Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 51 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 753
    Senior Member
    Μεσα κορίτσια και εγώ συμφωνώ όποιο γύπας γουστάρει το χ γκομενάκι για αυτό που πραγματικά έχει μέσα της, να την περιμένει όσο θέλει εκείνη μέχρι να νιώσει άνετα. Διαφορετικά αν το πάμε έτσι γιατί να πηδιούνται και τσάμπα αν είναι στο πρώτο ή δευτερο ραντεβου με τον κάθε τυχάρπαστο, γίνεται και έσκορτ ρε χαβαλέδες γύπες και πληρώνεται για να απολαμβάνει κιόλας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Εγώ ξερω και ατομα που εχουν κανει σχεση απο τετοιες εφαρμογες.
    Δεν ξερω κανεναν ελευθερο στο περιβαλλον μου, δεν εχω μεγαλο κυκλο. Αν ειχα καποιον που ειχαμε συχνη επαφη θα το δοκιμαζα, ακομα και αν δεν μου αρεσε, για να δω τις δυνατοτητες μου, αλλα τωρα τα χερια μου ειναι δεμενα.
    xm ok tote mpes sto tinder kai kane kamia 100 swipes tin imera efoson exeis apofasisei oti ta social einai i moni sou dieksodos,e olo kai kapoios pou de tha thelei mono sex tha emfanistei,eidika an ekmistirefteis oti eisai kai parthena kra tha kanoun ta korakia gia na kanoun sxesi mazi sou

Senior Member
    Είναι ενας φαυλος κυκλος για εμενα
    Γιατι οι ανθρωποι που θελουν να κανουν γνωριμια ειναι ελαχιστοι
    Και μεχρι να περιμενω να γνωρισω καποιο τετοιο ατομο, φοβαμαι οτι θα περασουν χρονια
    Κι ετσι βολευομαι προσωρινα με τη σαβουρα, ισα ισα να μην νιωθω εντελως loser

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και τι πάει να πάει αυτό;;;;;; έχω ακούσει σεξολόγους να λενε έ ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.....υπαρχουν άνθρωποι που δεν νοιάζονται για το σεξ και δεν νοιαστηκαν ποτέ ....Και άλλοι που άργησαν σεξουαλικά γιατί δεν ήταν έτοιμοι για πολλους λόγους....Και έγιναν πιο σεξουαλικοι ακόμα και από σένα η και από οποιοδήποτε άλλον που έκανε σεξ πρώτη φορά στα 13 και έχει αλλάξει 100 συντρόφους
    nai an koitazes prosextika tha evlepes oti tin rotisa mipos einai aseksoual kai mas eipe oxi(aseksoual einai aftoi pou mas anafereis oti den noiazontai gia to sex),episis gia kapoious logous den itan etoimi oxi apo diki tous epilogi,aytous tous logous prepei na tous lisoume oxi na tous krivoume kato apo to maksilari,me tin profasi tis mi etoimotitas.I seksoualiki afipnisi ksekinaei apo tin proefiveia kai st teli tis efiveias ftaneis sti seksoualiki orimansi,ena atomo pou ftanei se afti tin ilikia kai de kanei sex kai de to theorei kai toso simantiko tote mporei na exei kai kapoia fovia,ayto einai olo.

Miliva21
    Guest
    Εγώ ξερω και ατομα που εχουν κανει σχεση απο τετοιες εφαρμογες.
    Δεν ξερω κανεναν ελευθερο στο περιβαλλον μου, δεν εχω μεγαλο κυκλο. Αν ειχα καποιον που ειχαμε συχνη επαφη θα το δοκιμαζα, ακομα και αν δεν μου αρεσε, για να δω τις δυνατοτητες μου, αλλα τωρα τα χερια μου ειναι δεμενα.
    Εγω λεω καλύτερα να μην ασχολείσαι με σοσιαλ μίντια.....Αυτό που θες δεν θα το βρεις εκεί

Senior Member
    Εγω λεω καλύτερα να μην ασχολείσαι με σοσιαλ μίντια.....Αυτό που θες δεν θα το βρεις εκεί
    μεχρι να βρεθω σε καποιο κυκλο με εναν αντρα, τι θα κανω?

Senior Member
    Είναι ενας φαυλος κυκλος για εμενα
    Γιατι οι ανθρωποι που θελουν να κανουν γνωριμια ειναι ελαχιστοι
    Και μεχρι να περιμενω να γνωρισω καποιο τετοιο ατομο, φοβαμαι οτι θα περασουν χρονια
    Κι ετσι βολευομαι προσωρινα με τη σαβουρα, ισα ισα να μην νιωθω εντελως loser
    Mipos na ksekiniseis kamia drastiriotita pou na exei ligo kosmo tis prokopis?px na ksekiniseis kana tennis as poume?i na pas se kapoia ethelontiki organosi,i na mpeis se mia theatriki omada?isos vreis mesa apo kapoia drastiriotita kapoion pou de koitaei mono sex.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    nai an koitazes prosextika tha evlepes oti tin rotisa mipos einai aseksoual kai mas eipe oxi(aseksoual einai aftoi pou mas anafereis oti den noiazontai gia to sex),episis gia kapoious logous den itan etoimi oxi apo diki tous epilogi,aytous tous logous prepei na tous lisoume oxi na tous krivoume kato apo to maksilari,me tin profasi tis mi etoimotitas.I seksoualiki afipnisi ksekinaei apo tin proefiveia kai st teli tis efiveias ftaneis sti seksoualiki orimansi,ena atomo pou ftanei se afti tin ilikia kai de kanei sex kai de to theorei kai toso simantiko tote mporei na exei kai kapoia fovia,ayto einai olo.
    Η θέματοθετρια λέει ομως ότι από δική της επιλογή δεν έχει προχωρήσει ..........
    Δεν ήθελε ....ευκαιρίες είχε .....Και είπε και τους λόγους

Senior Member
    ειχα ξεκινησει γυμναστηριο σε ομαδα πριν δυο χρονια αλλα τα ιδια σκατα με το τιντερ κι εκει
    ειναι ενας ο οποιος μου στελνει ακομα να παω σπιτι του και μου μιλαει σαν να ειμαι η π@@@ του
    και μου την ειχε πεσει και ενας αλλος που ειχε κοπελα!

ισως ξεκινησω απο το χειμωνα μετεκπαιδευση πανω στις σπουδες μου και γνωρισω καποιον απο εκει! τι να πω!

Miliva21
    Guest
    Σου έχω πει καλή μου αλλά δεν ακούς....

Υπομονή να κάνεις και να μη το σκέφτεσαι και κουράζεσαι και νιώθεις χειρότερα

Και όταν έχεις ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεις να κάνεις γνωριμίες και να μην περιμένεις από σοσιαλ μίντια εκεί πάνε όλοι για να πηδήξουν και δεν θα κάτσουν να βγουν μαζί σου δεύτερη φορά η τρίτη αν δεν προχωρήσεις

Αυτό που θες είναι κάποιος που να σε ξέρει που να έχεις συναναστραφει μαζί του και να σε έχει βάλει στο μάτι Ενώ θα είναι και αυτός στην ίδια σελίδα με σένα να κάνει μια σχέση σταθερή που θα επενδύσει

Senior Member
    Η θέματοθετρια λέει ομως ότι από δική της επιλογή δεν έχει προχωρήσει ..........
    Δεν ήθελε ....ευκαιρίες είχε .....Και είπε και τους λόγους
    Ego pistevo oti i thematothetria prepei na mas ksekatharisei to xroniko diastima pou xreiazetai gia na proxorisei i sxesi,den mporo na pistepso 25 xronon kopela oute osoi tin prosegizan i deyteri tous frasi meta to geia ti kaneis itane to:psinesai gia kamia fasi?Sto kosmo ton enilikon meta to proto to deytero to trito ade to tetarto rantevou proxorane sto sex gia na doune an mporoune na kanoune sxesi kai an teriazoun se afto to kommati,kalitera na mas ksekatharisei ligo tin katastasi na katalavoume pou einai to provilma

Senior Member
    Βγαιναμε ραντεβου, μιλαγαμε για λιγο και μετα σε καποια στιγμη φιλιομασταν.
    Μετα απο εκεινο το σημειο απλα φασωνομασταν και ειχαν το μυαλο τους μονο εκει.
    Μου ζητουσαν το επομενο ραντεβου να ειναι σε σπιτι για σεξ
    Ενας μαλιστα δεν αντεχε ουτε το δευτερο ραντεβου να περιμενει και με πηγε σπιτι του, χωρις να μου το πει ευθεως.

Senior Member
    Μην το πιέζεις ρε κάποιος που θα θέλει σχέση θα βρεθεί μην περιμένεις από τα σόσιαλ να δεις προκοπή, εκεί μέσα είναι σχεδόν όλοι γύπες.

Senior Member
    Οσο για το διαστημα που θελω για να ολοκληρωσω, δεν μπορω να σου πω ετσι υποθετικα.
    Αν γνωριζα καποιον που με σεβοταν, ακομα και αν δεν τρελαινομουν γι αυτον, ισως να περνουσαν καποιες μερες, γιατι θα ανταπεδιδα τον σεβασμο και δεν θα τον ειχα στο περιμενε. Δεν ειπα πουθενα οτι θελω ενα χρονο για να ολοκληρωσω

Senior Member
    Βγαιναμε ραντεβου, μιλαγαμε για λιγο και μετα σε καποια στιγμη φιλιομασταν.
    Μετα απο εκεινο το σημειο απλα φασωνομασταν και ειχαν το μυαλο τους μονο εκει.
    Μου ζητουσαν το επομενο ραντεβου να ειναι σε σπιτι για σεξ
    Ενας μαλιστα δεν αντεχε ουτε το δευτερο ραντεβου να περιμενει και με πηγε σπιτι του, χωρις να μου το πει ευθεως.
    Na ksekiniseis mia pnevmatiki drastiriotita px skaki i kamia texni px zografiki,ekei logika de tha vreis atoma poy mono to sex tous noiazei,se gym pane kirios sfixtides klarinogamproi.Ola ta alla logia poy leme einai na xame na legame.An psaxneis se vothro skata tha vreis oxi xrisafi

Page 25 of 51 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast