν αλλο.
    Κακα τα ψεματα, την ασφαλεια μιας μακροχρονιας σχεσης δεν την αλλαζεις ευκολα,ειδικα οταν εισαι ατομο που δεν αντεχει τη μοναξια.
    Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει κριτηριο επιτυχιας. Αν ηταν ελευθερες και εψαχναν τωρα για συντροφο, ισως να ηταν αρκετα διαφορετικα τα πραγματα.
    Επισης εχουν σταθερο κυκλο γνωριμιων απο τις εποχες του σχολειου, ενω εγω αλλαζω συνεχως περιβαλλοντα. Παιζει κι αυτο ρολο.
    Και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνουν οι άλλες; Αν αυτές δεν είχα σχέση τώρα εσύ θα είχες; Αυτό είναι το πρόβλημα; Δεν υπάρχουν άντρες; Έχουν όλοι σχέση γιαυτό δεν έχεις;

Senior Member
    ναι ειναι παραλογο.

"οι σχεσεις" δεν ειναι κατ επιλογην μαθημα που θα δωσουμε πανελληνιες, ωστε να βελτιωθεις σε αυτες. και φυσικα αν εχεις να βελτιωσεις κατι ειναι στον εαυτο σου και στην συμπεριφορα σου ασχετως σχεσεων και ΟΧΙ οταν αποκτησεις σχεση.
    και τα ειπαμε αυτα αναλυτικα τα θεματα που πρεπει να αλλαξεις και πρωτο και καλυτερο η ζηλεια και η ανταγωνιστικοτητα σου προς τις αλλες γυναικες.
    για να μην τα ξαναλεμε, διαβασε απο τηνα ρχη ολα τα θεματα σου που εκανες εδω.
    Οσο για το "υποθετικη" που λες, για να αυτοσαρκαστώ και λιγο,εννοειται μονο για υποθετικη σχεση μπορω να γραψω. Η μερα που θα γραψω οτι απεκτησα κανονικη βλεπω να αργει πολυ, αν οχι και να μην ερθει ποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνουν οι άλλες; Αν αυτές δεν είχα σχέση τώρα εσύ θα είχες; Αυτό είναι το πρόβλημα; Δεν υπάρχουν άντρες; Έχουν όλοι σχέση γιαυτό δεν έχεις;
    Κοιτα, για μια συγκεκριμενα, αν δεν ειχε τη σχεση που ειχε, θα ειχα χωθει εγω σε αυτον.

Αυτοι που μου αρεσαν εμενα παντα ειχαν ηδη σχεση. Και δεν μου αρεσει καποιος ευκολα.
    Οταν γνωριζω καποιον μετα απο λιγες μερες μου περναει

Senior Member
    σου χω νεα.
    δεν περναει παντα ο ερωτας μετα απο ενα διαστημα.
    παειιιι κι αυτος ο μυθοοοος.

εαν δεν νομιζεις οτι υπαρχει κριτηριο επιτυχιας (και ευτυχιας), τοτε κατσε και βρες τα δικα σου κι ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν με τις ζωες τους και τις σχεσεις τους.
    δεν χρειαζεται ουτε εσυ να εγκρινεις την σχεση τους, ουτε εκεινοι την δικη σου.
    αιντε πια με τον σουσουδισμο της ελληνικης επαρχιας οπου μεγαλωσε ς και ζεις. ειαια και μορφωμενη γυναικα, τρομαρα σου. ασχοληθητε και με τπτ αλλο απο το να ζειτε στα σπιτια των αλλων.

υ.γ. τα πολλα περιβαλλοντα, ειναι περισσοτερες ευκαιριες , οχι λιγοτερες. στο ιδιο περιβαλλον , μετα απο 1-2 σχεσεις κι ενω περνανε τα χρονια και κατασταλαζουν τα πραγματα, δεν εχεις αλλες γνωριμιες να κανεις. αν αλλαζες περιβαλλοντα ειχες πιο πολλες ευκαιριες για νεες γνωριμιες.

Senior Member

Ειναι αποτυχια να μην εχεις σχεση και να νιωθεις μονος?
    Αναλόγως την περίπτωση, αν εσύ για παράδειγμα που είσαι 25 δουλεύεις σε μία πολυεθνική και έχεις θέσει ως στόχο μέχρι τα 35 σου να είσαι Διευθύντρια σε κάποιο τμήμα να αμοίβεσαι με 4 χιλιάδες το μήνα να σου δίνουν αυτοκίνητο πολυτελείας με έξοδα της εταιρίας, Η/Υ τάμπλετ, λαπτοπ, σύνδεση κινητού, αλλά για να τα αποκτήσεις απαιτείται προσήλωση και άπειρες ώρες εργασίας δεν είναι αποτυχία να νιώθεις μόνη, είναι επιλογή. Μπορείς να χαρακτηρίσεις μία γυναίκα τέτοια αποτυχημένη; Όχι βέβαια!

Μπορείς να χαρακτηρίσεις μία αεροσυνοδό που δεν κάνει σχέσεις και είναι μόνη της αποτυχημένη όταν της αρέσει να ταξιδεύει σε όλο το κόσμο, αλλά δεν εμπιστεύεται τους άνδρες και δεν κάνει σχέσεις; Δεν μπορείς να την πεις αποτυχημένη. Όλα είναι θέμα επιλογών του εκάστοτε προσώπου, οι επιλογές μας καθορίζουν τις ζωές μας και καλώς ή κακώς κάθε επιλογή έχει συνέπειες που δεν μας αρέσουν αλλά λόγω επίτευξης στόχου τις υπομένουμε!

Senior Member
    σου χω νεα.
    δεν περναει παντα ο ερωτας μετα απο ενα διαστημα.
    παειιιι κι αυτος ο μυθοοοος.

εαν δεν νομιζεις οτι υπαρχει κριτηριο επιτυχιας (και ευτυχιας), τοτε κατσε και βρες τα δικα σου κι ασε τους αλλους να κανουν οτι θελουν με τις ζωες τους και τις σχεσεις τους.
    δεν χρειαζεται ουτε εσυ να εγκρινεις την σχεση τους, ουτε εκινη την δικη σου.
    αιντε πια με τον σουσουδιμσο της ελληνικης επαρχιας οπου μεγαλωσε ς και ζεις. εισια και μορωμενη γυναικα, τρομαρα σου. ασχοληθητε και με τπτ αλλο απο το να ζειτε στα σπιτια των αλλων.
    Πιστεψε με ,εγω οτι λεω τα λεω εδω και δεν προσβαλω κανεναν μπροστα στα μουτρα του.
    Εμενα με κατεκριναν μπροστα στη μουρη μου, οποτε γιατι να μην πω κι εγω τι πιστευω?
    Εχεις δικιο οτι στις κωλοεπαρχιες ασχολειται ο ενας με τον αλλον και αν δεν συνεβαινε αυτο, ισως τωρα να ημουν ευτυχισμενη, ακομα κι αν εκανα σχεση πρωτη φορα στα σαραντα μου

Senior Member
    Κοιτα, για μια συγκεκριμενα, αν δεν ειχε τη σχεση που ειχε, θα ειχα χωθει εγω σε αυτον.

Αυτοι που μου αρεσαν εμενα παντα ειχαν ηδη σχεση. Και δεν μου αρεσει καποιος ευκολα.
    Οταν γνωριζω καποιον μετα απο λιγες μερες μου περναει
    μα γι αυτο σου αρεσαν. απο ανταγωνιστικοτητα (σου) προς τις κοπελες τους. αυτο ειναι το κινητρο σου, το να σε θεωρησουν καλυτερη. δεν ειναι ποτε ο ερωτας, μιας και δεν τον εχεις νοιωσει. βγαινεις με τον καθε ασχετο χωρις να σου αρεσει, μονο για να πουν (οι αλλες και παλι), οτι απεκτησες εμπειρια.
    θα κανεις σχεση μονο οταν σου αρεσει καποιος και του αρεσεις κι εσυ, οχι βγαινοντας με το ζορι για να μην σε λενε γεροντοκορη.

Senior Member
    μα γι αυτο σου αρεσαν. απο ανταγωνιστικοτητα (σου) προς τις κοπελες τους.
    Ενας μου αρεσε πριν μαθω οτι εχει κοπελα.

Senior Member
    Ενας μου αρεσε πριν μαθω οτι εχει κοπελα.
    ειπες ηδη, οτι μετα απο λιγο, σου ξεφουσκωνει το ενδιαφερον.
    αν δεν ειχε κοπελα, θα σου ειχε ξεφουσκωσει.

Senior Member
    Πιστεψε με ,εγω οτι λεω τα λεω εδω και δεν προσβαλω κανεναν μπροστα στα μουτρα του.
    Εμενα με κατεκριναν μπροστα στη μουρη μου, οποτε γιατι να μην πω κι εγω τι πιστευω?
    Εχεις δικιο οτι στις κωλοεπαρχιες ασχολειται ο ενας με τον αλλον και αν δεν συνεβαινε αυτο, ισως τωρα να ημουν ευτυχισμενη, ακομα κι αν εκανα σχεση πρωτη φορα στα σαραντα μου
    το κακο δεν ειναι το οτι το λες, εδω.
    ειμαστε αγνωστοι και αγνωστοι με τις φιλες σου.
    το κακο ειναι οτι τα σκεφτεσαι ετσι τα πραγματα και εγκλωβιζεις την σκεψη σου και την συμπεριφορα σου σε τετοιες μικροπρεπειες!!! αυτο ειναι το κακο!!!

Senior Member
    το κακο δεν ειναι το οτι το λες, εδω.
    ειμαστε αγνωστοι και αγνωστοι με τις φιλες σου.
    το κακο ειναι οτι τα σκεφτεσαι ετσι τα πραγματα και εγκλωβιζεις την σκεψη σου και την συμπεριφορα σου σε τετοιες μικροπρεπειες!!! αυτο ειναι το κακο!!!
    Έχεις δίκιο, το παραδέχομαι.
    Αλλά όταν έχεις μεγαλώσει έτσι θέλει προσπάθεια για να ξεκολλήσεις
    Από μικρή έχω συνηθίσει να με κριτικάρουν και να με κουτσομπολευουν ενώ εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά μπροστά τους.

Page 21 of 51 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast