Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 51 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 753
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    pos einai epilektiki? afou mas leei oti vgenei me atoma pou de goustarei kai toso,vre lemonopita pes mas ligo stin emfanisi pos ton thes ton allon?
    Ναι βγαίνει άλλα δεν είναι ανοικτή......βγαίνει γιατί έχει ανασφάλεια αν δεν βγει ...Δεν προλαβαίνει να τους γνωρίσει τους τυπαδες γιατί φεύγουν γρήγορα....Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει πει τις σκέψεις της και της έχουμε πει τι πρέπει να αναθεωρήσει και να δει αλλιώς.....Για να προχωρήσει.....

Όντως ....το ότι φεύγουν γρήγορα μπορεί να είναι και εν μέρει φταίξιμο της......Όχι όμως επειδή δεν έκανε σεξ (Ναι οκει γι αυτούς που θέλουν να πηδήξουν είναι ξενερωτικο και αυτοί δεν μας κάνουν)

Αλλά είναι φταίξιμο της γιατί είναι αδιάφορη προς αυτούς που έχει βγει.....Και η αδιαφορία φαίνεται.....Και ο άλλος δεν ενθαρρύνεται και την κάνει

Η λεμονοπιτα θεωρώ δεν έχει ερωτευτεί είτε δεν έχει βρει κάποιον να παίξει το παιχνίδι με τους κανόνες της και στο ρυθμό της ..........Αυτό δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Νομίζω θα το έπαιρνα πολύ βαριά σε τέτοια περίπτωση
    Θα με θεωρούσα αποτυχημένη και θα κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν ξέρει να του τραβήξει το ενδιαφέρον
    prepei na tsalakotheis kai ligo re lemonopita,na riskareis me ayto to skeptiko sti kaliteri na katalikseis na kaneis sxesi me tipous pou de goustareis kai sti xeiroteri na meineis moni sou entelos,prepei na diekdikeis ayto pou thes,ola ta pragmata exoun to risko tous

Senior Member
    prepei na tsalakotheis kai ligo re lemonopita,na riskareis me ayto to skeptiko sti kaliteri na katalikseis na kaneis sxesi me tipous pou de goustareis kai sti xeiroteri na meineis moni sou entelos,prepei na diekdikeis ayto pou thes,ola ta pragmata exoun to risko tous
    Θα έκανα σχέση με κάποιον που δεν γουστάρω και πολύ. Αλλά δεν βρίσκω κάποιον να θέλει σχέση.

Senior Member
    Θα έκανα σχέση με κάποιον που δεν γουστάρω και πολύ. Αλλά δεν βρίσκω κάποιον να θέλει σχέση.
    e an de saresei kai poli omos(oute san emfanisi oute san xaraktiras)se sintomo xroniko diastima tha liksei i sxesi,afto psaxneis?mia sxesi apla gia na les oti ekanes sxesi?poli antifatika ayta pou grafeis,apo ti mia dineis toso megali simasia sto na kaneis sxesi kai oxi kati peristasiako kai apo tin alli les thelo na kano sxesi kai me kapoion pou de poligoustaro,e min kaneis katholou tote an einai na einai i sxesi sa katanagkastiko ergo.

Senior Member
    να θελει σχεση γενικα στην ζωη του, ή ειδικα με εσενα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να θελει σχεση γενικα στην ζωη του, ή ειδικα με εσενα;
    Γενικά στη ζωή του, το λένε από την αρχή σχεδόν

Senior Member
    e an de saresei kai poli omos(oute san emfanisi oute san xaraktiras)se sintomo xroniko diastima tha liksei i sxesi,afto psaxneis?mia sxesi apla gia na les oti ekanes sxesi?poli antifatika ayta pou grafeis,apo ti mia dineis toso megali simasia sto na kaneis sxesi kai oxi kati peristasiako kai apo tin alli les thelo na kano sxesi kai me kapoion pou de poligoustaro,e min kaneis katholou tote an einai na einai i sxesi sa katanagkastiko ergo.
    Κοίτα, αν είχα ξανακάνει σχέση ίσως να μην έκανα σχέση με κάποιον που δεν γουσταρα.

Αλλά τώρα θέλω να κάνω για να δω πως είναι και να αποκτήσω την εμπειρία της σχέσης

Senior Member
    Κοίτα, αν είχα ξανακάνει σχέση ίσως να μην έκανα σχέση με κάποιον που δεν γουσταρα.

Αλλά τώρα θέλω να κάνω για να δω πως είναι και να αποκτήσω την εμπειρία της σχέσης
    ara thes na kaneis sxesi apla gia na kaneis sxesi.Ayto mou thimizei kati 15xrona pou theloun na kanoun sex apla epeidi theoreitai must kai oxi epeidi to niothoun.I sxesi kata ti gnomi mou den einai bungee jumping gia na tin kaneis gia tin empeiria,tin kaneis gia na kaliftheis somatika kai psixika.

Senior Member
    Έτσι πίστευα κι εγώ στην εφηβεία μου και τότε δεν βιαζομουν να κάνω σχέση

Τώρα όμως έχουν περάσει αρκετά χρόνια και νιώθω ότι δεν έχω ζήσει πραγματα που έχουν ζήσει οι συνομήλικες μου και μικρότερες από εμένα

Senior Member
    Έτσι πίστευα κι εγώ στην εφηβεία μου και τότε δεν βιαζομουν να κάνω σχέση

Τώρα όμως έχουν περάσει αρκετά χρόνια και νιώθω ότι δεν έχω ζήσει πραγματα που έχουν ζήσει οι συνομήλικες μου και μικρότερες από εμένα
    E de ksero kai kata poso tha tis ziseis an psaxneis mono apo social media.Exeis skeftei otan vgeis proto rantevou me kapoion na toy peis oti eisai parthena kai psaxneis kati sovaro?an to peis ayto exeis polles perissoteres pithanotites na to paei pio xalara.

Senior Member
    Στην αρχή δεν το έλεγα καθόλου.

Στους δύο τελευταίους το είπα, τη στιγμή που επέμεναν να προχωρήσουμε.
    Τους ρώτησα αν μου φαίνεται για να ξέρω, και μου είπαν όχι. Δεν με κορόιδεψαν, αλλά αν ενδιαφέρονταν θα περίμεναν και δεν θα την έκαναν έτσι απλά

Ότι ψάχνω σχεση δεν το λέω γιατί φοβάμαι μην ξενερώσουν

Senior Member
    Στην αρχή δεν το έλεγα καθόλου.

Στους δύο τελευταίους το είπα, τη στιγμή που επέμεναν να προχωρήσουμε.
    Τους ρώτησα αν μου φαίνεται για να ξέρω, και μου είπαν όχι. Δεν με κορόιδεψαν, αλλά αν ενδιαφέρονταν θα περίμεναν και δεν θα την έκαναν έτσι απλά

Ότι ψάχνω σχεση δεν το λέω γιατί φοβάμαι μην ξενερώσουν
    An tous peis oti psaxneis sxesi tha ksekathariseis ti thesi sou kai de tha xaseis xrono kai tha exeis kai pio polles elpides na kaneis sxesi.de se endiaferei an ksenerosoun min aytapatasai, an se endiefere tha ekanes sex mazi tous gia na min ksenerosoun.

Senior Member
    An tous peis oti psaxneis sxesi tha ksekathariseis ti thesi sou kai de tha xaseis xrono kai tha exeis kai pio polles elpides na kaneis sxesi.de se endiaferei an ksenerosoun min aytapatasai, an se endiefere tha ekanes sex mazi tous gia na min ksenerosoun.
    Λέω να ακολουθήσω αυτή τη τακτική από εδώ και πέρα.
    Φοβάμαι μην με κοροϊδέψουν που είναι παρθένα και θέλω και σχέση αλλά είναι ένας τρόπος να καταλάβω.

Ήδη με έναν που μιλάω τώρα του τα έχω πει όλα. Αλλά αυτός ξεκίνησε να το πάει στο σεξουαλικό και τώρα είναι πιο συνεννοησιμος. Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει τον καλό , αλλά θα τον κρατήσω για να δω ποσο μακριά μπορώ να το πάω.

Θα βγω και με άλλους μόλις επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, και θα λέω αυτό από εδώ και στο εξής να δω τι θα αλλάξει

Miliva21
    Guest
    Λέω να ακολουθήσω αυτή τη τακτική από εδώ και πέρα.
    Φοβάμαι μην με κοροϊδέψουν που είναι παρθένα και θέλω και σχέση αλλά είναι ένας τρόπος να καταλάβω.

Ήδη με έναν που μιλάω τώρα του τα έχω πει όλα. Αλλά αυτός ξεκίνησε να το πάει στο σεξουαλικό και τώρα είναι πιο συνεννοησιμος. Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει τον καλό , αλλά θα τον κρατήσω για να δω ποσο μακριά μπορώ να το πάω.

Θα βγω και με άλλους μόλις επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, και θα λέω αυτό από εδώ και στο εξής να δω τι θα αλλάξει
    Να ακολουθήσεις τη τακτική του να κάνεις σεξ για να μη ξενερωνουν;; δεν λέει....Να κάνεις κάτι επειδή θέλεις να κάνεις.....

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.....λες ότι μιλάς με κάποιον που είναι πιο συννενοησιμος αφού του το ειπες και ότι θα τον κρατήσεις για να δεις που θα πάει ...Και λες παράλληλα ότι θα μιλήσεις και με άλλους.....

Μα αν μπεις στη λογική να μιλήσεις με αλλους τοτε με αυτόν ακόμα και υπομονή να κάνει δεν θα πάει παρακάτω.....λόγω του ότι ΕΣΥ δεν είσαι καλλυμενη απο αυτόν εφόσον ψάχνεσαι ακόμα και μετά τη γνωριμία μαζί του....

Όταν γνωρίσουμε κάποιον καλό είναι να εστιάζουμε εκεί........εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από την μεριά του και από τη στιγμή που και εμάς μας αρέσει......

Το να θέλει αυτός αλλά εσύ παράλληλα να ψάχνεσαι από εδώ και από κει δεν το καταλαβαίνω....

Καταλαβαίνω να έχεις συστολή...καταλαβαίνω την ανάγκη του να κάνεις σεξ εφόσον νιώθεις συναισθηματικά επιθυμητή από τον άντρα που θα κάνεις σεξ...
    Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένη με κανέναν......

Δεν έχεις ερωτευτεί.....Δεν ξέρω γιατί ....αν δεν έτυχε η επειδή εσύ λόγω δικών σου φοβιων δεν αφήνεσαι ...αλλα κάποια στιγμή πρέπει να εστιάσεις σε κάποιον που θα σου αρέσει για να πάει παρακάτω....

Αλλιώς μόνο αυτός να θέλει Και να μη θες εσύ δεν γίνεται....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Καταλαβαίνω να έχεις συστολή...καταλαβαίνω την ανάγκη του να κάνεις σεξ εφόσον νιώθεις συναισθηματικά επιθυμητή από τον άντρα που θα κάνεις σεξ...
    Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένη με κανέναν......

Δεν έχεις ερωτευτεί.....Δεν ξέρω γιατί ....αν δεν έτυχε η επειδή εσύ λόγω δικών σου φοβιων δεν αφήνεσαι ...αλλα κάποια στιγμή πρέπει να εστιάσεις σε κάποιον που θα σου αρέσει για να πάει παρακάτω....

Αλλιώς μόνο αυτός να θέλει Και να μη θες εσύ δεν γίνεται....
    Μήπως είναι ντεμισέξουαλ και δεν της βγαίνει τίποτα χωρίς να έχει προχωρήσει το συναισθηματικό δέσιμο? Η περίπτωσή της μου θυμίζει πολύ τη δική μου, είχα θεοποιήσει το σεξ και τις σχέσεις ενώ δεν ήμουν φτιαγμένος για αυτά και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι για αυτά και η συνέχεια... όποιος έχει δει τα θέματά μου ξέρει τη συνέχεια. Λεμονόπιτα ξεκόλλα, η ζωή δεν είναι οι σχέσεις, οι σχέσεις υπάρχουν απλά για να βελτιώσουν τη ζωή!

Page 28 of 51 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast