Results 331 to 345 of 753
-
13-05-2020, 13:22 #331Miliva21Guest
Βρε κοπέλα μου άστο λίγο στην άκρη...
Ξέχασε το.....Πολύ το παιδεύεις.....Πώς και που και πότε και γιατί....Και αν είμαι έτσι πως θα με θέλει ο άλλος και έτσι και αλλιώς....
Δεν υπάρχουν κανόνες στις ανθρώπινες σχέσεις βλέπεις καθένας το ορίζει αλλιώς .......
Σχέση πρώτα ή σεξ ή το ανάποδο.........Δεν νμζ ότι έχει σημασία να τα μετράμε ...
Δηλαδή αν γνωρίσεις πχ κάποιον και από τη πρώτη μέρα που γνωριστείτε είστε συνέχεια μαζί....κάνετε πράγματα βγαίνετε έξω...τηλεφωνείστε συχνα αλλα δεν έχετε κάνει σεξ ακόμα αυτό δεν θεωρείται σχέση; δλδ ποιο είναι το νόημα....να περιμένουμε να κάνουμε σεξ για να μπορούμε να ορίσουμε σχέση.....;; το ενδιαφέρον μετράει και τα πράγματα που κάνει ο άλλος για εμάς
Άφησε το για λίγο στην άκρη τα πράγματα έρχονται πιο απλά από ότι φανταζόμασταν.....
Απασχόλησε το μυαλό σου με αλλα πράγματα έχεις γίνει εμμονικη με αυτό και όσο είσαι έτσι δεν θα πετύχεις κάτι
Και η πληροφορία της ημέρας: ο ενρικε ιγκλεσιας είπε δημοσίως οτι πρώτη φορά έκανε σεξ στα 25 του ......
Εσένα που σου αρέσουν οι πληροφορίες για τη ζωή των άλλων και νιώθεις καλύτερα
- 13-05-2020, 17:14 #332
εξαρταται, απο αυτο που λεμε "χημεια". εγω το λεω, συμβατοτητα.
δηλαδη, το πως σου καθεται/ταιριαζει η σεξουαλικοτητα, ο αισθησιασμος του αλλου.
κι αυτο, δεν εχει σχεση με την εμπειρια. εχει σχεση με το αν μας φαινεται σεξουαλικος ο αλλος και αν στην πραξη, μας ταιριαζει ο τροπος του (στο σεξ).
ολα τα παραπανω, δεν εχουν καμια σχεση με την εμπειρια.
γι αυτο ακριβως και δεν πρεπει να νοιωθεις μειονεκτικα για την απειρια σου.
αυτο στο οποιο μειονεκτεις κατα την γνωμη μου, ειναι οτι προσπαθεις να "βγαλεις" σχεση με ανδρες που δεν σε ελκουν, καθαρα εγκεφαλικα, μονο για να μην σε λενε "μονη".
γι αυτο και δεν τα καταφερνεις. πρεπει πρωτα να γνωρισεις καποιον που σε ελκει, και μετα να σκεφτεις αν θελεις να εισαι μαζι του, οχι το αναποδο.
13-05-2020, 17:17 #333
ε οχι βεβαια. δεν θεωρειται σχεση το να γνωρισεις καποιον και να ξεκινησεις να κανεις παρεα μαζι του!! γνωριμια θεωρειται.
για να γινει σχεση χρειαζεται δεσιμο και ανταλλαγες ολων των ειδων (διασκεδασεις, χρονος μαζι, παρεα, αλλα και σεξ) και πανω απ ολα, κοινη αποφαση να δεσμευτειτε.
ουτε το σεξ απ την πρωτη μερα λεγεται σχεση. χρειαζονται κι αλλες ανταλλαγες.
13-05-2020, 23:47 #334
Δεν ήθελαν να σε ξαναδούν, γιατί δεν ήθελαν να μπλέξουν σε σοβαρή σχέση. Ήθελαν μόνο σεξ για λίγο καιρό. Καλύτερα που έφευγαν, λοιπόν.
Αυτοί που λένε ότι θέλουν να κάνουν πρώτα σεξ για να δουν ΑΝ θα κάνουν σχέση ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Όλες οι γυναίκες έχουμε συναντήσει τέτοιους άντρες με τέτοια κλισέ επιχειρήματα. Άντρες είναι, τέτοια θα λένε, τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Σημασία έχει το τι θέλεις εσύ. Μην προσαρμόζεσαι στις επιθυμίες των άλλων, μην κάνεις κάτι που δεν σε κάνει να νιώθεις καλά. Θα συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι, έχεις καλό ένστικτο, θα τη βρεις την άκρη.
15-05-2020, 23:26 #335
Ελεος τι τσουβαλιασμα ειναι αυτο για τον ανδρικο πληθυσμο?Δεν εχουμε ολη την ιδια εμονη με το σεξ ουτε αυτο ειναι ο αυτοσκοπος μας.Για καποιους αντρες το σεξ ειναι μετριας σημαντικοτητας.
Ο λογος που μολις ακουνε την τυπισσα να λεει οτι ειναι παρθενα και κρατανε αμυντικη σταση οι αντρες που περιτρυγιριζεται η κοπελια,ειναι επειδη σιγουρα ειναι ως ενα βαθμο περιεργο σε αυτη την ηλικια,και πολυ πιθανον επειδη οταν το ομολογει πιθανοτατα να το λεει με αμυνα και αμηχανο και ισως και με καποιο κομπλεξ.Αυτοι που μολις ακουνε για παρθενια και την κοπανανε ειναι οι γυναικες(οχι ολες)και αυτο επειδη θελουν τον αντρα εμπειρο,σε αντιθεση με την πλειοψηφια των αντρων που μη σου πω οτι δειχνει περισσοτερη εμπιστοσυνη και του αρεσει παραπανω αν καποια εχει απο λιγες εως καθολου εμπειριες
16-05-2020, 19:31 #336
19-05-2020, 14:00 #337
Δεν ξέρω αν φαίνεται καποιο κόμπλεξ
Απλά το ανέφερα νομίζω και δεν μου έλεγαν κάτι
Με τον τελευταίο που μιλαμε το λέω και κάνω και αστειακια και αυτοσαρκαζομαι για αυτό
Μιας και μιλήσαμε για αυτόν, είναι ο μόνος που ίσως μου αρέσει πραγματικά από όσους μιλάω. Του είχα στείλει πριν λίγες μέρες κι ήταν στη δουλειά. Του είπα να μου στείλει αυτός την άλλη φορά και δεν έστειλε από τοτε
Να στείλω ή ξεφτίλα?
Μου έχει ξεφουσκωσει κι εμένα αρκετά, αλλά θέλω να δω αν μπορώ να τον κάνω να αισθανθεί κάτι για εμένα, γιατί έχουμε μιλήσει μερικές φορές περισσότερο από όσο μιλούσα με τους άλλους που ήθελαν μόνο φασωμα
19-05-2020, 14:11 #338
19-05-2020, 14:31 #339
οποιον ενηλικα ανδρα που του αρεσεις και να φιλησεις, στην συνεχεια θα διεκδικει σεξ.
αυτο στο εχω ξαναπει.
οι ενηλικες δεν ανταλλασουν φιλακια οπως καναμε στο γυμνασιο. οταν φιλιουνται θεωρουν αυτονοητο οτι θα προχωρησουν σεξουαλικα πολυ συντομα.
αυτο δεν σημαινει οτι σε βλεπουν σαν π..ανα. σημαινει οτι σε βλεπουν σαν μια σεξουαλικα ενεργη γυναικα.
επομενως, αν δεν θελεις σεξ, ΜΗΝ ΦΑΣΩΝΕΣΑΙ.δινεις το μηνυμα οτι θελεις σεξ κι αν μετα κανεις πισω, ο αλλος ξενερωνει γιατι αναρωτιεται που εχει μπλεξει...
αν δεν θελεις σεξ, ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ. βολτες, θεαματα, κουβεντες και ασε τα φιλια για αν και οταν επιθυμησεις να προχωρησετε.
ετσι, καποιος που ενδιαφερεται πραγματικα, θα μεινει να σε γνωρισει, αλλα ακομα κι αν ενδιαφερεται, αν εσυ αρχισεις να του τριβεσαι και μετα να κανεις πισω, θα φυγει κι αυτος , γιατι θα νομιζει οτι δεν πας καλα ή οτι τον κοροιδευεις.
δεν νομζιω οτι θα χρειαστουν τοσα χρονια να βρεις καποιον που αν σου αρεσει, αρκει να εισαι ηρεμη, να αποπβαλεις αυτο το αγχος που σε τρελαινει τωρα.
19-05-2020, 14:43 #340
Δηλαδή ή σεξ ή τίποτα?
Εμένα μου αρέσουν τα φιλιά και τα χάδια, με κάνουν να νιώθω όμορφα, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει ο άλλος.
Μάλλον έχεις δίκιο, ότι το θεωρούν αυτονόητο ότι θα ακολοθησει σεξ, αλλά εγώ δεν είμαι ακομα "ενήλικη" σε αυτά τα θέματα. Έχω εμπειρίες αντίστοιχες κοπέλας γυμνασίου, μην πω και λιγότερες έτσι όπως έχουν γίνει πια οι έφηβες.
Δηλαδή αν θέλω να φιλήσω κάποιον αλλά δεν θέλω ακόμα σεξ να μην το κάνω καθόλου?
Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα χρειαστούν, αλλά δεν έχω την υπομονή.
Έχω τέσσερις αυτή τη στιγμή να μου την πέφτουν και μάλιστα ωραία παιδιά, αλλά θέλουν σεξ και το έχουν δηλώσει. Μου έστειλε και ένας από την περιοχή μου, ωραίος αλλά ψωνιο. Επειδή είναι λίγο μεγαλύτερος είχα μια ελπίδα μήπως είναι πιο σοβαρός αλλά τα ίδια χάλια κι αυτός με τους άλλους.
έχω αγχωθει γιατί νιώθω παιδάκι και όχι ενήλικη.
19-05-2020, 15:26 #341
βρε οτι θελησεις θα κανεις.
απλα σου λεω τι θα κανει εκεινος, αν συνεχιζονται μονο φασωματα και δεν προχωρατε.
την σεξουαλικη ανωριμοτητα την καταλαβαινω.
εκτος απο καποιον με υπομονη, μπορεις να απευθυνθεις σε καποιον εξισου ανωριμο. υπαρχουν. ετσι θα το πατε κι οι δυο αργα, χωρις να εχετε ενοχες.
19-05-2020, 15:32 #342
Αν βρω ποτέ κάποιον που να θέλει σχέση μαζί μου κι να μου φέρεται ωραία θα τον σεβαστώ κι εγώ και δεν θα τον έχω στο περίμενε.
Δηλαδή ένας άντρας φυσιολογικός, που δεν είναι και τέρας υπομονής, θα είναι δύσκολο να κάνει κάτι μαζί μου?
Γιατί από ότι βλέπω δεν έχουν υπομονη γενικά
19-05-2020, 15:44 #343
19-05-2020, 15:45 #344
Δεν είπα ότι θέλω κάποιον ασεξουαλ
Θέλω έναν φυσιολογικό άνθρωπο που τον νοιάζουν κι άλλα πράγματα πέρα από το σεξ
Ούτε είπα δεν θέλω να κάνω σεξ ποτέ με κανέναν
19-05-2020, 15:47 #345