Results 346 to 360 of 753
-
19-05-2020, 15:49 #346
Μόνο ένας (αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου για το τι ήθελες) και του έδωσα ευκαιρίες παρόλο που δεν μου άρεσε καθόλου.
Βγαίναμε τρεις εβδομάδες αλλά δεν μπορούσα παραπάνω, δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου. Αλλά δεν απέρριψα με τη μία
- 19-05-2020, 15:58 #347
Δε μπορω να αμφισβητησω αυτο που λες (οπως θα κανουν πολλοι)σεβομαι την βιωματικη σου εμπειρια,παντα υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που εχει πολυ μεγαλη ατυχια στα ερωτικα.Εγω παντως πιστευω οτι εκει εξω υπαρχουνε και μερικοι σχεσακιες,και αντρες συντροφικοι που δε καιγονται μονο για το σεξ.Προσφατα ειχα διαβασει και ενα αρθρο που ελεγε για μια μεριδα αντρων που μπορουν να διεγερθουν ερωτικα αποκλειστικα με την γυναικα τους και μονο αν την εχουν ερωτευτει,υπαρχουν λοιπον και καποιοι ανδρες που ειναι εγκεφαλικοι και οχι οπτικοι ευχομαι ενας τετοιος να βρεθει στο δρομο σου.
21-05-2020, 10:55 #348
Μακάρι, αν και χανω τις ελπίδες μου
21-05-2020, 12:55 #349
μα η λεμονπαι, τον θελει οπτικο! οχι εγκεφαλικο!
απλα δεν θελει να της ζηταει συντομα και επιμονα, σεξ.
βλεπεις την αντιφαση;;;
θεωρει οτι την εμφανιση της πρεπει να εκτιμησει ενας ανδρας και απο φωτο στο φεις/τιντερ ισως και με μαγιω να προκληθει, να φασωνεται μαζι του, αλλα στην συνεχεια, να μην θελει σεξ....
21-05-2020, 16:09 #350
Μου αρέσει να με θαυμάζουν για την εμφάνισή μου
Αλλά όχι μόνο γι αυτή.
Επίσης είναι αφύσικο που μου αρέσουν τα φιλιά, τα χάδια και δεν είμαι ακόμα έτοιμη για σεξ?
21-05-2020, 16:52 #351Miliva21GuestΤίποτα δεν είναι αφύσικο που να θέλεις.....Δεν χρειάζεται να απολογείσαι και να ζητάς τη γνώμη τρίτων σε ένα φόρουμ...
Αυτό που θέλεις να το λες και να το διεκδικεις ......Κάνε ξεκαθάρισμα και πες ότι θες χρόνο για το σεξ και όποιος δεν θέλει στο καλό
Καθένας εδώ θα σου πει τη γνώμη του ...δεν σημαίνει κιόλας ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίδιοι
Δικαίωμα σου το να θες να περιμένεις πρώτου ολοκληρώσεις.....Στη τελική ένας άντρας μπορεί να βγει κάποιες φορές με μια γυναικα για να τη γνωρίσει αν του αρέσει.......Δεν χρειάζεται στο δεύτερο ραντεβού να φύγει .....
Ας μπουν στη διαδικασία να περάσουν λίγο χρόνο με τον άλλον δεν θα τους πέσει ο κωλος............ επδ μάθανε όλοι να τα έχουν όλα γρήγορα και χωρίς προσπαθεία δεν σημαίνει ότι πρέπει να το υπηρετήσουμε αυτό .....
Έχουμε γεμίσει βιαστικούς κομπλεξακηδες που αν δε μαμησουν στο δεύτερο με το ζόρι στο τρίτο ραντεβού μετά εξαφανίζονται..........λες και θα τους πέσει ο κωλος να δώσουν λίγη παραανω προσοχή στη γυναίκα που ΕΚΕΊΝΟΙ διεκδίκησαν και φλερταραν...........
Ε βέβαια μην επενδύσουν και σπαταλήσουν αλλες 2 με 3 ωρίτσες από τη ζωή τους να μιλήσουν με την άλλη........Και φάνε μετά απόρριψη...........
Όχι χτυπάμε και φεύγουμε...αν δεν μας κάτσει η μια πάμε στην επόμενη....τόσες διαθέσιμες υπάρχουν ...Γιατί να κάτσουν σε μια;;;
Όποιος σε θέλει ας σε διεκδικήσει .........Να το απαιτείς....!!!
τους άλλους αστούς σε αυτές που κάνουν υπηρεσίες φαστ φουντ .....και σκίζονται να δοθουν σε κάποιον μπας και τους φύγει το κελεπούρι ή σε αυτές που ψάχνουν γρήγορα πράγματα γιατί και αυτές βιάζονται και δεν θελουν να επενδύσουν σε συναίσθημα.....
...... Ο ομοιος στον ομοιο.............
Δεν ταυτιζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο....Δεν δίνουμε όλοι στα ίδια πράγματα βαρύτητα......
21-05-2020, 16:56 #352
21-05-2020, 17:01 #353Miliva21Guest
21-05-2020, 17:05 #354Miliva21GuestΛεμονοπιτα δεν θα κάτσουν να καταλάβουν πολλοί τι γράφεις και τι θες......
Θες να προχωρήσεις αφού έχει αναπτυχθεί συναίσθημα αφού υπάρχει μια οικειότητα και έμπλεκεις πολύ γερά το συναίσθημα με το σεξ .......Και είναι απολύτως λογικό και αποδεκτό......
Αν δεν ταυτίζονται οι περισσότεροι με αυτόν τον τροπο δεν σημαίνει ότι αυτοί είναι σωστοί και εσύ στραβή ......
Εξάλλου από ποτέ δηλαδή η μάζα πάει σωστά.....;;;; και αυτοί που διαφέρουν είναι περίεργοι;;;.
.
Μήπως στη τελική εσύ είσαι σωστή και οι άλλοι γύρω σου (οι περισσότεροι) πάνε σαν χαζοί όπου πάει το ρεμα χωρίς κρίση και χωρίς άποψη;;;;;;;
Για μένα δεν αξίζει να γράφεις εδώ τους προβληματισμούς σου......Να υποστηρίζεις αυτό που θες στη ζωή σου
Κ καθένας ας κάνει ότι θέλει δεν υπάρχουν κανόνες για τις σχέσεις.... δεν θα έρθει και θα σου κουνήσει η κάθε μια το δαχτυλάκι της γιατί σου αρέσει να κάνεις σεξ με συναίσθημα και όχι με όποιον πάρει ο χάρος.....έλεος δηλαδή....Last edited by Miliva21; 21-05-2020 at 17:29.
21-05-2020, 17:07 #355
Einai poli antifatika ayta pou leei exei apolito dikio i remedy,apo ti mia leei oti tin endiaferoun ta filia ta xadia ktl kai apo tin alli leei oti den einai etoimi gia sex eno einai 25 eton ayto den einai fisiologiko esto kai somatika-sinaisthimatika eprepe na eixe ayti tin anagki
21-05-2020, 17:07 #356
milva21 ακριβως ετσι ειναι οι περισσοτεροι, οπως το περιγραφεις
εχουν μαθει τοσο στο πιατο, που δεν ξερουν καν να φλερταρουν. Δεν εχουν ασχοληθει καν με το να το μαθουν, αφου βρισκουν αμεσως αυτο που θελουν χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια
ακομα κι αν κανουν οτι και καλα θελουν να σε γνωρισουν, οταν σου σκανε απο το πρωτο ραντεβου οτι θελουν το επομενο να ειναι σε σπιτι για σεξ και τους τα μασας, τοτε εξαφανιζονται
fuego21 δεν ειπα οτι δεν θελω να κανω ποτε σεξ. ειπα οτι θελω πρωτα να εμπιστευτω καποιον που θα μου φερθει ωραια, για να νιωσω ανετα και να το κανω. θελω λιγο χρονο να γνωρισω τον αλλο πριν παω μαζι του. τοσο τραγικο ειναι?
21-05-2020, 17:14 #357
Poso xrono diladi?kai sy mas eipes oti mono apo dating app psaxneis sintrofo,e ekei ti perimeneis na vreis?ton prigkipa me to aspro alogo?proseggise kapoion pou saresei apo tin douleia i apo opou esy kineisai.An einai kai ligo ntropalos iparxoun perissoteres elpides na min einai piestikos me to sex.
21-05-2020, 17:19 #358Miliva21GuestΤρελαίνομαι ....
δεν μπορώ να πιάνουμε τέτοια θέματα και να υπάρχει αυτή η προκατάληψη και ο ρατσισμός προς τους ανθρώπους ποτ είναι πιο επιλεκτικοι
Έχουμε νομιμοποιήσει την συναισθηματική αναπηρία...... και μας φαίνεται περίεργο το απολύτως φυσιολογικό.....
Ένας άνθρωπος να θέλει το συναίσθημα.....το χάδι την επαφή .....Την επικοινωνία.........
21-05-2020, 17:19 #359
Εγώ ξερω και ατομα που εχουν κανει σχεση απο τετοιες εφαρμογες.
Δεν ξερω κανεναν ελευθερο στο περιβαλλον μου, δεν εχω μεγαλο κυκλο. Αν ειχα καποιον που ειχαμε συχνη επαφη θα το δοκιμαζα, ακομα και αν δεν μου αρεσε, για να δω τις δυνατοτητες μου, αλλα τωρα τα χερια μου ειναι δεμενα.
21-05-2020, 17:22 #360Miliva21GuestΚαι τι πάει να πάει αυτό;;;;;; έχω ακούσει σεξολόγους να λενε έ ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.....υπαρχουν άνθρωποι που δεν νοιάζονται για το σεξ και δεν νοιαστηκαν ποτέ ....Και άλλοι που άργησαν σεξουαλικά γιατί δεν ήταν έτοιμοι για πολλους λόγους....Και έγιναν πιο σεξουαλικοι ακόμα και από σένα η και από οποιοδήποτε άλλον που έκανε σεξ πρώτη φορά στα 13 και έχει αλλάξει 100 συντρόφους